|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
26.6.2008 11:42:05   
Haidi
Ploha!

Super. Pol bi blo najbolš, da se dobiva v Kranju, ker tam delam. Se bova zmenle privat. Ti pošljem sporočilo.

Lp tudi ostalim puncam in seveda vašim trebuščkom.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   [Brisano sporočilo]
26.6.2008 13:25:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Haidi)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
26.6.2008 14:09:11   
Drnula
niia - jaz vsekakor ne bi odpovedala.
Moje osebno mnenje: kar je povedala G je zame pretiravanje, saj zdrava user posted image  (ko ne govorimo o rizični) spet ni ultra občutljivo bitje in lahko normalno živi ... leti, je
Glede vnetja - jaz nisem še za nobeno slišala da bi ga dobila na morju. Pa sem bila v zadnjih dveh letih veliiiiiko v stiku z nosečkami. In še to dodam, da so vse skrajno uživale na morju, se bolje počutila na morju kot doma, tiste, ki so bile otečene (bolj v pozni nosečnosti) pa so še zatekati nehale.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 728
26.6.2008 18:59:50   
nina166
Pozdravljene punce!

Jaz pa se spet oglašam s slabimi novicami. Začela sem krvaveti in sem tako žalostna. Danes zjutraj sem imela na hlačkah malo krvi. Ko grem na wc in se obrišem je vedno na papirju kri in sicer čedalje več. Moja G danes ne dela, zato sem se odločila da bom počivala in jo jutri poklicala. Zdaj pa je kljub počivanju čedalje slabše. Sploh ne vem kaj naj storim. Vem, da se splava tako ne da preprečit, torej če gre za splav in grem v bolnico mi verjetno tudi tam ne bodo mogli nič pomagat. Bom počakala do jutri in poklicala jutri svojo g. Čisto sem poklapana danes...upam, da bo s mojo pikico vse vredu user posted image

Lepo se imejte in božajte svoje trebuščeke

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
26.6.2008 19:22:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
26.6.2008 20:18:45   
hmm
nina166, nič ne kliči, ti samo pojdi do g., nihče te ne bo nagnal ali grdo gledal, saj je to nujen primer. Tako sem jaz naredila, ko so se mi pojavili izcedki, naredila mi je UZ ter mi predpisala Dabroston in počitek in zdaj je vse ok.  Držim pesti, da bo pri tebi tudi vse v redu!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 731
26.6.2008 21:18:34   
gigi1
Nina moja ravno sem prišla pogledat kaj je s tabo in najprej videla dobre novice. Zdej pa...
Upam, da je to tista kri ki jo je bilo videt pri m. vratu. Da se je zdej sprostila in, da bo vse OK.
Vem, da je težko vendar poskušaj biti pozitivna.
Mislim nate lubica user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.6.2008 23:05:21   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

niia - jaz vsekakor ne bi odpovedala.
Moje osebno mnenje: kar je povedala G je zame pretiravanje, saj zdrava user posted image  (ko ne govorimo o rizični) spet ni ultra občutljivo bitje in lahko normalno živi ... leti, je
Glede vnetja - jaz nisem še za nobeno slišala da bi ga dobila na morju. Pa sem bila v zadnjih dveh letih veliiiiiko v stiku z nosečkami. In še to dodam, da so vse skrajno uživale na morju, se bolje počutila na morju kot doma, tiste, ki so bile otečene (bolj v pozni nosečnosti) pa so še zatekati nehale.

Se apsolutno strinjam... Jast imam dvojčka, sem imela izcedke, pa vseeno hodim v bazen...sicer domači ampak tako gibanje človeku ne škodi. Let do Lefkade mislim, da traja 2 uri, grki pa itak dobr kuhajo, razen če odštejem jagnjetinouser posted image user posted image user posted image Tako, da mirno in brez komplikacij.

i belive i can fly....

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.6.2008 23:08:05   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Pozdravljene punce!

Jaz pa se spet oglašam s slabimi novicami. Začela sem krvaveti in sem tako žalostna. Danes zjutraj sem imela na hlačkah malo krvi. Ko grem na wc in se obrišem je vedno na pna urgenco, papirju kri in sicer čedalje več. Moja G danes ne dela, zato sem se odločila da bom počivala in jo jutri poklicala. Zdaj pa je kljub počivanju čedalje slabše. Sploh ne vem kaj naj storim. Vem, da se splava tako ne da preprečit, torej če gre za splav in grem v bolnico mi verjetno tudi tam ne bodo mogli nič pomagat. Bom počakala do jutri in poklicala jutri svojo g. Čisto sem poklapana danes...upam, da bo s mojo pikico vse vredu user posted image

Lepo se imejte in božajte svoje trebuščeke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nina. ne vem kaj naj rečem. Res... daj malo pobrskaj na med over netu, pušenjak kaj pametnega pravi n to temo.
Daj nam jutri nsporoči kako in kaj.., Pa pejd na urgeno, tam so zato. Upam na najboljše.

