|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
14.11.2008 17:22:35   
lunica12
Joj punce kok pa mene trebuh boliuser posted image user posted image user posted image Ne vem mogce sem pojedla kaj takega.Grem lezat

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.11.2008 17:28:01   
nina166
Sem šla malo gledat na spletno stran od naše občine in Izole. Mi dobimo 125€, v Izoli pa 500€ (v letu 2007, za naprej pa nisem našla podatkov, samo verjetno je isto). To pa je že kar lep znesek. Tako da se bom verjetno res preselila v Izolo...za kaka 2 meseca user posted image  user posted image  user posted image

Je kar trajalo, da sem uspela prit v stanovanje. Najprej se je še trudil, da bi odklenil, samo mu ni uspelo, potem pa mu je tako ključ padel iz ključavnice. Potem pa je šel v dnevno se igrat in zaprl še vrata na hodnik. On se pač ni sekiral, da jaz stojim čisto trda na stopnicah. Potem sva z mojo mamo probale vse ključe, ki sva jih našle v hiši, pa seveda noben ni pasal. In ko sem končno priklicala gospoda nazaj na hodnik (se mu ni nikamor mudilo, se je lepo igral...še všeč mu je bilo, da je sam), sem ga nekako prepričala, da bi mi dal ključ pod vrati. Pod vrati je malo lufta, samo je bil ključ malo prevelik. Tako da sem potem z tanko kuhalnico malo dvignila vrata in mi ga je lahko potisnil spodaj...šlo pa je na milimetre. Še sreča, da ga ni bilo nič strah. No zdaj ključa ni več v ključavnici user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.11.2008 17:29:18   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Joj punce kok pa mene trebuh boliuser posted image user posted image user posted image Ne vem mogce sem pojedla kaj takega.Grem lezat

Počivaj, pa kak čaj si skuhaj. Upam, da boš čimprej boljše user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
14.11.2008 18:11:20   
lunica12
No evo zdej sem ze malo bolse,sem pa misla prej da bom znorela..user posted image
A tolko dobijo v Izoli?Blagor njim.Sam to ni fer.

Nina166 tvoj si pa upa....Je se kr facauser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.11.2008 18:36:48   
Anonimen
uršika, če prsi bolijo po moje nimaš kaj kot stisnit zobe in dojit dalje pa čakat da mineuser posted image črpanje še bolj boli, verjemi mi, k je drugačen princip. je pa res najbolj pomembno, kako se dojenček prisesa, da ne vleče samo bradavice, pa po vsakem dojenju stisnit malo mleka in namazat bradavice, to je res zakonuser posted image user posted image je ni kreme, k bi boljše celila in preprečevala raneuser posted image

uf nina, tvoj mali je pa đekuser posted image to pa verjamem da te je panikauser posted image o porodnišnici se pa čisto strinjam. naletiš na čudake pa povsod, tega se ne splača osebno jematuser posted image

tak, javljanje uspešnouser posted image Ula spi, jst pa pod tuš šibamuser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.11.2008 18:54:48   
Zvezdica
ojla punce

Mi smo spet lauhfali popoldne, dopoldne me je pa tako glava bolela, da dihat nisem mogla.

Sem pa končno naročila vgradno omaro za spalnico (imam sicer novi dve dvokrilni omari, če katero zanima v češnji, prodam za četrtino cene user posted image user posted image ) in liamčku sobo. PA še tko so se potrudili, da so mi sobo zrihtali iz druge poslovalnice in jo lahko dobim takoj po celotnem plačilu.

Tako, zdaj grem kaj pojset pa vam kasneje pišem.

