|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
1.12.2008 11:26:29   
ronja
uršika, hehe, ja, saj ne mislim, da nimam pravice, da mam svojih 66 kil, ampak jih vseeno rajši ne bi imela... Pa nekak jih ne pričakuješ - mislim 1,2 kili v 1 dnevuuser posted image Pa ne da se mi par mesecev čakatuser posted image , pri Ronji sem bila na svoji normalno postavi že začetek septembra - rodila sem pa začetek julija... Torej po 2 m.
hehe, jaz sem mela s svojim ateistkom že tudi pogovore okoli Miklavža, pa zajčka, pa venčkov,... ker so to pač kao verski simboli. Ampak saj vsi do zadnjega izvirajo iz poganskih običajev - pa on pravi, da je on proti vsem bogovom, heheuser posted image . No, sem mu razložla, da je treba tadobre stvari vzet, ostalo pa naj kar majo, tiste grehe, pa pokore, pa takouser posted image . Da se bojo tamale kvečjemu v drugo smer vrgle, če bi pretiravala z ateizmomuser posted image . Tako bova mela "jaslice" s samimi živalmi, ker pač "slaviva" naravo, tudi vedno spečem julovo deblo za jula (21.12., ko je zimski solsticij, da praznujeva, da se dan začne daljšat), darila pa nosi dedek mraz. Miklavža in zajčka pa tudi, prazniki in darila so fajn, pa ne glede na to, kira mistična figura jih prinese... Zaradi mene bi praznovala vse mogočeuser posted image

Grem kaj šivat, dokler mala hudička spiuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
1.12.2008 11:29:33   
African queen
Dobro jutro!

Vidim,da ste vse v super formi...tolk čvekate user posted image user posted image

Mene pa zanima,če ste že oddale vlogo za uveljavitev pravice do pomoči ob rojstvu otroka??

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 11:36:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4428
1.12.2008 11:42:48   
lunica12
Jutro vsem....vidim da ste zelo zgodneuser posted image Js sem se pa ravnokar zbudila.Sem imela vceri zvecer take krce da nisem vedla kaj naj,zdaj pa razmislam a bi poklicala ginekologinjo da vprasam ce je kaj narobeuser posted image

Ronja no glede kil sma pa na istemuser posted image Nic se sekirat...Pri nas pa soncek sijeuser posted image Ve pa v nevihti...
Pa meni tudi ni jasno glede teh slikic tako da sma ze dve ronja.

AQ..js sem oddala to vlogo prejsni teden.tako da naj bi 15ga dobla nakazan denar.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 11:44:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
1.12.2008 11:46:22   
khurde
AQ, jaz sem že oddala to vlogo, ker ne vem, koliko časa se čaka, pa še brez problema so mi jo sprejeli. Sem oddala kakšnih deset dni nazaj, ko sem šla tja po info glede obrazcev, pa študentskega statusa, pa očetovstva. In mi je rekla, da če vem, kaj želim, naj še kar vlogo napišem in ji oddam. Sem pa vzela denar, ker sem videla, da je - čeprav naj bi bili paketi 50% vrednejši kot njihova tržna vrednost - večina stvari dražjih. Par stvari, ki bi jih pa vzela, imajo pa itak po isti ceni pri dobavitelju paketov. user posted image

Glede verskih praznikov ... meni je to lepo praznovat, čeprav nisem verna, v naši družini tudi nismo krščeni, samo mi je pa všeč zaradi tradicije, cerkev pač izpustimo. Je pa res, da je itak vse te praznike prevzelo krščanstvo in jih pripisalo sebi, čeprav so jih slavili že davno pred njim. Mi je pa všeč dodati še kak stari praznik (npr. gregorjevo namesto valentinovega, ki mi je bljak in samo tržno orientirana stvar) in pa kak "tuj" praznik, ki mi ima lep pomen, tako, da je raznoliko.

Ronja, luštno detece, tako navihano izgleda. Veš kaj pa mene zanima: koncept brez plenic. Sem vtipkala "diaper free baby" v Googla, pa mi je ven vrglo precej zadev, pa me zanima, če ti poznaš kako stran, ki bi jo priporočila.