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.6.2008 7:34:35   
drdra
Nina, resnično upam da ni najhujše in krvavitev ni usodna user posted image
Upam, da si bolje in nas danes razveseliš z dobro novico.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.6.2008 7:39:54   
African queen
nina166,upam,da si se že šla pokazat h ginekologu.Močno držim pesti zate,drži seuser posted image user posted image user posted image

niia,ti kar pojdi na dopust,let je kratek (vmes malo vstani in hodi,ko sediš pa mal razgibavaj noge),hrana pa v Grčiji ni slaba..sej veš,da dohtarji radi pretiravajo!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.6.2008 12:49:10   
vita_kp
Ojla punce, kako kaj? Nas je ta vročina preveč zdelala se meni zdi. Jaz samo še vegetiram in upam, da bo tega čim prej konec. Morje - čeprav živim dobrih 100 m stran, mi je še to preveč, pa nekako se do pregleda niti ne upam namakat.
Sem pa šla včeraj zvečer z mojima dvema moškima do bazena in je tamali prvič letos namakal svojo rito in je užival 100 na uro, tako da smo ga komaj zvlekli ven. Mama pa se je zraven lepo potila in zadrževala svojo slabost. Hja kaj čmo, sej bo tudi to mimo.
Lepe pozdravčke prav sem in nina, držim pesti da je vse OK (saj itak mora bit).

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.6.2008 16:04:35   
Zvezdica
Nina javi se....čakamo

i belive i can fly....

(odgovor članu vita_kp)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 18:17:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
27.6.2008 21:26:02   
barba
Ooo, Ploha pol si pa iz sosednje občine.user posted image user posted image user posted image

Niia - mi gremo tud v Grčijo pa me niti malo ne skrbi zaradi hrane ali leta. Jaz nebi odpovedala dopusta.

Mene pa kar naprej nekaj špika. Če prehitro vstanem me zaboli, če čudno ležim me spet boli, ..user posted image  Jst nevem kaj me daje. Trebuh imam pa že pošteno velik:
user posted image

Komaj čakam na NS čez 14 dni, da vidim če je vse OK in če je še vedno samo enuser posted image . user posted image user posted image user posted image

Uživajte ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 740
28.6.2008 7:27:30   
Zvezdica
O barba. Imaš res velikega bušija:)

Ma ja, meni tudi raste, sem šele v 10t pa je že kr napihnjen, pa še kr nekaj špehca je na zalogi, od vseh tistih hormonovuser posted image Kar se bolečin tiče je pri nas ravno tako. Aja, imaš morda dvojčka?
LPS

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 741
28.6.2008 10:06:26   
African queen

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:                     koper

metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:

detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:                    štajerska

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     ( 1 user posted image ,  0 user posted image )     21           3. pregled:30.6  NS 23.6

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:

marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        2. pregled: 25.7. in 30.6. NS  sp. sav. d.

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

user posted image    6.1.09    

kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:

mavrica            (1user posted image , 0 user posted image )          29        2. pregled: 6.6.     Lj-okolica

sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        3. pregled: 16.7.    Novo mesto

user posted image   7.1.09

niia                    (1user posted image , 0 user posted image )         25       3. pregled: 29.7 in 23.6.NS      lj

user posted image    8.1.09   
OLjica              (1user posted image , 0 user posted image )          28   2. pregled: 26.6. in 30.6.NS  gorenjska

african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       3. pregled: 21.7 in 3.7. NS    

user posted image    9.1.09   
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.

vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       2. pregled: 9.6.       lj

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

tjoka                (1 user posted image ,0 user posted image  )         32          2.pregled 11.7 NS 1.7

user posted image   12.1.09
petra88             (1 user posted image , 0 user posted image )                     1. pregled: 6.6.

dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.

tadeja 81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7.

