|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
27.11.2008 22:55:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

ulla, ja jaz imam še tisti lovski nagon iz pradavnine. user posted image Če je user posted image toplo je zadeva super.

user posted image user posted image viš, jst še čuta za gospodinjstvo nimam, kaj šele lovskega nagonauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 22:56:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
27.11.2008 22:59:27   
Anonimen
punce sam pazte - toplo, bolj toplo, še bolj toplo, vročeuser posted image

resno, tile mali otročki, k še ne znajo tko dobr sami uravnavat tel. temperature se hitr pregrejejo. resno. tolk hitr ga zakuhaš, da verjet ne morš. ker je tud telesna masa tolk mejhna, pa ne zna se sam ohlajat in se kr pregreva. tko da ja, more bit toplo, sam je treba pazit.

Neposredna povezava do sporočila: 4303
27.11.2008 23:02:16   
ronja
uršika, jaz poznam par, ki pričakuje user posted image in sta podnajemnika pri dveh gospeh, ki imata tako varstvo na domu - par malčkov pazita, pa se majo tamali baje ful lepo. Za prvo fazo (jasli), je po moje vprašanje, če ni to ceneje... Vsaj za enega... Samo če sta dva, je zdaj vrtec za 2. zastonj, tako da se verjetno za dva bolj splača vrtec. Je pa ful odvisno od varuške - jaz sem mela eno inteligentno vitalno varuško, ki se ji je dalo z mano ukvarjat (in njenemu možu), bratec pa eno črnogorko, ki ga je navadila, da je on paša in vse dobi, ženske so pa za delat in je kar trajalo, predno je dojel, da se svet v slo. v teh letih ne vrti tako...
Meni se to, da je med toliko otroki sploh ne zdi tak problem - bolj je problem to, da se vzgojiteljicam res ne da kaj dosti ukvarjat z njimi - nisem videla veliko, ampak tista dva dni me res niso prepričaleuser posted image -pa se verjetno bolj trudijo takrat, ko so mame zraven, a ne? Mi je prav grozno, ko pomislim, da bo morala it Lejla z 1 letom v vrtecuser posted image . Sicer pa je v jaslih 10-15 otrok in 2 vzgojiteljici - tako da pride približno isto 5 na eno...

Jaz sem danes čisto boga! Vse me boli za pop*, samo da se malo sklonim, mi trebuh otrdi ko kamen, boli, slabo mi je... pač lubi je bil na terenu od 6:05 do 22:35... Vmes je prišel moj oče, mala pa je ves čas nekaj hotela, tako da je ni znal glih zamotit, da bi jaz v miru skuhala in tako sem morala kuhat, pa njo zabavat, pa njemu govorit, kaj naj, pa kje je kaj, itd... Ahhhhhh.... Potem pa je med mojim kuhanjem še elektrike zmanjkalo (sem pa pekla piščanca in domače mlince...) potem še posnet tiste k* dvdje (kar sem prevajala), pa preverjat, pa potem nama je še on neki za računalo prinesel in je seveda ko en otrok hotu, da takoj sprobam,... Ampak jaz sem bila crknjena ko konj na Orvelovi Živalski farmi! No, saj sem šeuser posted image . Mala se je zdaj začela zbujat, ker je bilo vse skup malo stresno verjetno tudi zanjo, pa me ni imela zvečer tako kot po navadi in zdaj sem jo cartala, zdaj pa ne morem več... je šel lubi k njej.

urša, moji punci sta obe razbojnici in sta obe rovarili (oz. ena še;) po trebuhu, tako da ne vem - v bistvu je normalno, da smo enkrat bolj, drugič manj aktivni - ampak da ga pa par dni ne bi čutila, to pa ni normalno. Moraš ga začutit 10x na dan.

