|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
23.6.2008 8:57:39   
barba
Ploha - jst mam G v KR in to dr.Urha. Men je ful fajn, vse pove, tud NS mi je on delal. V glavnem nimam nobenih pripomb ne zanj ne za porodnišnico KR.

Zvezdica - ko bi ti vedla kolk jst vode spijem.user posted image  Najbolj mi je pa slabo na soncu al pa če pridem v vroč prostor, avto, ... Najbolj bi blo, da bi se do jeseni kar v klet preselila.user posted image

Morem delat ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.6.2008 10:16:45   
ronja
Meni je vsak dan bolj slabo in po svoje že komaj čakam, da dopust mine in grem delat, da mi bo lahko vsaj v miru slabo;) Ker včasih je mala vsa tečna in je res kar kriza... Zadnjič sem samo gledala na faksu, komu bi jo lahko poturila, da bi lahko šla ali bruhat ali driskit;) No, ni bilo nikogar in sem morala počakat do doma... Ampak sreča spremlja hrabre, pravijo;)

Aja, sem povedala šefu in je res super odreagiral!!! Ma, moj šef je super! Takoj je vedel, kaj mu mam za povedat in se že smejal in kazal dva prstauser posted image ! Pa še z enim sodelavcem sem se zmenila, če lahko on malo rihta ene naše smrdljive živalce, ker ko sem to delala v 1.user posted image (da ne zakompliciram, lani;), sem vsakič, ampak res čisto vsakič bruhala zraven!

NO, tako da 2. 7. je veliki dan: grem spet delat, imamo individualni razgovor z vzgojiteljico v vrtcu in imam nuhalno svetlino v Dravljah pri dr. Tul. Upam, da bo dober danuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.6.2008 11:23:19   
nina166
Punce, kaj lahko prosim ena druga prevzame seznam, dokler ne pride sasa nazaj. Sem rekla, da ga bom jaz urejala, pa nimam časa. Prosim!

Imam pa še vedno izcedek, in bom danes klicala svojo g in se šla spet pokazat, ker me že močno skrbi. Ne mine in ne mine in to se vleče že 14 dni. Upam, da me bo hotela pogledat, dela pa popoldan, tako da vam sporočim zvečer kako je bilo. Držte pesti!

Lep dan vsem, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.6.2008 11:39:46   
symona
Pozdravljene!

Sem nova na forumu in se vam pridružujem med januarčice. Sem 2. user posted image , doma imamo 1user posted image , stara sem 28 let, prvi pregled sem pa imela 10.6. PDP imam pa 29.1., tako da prosim, če me lahko dodate na seznam.

Lep pozdrav!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.6.2008 16:46:22   
marjetica84
user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:                     koper
metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:
detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:                    štajerska

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     (  user posted image ,   user posted image )     21           3. pregled:

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:
marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        2. pregled: 25.7. in 30.6. NS  sp. sav. d.

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

user posted image    6.1.09    
kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:
mavrica            (1user posted image , 0 user posted image )          29        2. pregled: 6.6.     Lj-okolica
sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        3. pregled: 16.7.    Novo mesto

user posted image    8.1.09   
OLjica              (1user posted image , 0 user posted image )          28   2. pregled: 26.6. in 30.6.NS  gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       2. pregled: 9.6. in 3.7. NS     gana

user posted image    9.1.09    
niia                    (1 user posted image , 0 user posted image )         25       2. pregled: 26.6. in 23.6.NS      lj
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.
vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       2. pregled: 9.6.       lj

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

user posted image   12.1.09
petra88             (1 user posted image , 0 user posted image )                     1. pregled: 6.6.
dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.
tadeja 81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7.

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image    16.1.09
hmm                   (3 user posted image , 2 user posted image )                     3. pregled: 24.6.

17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32       1. pregled: 18.6
pajo                   

18.1.09

trebušolinka       (  ,   )                         2. pregled: 9.7.

user posted image    19.1.09
limona               (2 user posted image , 1 user posted image )              30         2. pregled: 17.6.
pebi                   (    )

user posted image  20.1.09

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6.