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image    16.1.09
hmm                   (3 user posted image , 2 user posted image )                     3. pregled: 24.6.

user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32       1. pregled: 18.6
pajo                   

user posted image 18.1.09

trebušolinka       (  ,   )                         2. pregled: 9.7.
limona        (2 user posted image ,1 user posted image  )       30           3.pregled 22.7  NS 10.7
user posted image    19.1.09

pebi                   ( 3 user posted image ,1 user posted image    )

user posted image  20.1.09

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6. NS 16.7

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26        2. pregled 24.7 NS 10.7    gorenjska 

user posted image   24.1.09
*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23        2. pregled:

user posted image     25.1.09
Zvezdica              (  3user posted image ,   1 user posted image )       30      2. pregled: 18.6.,  NS 15.7. LJ
                                            tu bosta kar dva  user posted image ,user posted image

user posted image     26.6.09

nina166              (2user posted image , 1user posted image  )           25         2.pregled 30.6       NS 18.7

user posted image    27.1.09
drdra                    ( 2 user posted image , 1 user posted image )                   1. pregled: 1.7.

sonček33           (1 user posted image , 0 user posted image  )             29        2.pregled 27.7

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                     2. pregled: 11.6.

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )           28       1. pregled: 10.6.

ploha                     (1user posted image ,0user posted image )                  21      2. pregled 23.7 NS 19.7

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image       

[/quote]

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   [Brisano sporočilo]
28.6.2008 10:07:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
28.6.2008 10:38:55   
Ploha
barba: ti si pa iz šenčurja,...sj u bistvu sm iz Kranja ampak sm prselena v Cerklje. Ima pa fant v šenčurju sestro uženeno,...

Joj punce jst sm pa noseča 9t2d, pa se mi ne pozna še nič?user posted image

Ve pa samo moja mami pa fant seveda, drug tedn grem na UZ (2.7) pa bova poj povedala še njegovim pa še kšnmu mogoče user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 744
28.6.2008 19:16:06   
Zvezdica
Plohca...v prvi nosečnosti se trebušček kasneje pozna. Tako pravijo in pišejo.
Sej imaš čas, meni se je v prvi nosečnosti zaelo res poznati tam pri 14t. Sem bla nekaj časa prav fejst...potem pa teža rapidno gor.

Sicer imava obe 2.7. pregleduser posted image user posted image user posted image Poročaj.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 745
28.6.2008 21:02:41   
barba
Zvezdica - glede na velikost trebuha bi lahko bla dvojčka sam upam, da nista user posted image  Po mojem bi me kar kap, če mi na naslednjem pregledu rečejo "uuuu, zdej sta pa kar dva". user posted image user posted image user posted image

Ploha - ja, no sej nazadnje bom ugotovila, da si hodila na ekonomsko in da si bivša dijakinja od mojga možauser posted image user posted image user posted image  Trebuh se ti bo pa enkrat samo naredil, boš videla. Meni se je iz nič do skoraj toliko kot je zdaj v enem tednu. So me v službi samo debelo gledal.user posted image user posted image user posted image user posted image

niia - mi gremo na otok Kos .... komaj čakam

Uživajte ...

LP, barba

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 746
28.6.2008 21:47:31   
Ploha
ok pol je pa kul glede trebuha,...

ne barba nism na ekonomsko hodila, jih pa kar nekaj poznam, ki so hodili tja oz. še hodjo, kaj na ekonomski uči?

zdj mam pa drug problem, imam rahlo vnetje, moja G je pa do 8.7 na dopustu, sm pa za 2.7 naročena na samoplačniški UZ, kaj naj mu omenim to vnetje pa da še to pogleda al nej počakam da pridem moja G nazaj,...
Imate kšn predlog kako nej omilim zadevo, da ne bo še huje,...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 747
29.6.2008 9:13:45   
barba
Ploha - ti kar na pregledu povej, ker nima smisla čakat edino še slabše je lahko.

Grem ven na sonce ....

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 748
29.6.2008 14:13:09   
PAJO
no se jaz se malo oglasim,jz imam rok 17.1.2009 in sm ze imela ultrazvok.
vse je ok za enkrat sm 7 tednov noseca...

drugac mi je pa zacel bit slabo ze,odvisno kaj pojem,vsa hrana mi ne pase.

smo bli ze na dopustu in je blo res fajn.

kako str ostale kej??vam je kej vroce??

lep pozdrav in se slismo,papa ana  user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 749
29.6.2008 16:11:13   
ronja
Joj, punce, veste, da sem že mislila, da se ne bom več družila z vami!!! V četrtek sem v službi zakrvavela in to tako zelo močno, da si ne morete mislit! Kar vlilo se je iz mene!!! Sem klicala svojo g., je sestra rekla, da naj se kar takoj spakiram k njim, potem pa ni bilo nikogar, da bi me peljal (lubi na terenu, brat v Nem., sestra itak nima izpita in je v J Am., tašča je pazila mojo malecko, oče je na Primorksem, slučajno bil v LJ, pa ni slišal mobija, dve sodelavki, ki bi jima lahko rekla, sta na simpoziju, šef z biciklom... skratka nikogar... denarja za taksi nisem imela sabo, pa še nisem se niti spomnila na to) in sem se pač počasi odpravila z biciklom, kaj sem pa hotela - hotela sem prit čim prej tja...