Niia, se mi zdi, da nas kar nekaj spremlja tvoje inštrukcije... tudi jaz. user posted image

Lunica, pri nas je tudi zjutraj grmelo, potem smo imeli malo sončka, sedaj se je pa pooblačilo in spet dežuje. Jaz bi poklicala G in jo vprašala, če ne drugače te ali pomiri ali pa ti reče, da se pridi pokazat.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
1.12.2008 12:01:08   
lunica12
Sem klicala pa se noben ne javi,tako da bom poskusla malo kasneje.No zdj je pa pri nas ze tudi bolj oblacno...

Neposredna povezava do sporočila: 4432
1.12.2008 12:07:13   
lunica12
No evo sem dobila linijo,pa je rekla da to da me medenica boli da je normalno...glede krcev k sem jih mela je rekla da bi blo fajn da si kupim magnezij,potem je pa rekla sestra se da naj poklicem okol petih da mi bo vezela ginekologinjo pa da se bom se z njo pomenla.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 12:17:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
1.12.2008 12:24:36   
sonček33
Zakaj jaz ne morem pogledat ronjinih slikic?????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4435
1.12.2008 12:34:43   
sonček33
Ponoči nisem mogla spat in sem se ubadala z vprašanjem: A otročka bom jaz oblekla v bodi z dolgimi rokavi pa mako majčko čez al kako?l se te mako majčke da na golo kožo? A me razumete kaj hočem vpr? 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
1.12.2008 12:51:15   
uršika***
Sonček meni je uspelo odpret slikice. In Ronja je res pravi cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Lunica magnezij pa kalcij pij. Meni je najprej G rekel samo za kalcij, potem sem pa tukaj izvedela, da večina punc pije magnezij in res je boljše.

Seveda je fajn praznovat takšne stvari, kot je božiček, pa zajček pa vse ostalo. Mislim, da so otroci staršev, ki nočejo tega praznovat na nek način prikrajšani. Se vsi v vrtcu pogovarjajo, kaj jim je miklavž prinesel, samo oni niso nič dobiliuser posted image . Hehe Ronja - moje jaslice pa vsebujejo tudi jezuščka, pa eno kopico sneženih mož, v katerih gorijo svečke, pa takih lepih angelčkov, pa svečnikov,....v glavnem vsega je polnouser posted image . Sem računala, da če hočem prižgat eno rundo svečk v vseg figurag, svečnikih, angelčkih in ostalih zimskih junakihuser posted image  rabim okol 50 čajnih svečkuser posted image  Ma, nora sem na te svečke. In na ves ta kič, ki je okrog božiča. Samo da se vse sveti pa blešči, pa sem jaz v nebesihuser posted image .Se strinjam Ronja- čimveč praznikov in praznovanj, čimveč daril in pričakovanjuser posted image

AQ jaz sem tudi oddala prejšnji teden vlogo, v petek sem že dobila odobritav za dinarčke- 269 eu, danes pa še odločbo o višini porodniške. Grem si zdaj izračunat, koliko bo to neto, ker je bruto znesek naveden.
Pa še z občine dobim 200euuser posted image
Niia važno da ti eden zrihta to kar želišuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
1.12.2008 12:59:01   
uršika***
Sonček jaz sem kupila bodije z dolgimi rokavčki za odspod- za na kožo oblečt. Čist navadne bele, ki se jih bo dalo lepo prat na visoki temperaturi. Imam pa samo ene 4 mako majčke(to so tiste s trakci? mislim vsaj. ) Pa sem razmišljala, da bi jih lahko oblekla povrhu bodija. Pa še žabice ali pa pajacka prek, pa je za notri čist ok, vsaj jaz sem si tako zamislila.
Ti bojo pa druge znale več povedat. Np. naši svetovalki Ulla ali pa Ronjauser posted image

A je to res, da pridejo kao patronažne sestre že enkrat pred porodom??? Jo je katera že dobila? Zakaj točno pa pridejo?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
1.12.2008 13:05:48   
lunica12
Niia kr pocasi,se ti nikamor ne mudi.user posted image
Soncek ce ti po pravici povem se meni tudi prav nic ne sanja kako se bo vse to skupi oblaclo goruser posted image Sem pa cisto padla not.Skos neki prelagam te cotke.Komi cakam da bom spet sla v soping.

