|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
2.7.2008 9:07:04   
ronja
Punce, držite pesti za naju danes ob 17:45! POročam, kako bo šla nuhalna svetlina! Me je kar malo strah, ker ta nosečnost spet ni bila ravno brez zapletov in ker me skoz boli, čim malo hodim ali karkoli počnem... Pa mi je to tak grozno, ker sem sicer bolj živahne sorte... No, skratka, držite pesti, prosim!

Jaz držim za vas, za imena sem grozna, se pa dostikrat spomnim na vse, ki imate kake težave in vam želim, da da bi minile, slabosti ravnotako, vse, ki vam je vse super, pa samo da bi bilo tako še naprej!

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.7.2008 10:06:15   
Ploha
No jaz sem iz UZ, sem v 9 tednu,....

Plod je velik 23mm,....vse normalno, srček sem slišala,....

Najbolj me pa moti tisti "zaenkrat je še vse u redu", ker pol me pa za naprej skrbi, ampak sej bo, še 3 tedne pa je NS pa bom pomirjena,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 15:31:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
2.7.2008 16:06:12   
Zvezdica
Takole je, danes sem imela UZ in sem žalostna. Kot veste sem pričakovala dvojčka in na žalost je enemu očitno nehal delat srček.

Jast sem pa takoooooo žalostna, po drugi strani pa vesela. Eden od mojih sončkov se očitno poslavlja, srčka nisva našli, je tudi zaostal v rasti. In baje da ostane notri do konca nosečnosti.
Ta drug je pa že pravi medvedek. Je velik 4,19 cm. In ni čisto nič ogrožen, tako da je vse ok. Noseča sem10t2d. PDP nimam več pojma. Aja, dobila materinsko knjižico, ampak ... Tako me žalosti...če bi me mucek vsaj prej zapustil, ne pa sedaj. Imam pravico do žalosti a ne? Moj možek je tud čist žalosten, sva se tako navadila na misel, da bomo imeli tri otroke.

Slikco imam, bom kasneje pofotkala, dala v album in ostalo. Zdaj se grem crkljat s sinčkom.

P.s.: Sem pa vesela, da je medvedek, ki je ok zares ok!!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.7.2008 17:37:56   
Ploha
ojoj Zvezdica, sj bo, važn da je vsaj eden v redu,...pa tko lepo si se spovnla medvedek user posted image , si bom kr sposodla, je pa velik tvoj medvedek,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.7.2008 18:49:41   
African queen
Joj zvezdica, zelo mi je žal user posted image user posted image ,ampak važno,da je vsaj z enim medvedkom vse v redu.Drži se.

Je pa res velik tale tvoj medvedekuser posted image ,moj je bil pri 10t 6d  "le" 3.70.Sem videla na slikah od UZ,da hodiš tudi ti k dr.Kolarjevi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 781
2.7.2008 18:54:50   
Zvezdica
Kraljična (lahko takole?)
Ja hodim k dr. kolarjevi, ti tudi?

Ja, jast upam, da bo vse ok z drugim sončkom. Dr. Kolarjeva pravi, da je vse ok, da mi nič ne grozi in tako, vseeno imam v petek še enkrat kontrolo, da vidimo kako in kaj. Da se ni mogoče zmotila, čeprav po merah sodeč in brez vidnega utripa ni kaj upati.

Baje je to dokaj pogost pojav, da eden odneha, ker je tam notri cela borba za preživetje? Kaj veste o tem?

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
2.7.2008 18:56:16   
Zvezdica
African Queen (kraljična) user posted image , nove fotke moram še pripopat notriuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
2.7.2008 19:00:43   
African queen
zvezdica, ja tudi jaz hodim h Kolarjevi,čeprav me bo zdej naslednjič videla šele novembra,sem pa ravno danes z njo govorila po telefonu,ker me muči tahikardija...

O dvojčkih nimam pojma,ampak sem tudi jaz slišala,da se dostikrat zgodi da en plodek odmre user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
2.7.2008 19:03:18   
African queen
zvezdica, čakam na slikice tvojega velikančka user posted image .