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26         1. pregled: 19.6.                  gorenjska

user posted image    22.1.09
nina166              (2 user posted image ,1 user posted image )          25         2. pregled: 30.6.

user posted image   24.1.09
*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23        2. pregled:

25.1.09
Zvezdica              (  3user posted image ,   1 user posted image )       30      2. pregled: 18.6.,  NS 15.7. LJ
                                            tu bosta kar dva  user posted image ,user posted image

user posted image    27.1.09
drdra                    (  user posted image , 1 user posted image )                       1. pregled: 1.7.

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                     2. pregled: 11.6.

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )           28       1. pregled: 10.6.

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image      

Malce sem dopolnila seznam, upam, da niste jezne. Nove januarčice dobrodošle.           

[/quote]

Vsak dan mi družbo delata prelepa sončka 2003-2005.

Naročeni smo januarja - upam da ne bo nas kaj prehitelo!!!!

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 705
23.6.2008 18:04:06   
*m*o*j*c*a*
živjo punce!

no sporočam vam, da je NS že za nami..user posted image user posted image
bilo je enkratno!user posted image  najprej je bil moj user posted image  čist pri miru, potem pa je začel poskakovat..je bilo tk zanimivo za videt..full je migal pa brcal..je rekla ginekologinja da je full živahen, pa da je zdrav, kar je itak glavno..user posted image  tveganje za kakšno nepravilnost oz. bolezen je zelo nizko..najboljš pa je bilo, ker je user posted image  prvič videl tudi ati..je bil čist vesel, nad njegovim brcanjem..user posted image user posted image  zdaj pa se pripravljam da povema še starim staršem in ostalim to novičko, čeprav me je mal strah odziva..user posted image  no v glavnem velik je že nekje 7,5cm, za spol pa nisma vprašala, js tk ne bi rada vedela, vendar si ati želi vedet..user posted image  pa za to bo še tako čas..user posted image
tk sem vesela in srečna, da niti povedat ne morem!user posted image user posted image user posted image

vsem želim lep dan!user posted image

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 19:33:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjetica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
23.6.2008 22:57:20   
Ploha
mene pa niste dale na seznam....user posted image
bom kr še enkrat povedala, da ne bo tista ki to ureja iskala,...
PDP 29.1
1 pregled sm mela 19.6
2 mam 23.7
NS mam 19.7
stara sm 21
moj 1user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 708
24.6.2008 8:40:58   
African queen

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                    spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:                     koper
metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:
detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:                    štajerska

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     (  user posted image ,   user posted image )     21           3. pregled:

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:
marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        2. pregled: 25.7. in 30.6. NS  sp. sav. d.

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

user posted image    6.1.09    
kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:
mavrica            (1user posted image , 0 user posted image )          29        2. pregled: 6.6.     Lj-okolica
sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        3. pregled: 16.7.    Novo mesto

user posted image   7.1.09

niia                    (1user posted image , 0 user posted image )         25       2. pregled: 26.6. in 23.6.NS      lj

user posted image    8.1.09   
OLjica              (1user posted image , 0 user posted image )          28   2. pregled: 26.6. in 30.6.NS  gorenjska
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       3. pregled: 21.7 in 3.7. NS    

user posted image    9.1.09   
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.
vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       2. pregled: 9.6.       lj

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

user posted image   12.1.09
petra88             (1 user posted image , 0 user posted image )                     1. pregled: 6.6.
dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.
tadeja 81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7.

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image    16.1.09
hmm                   (3 user posted image , 2 user posted image )                     3. pregled: 24.6.

17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32       1. pregled: 18.6
pajo                   

18.1.09

trebušolinka       (  ,   )                         2. pregled: 9.7.

user posted image    19.1.09
limona               (2 user posted image , 1 user posted image )              30         2. pregled: 17.6.
pebi                   (    )

user posted image  20.1.09

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6.

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26         1. pregled: 19.6.                  gorenjska

user posted image    22.1.09
nina166              (2 user posted image ,1 user posted image )          25         2. pregled: 30.6.

user posted image   24.1.09
*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23        2. pregled:

25.1.09
Zvezdica              (  3user posted image ,   1 user posted image )       30      2. pregled: 18.6.,  NS 15.7. LJ
                                            tu bosta kar dva  user posted image ,user posted image

user posted image    27.1.09
drdra                    (  user posted image , 1 user posted image )                       1. pregled: 1.7.

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                     2. pregled: 11.6.

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )           28       1. pregled: 10.6.

ploha                     (1user posted image ,0user posted image )                  21      2. pregled 23.7 NS 19.7

Dobrodošli na seznamu !!!!

