uršika***
|
Živijo Zdajle sem imela ful probleme, da sem lahko prišla do vas. Noben forum se mi ni hotel odpret- tam ko izbiraš zanositev, nosečnost, dojenček,....noben. Potem sem vas pa našla med najboljšimi debatami, mi je pa odprlo Ma jaz sem se že prav čudila, da ni bilo k nam nobene kokoši, ki bi nam malo štrene pomešala. pa Tiste, ki vas skrbi, da ste jo po krivem napadle- nikar. Saj ste videle, da je še nekaj drugih punc prišlo sem za njo in jo napadlo. Drugače pa sem imela včeraj prvo materinsko šolo- zobovje(kar bi lahko bilo še kar zanimivo, če bi predavateljica znala slovensko, ne pa napol hrvaško ), pa oploditev in rast ploda- kjer sem pa skor zaspala zraven- sem že mal preveč gledala tole po netu in spremljala nosečniški koledarček, da bi mi lahko bilo zanimivo Za miklavža pa imam za taščo volno, da bo lahko Alenu kaj lepega spletla(pameten miklav a ne? ) za tasta bojo sladkarije(ruladice od Gorenjke, ki jih ima najrajši), za mojo mami en silikonski tanek podstavek za valjnaje testa, ki si ga že dolgo želi, za mojga atija nek šteker s katerim uravnavaš svetlobo, za dragega pa tudi en kup sladkarij. Tako, nisem zapravila veliko, je pa za vsakega majhna pozornost. Pa zdajle se spravljam pečt piškote. Iam en recept za vanilijeve kifeljčke, ki so brez jajc, pa tako noro dobri in mehki, da se kar stopijo v ustih. Samo jaz danes ne bom naredila kifeljčke ampak bom testo razvaljala in izrezala z modelčki- upam da bo šlo, ker so res čisto krhki piškotki. Ulla ti je uspelo zaspat nazaj?? Zvezdica komaj se navadim na eno tvojo podobo, že imaš drugo . Sedaj si pa božiček. A ti lahko napišemo svoje želje??? Mima ti samo tišč noge skupaj IZVIRNO SPOROČILO: niia Uršika, te bomo po riti , ker nam take slike limaš. se popolnoma strinjam Kaj vas muči bejbe? Pa jaz nisem nič kriva. Mima je bila!!!!! Ma res so bila trenja žalostna- ampak od vseh tistih kretenov nima noben tolk jajc, da bi priznal napako. Žalostno, da se še po 8 mesecih nič ne ve, kdo je odgovoren- kot da bo pa po tolikem času lažje ugotovit kaj je bil vzrok fantkove smrti Alen me spet tko brca, mi je prav slabo zaradi tega.
|