khurde
|
Dobro jutro!!! Ste se pa ful razpisale v zadnjem času ... si bom mogla vzeti kar kakšna dva dneva, da preberem za nazaj. Bravo! Pridne! Jaz sem imela pa ful dela na faksu v tem času... dva izpita, dva eseja za oddat, eno predstavitev za zrihtat, ena vprašanja za oblikovat, pa pol še tedenske obveznosti in MŠ... sicer sva skoraj polovico predavanj zamudila, ker sem bila po tem tempu crknjena, tako da nama ostane še par predavanj v decembru za opravit. Nisem imela časa za branje, kaj šele pisanje, sem se pa seveda logirala vsako sredo, ko se mi začne nov teden in prebrala kaj mi piše v mojem nosečniškem koledarju. Tega pa ne morem spustit, tudi če bi hotela. No, da mal updejtam pa zasmetim tule... od zadnjega pregleda sem se zredila za dobro kilo... mal me mineva apetit, kar je ok, glede na to, da imam že ene 15 pridelanih. Samo G nič ne reče, ker sem bila (preteklik, ja ) prej bolj suha. Ah, k****, mlek mi je skipel, ko sem tu not padla v pisanje... V sredo sem bila na testu z glukozo, ker je dete preveliko, pa so mi ugotovili povišan cukr, tako da imam danes svetovalnico. Sem sicer stran dala vso belo moko, cukr itd., samo tega že prej nisem skoraj nič uporabljala, tako da mi ni niti jasno, od kje je ta povišan cukr prišel. V sredo sem tudi bila na izrednem pregledu pri G, ker me je ponoči na desni strani spodaj, pri jajčniku, trebuh bolel za pop***** ... sem se zbudila ene petkrat, ker je bila taka bolečina, nič ni pomagalo, če sem se premaknila, komaj sem se kotalila po postelji, minilo edino, če sem vstala, trebuh pa trd kot kamen. Mi je rekla, da je MV zaprt in da ni panike, če pa se ponovi, pa naj grem kar v porodnišnico, da me malo opazujejo in vidijo, za kaj točno se gre. Se mi zdi, da sedaj vsaj približno vem, kako bojo izgledali popadki ... boli, pa še čisto druga bolečina kot kdajkoli prej. Uf, se bom razpisala... Občasno me bolijo vezi pri nogah, kot da bi špago delala en dan prej in bila neogreta, potem se pa komaj oblečem in obujem, no, gre mi ful počasi. Naslednji dan (ali pa čez par dni) pa lahko skačem naokoli kot zmešana. Drugače imava pa z mojim boje glede ogrevanja... no, ni ravno hudo, samo njega zebe, meni je pa zunaj na stopnišču, kjer ni radiatorja, ravno prav. Tako da je dnevna ful topla (za moje pojme, za njegove še premalo), spalnica pa s priprtim oknom, pa imava kompromis. Itak je dobr, k pol se malo bolj stisneva skupaj, pa je toplo. Naslednji pregled imam 8. 12., za spol še ne vemo, za ime še manj, za porodnišnico tudi še ne... Sva bila prejšnji vikend v Postojni na ogledu, pa je meni fajn, njemu malo manj, ker je oddaljeno od doma. Šla bova še v Kranj pogledat in v Ljubljano (če je sploh možno imeti kak ogled, ko so vedno polni ). Ja, sem firbec, pa rada vidim v živo, pa prej, kje bom potencialno rodila... Samo mene straši ta velika zgradba v Lj... Do Kranja imava pa isto kot do Ljubljane, pa še zadnjič sem pri G govorila z mamo ene punce, ki je bila na pregledu zaradi popadkov v 35-em tednu in je rekla, da so novembra eno dekle iz njihove vasi odslovili iz porodnišnice Lj in jo poslali v Kranj, ker ni bilo proste porodne. Tako da se pripravljam na vse možne scenarije, haha. Kaj še? Mah, zihr sem pozabila še en kup stvari, pa bom napisala kasneje. Sem ravno popila ta skipen mlek, pa pojedla eno diabetično pirino pecivo z jabolki, zdaj grem pa lahko malo brat kar je treba pač prebrat do naslednjega tedna. Potem ob 12-ih pa pride moja diabetična posvetovalnica na vrsto, pa da vidim, za koliko imam sploh povečan cukr itd. Lep dan!
|