|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
26.5.2008 20:58:00   
kepica
Ja, dotika, 4mm...ne vračaj se na moje mere, ker že od začetka ni vse tako kot bi moralo biti. In prejle sem začela močneje krvavet z bolečinami, tako da grem jutri zjutraj na čiščenje. Sem to pričakovala in komaj čakam, da grem, da bo vse to čim prej za mano. Groza me je postopka, sploh, ko se zbudiš iz narkoze, ko se zaveš, da pikice ni več...Ampak, bom močna, ker bom imela v mislih samo eno...da greva z možem čez en mesec spet v nove boje.
Držim pesti zate dotika, da se pri tebi srečno iztečeuser posted image user posted image
In hvala punce še enkrat za vso vašo spodbudouser posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.5.2008 21:09:35   
*dotika*
Hvala, kepica. Če ti je morda vsaj malo v tolažbo, tudi sama vem, kako je to, ko se zbudiš po abraziji... Ampak vsega hudega je enkrat konec, sploh če se imaš potem kljub vsemu česa veselit. Srečno!

lp

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.5.2008 8:59:12   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Ja, dotika, 4mm...ne vračaj se na moje mere, ker že od začetka ni vse tako kot bi moralo biti. In prejle sem začela močneje krvavet z bolečinami, tako da grem jutri zjutraj na čiščenje. Sem to pričakovala in komaj čakam, da grem, da bo vse to čim prej za mano. Groza me je postopka, sploh, ko se zbudiš iz narkoze, ko se zaveš, da pikice ni več...Ampak, bom močna, ker bom imela v mislih samo eno...da greva z možem čez en mesec spet v nove boje.
Držim pesti zate dotika, da se pri tebi srečno iztečeuser posted image user posted image
In hvala punce še enkrat za vso vašo spodbudouser posted image

Nimam besed - pa kaj je zdaj to? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je različna od

Velikost ploda  - pri meni je vil plod viden že v 6 tednu in mu je srček tudi že utripal user posted image user posted image   odvisno kdaj je bila oploditev - ne se preveč obremenjevat zaradi tega

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
27.5.2008 9:54:51   
gigi1
Kepica drži se! Kot sama praviš zdej bo nekaj časa hudo. Čez 1 mesec pa v nove boje. 
Dotika držim pesti!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 429
27.5.2008 11:08:57   
mavrica24
Še malo lepih novic in info za na seznam. Bila sem na 1. UZ dva dni nazaj in se je že videluser posted image , pikica je velika 1 cm, glede na to sem na koncu sedmega oz. na začetku osmega tedna. user posted image  Naslednji pregled imam 6.6. Sem pa iz LJ-okolica.

Drugače je vse ok, slabosti seveda so, a tudi to je del tega. Je moja prva nosečnost, zelo se je veselim in prišla je, kot sva jo naročila, takoj, v prvo. user posted image

Vsem, ki v nosečnosti nimate težav želim, da bi tako ostalo in da bi v njej sproščeno uživale, tistim, kjer pa se zapleta, dober razplet, kakorkoli že bo.

Upanje umre zadnje, vedno znova pa je tu nov dan in priložnost za nove začetke...user posted image Samo pozabimo radi na to...

Izkoristite sonce in tople dni, lep pozdrav, mavrica

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 430
27.5.2008 13:30:05   
dory
user posted image kepica

hudo mi je zate...ampak vseeno, mlada sta še, posvetita se prvemu sončku...boš vidla prej ali slej vaju bo presenetil še nekdo...drži se...z mislimi sem s tabo...

(odgovor članu mavrica24)
Neposredna povezava do sporočila: 431
27.5.2008 14:28:33   
Zvezdica
Kepica user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirno in počasi naprej.
Želim ti da znova zagledaš čimprej user posted image user posted image in da bo vse ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 432
27.5.2008 14:30:58   
Zvezdica
Saša... se selim k vamuser posted image

V ponedeljek 2.6. imam pregled pri Rešu, PDP po mojih izračunih pa je, če je user posted image je 24.01.2009, če sta dva user posted image user posted image pa 3.1.2009.