ulla, če te tišči, kljub temu, da ni nič v mehurju (ali skoraj nič), potem bi bilo dobro delat malo Kegljeve vaje - vsaj tako so nam razlagali... Škodit ti ne more...
hehe, je dobra tvoja tamala! Moja je bolj razbojniške narave, ona vse razmeče, pospravljanja jo je pa treba učituser posted image .  A ti si paket dobila po pošt? Meni so namreč napisali, da naj se s tistim pildkom oglasiva, ko bom začela rojevatuser posted image , al pa 10 dni pred pdpjem, pa prevzameva paket. V Lj. se jim očitno ne da pošiljatuser posted image .
Ampak a se res vse tako okorne počutite pri user posted image ? Ker jaz se spomnim pri Ronji, sva lahko skoraj vse položaje do konca... Pa ni bilo nekih hudih pripravuser posted image . Zdaj ne morem govorit, ker pri 12ih tednih res še ni nič, hehe. Ampak takrat pa glede gibčnosti res ni bilo panike - pač se je mal na roke oprl, da ni glih tamale zdručkal pod sabouser posted image , sicer pa dosti isto kot prej...

Ovčje kože pa lahko drage pradavninkeuser posted image kupite tudi na tržnici, ena prijateljica jo ful hvali, ona jo ima v vozičku, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 4304
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 23:02:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
27.11.2008 23:04:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

ulla, bomo pazile. user posted image

no, sam da bosteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4306
27.11.2008 23:06:34   
Anonimen
ronja men so poslali ja...sam ti k si pa iz lj, pa majo mogoč tako praksouser posted image kaj vem...

pa sej ni zdej glih okornost problem, pa to da neb bla gibčna...sam te bolečine vsepovsoduser posted image k se že tko komi premikam, kt en zombi hodim kle okoluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
27.11.2008 23:21:34   
ronja
hehe, pri meni je bilo pri Ronji to edino zdravilo proti slabosti - saj prej mi je bilo za umret slabo, pa potem tudi, samo vmes pa mi ni bilo, heheuser posted image . Isto je z bolečinami - takrat jaz na vse pozabimuser posted image . Edino 3 tedne po porodu, ko sva prvič probala, sem mal čutla na začetku oz. je malo zabolelo, pa sva šla lepo počasi in na izi, pa je bilo vse okidoki. Upam, da bo spet takouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
27.11.2008 23:27:40   
Anonimen
ej babe a vam kej dlesni krvavijouser posted image jst sam kri pluvam, k si zobe umivamuser posted image noro...si bom uno pasto kupla, k je reklama tista tasvinjskauser posted image če bo kej haska....sej so mi v prejšnji nosečnosti tud, sam niti slučajn ne tolkuser posted image se mi zdi da se sam pipnem dlesni, pa kr lije kri...

ma vse je potencirano zdej...boljš da res nism več nosečauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
27.11.2008 23:32:02   
ronja
Ja, pa tudi iz nosa se mi večkrat ulije kri. Pač user posted image , nimaš kaj. Je pa baje v 2. res vse potencirano. no, jaz sem vesela, da nimam pljučnice in zato manj bruham, čeprav mi je še vedno svinjsko slabo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
   [Brisano sporočilo]
28.11.2008 6:53:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
28.11.2008 6:59:31   
Zvezdica
Jutro punce

Zunaj je tak mraz.... zato najprej kavica in čaj, za nekatere kakav user posted image

Takole, sploh ne vem kaj ste čvekala, bom usput prebrala, ampak dans mam spet enga letanja okoli.

Kar se srečanja tiče je še vedno pogojno, ker če utegnem pridem, če ne user posted image . vseeno te prosim za tel Niia, da pokličem, če ne drugače pridem malo kasneje.

Lep mrzel dan vam želim.

Aja, pa trenutno vreme v LJ - rahlo sneži - 4°C.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 28.11.2008 7:00:16 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
28.11.2008 7:01:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Mima83

Dobro jutro!!!!!!user posted image  za vas...
Jaz že od 6ih letam okol, nism mogla več spat k me tok skrbi kaj bo... Sm si že naštimala najnujnejše, če ostanem not...
Še en šluk kavice spijem pa grem, da ne bom slučajno ob11ih mogla nazaj hodt. Rajš zdej 2 uri čakam.