Jutri pa drži pesti za naju,grem na NS ob 11ih.

Neposredna povezava do sporočila: 785
2.7.2008 19:15:53   
Zvezdica
Super, potem greva novembra na sokuser posted image

Kam greš na NS? Itak da držim pestiuser posted image In bo vse v redu.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 786
2.7.2008 19:20:01   
African queen
Grem h dr.Babnikovi.Se spomniš,enkrat si mi že dajala napotke kje se nahaja njena ambulanta?

Ja,upam da bo vse v redu.To bo moja prva nuhalna svetlina,v prvih dveh nosečnostih namreč nisem šla.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.7.2008 19:40:33   
aleksandras
Pozdravljene,

no, pa sem se opogumila tudi jaz. Še ena januarčica 2009 vam bom delala naslednje mesece družbo user posted image . Moj G mi je rok postavil 25.01.2009. Jutri imam pa nuhalno. Srčno upam, da bo vse OK user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 788
2.7.2008 19:52:40   
African queen

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                 kraj          spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:           KP

metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:

detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:           Štajerska

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     ( 1 user posted image ,  0 user posted image )     21       3. pregled:30.6  NS 23.6

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:

marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        2. pregled: 25.7., NS 30.6.  Sp. sav. d.

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

user posted image    6.1.09    

kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:

sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        3. pregled: 16.7.    NM

OLjica              (1 user posted image , 0 user posted image )           28         2.pregled 26.6 NS 30.6 Gorenjska

user posted image   7.1.09
niia                    (1user posted image , 0 user posted image )         25       3. pregled: 29.7 in 23.6.NS     LJ

user posted image    8.1.09   
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       3. pregled: 21.7, NS 3.7.

user posted image    9.1.09   
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.

vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       2. pregled: 9.6.      LJ

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

tjoka                (1 user posted image ,0 user posted image  )         32         2. pregled 11.7, NS 1.7

user posted image   12.1.09

dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.

tadeja81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7. NS 10.7

mavrica24        (1 user posted image , 0 user posted image )            29      3.pregled konec avgusta NS 5.7

user posted image  14.1 09
petra88           ( 1user posted image , 0 user posted image  )           20           2.pregled 14.7

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32       1. pregled: 18.6

hmm                   (4 user posted image , 2user posted image )          37       4. pregled: 29.7., NS 16. 7.  Štajerska

PAJO                   ( 2 user posted image , 1 user posted image )          22         1.pregled 18.6 NS 29.7

user posted image 18.1.09

trebušolinka       (1user posted image   , 0 user posted image   )                    2. pregled: 9.7.

limona        (2 user posted image ,1 user posted image  )       30                   3.pregled 22.7  NS 10.7

user posted image    19.1.09
pebi                   ( 3 user posted image ,1 user posted image   )                            1. pregled: 20.6.

user posted image  20.1.09
uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6., NS 16.7

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26        2. pregled 24.7, NS 10.7    Gorenjska 

Petri_                 (2 user posted image , 1 user posted image )                         2.pregled 9.7

user posted image   24.1.09

*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23              2. pregled:

user posted image     25.1.09

Zvezdica              ( 3 user posted image , 1 user posted image )       30      2. pregled: 18.6.,  NS 15.7. LJ
                                            tu bosta kar dva  user posted image ,user posted image

aleksandras         ( ? user posted image , ? user posted image  )        ?                                      NS 3.7

user posted image     26.1.09
nina166              (2user posted image , 1 user posted image  )           25         2.pregled 30.6, NS 18.7

user posted image    27.1.09
drdra                    ( 2 user posted image , 1 user posted image )                   1. pregled: 1.7.

sonček33           (1 user posted image , 0 user posted image  )          29        2.pregled 27.7

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                   2. pregled: 11.6.