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image       

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 709
24.6.2008 9:08:45   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

živjo punce!

no sporočam vam, da je NS že za nami..user posted image user posted image
bilo je enkratno!user posted image  najprej je bil moj user posted image  čist pri miru, potem pa je začel poskakovat..je bilo tk zanimivo za videt..full je migal pa brcal..je rekla ginekologinja da je full živahen, pa da je zdrav, kar je itak glavno..user posted image  tveganje za kakšno nepravilnost oz. bolezen je zelo nizko..najboljš pa je bilo, ker je user posted image  prvič videl tudi ati..je bil čist vesel, nad njegovim brcanjem..user posted image user posted image  zdaj pa se pripravljam da povema še starim staršem in ostalim to novičko, čeprav me je mal strah odziva..user posted image  no v glavnem velik je že nekje 7,5cm, za spol pa nisma vprašala, js tk ne bi rada vedela, vendar si ati želi vedet..user posted image  pa za to bo še tako čas..user posted image
tk sem vesela in srečna, da niti povedat ne morem!user posted image user posted image user posted image

vsem želim lep dan!user posted image

Mojca,j kok lepo. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Se spomnim svoje prve NS. Se ti zdi, kot da imaš mali čudež v sebi.

Samo da sta vesela, zdrava in vse. Zdaj pa uživa in naj te ne bo nobenmu strah povedat. Tako, uživaj v teh lepih trenutkih.

Kje si pa bila na NS?

i belive i can fly....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 710
24.6.2008 11:14:43   
ronja
Ojla, punce! Jaz sem že nazaj v službi! So se spomnili, da ne morem koristit enega dopusta za nazaj, j* ga, kaj češ, vsak šef ima svoje muhe. Sem bila pa včeraj kar žalostna - me kličejo, da moram danes v službo - pa je kar šok, sploh če planiraš, da imaš še 10 dni... In potem na hitrco varstvo rihtat, pa organizirat vse, pa pelat tamalo,... Pa tu me je čakal kaos, nimam stvari, da bi lahko dalje delala, pa si moram vse skup zvlečt, pa ene stvari drugi rabijo,... Skratka klasika, ko se po 1 letu vrnešuser posted image

Ampak po svoje je pa tudi čisto ok, mala je pri babici, ki jo ima neskončno rada, tako da me nič ne skrbi, kar je sigurno fuuuul! Sicer mi je bilo danes zjutraj malo hudo, ampak nisem hotela kake drame delat, ker bi potem samo malauser posted image imela slab občutek. Tak da mislim, da se imata z babi finouser posted image pa vseeno bo malo bojl na izi - danes delam, jutri je praznik, potem dva dni delam, pa  je že vikend in potem bom delala po 4 dni po 5 ur namesto 5 dni po 4 ure in mislim, da miški ne bo prehudo.

Meni je pa tole fizično gledano v bistvu bolj komot, lahko v miru pojem, ko si vzamem malico (recimo zdajleuser posted image ). Čeprav jo pogrešam, itak dauser posted image . Sem pač navajena bit z njo cel dan, hehe. No, saj do decembra bomo že zdržali, a neuser posted image ? Pa ipak je polovični delovni čas nekaj drugegauser posted image - na žalost je tudi plača čisto nekaj drugega, pač pol manjša, vsaj pri nas...user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.6.2008 11:57:02   
sonček33
Pa še moji podatki - danes sem imela uz - PDP 27.1., starost 29, 1. nosečnost, nasledni pregled 27.7., NS še nimam datuma.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 712
24.6.2008 12:05:07   
nina166
Pozdravček!

Da malo na hitro poročam, brat pa vas skoraj nimam časa...saj bo boljše, naslednji teden imam zadnji izpit, potem pa upam, da se mi bo vse skupaj malo umirilo.

