|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
5.12.2008 19:53:48   
Ploha
saša: kaj se smeješ? to ni smešno user posted image ,...ne vem kako bo poj k bo otrok tolk velik, da bojo prav v hišo pršli, pol morš pa molit pa ne vem kaj vse delat,...pomoje bo mene bolj strah k pa otroka user posted image user posted image user posted image ,...user posted image je biu včasih tudi parkelj pa ve vse finte, pol pa bi rad še zanalašč mal nagaju,...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:25:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
5.12.2008 22:30:58   
Zvezdica
Ne spim ampak jem user posted image user posted image user posted image

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
5.12.2008 22:49:02   
Zvezdica
Niia, zdaj bo na popu brez sledu... jast mam rada takeuser posted image

Sicer pa čakam, da mine ta film sončeve solze, ga težko gledam, ker je toliko zlobr, streljanja in vsega, pol sem takoj user posted image . pa raje ne  gledam.

Zdaj sem malemu nastavila darilauser posted image user posted image user posted image . pri nas dobri možje hodijo ponoč, ko vsi spimouser posted image
Sva mu spekla piškote, dala mleko in prižgala svečko. Pri nas imamo malo izmišljene načine, ker smo ateisti in mal drugačniuser posted image

Komaj čakam na veselje zjutrajuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4755
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:56:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
6.12.2008 6:21:31   
Zvezdica
Liam je pritekel v spalnico in vpil mami, ati darilauser posted image
Super je bilo za videt, tiste očke. Pa on je sploh tak, da ima rad vse kar je lepo zavito in vsebina je včasih skoraj nepomebnauser posted image

V glavnem, je bilo full veseljauser posted image In res lep začetek dneva. Zdaj grem k njemu dremat, medtem k se bo igral bom še kako minutko odspala.

Tako, še tole za dobro jutro in lepši dan

http://user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4757
6.12.2008 9:15:58   
uršika***
Dobro jutro.
Zvezdica hvala za tole skodelico kakava s smetanouser posted image
To mora biti res lep občutek, ko se otrok takole razveseli daril. Komaj čakam, da bo pri nas tudi tako.... ker zdaj si darila izmenjamo kar tako, zvečer.

Vrtnica kaj pa srčni utrip, pa pritisk si imela v redu? Meni samo zraka včasih zmanjka, srček pa normalno bije tikatakauser posted image

Niia ful so sexi tile parkeljiuser posted image user posted image user posted image -

Drugače me je pa včeraj še full križ bolel, pa danes se mi zdi, da je mal boljše. Pa krč me je vlekel v prstancu na nogiuser posted image - nisem vedela ali bi se user posted image aliuser posted image . Je blo pa res hecno za videt- komaj je popustil, že me je nazaj pigal.

Nč, očitno se nam obeta še en borring day- ravno prav za nas, ko se nam itak nič ne dauser posted image user posted image

Ronja??????

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
6.12.2008 9:23:36   
Zvezdica
Uršika malenkostuser posted image Rada pripravljam kavice, kakave, vroče čokoldade in vse to.

Jast tud mislim na ronjo, da ni ona v P. Če ima katera njen mobi naji ji vsaj sms pošlje, pa da vidimo kako in kaj. Jast imam nekaj vaših št. in če katere res ne bi bilo dolgo na spregled bi vam ziher pisala smsuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
6.12.2008 10:07:20   
pikapoka2
Jutro!

Pr nas pa ni blo parkenlovuser posted image user posted image user posted image
Ker smo bili celo leto pridni.user posted image

Čudno, da se ronja ne oglasiuser posted image , to pa ni v njeni navadi.
Jaz upam, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
6.12.2008 11:44:41   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

Jutro!

Pr nas pa ni blo parkenlovuser posted image user posted image user posted image
Ker smo bili celo leto pridni.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SKOZ AL SAM TA MESECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SMO TUD MI BLI CEL LETO FUL PRIDNI - NE MI VERJET  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudno, da se ronja ne oglasiuser posted image , to pa ni v njeni navadi.
Jaz upam, da je vse ok.user posted image
TOLE JE PA RES ČUDNO DA SE RONJA NIČ NE OGLASI

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
6.12.2008 11:50:30   
sasa78
DOBER DAN

Ekola mi smo že z angleščine in smo se učili šteti in sedaj se dereta k dva user posted image , danes je čuden dan!

