|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
28.11.2008 18:27:00   
Zvezdica
ojla

najprej srečevalke ZELO MI JE ŽALuser posted image ampak enostavno ni šlo. Sem morala po material, pa se dogovarjat pa pregovarjat z delavci, jutri pa srčno upam, da potrdijo napako na mojem balkonu, ker to presega že vse meje normalnega. Spet mam vse zalit, izolacija bo itak šla k vragu, mah... res sem slabe volje.

Čist na hitr, pikapoka, čimmanj slanega, vem da veš ma vseeno. V prvi nosečnosti sem bila od 6. meseca skoz zatečena, zdaj pa tudi, ampak ni še tako hudo kot prvič.

Tako, uršika pri nas res sneži, žal mi je ker vi nimate snegeca, ampak pr nas ga zadnja leta ni nič, jast sem pa prav vesela da končno vsaj vidim snežinke.

Grem vas mal brat za nazaj. Sem čist out, ker sploh ne sledim ampak mater če ni nobenga cajta.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
   [Brisano sporočilo]
28.11.2008 18:32:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapoka2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
28.11.2008 18:34:09   
sonček33
Tako mima in pikapoka - ukazujem vama  - počivajta! Naj vaju mal strežejo!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
   [Brisano sporočilo]
28.11.2008 18:34:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4329
28.11.2008 19:47:08   
Anonimen
pikapoka samo zatekanje ni nevarno, v kombinaciji z visokim pritiskom pa je...tko da res - počivat, noge v luft, pa ne sam v luft, morjo bit višje od srca, kake obkladek gor, pa dieta...jst sem v prejšnji nosečnosti tak zatekala, da groza...sam zadnji meseč, pa še vroče je blo, kar tudi doprinese....sem pa mela noge kt stebreuser posted image

mima če trebuh srbi, ni nujno da bojo strijeuser posted image lohk pa ja, kar fajn mazat, mogoč preprečiš. mene tud srbi, pa v prejšni me je tud, sam strij pa nisem fasala...mažem se pa kr z oljem skozuser posted image z lumpijem, k tok fajn diši, pa še poceni jeuser posted image

zvezdica ti pa tud maš sranje s temi delavciuser posted image jst bi popizdla...

sj drgač pa nimam kej pametniga za povedatuser posted image mogoč se še spomnem...

Neposredna povezava do sporočila: 4330
28.11.2008 19:49:05   
uršika***
Mima mene je tudi trebušček srbel, pa sem potem videla, da je bil čist rdeč. Sem zamenjala kremico, pa je zdaj vse ok. imam pa od Mustele kremico. Res da je draga, je pa fajn. Poglej, če se ti je kakšna alergija naredila, drugače pa maži večkrat na dan. Jaz moram 2krat nujno.

Evo, še ena zatečenkauser posted image . Sam jaz sem takšna že od 5 meseca. Včasih je mal boljše, pa če se spozabim, pa jem kaj slanega je takoj slabše. Pa ne morem jest vse brez soli. Vsaj sir, pa kakšen namaz, pa kosilo pri mamici,...tko no. Za sebe ko kuham dam nastran pa nič ne solim. Imam pa srečo, da je pritisk zdaj v redu.
Je pa fino, ko me nikol ampak res nikol na zebe v nogice. Moj možek ima pa čist mrzle, pa mu jih jaz potem segrejem z mojimi. Moje se mal ohladijo, njegove pa otoplijouser posted image

Zvezdica upam, da boš uredila tole zadevo z majstri.

Sem pa tudi jaz dočakala malo snega!!!! Ampak takoj nato, ko je malo pobelilo, je začel padat leden dežuser posted image
Pa bodo spet ceste super za vožnjouser posted image

je pa elektrike zmanjkalo že 3krat. Upam, da je ne bo spet, bi se rada šla tuširat, pa ne upam, da ne bom kam padla, če bo tema. Bom lubita počakala rajši, da pride domov.

Babike iz srečanja, a ste že doma?

Neposredna povezava do sporočila: 4331
28.11.2008 19:50:49   
uršika***
O Ulla. Potem ti je pa dolgčas. A imam prav?
Kaj pa dela mala princeska?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
28.11.2008 19:56:24   
Anonimen
mala princeska spi user posted image drgač mi neb blo dolgcajtuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
28.11.2008 20:23:57   
sasa78
Čer - pri nas sneži, je tako lepouser posted image user posted image user posted image

Joj srečanje - očitno punce še uživajo - user posted image user posted image user posted image  za vas

