|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
3.7.2008 22:02:23   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Dobro jutro user posted image !

Upam,da se danes vse dobro počutite!

Jaz se pa zdej počasi odpravljam na NS v Ljubljano,vam sporočim zvečer kako je bilo.

papa

oj, čakamo poročilouser posted image
Kaj je zdaj?

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
3.7.2008 22:04:23   
Zvezdica
NS imam pa šele v 14 tednu in komaj čakam, da preteče čas- upam, da bomo izvedeli kaj bo ali

Zvezdica zelo mi je žal za tvojega drugega medvedka. Zgleda, da mu je tavelik medo pobral vso hrano in se ni mogel lepo razviti.

Uršika, verjetno je res tako, ker je drugi veliki medvedek. Sem bila žalostna ampak vedno se zgodi kot se mora tako, da spet upam na najboljše.

Glede tvoje NS, a ni 14t mal prepozno? al sem jast taka smotka pa ne vem?

Kje boš pa delala ns?

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.7.2008 22:05:50   
Zvezdica
Uršika, kar se mehurja tiče, žal mi je, to je zoprno ampak eni smo pač bolj občutljive sorte in vse poberemo, eni pa neuser posted image Kar uživaj doma, nič ne škodi malo počitka.

Haidi, res malo manj čvekamo, ampak ko bo dopustov konec bo bolj veselo.
Kar se spola tiče,če nočeš vedet, pač nočeš in je tvoje presenečenje. Rodila boš ti in to je tvoja voljauser posted image Tak, da drugič se samo nasmehni in povej, da bo presenečenje. user posted image

Nočka

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.7.2008 22:08:17 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.7.2008 7:55:17   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Dobro jutro user posted image !

Upam,da se danes vse dobro počutite!

Jaz se pa zdej počasi odpravljam na NS v Ljubljano,vam sporočim zvečer kako je bilo.

papa

oj, čakamo poročilouser posted image
Kaj je zdaj?

hehe zvezdica, si nestrpna kaj?Včeraj zvečer sem bila utrujena in se mi ni dalo tipkat!!

No,kot vseste sem bila včeraj na NS in sem v user posted image ..kako lepo...

V glavnem možnost za DS je majhna 1:6678,kar je za mojo starost zelo v redu..videli sva vse :nosno kost,želodček,možgančke,rokici,nogici,oči,ustka...neopisno lepo in seveda sem full vesela,da je vse ok..Aja,pikica je zdej velika 6.33 cm in zgleda,da bo user posted image  .Vsi upamo,da to drži user posted image .
Vzela sem tudi CD,zato da bodo tudi mož in otroka videli prihajajočega člana user posted image ..

To je to.Imejte se lepo in pobožajte bušije user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.7.2008 8:55:51   
Drnula
African Queen, kako lepouser posted image  

In čestitke tudi za user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
4.7.2008 10:50:42   
Zvezdica
Afrška kraljična.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image . Zdaj pa mirno naprej.

Sta to tvoja sinka v albumu? Če sta, sta taka dva cukrčka... Lepotke male, zdaj bosta pa sestrico dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.7.2008 10:51:16   
Zvezdica
Jast mam pa 13.45 UZ, da vidimo kaj je z muckom.
Medvedek je valjda ok. Držte pestke zame.

LPS

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.7.2008 11:05:27   
nina166
Pozdravček!

Zvezdica držim pesti danes za UZ...dobro zrihtaj in poročaj ko prideš user posted image

African queen čestitke za user posted image ...to jo bosta brateca razvajala

Pri nas je zaenkrat vse po starem. Komaj čakam 18.7. ko imam NS. Drugače pa se je izcedek umiril in upam, da se ne pojavi več.

Grem si skuhat kavo, ker sem še komaj pokonci. Kaj druge pijete kavo?

