|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
5.12.2008 11:56:30   
pikapoka2
Tele lažne popadke imam jaz tudi, že več 14 dni. S to razliko, da se začnejo zvečer, ko se vležem in ponoči se večkrat zbudim zaradi tega. Potem pa mine. Čez dan pa ničuser posted image  

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.12.2008 12:01:22   
Anonimen
pikapoka men pa nonstop pribijauser posted image jst ne vem kak bom zdržala še 2 mescauser posted image plus da me še vsake tolk tak čudno zbada spodi, kt taki bolj rahli menstrualni krči, pa glede na to da sem že enkrat rodila, sem ziher da je to povezanouser posted image se neki dogaja spodi, al se mehča MV, odpira...neki je, 100%...mislim sej normalno, sej grem proti koncu, sam upam da ne bo kaj prehitevalo...čeprov tud če zdej rodim, je že tolk da bi blo z user posted image vse ok...sam jst bi raj, da počaka na drugo letouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.12.2008 12:10:21   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

Zvezdica, glej, ko si rekla, da lahko pišemo tebi in boš ti posredovala naprej Božičku, bi ti jaz kar predala sporočilo, ok?user posted image
Reči mu, da sam ve, da nikoli nisem bila zahtevna in tudi tokrat ne bom. Reči mu, naj mi z malo zamudo, okrog novega leta, prinese samo zdravega bejbija! Samo to si želim! user posted image
Hvala!user posted image

In kar za vse nas mu predaj isto sporočilo! user posted image

Zdaj pa grem poklikat tvoje mesto.

Sporočilo predano user posted image In je zagotovil, da tako bo in nič drugače.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.12.2008 12:13:41   
pikapoka2
Ulla, jaz sem bila v 20 tednu cel teden v bolnici prav zaradi tega, zaradi teh popadkov. In ja, pri meni je bila posledica tega odpiranje. user posted image  MV se mi je vedno bolj krajšal , zato so me potem dali v bolniško in strogo mirovanje. Sem pa v bolnici dobivala cel teden 2 inekciji na dan za umiritev popadkov. Kasneje sem doma še jedla dvojne antibiotike in potem se mi je MV zaprl čisto nazaj. Mislim da je bil potem 4 cm, prej pa 2cm.
Jaz imam do konca manj kot mesec, pa še tud nebi rada šla pred novim letomuser posted image .  In držim pesti tudi zate, da boš počakala vsaj do drugega letauser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.12.2008 12:22:15   
Anonimen
da boš počakala vsaj do drugega leta

dalj pa res nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo, sem glih prek neta naročla uno podlogo za v banjo, za Ulo, pa še neke živalce - gobice zravnuser posted image k zdej pa čist prevč nori v banji, sej navadno jst sedim zraven, samo jo težko lovimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.12.2008 12:27:50   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

da boš počakala vsaj do drugega leta

dalj pa res nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Mislila sem vsaj do 1.1.2009! Saj veš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.12.2008 12:33:19   
Anonimen
user posted image user posted image

hec mora bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4732
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 12:40:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.12.2008 13:12:32   
VRTNICA84
Tiste, ki ste rekle,da bi morala dati pred oz. okoli drugega decembra noter za enkratno pomoč namesto paketa ste imele prav.
Tak, da sedaj denar dobim komaj 15 januarja. Zadnjič sem bila prehitra, danes pa prepozna.
Tak mi razbija srce, da mi ga bo razneslo. Kar slabo mi je. Tak kot, da bi se prehitro gibala.
Se vam tudi dogaja kaj podobnega?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.12.2008 13:36:58   
uršika***
Evo, piškoti so pečeni in vam bom kar napisala tale recept, ker to so najboljši domači piškoti na svetu. Požreš jih lahko na tone(no ja, to je ena izmed slabih lastnostiuser posted image )
Gre pa takole:

Orehovi kifeljci brez jajc( lahko naredite tudi piškote z modelčki- pa ne preveč na tanko razvaljat testo)

28 dag moke
7dag sladkorja v prahu
21dag masla
10dag orehov
1/2 pecilnega praška

To je to. Ko pa jih dajtete dol s pleha pa posipavate s sladkorjem v prahu pa pazite!!!! Zelo so krhki in drobljivi. Nasvet: tisti piškoti, ki se zlamajo lahko končajo v vaših trebuščkihuser posted image  več kot jih polamate, več jih pojesteuser posted image .

Zdaj me pa svinsko križ boliuser posted image user posted image user posted image

Ja, Pikapoka najbolj si tudi jaz želim tega.