Včeraj sem bila na pregledu, mi je vzela kri in vodo in naredila ultrazvok. Vidi se mi, da imam na materničnem vratu nabrane nekaj rjave sluzi, vendar pa nožnica ni vneta, pravtako se ne vidi, da bi se v maternici videla kakršnakoli tekočina. Sem pa včeraj prvič videla srčeka in sem tako vesela...tako lepo je bilo. Sem pa noseča ravno danes 9 tednov, pikica pa je velika 22milimetrov. Rok se mi je prestavil nazaj na januar...vmes sem ga imala že februarja user posted image ...tako da imam zdaj PDP 26.1.2009. Samo mislim, da se mi bo na NS spet malo prestavil user posted image

Drugače je s mojo pikico vse vredu, se je videlo, kako je migal/a z rokicami...kako je bilo lepo. NS imam 18.7. v Domžalah pri Strahovi. Sicer je Strahova na dopustu, jo pa nadomešča dr. Geršak, sem jo v prvi nosečnosti imela možnost spoznati in je super zdravnica in sem vesela, da bom imela NS pri njej.

Zdaj pa grem delat, potem malo počivat, popoldan pa na predavanja.
Lep dan vsem, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 713
24.6.2008 13:13:05   
*m*o*j*c*a*
živjo!

Zvezdica, na NS sva bila v Velenju pri dr. Mohorkovi..nisem vedela kam naj se naročim, pisala sem tudi v MB za NS, pa tk dolg nisem dobila odgovora, da sem se od nestrpnosti pol v Velenje naročila..in ko sem dobila v Velenju datum, sem ga po parih dneh dobila še v MB, vendar sem tam odpovedala..v Velenju je blo full fajn, full prijazna ginekologinja, si je vzela velik časa, pa nama vse razkazala, pa razložila glede tveganja, tk je govorila, da sem pozabla vprašat, če se že kej spol mogoč vidi..user posted image  sam dobila sem pa lahk samo slikce, pa itak sem zadovoljna, se kr lepo vidi, celo nosek pa prstki..user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 714
24.6.2008 18:23:38   
Ploha
jst sm u bistvu prejšn tedn  poslala mail k sm ga dobla na strani od dravlje k delajo NS in to pa sm dons dobla odgovor nazaj kdaj lahko pridm, ne vem pa kdo me bo pregledov, spodaj podpisani je pa ŽAN REŠ, upam da sm šumnike prov postavla. Mogoče katera ve, če je to kšn G ali... ??? če je, me zanima če je v redu???

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.6.2008 19:57:36   
trebušolinka
Helo user posted image !!!

Pišem manj, berem vas pa redno. Zanima me če jeste kakšne vitaminske dodatke razen folne. Tule reklamirajo tole od hippa pa me zanima, če pije katera in kako se počuti. A je kateri ginekolog svetoval kaj takega al ne?
Razmišljam, da bi si nekaj kupila, ker sem prej bolj kot ne redno jedla vitamine, zdaj pa se ne morem odločit.

Do 10. tedna sem bila samo utrujenauser posted image , v 11. pa se me je lotila slabostuser posted image , ko naj bi je bilo konec user posted image  Fuj, fuj!! Upam, da bo kmalu mimouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.6.2008 20:26:33   
rosancy
ojla punce!

Tudi jaz sem ena tistih, ki nič ne piše pa redno bere. No tud jaz sem danes od NS še čisto vzhičena....blo je res super, super.....100x hvala čudovitemu dr. Rosiču! To je res izjemno doživetje.user posted image user posted image user posted image

Toliko, da veste da vas še vedno prebiram. Lepo nosečnost vsem!user posted image

(odgovor članu trebušolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.6.2008 13:39:35   
Haidi
Živjo druščina!
Sploh nisem mela cajta it na forum in kej prebrat kaj šele napisat.
Moj prvi pregled je mimo, blo je supre, je bla sestrca z mano. Dobila sem datum drugega pregleda 24.7. Nuhalno svetlino grem pa v Domžale in imam datum 10.7.
Drugače se bolš počutim, kar se tiče utrujenosti in slabosti, samo sva se pa s pikcem (Matjažem) za vikend prehladila, ko smo šli na Dolensko, kjer mamo vikend. Mali je dobu že dol vročino, jst sem se tut že slabo počutla, vročina mi ni odgovarjala. No zdej pa oba smrkava, mali pa tut mal kašlja. Sam pri zdravniku nisva bl nč, ker veliko pije in tut jest je začel malo bolj, tko da bom počakala, če v enem tednu ne bo bolš, bova se šla pokazat v ponedeljek k pediatrinji.
Jst pa tko ne smem nobene stvari vzet, sam včeri sem si pa mogla s sinalom nos namazat, da sem ga odmašila in da sem sploh lahko zaspala.
Dons mi je vsaj ratal, da sem v miru kosilo pojedla, ker je šu že spat pa da še  mal z vami počvekam.
Sva pa sama doma, ker stric ma delovno, oči, dedi pa babi so šli pa na Dolenjsko okol vikenda delat. Nimamo še čist zrihtan, samo za prespat je pa že. Zdej je treba samo še zunanjost in okolico. Je grozn lepo pa na mirnem kraju pa malček ma ful placa, da lahko okol leta in ni ga treba merkat, da bi šu na cesto. Doma ga morš met pa skoz na očeh, ker mamo hišo čisto zraven ceste, ograja je pa bolj za okras. Sej ne gre na cesto, sam ga pa ne smeš pustit samga niti 5 minut.
Moram pa rečt, da je to luksuz, da maš neki svojga vrta okol hiše in da nisi v bloku. Živimo pa na vasi tko da je tut kr mirno, razen v nedeljah, takrat pa je prometno. Pa sej se navadiš.