Sestra me je vzela naprej (je tako grdo pogledala ostale, ko je vprašala, če spustijo krvavečo nosečnico, da si nobena ni upala pisnituser posted image , bravo za sestro!), ko je videla, kako krvavim,me je pa kar takoj na uz poslala. No, tam je bil mali še živ, posteljica pa ful nizko in zato sem tudi krvavela. Me je pa poslala takoj na urgenco.

NO, tja me je potem peljal oče, ki je vmes šel še po mojo materinsko in zdravstevno (ja, jaz sem ena od tistih, ki je ne nosi skoz sabouser posted image - mogoče jo zdaj bom,ko sem mela obe user posted image taki...). Tam so me lepo not obdržali, dali so mi buscopan in magnesol proti krčem in dabroston za vsak slučaj, čeprav po moje se za pomanjkanje hormonov ni za bat, glede na to, koliko mi je slabo. Včeraj dop. so me spustili domov in še vedno jemljem buscopan, ostalega ne več.

Prepovedali so mi dvigat user posted image !!!!
Dvigat karkoli težjega od 2-3 kile... Prepovedani spolni odnosiuser posted image , prepovedan ves športuser posted image , skratka skoraj vse!!! Hvalabogu pa smem sedet in stat in celo na sprehod smem (seveda pa ne smem nest svoje male dol, niti iz posteljice je ne smem dvignituser posted image ). Smem delat lažje gospodinjska opravila, ne smem pa dvignit voka, ne smem nest koša za perilo,.. tak da ne vem, kaj sploh smem delat - brišem lahko prah, pa zrežem korenčekuser posted image ...

Vsaj še en mesec ne smem it delat, kolesarit itak ne, verjetno ne bom smela delat do konca user posted image . Pa sem tako mislila, kako bo zdaj vse ok, ker sem imela v prejšnji user posted image toliko težav, da sem vse pokurila za vse naslednje... PO statistiki sem si "zračunala", da bo zdaj pa vse ok.user posted image No, zdaj pa tole...

Saj če sem iskrena, mi še niti ni tako hudo vse tole, ker sem tako vesela, da je user posted image živ!!! Sem bila že skoraj 100%, da je konec - ko sem šla na wc pri g., še nisem lulala, teklo je pa iz mene kot iz pipe - čista lepa sveža rdeča kri... PO navadi to ne pomeni nič dobrega... NO, ampak pri nas smo "tough" in sami borci, očitno in je mali po namauser posted image ! Držite pesti za malega v meni in zame, da se bom uspela držat navodil!

Ker je težko - ko imaš čas, da pomisliš, ni problem, ko pa se kaj zgodi, pa nagonsko reagiraš: recimo danes je mala prijela eno škatlo in se je ta prevrnila nanjo in seveda sem skočila in dala škatlo iz nje - kaj pa naj - jo pustim spodaj, dokler lubi ne pride iz kuhinje??? Samo škatla je imela sigurno več kot 3 kile in me je še par ur po tem precej bolelo! Tak da vem, da ne smem in me je malo strah, da ne bi kaj zafrknila, ker si tega otročička res želim - jaz in lubi, vsi!

Zdaj bom sicer doma, bo pa moral bit skoz nekdo z nama s tamalo, ker je ne smem dvignit na stolček, da bi ji dala za jest, ne smem je dvignit iz posteljice, ko se zbudi, ne smem je položit v posteljico, ko zaspi, ne smem je dvignit v naročje, če zajoka, ne smem je dvignit iz tal k sebi, če sedim, skratka groza! Ona je pa navajena, da jo takoj vzamem v roke, če zajokauser posted image !

Punce, vsak nasvet dobrodošel! Aja, slabo mi je pa še vednouser posted image

Vsem novim dobrodošle!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Alergije
Michonne RR

Ali ima vaš otrok kakšno alergijo?

Ne (82%)

Da, na cvetni prah (12%)

Da, na pršice (0%)

Da, na hrano (6%)

Da, na več različnih (0%)

Da, drugo (0%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!