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )      28       1. pregled: 10.6.

ploha                     (1user posted image ,0user posted image )           21      UZ 2. 7., 2. pregled 23.7, NS 19.7

Dobrodošle na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image   
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI               DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ    

< Sporočilo je popravil African queen -- 2.7.2008 19:56:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 789
2.7.2008 19:55:31   
African queen
Dobrodošla aleksandras med januarčice user posted image user posted image .Sem te dodala na naš seznamček,a lahko posreduješ še ostale podatke?

No,jutri pa imam tudi jaz NS,komaj čakam,da vidim spet našo pikico!!!

Neposredna povezava do sporočila: 790
2.7.2008 20:02:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Grem h dr.Babnikovi.Se spomniš,enkrat si mi že dajala napotke kje se nahaja njena ambulanta?

Ja,upam da bo vse v redu.To bo moja prva nuhalna svetlina,v prvih dveh nosečnostih namreč nisem šla.

Sej res.....user posted image

Navijamo zate in tvojega user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 791
2.7.2008 20:03:17   
Zvezdica
Dobrodošla aleksandras

Lepo, da nas je vedno več.... bomo morda malo več čvekaleuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 792
2.7.2008 20:58:38   
ronja
Punce, jaz sem iz nuhalne, zaenkrat zgleda verjetnost za DS zelo majhna in sicer 1:4780, se pa to lahko še poboljša ali poslabša, ker sva dala naredit še trihormonski test, izvide pa dobim čez cca 14 dni. Saj ni slab rezultat, ampak sem razvajena od tamale, pri kateri je bil riziko 1:9843, če se ne motim, tam nekje, skratka dvakrat boljše, čeprav se mi zdi, da je imela NS isto kot ta zdaj - 1,2. Ampak jaz sem starejša in to ravno 30 in se pozna (ko sem mela NS z Ronjo, sem bila še 28...) Aja, pa po vsej verjetnosti bo user posted image !!! JUPIIIII!!!!!user posted image

No, potem je pa še slaba novica, ki niti ni novica, ampak samo malo bolj vem mere: imam en dokaj ogromen hematom (sem že vedla, samo ne, da je tak velik...). Ko me je pogledala, je rekla samo, da upa, da sem na bolniški in da počivam... Del posteljice se je odluščil, večina posteljice je pa še lepo prirasla, vendar tisti del, ki se je odluščil tudi ni tako nedolžen - dolg je 7cm, širok ali globok 2 cm x površina tistega dela posteljice... Je rekla, da ona navadno reče, da saj to ni tak problem, ampak da ta je pa res velik... Pa seveda nama je tudi ona prepovredala odnose - se res sprašujem, če zgledava takauser posted image user posted image Skratka splav še grozi, če pa ne bo splava, naj user posted image ne bi imel nikakršnih posledic zaradi tegauser posted image .

Zdaj mi je tudi malo bolj jasno, zakaj me je kdaj tako "zaštihalo" že prej - sem mislila, da je pač v 2. nosečnosti vse skup malo bolj potencirano, pa se je očitno takrat posteljica malo trgala stran, dokler se ni enkrat fejst...

Zaenkrat sem kar pridna, vsaj zdi se mi, ker itak nič ne morem. Včeraj smo šli v trgovino, pa sem se komaj privlekla domov, danes sem tudi čisto fuč, ker sva mela najprej razgovor v vrtcu za tamalo, potem pa še nuhalno, vmes sva morala še malo peljat v varstvo in nazaj grede še po lubijev službeni avto, ker majo jutri spet teren...