Imam že enega sinka, en IMN za sabo in pa zdaj na novo pričakujem. In stara 30 let.

Gigi, sem te vidla da sem zahajaš, pa sem šla za tabouser posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
27.5.2008 16:04:55   
uršika***
Hmm kako je bilo na pregledu??????
Je vse OK? Pri meni jeuser posted image user posted image user posted image  sem videla srčeka in sem vsa happyuser posted image
Drugi pregled imam 18.6., PDP pa popravite na 20.1.2009

Kam ste se prijavile na NS? Meni je danes priporočal Domžale, da se najlepše vidi je rekel. Cena za NS je 60eu.

Barbž držimo pesti, da bo vse v redu v četrtekuser posted image user posted image  Sporoči nam kako je bilo!!
Zate Kepica pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upanje ostaja.
Dotika, ne obremenjuj se preveč, lahko da si res malo pozneje zanosila. Jaz tudi v prvo nisem videla ploda, samo vrečko, danes se je pa srček lepo videl.
Držim pesti za vaju punce in pikepoke vama pošiljam za vajini pikici, da bosta zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
27.5.2008 16:35:49   
gigi1
Uršika user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image .

Zvezdica user posted image  user posted image  user posted image , tvoji otroc bodo pa samo 007 user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 435
27.5.2008 16:44:59   
Hator
Sem malo pokukala k vam... čeprav mi je kar precej hudo (ker bi morala biti med vami, pa me ni več)user posted image

Kepica, držim pesti zate!!!! Vem, kako se počutiš in vem, kako grozno je to čakanje... Nimam besed. Saj veš, tudi sama sem pred kratkim doživljala podobne težave. Pa vendar, upanje ostaja in stiskam pesti zate!!!! Iskreno ti želim vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 436
27.5.2008 18:12:14   
trebušolinka
Tudi jaz se vam priključujem. Sem čista začetnica kar se tiče nosečnosti. Sama sem si zračunala PDP 20.1., pregled imam pa 11.6.
Malce me zafrkava pritisk (prenizek) in pa občasne bolečine v trebuhu kot pred menstruacijo. Upam, da bo vse ok.
Vidim oz. berem, da ste same izkušene na tem forumu, tako da se kar veselim koliko nasvetov lahko dobim pri vas user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 437
27.5.2008 21:02:44   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Uršika user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image .

Zvezdica user posted image  user posted image  user posted image , tvoji otroc bodo pa samo 007 user posted image  user posted image  user posted image

Itak gigi...user posted image user posted image user posted image
Moram tamalga dat spat... se slišimo kasneje.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
28.5.2008 8:18:17   
nina166
Dobro jutro nosečke!

kepica žal mi je zate in za tvojo pikico. Želim ti, da čimprej spet zagledaš plusek in da se takrat izteče kot je treba user posted image  user posted image  user posted image

mavrica24 user posted image  user posted image  user posted image  za tebe in tvojo pikico in seveda za mali srček

zvezdica midva imava pa pregled na isti dan user posted image

uršika*** tudi tebi čestitke za srčeka. Tudi jaz komaj čakam, da ga v ponedeljek vidim, čeprav imam občutek, da sem zanosila kasneje in da se še ne bo videl.

trebušolinka čestitke za pikico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ti kar pridno piši, več kot nas je, boljše je user posted image

Pri meni je slabost minila in sicer takrat, ko sem Tifol začela jemat zvečer. Tako da sklepam, da mi je ta povzročal slabost. Imam pa probleme s prebavo in spuščam take vetrove, da me je včasih kar sram kam it, ker se ne morem zadržat user posted image

uršika*** jaz sem bila v prvi nosečnosti na NS v Domžalah pri Strahovi in sem bila zadovoljna, tako da bom šla zdaj tudi k njej. Sicer imam tudi bližje možnost it, samo meni je ona super, prvvič sem bila zadoboljna in bom šla kar k njej.