No to bo to.

aja pa še to. Če je kera iz Gorenjske pa tudi, če je iz Kranja bi se lahko kej dobile pa v živo počvekale. Seveda če je kera za to.

No punce uživejte, božajte buhije, moj je že kr zrasu, me že vsak pogrunta.

LP iz Gorenjske

(odgovor članu rosancy)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.6.2008 22:45:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jst sm u bistvu prejšn tedn  poslala mail k sm ga dobla na strani od dravlje k delajo NS in to pa sm dons dobla odgovor nazaj kdaj lahko pridm, ne vem pa kdo me bo pregledov, spodaj podpisani je pa ŽAN REŠ, upam da sm šumnike prov postavla. Mogoče katera ve, če je to kšn G ali... ??? če je, me zanima če je v redu???

Jap, to je sin dr. Primoža Reša, on je meni delal IVF  in je fajn možakar. Sin tudi. Jast imam 15.7. pa Žanovo sestro uršulouser posted image . Eko, pa bom poročala, če ne boš ti prej:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 719
25.6.2008 22:46:21   
Zvezdica
Drgač pa mi uživamo, se že tri dni kopamo, sončimo nasploh uživamo.
Zdaj grem počas v mižule, ker sem KOMA!

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   [Brisano sporočilo]
26.6.2008 7:33:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
26.6.2008 7:46:19   
drdra
trebušolinka - jaz jem Elevit. Pa nič folne, ker je itak že zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Jast imam 15.7. pa Žanovo sestro uršulo

Kako ??? Meni so rekli da je Uršula od 8.7. in do konca meseca na dopustu user posted image  ko sem se naročala na NS user posted image  moram poklicat

Nekarj pripomnim na vročino, tako, ker meni to ni bilo znano in morda še kateri tudi ni. Za nosečnice je popolnoma normalna povišana temparatura. Nima jo vsaka, če jo ima je to popolnoma normalno. Jaz sem imela v prvi user posted image  vsaj prva dva meseca temparaturo tudi 38 vendar sem bila zdrava in splošni zdravnik in G sta me pomirjala ,da je to normalen pojav. Potem se je nisem več merila user posted image

< Sporočilo je popravil drdra -- 26.6.2008 7:47:30 >

(odgovor članu trebušolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.6.2008 7:48:28   
sonček33
Punce imate ve kaj težav z zaprtjem? Mene je zdaj začelo že resno skrbeti. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu drdra)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.6.2008 8:08:20   
Ploha
Haidi: jst sm z gorenjske (cerklje na gorenjskem) in se z veseljam dobim s kašno gorenkouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.6.2008 9:14:10   
Zvezdica
Sonček... kar se zaprtja tiče, je meni G priporočila sirup lactecon, ki je načeloma prav za nosečnice. Sicer mi uspeva še brez, ampak zdaj sem že tri dni zaprta, pa razmišljam, da bi šla ponj.

Drdra, ja ne vem kako imajo to zrihtan.
Mene so naročili pri njej.Upam, da niso kaj zaj, ker bom huda.user posted image Preveri še enkrat, pa mi sporoči, ker bokm tudi sama preverila stanje.

Ok, mi odhajamo na kopanje. Lepo se imejte.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (67%)

MARIBOR (33%)

Število vseh glasov: 177

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!