Jaz celo noč nisem spala - sem kruh delala user posted image user posted image user posted image user posted image  - da smo meli za zajterk še mlačnega, me odspod boli , pa kolki, pa sej ne vem več kako se živi brez trebuha. A se ve spomnete, pa kako se spi na trebuhu - moja najljubša poza,...

In kaj vam je miklavž prinesel?

Otrokom samo praktična darila, igrač skoraj nič - ker jih imata za Krko zametat!!! Najbolj žalostno je da si ničesar ne želita - pa nimata vsega ampak sedaj so najbolj popularne puzle

Zvezdica - mmmmmm kavica je perfektna  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
6.12.2008 11:54:26   
snikolina
Pozdravljene souser posted image . Me že spet en čas ni blo, nimam časa, ker sem ali zdoma ali pa na kavču z dvignjenimi nogami obkrožena z mandarinami, raznimi čokoladicami in podobnouser posted image user posted image user posted image user posted image Še dobro, da jih imam otečene šele zadnji mesec, verjetno bi se mi zmešalo, če bi mi že prej zatekale. Je kar grozno tole, ko se komaj premikam, pa trebušček mi čedalje bolj pogosto otrdeva in sem že bila na CTGju (je vse ok in tudi zaprta sem še), je pa možnost da rodim konec meseca. Bomo videli. Drugače sva super. Cotike že imam vse oprane in zlikane, samo še posteljico sestavimo in vozek dostavimo pa smo nared. Lahko povem, da se ful bojim poroda, bolj se bliža januar-slabše je. Če samo pomislim, da nimam pojma kaj me čaka, mi postane slabo in najraje bi imela CR. Po drugi strani pa bi rada doživela naraven porod. Bomo videli kako bo.
Upam, da ste vse v redu in nimate večjih težav. Sem pa tudi jaz opazila, da Ronje ni na spregled. Držim pesti, da je vse v redu z njo in z Lejlo.

LP

< Sporočilo je popravil snikolina -- 6.12.2008 11:55:45 >

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
6.12.2008 12:55:58   
Ploha
pomoje ma ronja dons deu s svojmu user posted image in ronjo, da uživajo in nima časa za RR,...sej učer je še bla na forumu user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
6.12.2008 12:57:15   
Ploha
snikolina: sva na istem glede strahu do poroda,...sm prejle gledala en porod vaginalen, sm kr mal pobledela,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
6.12.2008 13:00:40   
Ploha
saša: men je miklavž prnesu čokolado,...mi je čist kul, sicer imam želje sam miklavž ne bi mogu tega uresničt,....tko da uni malih želja pa ni,..čokolada bo v redu. Kaj si pa ti dobila????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
6.12.2008 13:03:35   
uršika***
Zdaj me pa resno skrbi za Ronjo user posted image  Če bi imela številko bi jo ziher poklicala, ker me je kar strah. Pa za vse vas me je strah, če se katera ne javi kakšen dan ali dva. Sploh pa Ronja, ki je bila res pridna kar se javljanja tičeuser posted image .Da je ni parkelj odnesu?????
Jaz sem pa začela štrikat šalek za Alenauser posted image  sem ga že trikrat parala, sem neke vzorce poizkušala delat, pa to ni za mene- znam samo ravno šibatuser posted image

Snikolina ne skrbi zaradi poroda. Me Januarčice smo trdoživa bitja, me to zmoremouser posted image user posted image user posted image
Ma enkrat bo konec- saj notri ne morejo ostat. Sem pa jaz tudi najprej upala na CR, pa sem potem izvedela, da moraš še dlje v porodnišnici ostat, pa me je minilouser posted image
Jaz sem tudi z nogami v luft, obložena s čokoladami in pomarančami. Ko me vsaj nebi vse tolk bolelo, pa bi se počutla kot kraljicauser posted image

Saša ti pa ne nori naokol- vsaj takrat ko lahko se malo spočij, ne pa da še ponoči pečeš kruh. Te bo trebauser posted image po pizdici nagiuser posted image , pa privezat nekam. Saj ti bo bebika kar ven padla, če se boš tko naprezala. plidna botuser posted image