In kako ste danes?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
28.11.2008 20:25:33   
Anonimen
pri nas tud snežiuser posted image lepo je sicer res user posted image sam je vseen user posted image

no, vsaj tamala bo uživala na sneguuser posted image razn če bo taka koza kt mamiuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
28.11.2008 20:30:20   
Ploha
evo punce sej smo že douh doma, nismo ble dovgo,...temtem je kmalu šla,...ker ma neka posla user posted image , pol sva pa še z niio mal klepetale tja do 18.00 pa je prou fajn da sm mal prej šla, ker ceste so že nevarne,...ful sneži,...naklepetale smo se,...ampak res škoda ker niste mogle pridt,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
28.11.2008 20:31:26   
sasa78
razn če bo taka koza kt mami

user posted image user posted image user posted image user posted image   zakaj pa? user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
28.11.2008 20:34:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

user posted image user posted image user posted image user posted image   zakaj pa? user posted image user posted image user posted image user posted image

k ne maram snegauser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
28.11.2008 20:34:40   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

evo punce sej smo že douh doma, nismo ble dovgo,...temtem je kmalu šla,...ker ma neka posla user posted image , pol sva pa še z niio mal klepetale tja do 18.00 pa je prou fajn da sm mal prej šla, ker ceste so že nevarne,...ful sneži,...naklepetale smo se,...ampak res škoda ker niste mogle pridt,...

čestitke za srečanje  user posted image user posted image user posted image   zame je danes čist spulen dan, pa špika me skoz v križu in v trebuhu pa odtrdeva mi, sem raje ostala doma - sedaj pa še sneži - ma povsod pa ne morem bit

Pa jutri sem cel dan sama s fantoma, pa še za v nedeljo moram kremšnite spečt - pa narezke naredit - ma moj RD.

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
28.11.2008 20:36:55   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

k ne maram snegauser posted image

user posted image user posted image   zakaj pa ne? K  ni lepo! Pa romantično,...

Je pa v naših stanjih nevarno - o tem se pa strinjam

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
28.11.2008 20:38:58   
Anonimen
eh pa sam drek pol po cestahuser posted image pa nism glih romantik user posted image tko da me ne gane...

se bo pa treba zdej zarad otrok mal navduševat pa hinavščino špilatuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
28.11.2008 20:46:38   
sasa78
pri nas vsi smučamo, jan že od 3 leta, enej je pa lani probal pa mu je tud kr šlo - letos bom pa jaz pavzirala - bomo vidl kako nam bo šlo -

Sneg pa otroc itak obožujejo - imamo tolk norčij na račun snega da nam ni nikoli dolgčas user posted image user posted image

Sam lani je bil še pes zdraven, letos ga pa nimamo več - ga pa nabavmo spomladi - pa še ne vem kakšnega, do sedaj smo imeli nemškega ovčarja, je merkal otroke bolj kot dediuser posted image user posted image user posted image ,

Aja sani je otrokom vleku pa kakšnega prav nežno zbil natla in ga kotalil - sam smeh smo imeli

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
28.11.2008 20:50:34   
Anonimen
ma ja user posted image sej zdej k so otroc, bo mogoč še zabavno...sj kot otroku mi je tud blo fajnuser posted image se bo treba mal na ta nivo spet spustit, ne bo pretežko se mi zdiuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
28.11.2008 20:55:42   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ma ja user posted image sej zdej k so otroc, bo mogoč še zabavno...sj kot otroku mi je tud blo fajnuser posted image se bo treba mal na ta nivo spet spustit, ne bo pretežko se mi zdiuser posted image

verjamem da ne bo težkouser posted image user posted image user posted image

punce jaz šibam otroke dat spat, pa še cunje obesit

spite kotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se fino odpočijete,

jaz sedaj user posted image user posted image user posted image   lahko noč do jutri

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
28.11.2008 20:56:55   
Anonimen
no, pa ne tak hitrouser posted image si še kej nardiš....
lahko nočuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
28.11.2008 21:27:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
28.11.2008 21:53:38   
snežinka7
Dober večer. Da se še jaz malo javim pri nas zaenkrat še ne sneži je boljše tako, saj nimam rada da bi bilo nevem koliko snega. Drugače se počutim vredu. A imate že kaj pripravljeno za našeuser posted image midva z mojim sva že nekja nabavla, da ne bova glih vse zadnji hip nikoli ne veš kdaj te bo prijelo, čeprav še malo manjka pa nebi rada, vse zadnji mesec nabavlala, ker so še prazniki zmes in bo tko gužva po trgovinah. Za katero znamko plenic ste se odločile npr. pampers, mullerjeve,..?

Neposredna povezava do sporočila: 4347
28.11.2008 22:00:20   
snežinka7
Koliko pa ste se kaj zredile jaz sem do sedaj pridobila 14 kg je skoraj preveč pa kaj čmo, nemorem nič jem kot sem jedla pred zanositvijo normalo nič ne pretiravam z obroki, samo da se prej nisem redila sedaj pa mi vse bolj koristi.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
28.11.2008 22:20:05   
Anonimen
snežinka jst sem se 10kguser posted image plus kar je še od prejuser posted image preveč uglavnem...

stvari potaglavnem imam, kar še pa fali se pa kar ne morem spravit nabavtuser posted image se tko obnašam, kt da mam še fuuuul cajtauser posted image grozna sm, sej vem...user posted image

(odgovor članu snežinka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
28.11.2008 22:33:50   
snežinka7
kdaj pa imaš PDP? Jaz imam 16.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?