Papa

Mima, daj javi se kateri če bi slučajno not ostala. Drgač pa mislimo nate in želimo da boš kmal domauser posted image
Na ZS ti dam svojo št. ZA obveščanje.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4313
28.11.2008 8:14:16   
khurde
Dobro jutro!!!

Ste se pa ful razpisale v zadnjem času ... si bom mogla vzeti kar kakšna dva dneva, da preberem za nazaj. Bravo! user posted image user posted image user posted image Pridne! user posted image

Jaz sem imela pa ful dela na faksu v tem času... dva izpita, dva eseja za oddat, eno predstavitev za zrihtat, ena vprašanja za oblikovat, pa pol še tedenske obveznosti in MŠ... sicer sva skoraj polovico predavanj zamudila, ker sem bila po tem tempu crknjena, tako da nama ostane še par predavanj v decembru za opravit. Nisem imela časa za branje, kaj šele pisanje, sem se pa seveda logirala vsako sredo, ko se mi začne nov teden in prebrala kaj mi piše v mojem nosečniškem koledarju. user posted image Tega pa ne morem spustit, tudi če bi hotela.user posted image

No, da mal updejtam pa zasmetim tule... od zadnjega pregleda sem se zredila za dobro kilo... mal me mineva apetit, kar je ok, glede na to, da imam že ene 15 pridelanih. Samo G nič ne reče, ker sem bila (preteklik, jauser posted image ) prej bolj suha. Ah, k****, mlek mi je skipel, ko sem tu not padla v pisanje...

V sredo sem bila na testu z glukozo, ker je dete preveliko, pa so mi ugotovili povišan cukr, tako da imam danes svetovalnico. Sem sicer stran dala vso belo moko, cukr itd., samo tega že prej nisem skoraj nič uporabljala, tako da mi ni niti jasno, od kje je ta povišan cukr prišel. user posted image

V sredo sem tudi bila na izrednem pregledu pri G, ker me je ponoči na desni strani spodaj, pri jajčniku, trebuh bolel za pop***** ... sem se zbudila ene petkrat, ker je bila taka bolečina, nič ni pomagalo, če sem se premaknila, komaj sem se kotalila po postelji, minilo edino, če sem vstala, trebuh pa trd kot kamen. Mi je rekla, da je MV zaprt in da ni panike, če pa se ponovi, pa naj grem kar v porodnišnico, da me malo opazujejo in vidijo, za kaj točno se gre. Se mi zdi, da sedaj vsaj približno vem, kako bojo izgledali popadki ... boli, pa še čisto druga bolečina kot kdajkoli prej.

Uf, se bom razpisala...

Občasno me bolijo vezi pri nogah, kot da bi špago delala en dan prej in bila neogreta, potem se pa komaj oblečem in obujem, no, gre mi ful počasi. Naslednji dan (ali pa čez par dni) pa lahko skačem naokoli kot zmešana. user posted image

Drugače imava pa z mojim boje glede ogrevanja... no, ni ravno hudo, samo njega zebe, meni je pa zunaj na stopnišču, kjer ni radiatorja, ravno prav. user posted image Tako da je dnevna ful topla (za moje pojme, za njegove še premalo), spalnica pa s priprtim oknom, pa imava kompromis. Itak je dobr, k pol se malo bolj stisneva skupaj, pa je toplo. user posted image

Naslednji pregled imam 8. 12., za spol še ne vemo, za ime še manj, za porodnišnico tudi še ne... Sva bila prejšnji vikend v Postojni na ogledu, pa je meni fajn, njemu malo manj, ker je oddaljeno od doma. Šla bova še v Kranj pogledat in v Ljubljano (če je sploh možno imeti kak ogled, ko so vedno polniuser posted image ). Ja, sem firbec, pa rada vidim v živo, pa prej, kje bom potencialno rodila... Samo mene straši ta velika zgradba v Lj... Do Kranja imava pa isto kot do Ljubljane, pa še zadnjič sem pri G govorila z mamo ene punce, ki je bila na pregledu zaradi popadkov v 35-em tednu in je rekla, da so novembra eno dekle iz njihove vasi odslovili iz porodnišnice Lj in jo poslali v Kranj, ker ni bilo proste porodne. Tako da se pripravljam na vse možne scenarije, haha. user posted image