Jaz pa nimam nič kaj takega, kar bi lahko spominjalo na popadke(no ja, saj niti ne vem, kako zgledajouser posted image , vem pa, kako je, če zaradi menstrualnih krčev ne moreš ustat iz postelje- če sem pa prav razumela je pa to podobna stvar, samo še 175krat hujša- tko je mislim da enkrat Ulla razložla stvaruser posted image ) in seveda močno upam, da do 1.1. ne bo nič.

Kje je pa Ronja danes? Ponavadi se že javi do tega časa. Upam, da je polno zaposlena z izdelovanjem daril in da ni kje v kakšni porodnišniciuser posted image

Zvezdica jaz bi imela malo pritlično hiško oz. vikendico, postav mi jo pa nekam k morju. Hvala lepauser posted image
a v enem dnevu lahko kliknemo na samo en link ali na vse linke?

Grem malo počivat, k me tko peče v križu.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.12.2008 14:21:43   
pikapoka2
hmmmm, uršika, sliši se dobro.
Ko bi se meni dalo to naretuser posted image
Danes me boli križ spet ko user posted image .

Zvezdici pa klikaj na njeno mesto vsaki dan 1x, ok?
Pa mislim,da je rekla, da lahko vsaki dan samo en link, če se ne motim.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.12.2008 14:31:50   
snežinka7
African queen tudi mi smo nabavili peg perego v barvi corallo

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.12.2008 14:37:54   
pikapoka2
Snežinka super! Jaz pa ga še sploh nimam. Men niso všeč trikolesni, raje bi imela štiri. Pa sem ravno enega videla, sicer ne vem kakšne znamke je, mi je pa všeč in stane 170 eur. Pa kolegica pravi, da je verjetno zanič, ker je tako poceni. Koliko ste pa ve dale za vozičke, če ni skrivnost?

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.12.2008 15:01:20   
sonček33
Pikapoka s temi vozički je križ. Meni so tudi sicer bolj všeč štirikolesniki, ampak glede na to da sva midva bolj free riderja in greva rada čez drn in strn ...sav kupila trikolesnika, ki j seveda lažje vodljiv, ima velika napihljiva kolesa - JANE SLALOM PRO: Cen aje pa res kr... 500€. Žal, Ampak jaz sem si vse stvari sposodila ali dobila od sestre. Edino voziček sem želela nov. No, pa previjalno mizo sva kupila. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.12.2008 15:29:16   
Zvezdica
pikapoka, jast bom vzela maxi cosija trikolesnika, ker smo ravno tako bolj aktivni, cena za lupinico ker gre tud na voziček 120€, košara za novorojenčka v BC cca 180€ in vozek športni del je 410€, potem zraven dokupiš še mrežo, pa to pa ono, pa smo spet tam, še kakih 50€.
Niso poceni te špasi, je pa dober voziček zlata vreden. Ker mi smo prvič zelo dobro izkoristili vozičkeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.12.2008 15:34:54   
Zvezdica
Zvezdica jaz bi imela malo pritlično hiško oz. vikendico, postav mi jo pa nekam k morju. Hvala lepa
a v enem dnevu lahko kliknemo na samo en link ali na vse linke?

Ekola hiško mašuser posted image
Klika se 1x na dan na katerikoli link, jast grem kr po vrstiuser posted image

Tanks za recept, sam jast bom namesto orehov uporabila lešnike. Ker jih ravno imam.

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.12.2008 16:03:57   
uršika***
Zvezdica ti si pa res prijazna.

Punce Zvezdica postavlja zastonj hiše!!!!!

Za piškote ti pa res ne bo žal, k so res tko fajn krhki, se kar stopijo v ustih.

Pikapoka ti pa če se zelo podvizaš lahko prideš k men- ampak res hitro, ker jih zmanjkuje

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 16:50:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 16:53:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.12.2008 17:24:20   
VRTNICA84
pikapoka mi smo dali za voziček 299 evrov in lupinica je 190. Skoraj več kot voziček. Zraven pa dobimo prevleko za dež.

Kaj vam tudi tak močno razbija srce na čas? Jaz sem to včeraj omenla ginekologu, ki je nadomeščal mojo ginekologinjo pa mi ni dal nobenega odgovora na to. Danes, ko sem imela opravke v mestu mi je od tega postalo tako slabo, da sem morala it domov.

Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.12.2008 17:28:43   
pikapoka2
Vrtnica, srce meni ne razbija močno, pač pa zelo težko diham, kadar govorimuser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.12.2008 17:38:33   
Ploha
punce mene je strah, mamo parknle, joj kok se derejouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4747
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 17:50:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4748
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 17:52:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4749
5.12.2008 18:45:35   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce mene je strah, mamo parknle, joj kok se derejouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?