Joj nina...kako vam je pa to ratalo, da se je zakleniluser posted image . Mi imamo ta valova protivlomna, bog ne daj, da se kaj tazga zgodi.
Brrr  groza, nočem niti pomislit na to.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.11.2008 19:07:55   
uršika***
A celo 500eu dobijo. Ne, men se tudi ne zdi feruser posted image . Gremo vse v Izolouser posted image user posted image user posted image - potem bi se pa kmalu tale znesek znižal, se mi zdiuser posted image

Ulla sem pa mislila, da črpanje manj boli kot sesanjeuser posted image - še dobro, da imam vas tukaj. Sem tako vesela, da se lahko obrnem na vas in vam postavljam vprašanja. Vem, da so nekatera že prav glupa, pa ne mi zamerit- saj bom jaz po januarju že tudi bolj izobražena, kar se materinstva tičeuser posted image . Sedaj sem pa pravi bebčekuser posted image
Naslednji teden greva k njegovi sestrični- je rodila pred 14 dnevi- da bom malo tamalo pestvala- da se vsaj tega naučim, da ne bo moj Alen preveč trpeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.11.2008 19:09:10   
uršika***
Zvezdica in kakšna je potem cena?user posted image - mislim za omare?

Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.11.2008 20:39:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Zvezdica in kakšna je potem cena?user posted image - mislim za omare?

Sem ti dala kar zsuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.11.2008 20:44:22   
Zvezdica
Že nekaj dni vas hočem vprašat pa skoz pozabim...user posted image me mede ta nosečnost 300/h

Katere vozičke ste izbrale?
Kje bodo spali vaši user posted image ? In če bodo spali v vaši spalnici...za vse tiste, ki že imate user posted image , do kdaj so spali pri vas? In do kdaj bodo?

Sprašeujem zato, ker sem jast prvič strašno zaj... vso zadevo, tko da je liam spal pri nama  kar dolgo, zelo kmalu je začel spati med namauser posted image groza, ker se dejansko ne naspiš. Ampak ker sta bili spalnica in njegova soba kar precej narazen, smo šli na to varianto...zdaj smo pa v stanovanju in je drugače. Mislimo to drgač nardit.

Pa še nekaj kar sem spet pozabilauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.11.2008 20:45:23   
Zvezdica
Sem šla malo gledat na spletno stran od naše občine in Izole. Mi dobimo 125€, v Izoli pa 500€ (v letu 2007, za naprej pa nisem našla podatkov, samo verjetno je isto). To pa je že kar lep znesek. Tako da se bom verjetno res preselila v Izolo...za kaka 2 meseca

Mi v LJ sklepam, da ne dobimo ničuser posted image Grozni souser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.11.2008 20:46:55   
Zvezdica
Pa ravno sem tole vidla. Kaj pa to pomeni?!?!

http://www.ringaraja.net/pomoci-ki-jih-financira-mol_1207.html

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.11.2008 20:49:34   
Zvezdica
Sem že našla...to je to

http://www.ljubljana.si/si/mescani/zivljenjske_situacije/otroci/48840/podrobno.html

No, sej je prav, da dajo socialno šibkejšim. Jast sem vesela za take podvige, saj gredo enormne količine denarja v nič.user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 14.11.2008 20:52:47 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
14.11.2008 21:12:49   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Že nekaj dni vas hočem vprašat pa skoz pozabim...user posted image me mede ta nosečnost 300/h

Katere vozičke ste izbrale?
Kje bodo spali vaši user posted image ? In če bodo spali v vaši spalnici...za vse tiste, ki že imate user posted image , do kdaj so spali pri vas? In do kdaj bodo?

Sprašeujem zato, ker sem jast prvič strašno zaj... vso zadevo, tko da je liam spal pri nama  kar dolgo, zelo kmalu je začel spati med namauser posted image groza, ker se dejansko ne naspiš. Ampak ker sta bili spalnica in njegova soba kar precej narazen, smo šli na to varianto...zdaj smo pa v stanovanju in je drugače. Mislimo to drgač nardit.