Pa še nekaj za tiste, ki imate doma male otroke. Kako prakticirate dvigovanje? Jaz se sicer trudim, da ga ne bi preveč, vendar se čisto ne morem izognit. Me je pa kar strah, da bi bilo zaradi tega kaj narobe, samo nimam kaj, malega morem zrihtat.

Lep dan vam želim in užaivajte kolikor se da

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 439
28.5.2008 8:53:48   
kepica
Hej punce!
Sem vas prišla malo pogledat. Se dobro držim, lani je bilo veliko hujše. Danes sem dobre volje in ne mislim na včeraj ampak misim naprej. Z možem počakava pregled in M, potem pa v akcijo, zato ne bom jokala za mehurčkom, ki so mi ga vzeli včeraj, ker še ni bilo ploda in mi zato ni tako težko, ampak se že veselim nove nosečnosti.
Bi pa rada pozdravila mojo cimro Petrouser posted image , ki sem jo včeraj spoznala v porodnišnici in ker vem, da me bere, bi ji rada sporočila tole: Petra, se bereva pri Majčicah 2009 oz. M ne pričakujemo avgustauser posted image
Sem polna optimizma za naprej in upam, da se spet kmalu pridružim user posted image user posted image

Lep sončen dan vam želim in hvala še enkrat za vse vaše tople besede in vzpodbudouser posted image

< Sporočilo je popravil kepica -- 28.5.2008 8:54:25 >

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 440
28.5.2008 9:35:34   
hmm
uršika***user posted image user posted image bravo za user posted image ! Tudi jaz sem ga včeraj videlauser posted image user posted image user posted image , kako zelo sem se ga razveselilauser posted image . Dobila sem tudi cel kup napotnic in materinsko knjižico, v ponedeljek pa imava že šolo za starše. Zdaj pa gre zaresuser posted image . PDP mi je pa kar sestra naračunala in sicer 16. 1. 2009, naslednji pregled imam pa 24. 6. Sem se hotela že včeraj pohvalit, pa mi je bilo preveč user posted image , da bi lahko gledala v računalnik.

kepica in Hatoruser posted image user posted image user posted image , držita se.

Dobrodošla trebušolinka in čestitke! Želim ti čarobno user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 441
28.5.2008 10:03:20   
marjetica84
Pozdravljene!
Nevem, kaj vam naj rečem dva dni sem bila odsotna in ko sem zdajlvse tole prebrala sem ostala brez besed. Kar ne morem verjet,da se to dogaja.

Kepica zelo mi je žal za tvojo pikico user posted image user posted image , nevem kaj naj ti rečem. Upala sem, da bova skupaj še naprej januarčici 2009. Želim ti veliko sreče in da boš čimprej zagledala velik user posted image user posted image . Držim pesti in čimprej user posted image .

Iskrene čestitke trebušolinka in dobrodošla med januarčicami 2009.

Drugače pa še samo slaba 2 dni in končno bom dočakala svoj prvi pregled. Joj se je vlekel ta mesec, groza.  Moje počutje zelo niha, včasih mi je ful user posted image , drugič spet ne ampak bom že. Sam da jst vidim v petek svojo pikico in da je vse o.k.
Sam trebušček se mi pa že vidiuser posted image user posted image  user posted image .

Želim vem lep sončen dan, velik se smejte in božajte svoje bušije. Priporočam vam da ga preživite v senci.user posted image  Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 442
28.5.2008 10:18:02   
gigi1
Hmm user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image . za vsakega sem tako vesela, kot da bi že videla srčka od moje pikice.

trebušolinka dobrodošla. Želim ti lepo in mirno nosečnos pa čim manj user posted image

Kepica user posted image   user posted image  user posted image  za optimizem. To se dela punči. Kar pogumno naprej. Tvoja naslednja pikica bo prava srečka in komaj čaka, da pride k taki fejst mamici.