Miklavž mi je pa prinesel kinderjajčko, set kuhalnic, pa 6 čokolad, pa pomaranče, pa še dinarčkeuser posted image user posted image  pa za Alena je že tut kapico prineseluser posted image

Lp in upam, da ste vse ok in še v enem kosuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4767
6.12.2008 13:05:33   
uršika***
Ploha a je res bila Ronja včeraj na RR-ju? men se zdi da ne. Grem prečekirat.
aja.pa upam, da imaš prav in da se res samo carta domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4768
6.12.2008 13:08:56   
uršika***
Ne, učeri je ni bilo, bila je 4.12. - v četrtek dopoldan, potem pa nič večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4769
6.12.2008 13:20:38   
VRTNICA84
Dobre dan!

Uršika*** nič ni reko, da bi blo kaj narobe. Ker mi je meril pritisk in srčni utrip. Edino za kri mi je dal napotnico in za urin.

Drugače pa vam povem, da je mene tudi malo strah poroda.

Mi pa še nimamo nič oprano. Ta teden boma z taščo prale. Se je ponudla v pomoč, pa sem jo sprejela. Vozek gremo v ponedeljek dvignit.  Posteljica pa še bo malo počakala, ker pride za darilo domače nareta. Ter jo skrbno varujejo.

Pa res, kje je Ronjauser posted image  Ponavadi se oglasi, sedaj pa je ni.

Ste kaj razmišljale o porodnem načrtu?

Neposredna povezava do sporočila: 4770
6.12.2008 13:23:31   
VRTNICA84
Ena tortica za po kosilo..

[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE63x4EionlCSO1xtY%252BksCn1P0aIpwfW8yTwRgqxZrFQHD43pr090Yod&resulturl=Tod25wCLmE63x4EionlCSO1xtY%252BksCn1P0aIpwfW8yTwRgqxZrFQHD43pr090Yod&refurl=Tod25wCLmE63x4EionlCSP2%252FgeIfe6D8b%252FCkIRnauSUCGrJsZImY5w%253D%253D&q=tortica&contenttype=image%2Fjpeg&o=0][/link]

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
6.12.2008 13:28:35   
Ploha
piše: zadnjič pridružen,...je pa 5.12, tko da ja
sam nč ni napisala

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
6.12.2008 14:03:04   
snikolina
UHHH Ploha, dobra si. Jaz ni šans, da si ogledam porod!! Niti pod razno. Že v materinski nisem mogla gledat. Zato pa mi bo pomoje grozno rojevat, pa še zelo nizek prag bolečine imam. Želim si pa 2 ali 3 otroke, kakor kaže bom ostala pri enemuser posted image user posted image .
Uršika pri meni mogoče malček sploh ne bo januarček ampak decembrček, so mi nazadnjem pregledu omenili. Je menda velik plod in možnost CRja. Več zvem drug teden.

Že vemo kaj je z Ronjo??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
6.12.2008 14:13:10   
Ploha
ja tud sebe sem presentla, pa trmasta sm, sm mogla do konca gledat,...sam je tak izi porod bil, edin kar je blo grozn je blo to da so jo rezal,...sam ko si pogledal porodnco se je na koncu smejala pa navadna je bla tko k  da ni nč,...k bi pršla v trgovino po kruh, tko da pol ni mogl bit tko hudo,....

za Ronjo se še nič ne ve,...upam da res ni kaj hujšga oz. da ni več 2 v1,...Ronja javi se čim prej,...

kje sta pa ulla in mima???

Neposredna povezava do sporočila: 4774
6.12.2008 14:30:10   
petra88
ojla punce!
tudi jaz sem se včeraj že spraševala kaj je z Ronjo, pa danes je tudi še kar nič ni.. Kaj pa če bi vsaka poslala eni (katera se je že javila, da bo objavljala lepe novičke? ) svojo tel. številko al pa dvema (da je bolj ziher) za take primere, da vemo kaj se dogaja?
Miklo je pa pri nas tudi hodu! je prinesel malo sladkarij - samo, da je čokolada, pa je ok user posted image
Mi gremo pa danes z angelčki in parkeljni okoli hodit - malo pozno, ma važno da je. Komaj čakam. Sedaj pa se grem naštimat ker potem greva. Lep dan vsem!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?