Kaj še? Mah, zihr sem pozabila še en kup stvari, pa bom napisala kasneje. Sem ravno popila ta skipen mlek, pa pojedla eno diabetično pirino pecivo z jabolki, zdaj grem pa lahko malo brat kar je treba pač prebrat do naslednjega tedna. Potem ob 12-ih pa pride moja diabetična posvetovalnica na vrsto, pa da vidim, za koliko imam sploh povečan cukr itd.

Lep dan!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
28.11.2008 8:15:58   
OLjica
dobro jutrouser posted image ,

zvezdica, pri nas na Gorenjskem pa sončeek že sije. Sem spila kakv pa na shiht. Še en tedenuser posted image
Včeraj sem imela pregled ,malček je ok, ima 2700 kg pa še veselo se je razkazoval pa kolcal zravenuser posted image user posted image  Naslednji pregled imam 11.12. Aja pa še kri za tox sem dala, naslednjič pa za hepatitis.

Zdaj pa veselo na delouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
28.11.2008 8:19:45   
OLjica
mima83, držim pesti da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
   [Brisano sporočilo]
28.11.2008 10:27:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
28.11.2008 10:36:28   
sasa78
dobro jutro - pri nas je še do 10 sijal lep sonček, sedaj pa se je pooblačlo!

Ma sem miselna da bo cel dan lepo.

Koliko od vas še dela in koliko od vas se že carta doma?
Jaz sem danes zaspala šele ob 1,30 uri je bilo za znort.

Danes je pa kot da bi bila polna luna - oba sina sta bila tečna k user posted image .

Od včerej naprej se tašča drži, ker sem ji rekla da ne rabim potuhe - oz. sina ju ne rabita - pol pa me še pozdrav ne - ampak vse sem možu povedala in na srečo se strinja z menoj.

Ma danes mam še roditeljski sestanek - pa se mi ne da it - pa še varstvo si rabim zrihtat - bi najraje mami poklicala, da se tašča skulira!!!

Vsem ki še niste zajtrkovale vam pošiljam
user posted image  in seveda dobro dišečo
user posted image  zdaj grem pa domov - v torek me pa čaka že CTG - komaj čakam

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4318
28.11.2008 11:09:25   
uršika***
Ma seveda. Potem ko se meni ne da več čakat, pa vse priletite na računalnikuser posted image user posted image user posted image

Drage babe, moja noč je bila pa tko grozna. V meči me je dvakrat prijel krč in to tko fejst, da sem se kar kotalila po postli pa jokala. Se je lubi zbudu-je mislil, da imam že popadkeuser posted image . Hehe, sem ga včeraj že dvakrat fajn prestrašla, ko sem skup padla, pa še potem ponočuser posted image
Pa brez heca. tko me je bolel, da nisem vedla kaj naj naredim. In je trajalo precej časa, da je krč šel vstranuser posted image -me pa še vedno malo boli v meči -pa si masiram pa razgibavam,...upam samo, da se mi ne bo to dogajalo vsako nočuser posted image

No, spet bo v Lj sneg, pri nas pa še vedno nič- še kar sonce sije, pa dež je napovedanuser posted image
Mima držim pesti, da prideš danes nazaj domov in da je vse ok!!!
Glede krvavenja dlesni- meni nič ne krvavijo. So mi na začetku nosečnosti kakšen teden, potem pa nič več.Ja, reklama je pa fuuuuuuuujuser posted image . Iz nosa se mi je pa tudi samo enkrat kri vlila.
Ne, Niia ne pridem. Nimam avta. Moj možek mora bit pa celo deljeno danes in ni šans, da mi bo uspelo. Bi pa zelo rada prišla, da vidim sneguser posted image , pa seveda tudi vasuser posted image

