khurde
|
AQ, jaz sem že oddala to vlogo, ker ne vem, koliko časa se čaka, pa še brez problema so mi jo sprejeli. Sem oddala kakšnih deset dni nazaj, ko sem šla tja po info glede obrazcev, pa študentskega statusa, pa očetovstva. In mi je rekla, da če vem, kaj želim, naj še kar vlogo napišem in ji oddam. Sem pa vzela denar, ker sem videla, da je - čeprav naj bi bili paketi 50% vrednejši kot njihova tržna vrednost - večina stvari dražjih. Par stvari, ki bi jih pa vzela, imajo pa itak po isti ceni pri dobavitelju paketov. Glede verskih praznikov ... meni je to lepo praznovat, čeprav nisem verna, v naši družini tudi nismo krščeni, samo mi je pa všeč zaradi tradicije, cerkev pač izpustimo. Je pa res, da je itak vse te praznike prevzelo krščanstvo in jih pripisalo sebi, čeprav so jih slavili že davno pred njim. Mi je pa všeč dodati še kak stari praznik (npr. gregorjevo namesto valentinovega, ki mi je bljak in samo tržno orientirana stvar) in pa kak "tuj" praznik, ki mi ima lep pomen, tako, da je raznoliko. Ronja, luštno detece, tako navihano izgleda. Veš kaj pa mene zanima: koncept brez plenic. Sem vtipkala "diaper free baby" v Googla, pa mi je ven vrglo precej zadev, pa me zanima, če ti poznaš kako stran, ki bi jo priporočila. Niia, se mi zdi, da nas kar nekaj spremlja tvoje inštrukcije... tudi jaz. Lunica, pri nas je tudi zjutraj grmelo, potem smo imeli malo sončka, sedaj se je pa pooblačilo in spet dežuje. Jaz bi poklicala G in jo vprašala, če ne drugače te ali pomiri ali pa ti reče, da se pridi pokazat.
|