Pa še nekaj kar sem spet pozabilauser posted image

Moj user posted image bo spal pri nama v spalnici dokler se bo dojil. Matevž je spal do 13 mesecev z nama, zdaj pa 2 meseca spi v svoji sobi, je bila pa prvi teden kar kriza se je non stop zbujal, sem kmalu obupala, da bo spal sam. Zdej mi pa lepo spi celo noč.  Je pa od zmeraj spal v svoji posteljici, upam da mi tudi pri tem to rata.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
14.11.2008 21:14:02   
lunica12
Zvezdica js sama se nimam trenutno nic za bebija,zato ti pa bolj tesko kaj povem.Sem pa gledala ta vozicek baby boom ce si ze slisala.Mogoce ve katera kaj o tem vozicku?Sam res kaksne vozicke ste pa ve izbrale?
Aja pa glede previjalne kako boste zrihtale,ker meni se zdijo kr nekoliko drageuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
14.11.2008 21:24:20   
sonček33
Ojla pupe!

kako ste?

Midva bova imela dete pri nama v spalnici. V košku najprej, potem pa v posteljici...Do kdaj, nimam pojma. Mu pa urejava sobico, tako da bo potem šel tja.

Jutri greva v IZI MOBILI po previjalno. Lunica , ja mize so kar drage. Jaz že kar nekaj časa spremljam, mal reklame gledam pa to...ampak previjalke so redko znižane, če pa so, so pa to tiste, ki so že v štartu zelo drage. Tale naju pride 129€.

Voziček imava midva Jane Slalom pro - športni + košara. Pa lupinico posebaj, za v avto.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
14.11.2008 21:27:19   
VRTNICA84
Zdravo!

Malo vas pozdravim!
Kak ste  se na veliko razpisale in klepetale od kar sem se zadnjič javla. Kar ne morem verjet. Sem se kar malo namantrala z prebiranjem.
Vas je kaj strah poroda? Mene ni nič strah, samo malo so me pa prestrašli v materinski šoli. Tak, da sploh nevem kaj naj si mislim.

Kaj boste počele med vikendom?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
14.11.2008 21:28:41   
lunica12
Soncek33 kolko si pa dala za lupinico pa katere firme je?Ja meni so ful drage te previjalne mize,ne vem no.Malo pretiravajo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
14.11.2008 21:31:01   
lunica12
Vrtnica84 mene tk poroda strah ni ce ne razmisljam o tem,cim pa zacnem sem ga pa adijouser posted image 100 in 1 vprasanje pa kk bo vse skupi zgledalo pa kk se bo oj odrezu....Vglavnem katastrofauser posted image
Za vikend pa nimam nobenih planov,najvrjetneje bom kr doma cepela.Pa ti?

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
14.11.2008 21:36:42   
VRTNICA84
Lunica 12 tudi jaz bom kar doma. Nimam dosti časa za okoli hodit, ker bi rada dokončala diplomo. Sem jo že napisala in sem na koncu ugotovila, da sem se nekaj zmotla tak, da imam za popravit.

Zanima me če mi lahko katera pove če je možno dispozicijo podaljšat?

Včasih imam v trebuhu tak čuden pritisk, ko se moja pupam premika po njem. Ter na enem koncu zatrdi. Zdaj pa me zanima če mora to kaj skrbet?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
14.11.2008 21:41:18   
lunica12
Meni se to skos dogaja....Tako da po mojem ni kaj.Bebika nima vec prostora potem pa pritiska ven.Pa potem trebuh zatrdi.
Glede te dispozicije pa ti js ne znam kej povedat.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
14.11.2008 21:45:18   
Zvezdica
Mi imamo previjalko od liamčka in zgleda takole:

http://www.cri.si/POHISTVO/prvopohistvo007.jpg

Zraven imamo še posteljico, 140 x 70 http://www.cri.si/POHISTVO/prvopohistvo002.jpg
in skrinjico, ampak v tej veliki posteljici bo spal čez dan, ponoči bo pri nama v zibelki. Vzela sva jo v sončku, bi jo morala ravno jutri dobit. Men se zdi poceni, pa luštna, ker se spremeni v nek ala sedežek. Zgleda pa takole:
http://soncek.si/si/roba-8943-p56-zibelka-4-v-1-bela-s-posteljnino-i12105.shtml

Ekola še voziček iščem, vzela bova maxi cosi mura 3, maxi cosi lupinico...je zakon, sva jo imela tudi v prvo. Aha tukaj je link http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/instructions.aspx?id=55 Kako se bo obnesel bom pa poročala.