Lep dan, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 808
4.7.2008 11:24:04   
Zvezdica
Nina, jast sem taka kofetarca, da je joj. V prvi nosečnosti sem kave popila za popenit veliko, zdaj pa eno ali včasih nobeno. Včasih pa tud dveuser posted image

brez slabe vesti si jo naredi in jo poij z velikim užitkomuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.7.2008 11:27:43   
African queen
Punce,hvala za čestitke..upamo,da bo res user posted image ..

zvezdica, ja to sta moja dva tamala,ampak slika je že precej stara...zdej sta že prava dva gospodiča.user posted image

Držim pestke zate in za tvojega medvedka.Takoj poročaj kako in kaj na UZ!!!user posted image user posted image

nina166, sem vesela,da nimaš več izcedka user posted image user posted image .Jaz pijem belo kavo (ampak res full belo)1x do 2 x dnevno....pa tudi v prvih dveh nosečnostih sem jo.

Uživajte.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.7.2008 11:32:02   
Zvezdica
zvezdica, ja to sta moja dva tamala,ampak slika je že precej stara...zdej sta že prava dva gospodiča.

ma kok sta luštkanauser posted image , pa učke....
daj kake slikice notriuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 811
4.7.2008 11:42:24   
nina166
African Queen sem mogla še jaz it pogledat tvoja frajerja, in sta res zelo zelo lušna. Koliko pa sta sedaj stara? Kakšna bo šele vaša user posted image , verjetno prava princeska.

Tudi jaz spijem eno kavo na dan, več pa ne. Kaj pa alkohol pije katera? Sama sicer nikoli nisem ne vem kako pila, enkrat na teden mogoče kak breezer. Ko pa mi je bilo tkao slabo, mi je pa tako pasalo, da se spila malo piva...deci piva in deci vode...mi je bilo takoj manj slabo ali pa nič. Samo imam pa zdaj malo slabo vest. Upam, da ne bo zaradi tega kaj narobe, ker si bom skoz očitala.

Zvezdica kaj je možno, da si tvoja druga pikica še opomore ali je to dokončno?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.7.2008 12:48:07   
symona
Po dolgem času se vam spet javljam. Sem v 11. tednu nosečnosti. Prejšnji teden sem imela 2. pregled in drug dan po pregledu me kličejo, naj pridem ponovno dam kri. No, in ko pridem tja, mi moj g. reče, da sem staknila toksoplazmozo. Naslednji dan sem morala iti v MB v ambulanto za rizično nosečnost, kjer sem dobila antibiotike, in zdaj čakamo do 16. tedna, kaj bo pokazala amniocenteza, ali je plod že okužen ali ne. Bomo videli, kako se bo izteklo. Vam bom javila.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.7.2008 13:10:41   
uršika***
Symona grozno!!!!! A to je tista stvar, pred katero nas tako svarijo - mačji iztrebki, ki jih je seveda vsepovsod dovolj. Upam, da je vse v redu s tvojo pikico!!!
Zvezdica meni se tudi zdi pozno, ne vem zakaj me ni naročila prejuser posted image  saj sem povedala zadnjo M. Grem pa v Domžale k dr. Megličevi, ker Strahova je takrat na dopustu.
African Queen čestitke za pupiko!!!!!!
Nina166 mislim da je ok, če spiješ občasno deci piva. Baje da je dobro za mehur, da ti malo prečisti. Jaz si vedno naročim navadno vodo, potem pa pri svojem dragem ukradem malo , ampak res samo malo piva za okus.

Tole z mehurjem je pa za ****. Vedno, ko grem na bazen nekaj staknem in sedaj res vidim, da se sploh ne smem it kopat v toplice. sploh pa v toplejšo vodo ne. Se tam bakterije bolj razmnožijo in jupiiiii. Čez dva dni jaz že veselo vsakih 5 minut šibam na WC, in obležim.
Sem pa kupila ravno včeraj tiste tampone, o katerih smo se že pogovarjale. Ampak niso za mehur, samo za nožnico- se pravi da preprečujejo nožnična vnetja. So isti kot navadni tamponi, samo prevlečeni so z neko plastjo. Izdeluje jih Senta, kupila sem jih v Mullerju v LJ.
Pridno čuvajte male pikice, ki pa podo sedaj postale že kar pike!!! Pridno rastejo, naši bušiji pa tudiuser posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.7.2008 14:42:21   
symona
Uršika ja to so mačje dlake. Sem se s hčerko dosti v njenem peskovniku igrala, ko še nisem vedela, da sem noseča in sem jo staknla. Zdaj moram do 24.7., ko imam pregled čakati, če bodo antibiotiki kaj pomagali.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.7.2008 14:50:18   
tadeja81
hej punce.že nazaj iz uz.mali pikec je velik 4.9cm, srček bije, je pa baje zaspanček, se ni nč premikal na pregledu. drgač pa izgleda da je vse ok.drug teden pa nuhalna in bojo več povedali.