No, jutri imam pregled pri svoji ginekologinji in jo bom malo zaslišala, kaj smem in česa ne oz. a mi bo vedno telo povedalo (beri: bo bolelouser posted image )... Pa kako je s temi odnosi, a se čisto nič ne sme ali samo klasika...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.7.2008 21:03:33   
ronja
zvezdica, žal mi je za tvojega sončka! Mi smo se učili na faksu, da se večina dvojnih ali večplodnih nosečnosti konča z enim ali nobenim otrokom... Tako da če tako gledaš, je vseeno boljše, da je zdaj odmrl en kot pa da bi se do konca bojevala za hrano in kisik oba, pa ne bi zmogla tekme... Če je en le malenkost slabši v začetnem obdobju, hitro nazaduje, ker se ne more pobrat, ker mu oni, ki je vedno večji, pobere vso hrano. Taka je teorija, seveda je pa drugo sprijaznit se s tem, da enega ni več... Ampak da je vsaj eden živ! Pa saj bosta vseeno lahko imela 3 otroke, samo še 1x se boš morala matrat z user posted image in porodom - si mislila, da bo šlo tak na izi, a? Vzameš 1 dobiš 2, e se bosta morala kar še enkrat ulešt, pa še enega naštimatuser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 794
2.7.2008 21:33:30   
Zvezdica
hvala punce... ronjauser posted image
Upam, da se pri meni konuser posted image ča z enim otuser posted image rokom in ne nobenim, moram dat črne misli stranuser posted image

Z veseljemi bi se ulegla in naštimala enga, ampak mi2 sva to v drugo delala v labaratorijuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.7.2008 21:34:26   
Zvezdica
Sem dala fotko v album.
Jast verjamem, da bo vse okuser posted image

Kje maš pa ti fotko z nuhalne?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 22:50:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
3.7.2008 7:45:25   
African queen
Dobro jutro user posted image !

Upam,da se danes vse dobro počutite!

Jaz se pa zdej počasi odpravljam na NS v Ljubljano,vam sporočim zvečer kako je bilo.

papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.7.2008 8:44:10   
uršika***
Dober dan!!
Nisem se javila že sto let, sedaj, ko pa sem morala ostati doma v bolniški, pa imam čas, da malo pregledam, kaj se dogaja. Dobila sem vnetje mehurja, kar je pri meni še iz srednje šole čisto običajna stvar - zelo neprijetna. Najbrž mi škodi, če grem na bazen, pravijo, da smo nekateri bolj dovzetni za vse tiste bakterije in ostale bibe, ki jh ljudnje prinesejo s sabo v bazen. Tako sem dobila prepoved bazenauser posted image . Pa tako sem uživala v plavanju. Samo v morju se lahko kopam, to je pa malo predaleč, da bi si lahko privoščila- bo treba počakat do avgusta, ko gremo na dopust.
Drugače pa moj trebušček že kar lepo rasteuser posted image  pa sem v 12 tednu. Se vam že tudi pozna?
NS imam pa šele v 14 tednu in komaj čakam, da preteče čas- upam, da bomo izvedeli kaj bo user posted image aliuser posted image

Zvezdica zelo mi je žal za tvojega drugega medvedka. Zgleda, da mu je tavelik medo pobral vso hrano in se ni mogel lepo razviti.

Vem vam želim, da na NS izveste same lepe stvari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 799
3.7.2008 21:52:16   
Haidi
Zdravo punce!

Sam toliko se javim, da nas spravim na prvo stran. Bolj malo čvekamo, kar premalo.
No sem v 12. tednu in imam naslednji teden NS. Vsi mi morijo, če bom prašala za spol, so zelo naješni, so težili že pri prvem sam midva nisva hotla vedt in je tko tut ostal. Tako bo tudi to nosečnost, enostavno nočva vedt. Razumljivo pa je da vsi navijajo za punčko, ker mava prvo fanta, seveda ja samo nama z atijem vseen kaj bo.

Dons sem prvič rekla Matjažu, da nej buhija mojga poboža, se mi že ful pozna, in ga je. Pol sem mu pa rekla, da je notr dojenček pa je ponovu za mano, ko sem ga pa prašala ke ma mami dojenčka je pokazov na trebuh.
Upam da ga/jo bo pol tut tako sprejel in da ga/jo bo vesel. Držimo pesti.

No lepo pančejte pa se še kej slišmo, če ne prej pa v četrtek po NS.

Lp

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Doris in Dorian?
picola1

Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?

da (24%)

ne (52%)

res je malo hecno (24%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!