Anonimen
|
uršika ti kar sprašuj no, men osebno je blo črpanje huj kt dojenje...k črpalka en tak butast vakum nardi, ma čist drgač je kot če sesa dojenček pa itak je to cela znanost, to črpanje morš res naštudirat in se ga naučit, dostkrat zmonto punce mislijo da nimajo mleka, ker nič ne načrpajo, kar seveda ni res. tko da če ni res enga konkretnega razloga za črpanje, se ne splača s tem ukvarjat, k sam moralo ti lohk zbije zvezdica naš bo v spalnici, Ula bo v svoji sobi....no, kolker bo k zdej zvečer jo dam v sobico spat in spi dokler spi, pol pa k se nama ne ljubi vstajat, jo kr k seb vzamema, pa je mir zdej a je to prav al ni, to so zdej lohk debate samo se pa ne obremenjujema s tem, sej je velika postla, pa enkrat se bo že spokala ven midva zase mava še zmeri dost miru in intime tko da sma res mnenja da brezveze traumirat otroka, pa še sebe zdej z nekim na silo spanjem striktno v svoji postli za previjalno mam pa jst kr uno taveliko pisalno mizo, tako k so včasih ble v pisarnah sem jo malo polepla z onimi živimi samolepilnimi tapetami ( kao), pa previjalno podlogo gor, pa ful je placa okoli za odlagat raznorazno kramo pa cote vrtnica to ti verjetno trebuh otrdeva, naj bi bili to lažni popadki ( čeprov kar se mene tiče so pol pravi čist neki drugega ), nič ni narobe, men se to nnstop dogaja...je pa nadležno, pa mal boleče, pa otrok se v kak čuden položaj naguzi in me pol boli k k mi trebuh otrdi in mi kam tko čudno pritiska pa kr v desni kot se tišči, na levi je pa čist prazno
|