Tako, kar se spanja tiče, bo naš malček spal pri nama, dokler bo v zibki, potem gre v svojo sobo. Žal, ima preveliko posteljico, da bi jo lahko dala v najino spalnico.

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
14.11.2008 21:51:36   
lunica12
Zvezdica kolko sta pa dala za previjalno pa za postelco?Ce ni skrivnostuser posted image
Vozicek je pa podoben temu baby boom vozicku...Ves kaksen je ta vozicek?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
14.11.2008 22:01:50   
Anonimen
uršika ti kar sprašujuser posted image
no, men osebno je blo črpanje huj kt dojenje...k črpalka en tak butast vakum nardi, ma čist drgač je kot če sesa dojenčekuser posted image pa itak je to cela znanost, to črpanje morš res naštudirat in se ga naučit, dostkrat zmonto punce mislijo da nimajo mleka, ker nič ne načrpajo, kar seveda ni res. tko da če ni res enga konkretnega razloga za črpanje, se ne splača s tem ukvarjat, k sam moralo ti lohk zbijeuser posted image

zvezdica našuser posted image bo v spalnici, Ula bo v svoji sobi....no, kolker bouser posted image k zdej zvečer jo dam v sobico spat in spi dokler spi, pol pa k se nama ne ljubi vstajat, jo kr k seb vzamema, pa je miruser posted image zdej a je to prav al ni, to so zdej lohk debateuser posted image samo se pa ne obremenjujema s tem, sej je velika postla, pa enkrat se bo že spokala venuser posted image midva zase mava še zmeri dost miru in intimeuser posted image tko da sma res mnenja da brezveze traumirat otroka, pa še sebe zdej z nekim na silo spanjem striktno v svoji postliuser posted image

za previjalno mam pa jst kr uno taveliko pisalno mizo, tako k so včasih ble v pisarnahuser posted image sem jo malo polepla z onimi živimi samolepilnimi tapetami ( kao), pa previjalno podlogo gor, pa ful je placa okoli za odlagat raznorazno kramo pa coteuser posted image

vrtnica to ti verjetno trebuh otrdeva, naj bi bili to lažni popadki ( čeprov kar se mene tiče so pol pravi čist neki drugegauser posted image ), nič ni narobe, men se to nnstop dogaja...je pa nadležno, pa mal boleče, pa otrok se v kak čuden položaj naguzi in me pol boli kuser posted image k mi trebuh otrdi in mi kam tko čudno pritiskauser posted image pa kr v desni kot se tišči, na levi je pa čist praznouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3649
14.11.2008 22:07:14   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Zvezdica kolko sta pa dala za previjalno pa za postelco?Ce ni skrivnostuser posted image
Vozicek je pa podoben temu baby boom vozicku...Ves kaksen je ta vozicek?

Tega vozička ne poznam. Bom pobrskala po netuuser posted image

Previjalna, mizica in skrinjica niso bile poceni, se pa žal ne spomnim, ker sem tole imela pri prvem sinu in je kot novo, ker smo rabili le eno leto. Vem, da je bila posteljica zelo draga, vsaj 4 leta nazaj je bilo to full keša, previjala pa je bila itak najdražja od vseh. Je pa nekaj res, to potem lahko uporabljaš za komodo, pa posteljica se razstavi.... zelo uporabno. In kakovostno. Smreka, beljena, vse naravno...tko da se splača.

Ne najdem linka, sem pa našla en čvek o tem vozičku, tikaj imaš link
http://www.ringaraja.net/forum/m_2763547/mpage_2/key_/tm.htm

Grem še brskatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?