ronja
|
ulla, na začetku ne: dokler bo malecka v zibki, bo v najini sobi, ko jo bova preselila v posteljico, pa bosta v isti sobi - midva druge izbire niti nimava, ker v najini sobi ni prostora za posteljico, že ko je zibka, je ful malo placa, hehe. Ampak na začetku se mi zdi, da je veliko lažje za vse, da je zibka zraven postelje: mami ni treba vstajat za nočno dojenje, dojenček je srečen, da je na varnem, oči se ne zbudi od joka, ker mami itak vzame dete že na prvi pisk (no, tako je bilo pri nas;) Ampak selitev je bila pri nas šele nekje okoli 7 m. Zdaj jo bova verjetno preselila prej, ker je bilo res aleluja met eno sobo (s posteljo!) zvečer zase;) Ko bo prerasla zibko, pa gre v postljico in k Ronji, po moje se niti ne bosta zbujali, ker Ronje ne zbudijo toliko zvoki, bolj se kar sama, ko ji paše... Bojo punce z večimi povedale. Če se pa bosta zbujali ena drugo, bova pa vsak eno cartala, kaj pa naj zvezdica, mene daje - ampak predvsem zato, da bi bilo konec vsega tega sranja, ko nič ne smem, ne morem, vse boli, pa slabosti in driske... Pač v taki bolj težko uživaš. Bo pa naslednja boljš, a ne? bravo, saša! Ti vsaj ne bo treba novih cotk kupovat! Jaz se malo pripravljam, da mi lahko tudi zdaj napovejo , ker NS ni glih 100%, samo sem se že tok navadila na , da mi je kar malo čudno... No, saj zvem v čet.
|