lepo se imejte

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.7.2008 21:13:23   
trebušolinka
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Uršika ja to so mačje dlake. Sem se s hčerko dosti v njenem peskovniku igrala, ko še nisem vedela, da sem noseča in sem jo staknla. Zdaj moram do 24.7., ko imam pregled čakati, če bodo antibiotiki kaj pomagali.

To niso mačje dlake. Parazit Toxoplasma gondii se izloča z mačjimi iztrebki in nevarnost okužbe se pojavi ravno preko peska, preko prsti in pa tudi z okuženim surovim mesom, če ne paziš na higieno ali ješ biftek ipd.

Na srečo se v visokem % to pozdravi, tako da kar pogumno. Držim pesti zate!!!user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 817
5.7.2008 6:42:01   
Haidi
Dobro jutro vsem!

Sem malce zgodna, sploh za soboto, samo grem v službo pa sem mogla še prej pod tuš pa glavo umit in podobno. Zdej pa čakam mojo mami, da pride malega prevzet, da bosta uživala. Gresta na Bled okol jezera. Sej jima kr mal zavidam. No sej drug let bom pa jst doma in bom lahko tut jst tko hodila. To bomo uživale, ko bomo vozičkale.

Sem zadnjič kupila nosečnost (revijo) in noter dobila bon za 20 € za sončka, vnovčiš ga pa pri nakupu vozička. Smo že za Matjaža tm kupil vozek in zgleda, da ga bova tut sedaj.

A že kej razmišljate kakšne vozke boste mela?

No se grem naprej zrihtal.

Lep se mejte, uživejte pa se še kej slišmo.

LP

(odgovor članu trebušolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 818
5.7.2008 8:41:51   
aleksandras
Dobro jutro vsem,

African Queen, hvala, da si me uvrstila na seznamčekuser posted image . Čestitam ti za tvojo pikico user posted image . Stara sem 28 let, sem v 11. tednu, moram pa povedat, da NS 03.07. ni šla skozi , moj G namreč pravi, da še je moj user posted image  vseeno premajhen (trenutno ima 3,7 cm) in da bi raje celo zadevo prestavil na 24.07. ko se vrne iz dopusta. Zdaj me pa malo skrbi, saj bo to že 14. teden in ne vem ali je to OK?? No, potolažilo me je, ko sem ga videla, kako je začel z ročicami boksati, ko ga G najverjetneje zbudil iz prijetnega spanca. Zgleda, da bo trnast user posted image . To je bil sedaj moj tretji pregled. Drugače pa komaj čakam, sem fuul nestrpna user posted image .

Zvezdica, žal mi je za tvojega sončka, bo pa z drugim vse OK.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 819
5.7.2008 8:53:40   
aleksandras
Ronja in Uršika***, res upam, da bo z vama vse OK user posted image user posted image user posted image . Držim pesti!

Nina 166, tudi jaz včasih mojemu dragemu ukradem kak požirek piva, po pravici povedano, mi zlo paše, še posebej zdaj v taki vročini user posted image , pa upam, da to ni nič narobe.

Symona, tega sem se tudi jaz bala, ampak k sreči imam v telesu prititelesa, tako, da se nimam kaj za bat user posted image . Za tebe pa user posted image user posted image user posted image  in držim pesti, da bo vse OK!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 820
6.7.2008 10:02:38   
Zvezdica
Jutro punce :)

Ste se naspale? Ma jast od petka prav trpim, me je G tako prestrašila, ampak zdaj slišim tudi od drugih, da če se slučajno zgodi tak primer, da dvojček ostane notri in se počasi izsuši.