Jaz sem tudi vidla, kako je Cirilo vrgl po njiviuser posted image user posted image user posted image  Če se pa tko zaganja pa zraven rine. Ampak se je hudič babji hitro nazaj na noge postavu. Jaz se zdaj ziher nebi tko nahitrcouser posted image

Ja, imajo nekatere res hecna vprašanja. Imam jaz tudi eno:
Prosim punce, pomagajte mi. Menstruacije nimam že skor 8 mesecev, full mi je trebuh zrastu, pa notri se mi skoz nekaj premetava. Kaj bi to lahko bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Saša. Jaz grem tudi v torek na pregled. A od zdaj naprej imamo preglede že na 14 dni? Ali še ne?

Aja, pa še eno vprašanje. Ko rodiš ti otročka oni oblečejo v njihove cotke ali moraš imet svoje???

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
   [Brisano sporočilo]
28.11.2008 12:18:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4320
   [Brisano sporočilo]
28.11.2008 13:29:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4321
28.11.2008 13:46:35   
Ploha
 no mima super, smo ti rekle da bo kul,user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne sme te bit strah,...sej bo,...ma zdej pa voda ni v redu,...no vsaj domov si lahko še šla.

Neposredna povezava do sporočila: 4322
28.11.2008 16:05:16   
uršika***
Mima super!!!!!Pa čeprav je z vodo nekaj narobe- važno, da si ti doma in boš lahko jedla picouser posted image
Ja, ne smeš rečt tašči ne, takrat ko ona kuha moraš vedno pohvalit- da bo še kdaj kaj skuhalauser posted image
Seveda ne smeš nikamor it!!! Ne se hecat. Lepo počivaj, jej pico pa pusti se razvajat.
Aja, pa čimdlje Jakoba not tiščuser posted image

Punce, ko boste prišle domov iz srečanja hočemo poročilo!!!!!!
Joj, sem kar žalostna, ko spet nisem mogla pridet- naslednjič bo srečanje pa že z našimi malčki- takrat pa res ne smem zamudit srečanja.

Nič, sem spet sama doma, dragi je že šel nazaj delat, jaz pa bluzim po netuuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
28.11.2008 17:48:04   
pikapoka2
No, kako se imate na srečanju? user posted image
Verjetno še vedno uživate!user posted image  Tako je prav.
Se mi zdi, da bolj gre naša user posted image  h koncu, bolj čvekateuser posted image user posted image user posted image
Da še jaz malo počvekam, čeprav nisem pri volji.
Oziroma, da malo  povem mojo situacijo, da vidim če ima katera podobno.
Pred enimi šestimi tedni sem začela zatekati v noge in dobila povišan pritisk. Temu je sledila neslana hrana, dieta imela sem sadne dneve. Vse je bilo uspešno, tako da sem obdržala iste kg, pritisk je postal normalen, zatekala več nisem. Da pa ve vidite moje noge zadnje tri dniuser posted image user posted image user posted image , od kolen do prstov na nogah ista debelinauser posted image . Po eni strani mi je smešno, ko se pogledam, po drugi me pa že malo skrbiuser posted image , čeprav imam k sreči pritisk čisto vredu. Upam, da ne, pa vseeno, tudi ve zatekate? Aja, ko obujem čevlje me prsti prav pečejo, tako me čevlji držijo, pa tudi prste na rokah imam ko pujsikauser posted image
Lepo se imejte in poročajte o srečanju! user posted image

Da ne bi slučajno pozabila!! Mima, vesela sem, da si doma, saj bo, malo še...user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
28.11.2008 17:56:31   
sonček33
pikapoka pa ti si prav boga, joj...pa si kaj poklicala G zadnje dni? daj pokliči, da boš bolj mirna
pa počivaj, noge v zrak pa ne hodi kaj veliko naokoli

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?