Ursika evo ga ze pijemuser posted image Upam da bo pomagu.Samo zanimivo mi pa je da se z temi problemi samo ponoci tako ubadam...cudno res.To da me medenica boli pa trtica to cisto razumem,ker vem da se vse siri.Samo ta pekoca bolecina na levi spodnji strani trebuha me moti(v dimljah)tu nekje...
A to dobimo odobritev za dinarcke??Ker js se nic nisem dobila,zato vprasam.

Neposredna povezava do sporočila: 4439
1.12.2008 13:08:10   
lunica12
Ursika pri nas je za patronazn tk da ti pride pred porod ce sam zelis.sam smo mogli to v materinski soli povedat...Drugace pa pride sele po porodu,ce seveda tako kot sem napisla sam prej ne izrazis zelje...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
1.12.2008 13:09:34   
lunica12
Joj kok je fajn cutit ko se bebika premikauser posted image user posted image Tako skos mi neki(mislim da nogico ker je tako malo),premika po desni zgorni strani trebuha.pol pa skos tk valovi trebuh.Pa se dotaknem pa zgineuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
1.12.2008 13:25:47   
khurde
Ja, men je tut fajn čutit, ko se premika. Jaz to bitje kličem kar črv (tko, ljubkovalno, da ne bo katera mislila, da je kaj slabega mišljeno s tem), ker mi skos neki rije po trebuhu pa valove dela. user posted image

Za patronažne nič ne vem. Meni se včasih zdi, da je januar še tako daleč, da imam še eno leto časa ... vsaj! user posted image Jaz bolj počasi dojemam te stvari okoli otročka, dokler ne vidim, ne verjamem. user posted image user posted image user posted image

Moram še precej v nabavo. Bom šla v Tosamo pa si kr od Ronje nakupovalni seznam sprintala za orientacijo. user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
1.12.2008 13:29:06   
khurde
Eh, prekmal pritisnila potrditev... sem hotela še napisat, da nas je kar precej takih, ki ne vemo, kako oblačit ipd., se štejem zraven. user posted image

Grem do konca balkon pospravit, vmes pa še mal tv gledam, kaj popijem, se malo uležem, kej preberem, pa če bi vse v enem šusu naredila, bi bilo v 15 minutah konec, tako pa bo mogoče v eni uri pa pol, se mi nikamor ne mudi danes. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
1.12.2008 13:29:39   
lunica12
Za mene je pa tosama mal predalec....tako da bom mogla po te stvari v kaksno drugo trgovino....

Meni se pa zdaj vse skupi tako vlece,ko sem cela v pricakovanju...Ko bi le cimhitreje minalo pa da bi bilo do takrat vse vredu....Pa naprej tudi...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 13:36:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
1.12.2008 13:56:14   
crtka
Niia, dej prosim napiši kako dam sliko v sporočilo?
Kaj morem prej sliko dat v album, da jo lahko objavim v sporočilo'

Neposredna povezava do sporočila: 4446
1.12.2008 14:02:49   
ronja
niia, Kaj sicer ti ni treba met nikjer na netu shranjenih slikc, lahko direkt iz račkota popaš?
user posted image
Tole bi zdaj naj delalo... Ajde, da vidimo - moja mala vsa fensi napravljena - dobri si oglejte, ker moje male ne vidiš prav pogosto v takih fensi oblekcah, ker so pač manj praktične - čeprav tale je kar dobra - sem jo naredila za obisk pri babici, ki je na cote mahnjena...

Neposredna povezava do sporočila: 4447
1.12.2008 14:05:38   
khurde
Ronja, bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Lušten deklič.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
1.12.2008 14:10:09   
khurde
user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
1.12.2008 14:11:01   
lunica12
Pa kako to naredite??????user posted image user posted image

Joj Ronja kok je lubana.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?