Sam upam, da bo z mojim medvedkom vse ok. Še en teden pa nuhalna.... uh kje je še touser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu aleksandras)
Neposredna povezava do sporočila: 821
6.7.2008 13:31:12   
ronja
Zvezdica, če je en od dvojčkov umrl, to pomeni, da zdaj tam notri ni več borbe za preživetje! Zato ima drugi veliko več možnosti, da je z njim vse ok, saj kar se tega tiče, je zdaj to isto kot enoplodna nosečnost! Torej le optimistično glej naprej! Tvoj medvedek raste in se razvija in kmalu ga boš držala v rokah (no, malo se bo še treba potrudit prej, ampak z njim je vse ok!)

Meni je moja g. prepovedala karkoli, sem vam že povedala? Dvignem lahko baje samo žlico, da jo nesem k ustom, stat ne smem, hodim lahko do wcja, ne smem se vzburit, če sedim, morajo bit noge gor, da je boljša prekrvavitev posteljice. Sicer pa naj bi samo ležala. Se skušam čim bolj držat, čeprav se čisto itak ne morem... POgrešam cartanje s tamalo, ful! Pa da bi bila vsaj zima! Tako pa tile lepi dnevi vabijo, jaz moram pa not ležat! GROOOOZAAAA!!!!user posted image user posted image user posted image

Aleksandra, od enega požirka piva ne bo malemu nič hudega. Če te bo pa preveč slaba vest matrala, pa si kupi Uniuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 822
7.7.2008 7:12:41   
sasa78
dobro jutro,

po 18 dneh se vam spet javljam in naj vam povem da prav uživam v vseh delih. Dopust je bil dober, danes pa sem že nazaj na delovnem mestu. Mi kar paše!!!!

NS sem imela 20.7 in je rezultat ful dober 1:12487 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da se upam nimam kaj bati - ne vejo kaj je - spol namreč, bomo morali počakati na naslednju UZ

In kako ve?

AQ- čestitke na pupiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica - kaj je zdaj to? Držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

Se pišemo punce

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 823
7.7.2008 7:43:51   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Zdaj pa še poročilo od SAŠE78 iz NS

Ker je naša Saša šibala plavat na morje, mi je na hitro sporočila kaok je bilo na NS...citiram:

"Adijo.............uh......svetsko.....ej fullll lepo...... ej res. Ej, res oooooooooooo kok lepo"
Rabite prevod?  Vse jke ok, verjetno je tud tveganje nizko, o tem sploh govorili nisvauser posted image user posted image user posted image

Vsekor sta user posted image vidla oba z partnerjem, bila je pri Dr. Megličevi v Domžalah, več bo pa sama povedala 7.7., ko pride nazaj z morja.

Toliko za danes.

Nočka

Ja res sva bila oba ful navdušena

dr. Megličeva je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image   Nama je polepšala dopust!!! Celo moj je bil brez besed - k ponavad ni user posted image user posted image user posted image

Zvezdica hvala za javljanje

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 824
7.7.2008 9:58:08   
Zvezdica
Saša dobrodošla nazaj...sem ravno včeraj mislila nate:)

Nina166... dolgujem odg. Ne plodek B je odnehal v 9t. Pojma nimam zakaj ampak baje se to velikokrat zgodi. Seveda vsak se sprašuje zakaj JAST oz zakaj meni. Jast si želim, da moj medo ostane, verjamem da bo in to je to.
Ronja, hvala za spodbudo. Ja, verjamem da bo vse ok, zdaj ima prostora da lohka kolebnico skače.

Symona, poznam en primer (gloria= velikokrat je na IVF temi, je tudi imela težave sa toxo, pa je zdaj HB vse ok.

Grem kuhat... papa

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

trma
che guevara

kako se spopasti z otrokovo trmo?

kazen (13%)

ignorirat (43%)

pogovor (39%)

obupat (0%)

izolacija otroka (4%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!