Zvezdica kako si danes? mene je včeraj špikalo v desnem jajčniku. Po mojem mal psiha, pa tudi nektarine so verjetno krive, k me je spet za znort napenjal user posted image

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 443
28.5.2008 10:43:42   
gigi1
Marjetica navijam! Komaj čakam, da nam sporočiš, da si videla user posted image .

Še malo, še malo... Mene čaka agonija do ponedeljka.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 444
28.5.2008 10:58:22   
marjetica84

gigi1
hvala za spodbudne besede, ej komaj čakam da bo petek 30.5.
Tudi jaz komaj čakam da vidim svojo oikico kako ji user posted image  utripa.
Še malo, še malo, še malo, še malo, še malo, še malo... (ata smrk a je še daleč?)user posted image user posted image user posted image
Seveda vam bom sporočila, kako bo na mojem prvem pregledu.

Imam eno veliko prošnjo. Katera mi lahko posreduje telefonsko številko od nuhalne v Domžalah? Zanima me če v Domžalah dobiš kakšno slikico in če ti na cd zapeče?

Že v naprej se vam zahvaljujem in ves vse lepo pozdravljam. Ej punce a se že kopateuser posted image user posted image user posted image ? mmmmmmmmm user posted image user posted image  morje, mmmmmmmmmuser posted image user posted image
Pa,pa

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.5.2008 11:39:39   
gigi1
Marjetica tole sem najdla na netu:

http://www.zd-domzale.si/cgi-bin/pccms.cgi?page=119&naslov=Urnik%20ambulant

Pokliči na eno od št. dispanzerja za žene. Po mojem ti bodo oni naprej povedal.

Tale s kopanjem pa ni slaba. Po Uz bom verjetno šla na kakšen bazenček user posted image

Lep dan vsem user posted image , pa čimmanj slabosti in skrbi

Neposredna povezava do sporočila: 446
28.5.2008 11:52:05   
marjetica84
hvala gig1

Jst sm pa tole najdla na netu, sam nevem kateri bi se naročila? Ali je bila že katera pri kateri naročena?

Domžale
-Kalliste Domžale; Ksenija Šelih Martinec; dr.med, spec. gine in porodništva;               01/724 43 00       
-ZD Domžale; Darija Strah, dr.med, spec. gine in porodništva;               01/724 52 21       

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 447
28.5.2008 12:25:17   
OLjica
Jst sm pa včeraj videla svojo pikico in user posted image kako bije. naslednji pregled imam pa 24.6.

Kar se pa tiče nuhalne jst bom šla v Domžale pri dr. Strahovi, ker je bila tudi moja sestra in je zelo v redu.

POZDRAV SEM SKUPAJ

Neposredna povezava do sporočila: 448
28.5.2008 12:44:01   
African queen
kepica,zelo mi je žal,da se ti je to zopet zgodilo.Bodi močna še naprej in upam,da bosta z možekom kmalu spet zagledala magični user posted image user posted image  in da bo takrat nosečnost potekala brez zapletov.user posted image user posted image user posted image Veliko sreče ti želim user posted image user posted image user posted image

Jaz sem naročena na nuhalno pri dr.Antonič Babnik v Dravljah 3.7,ker je baje edina,ki daje CD..Aja,objavljam še enkrat njeno številko,če bo katera rabila 01 518 54 05.

Dobrodošle vse nove  user posted image  user posted image user posted image user posted image

LP

< Sporočilo je popravil African queen -- 28.5.2008 12:46:12 >

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 449
28.5.2008 13:15:34   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zvezdica kako si danes? mene je včeraj špikalo v desnem jajčniku. Po mojem mal psiha, pa tudi nektarine so verjetno krive, k me je spet za znort napenjal user posted image

Jap zna bit, pa tudi moraš vedet, da se zdaj vse razteza. A imaš ti user posted image user posted image ?

Mi2 imava ista dan UZ? Sej maš 2.6 a ne? Kje imaš UZ?

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?