|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
12.11.2008 8:31:17   
krtekxx
Vas mal prebiram, ker sem tudi sama januarčica - če nas za kak dan ne prehiti - rok imam namreč 3.1.. Sem pa hotla napisat nekaj Petri88 - si predstavljam, ja, da te kolobar od klopa skrbi. Jaz sem se letos celo leto strašansko pazila klopov, saj živim tik poleg gozda in moraš imet že srečo, da se te ne "oklene" na domačem dvorišču. Ker sta dva kolega iz istega okoliša dobila borelijo, me je bilo zelo strah te okužbe. No, v tej sezoni sem dobila "le" dva klopa. In meningitis, kljub temu, da sem proti njemu cepljena. Pa so me na infekcijski, kjer sem preživela slaba 2 tedna ob visoki vročini in strašnem glavobolu potolažili, da se na otroka ne prenaša. Pol smo se pogovarjali tudi o boreliji in so rekli, da je veliko nosečnic s to boleznijo in da ni nič hudega, če se le pravi čas zdravi. In da obstajajo tudi taki antibiotiki, ki so otročičku neškodljivi - sploh pa v tako pozni nosečnosti, ko je malček že razvit. Prosi tvojo osebno zdravnico za napotnico za infekcijsko, tam se res spoznajo na to. 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
12.11.2008 9:00:37   
nina166
Jutro nosečke!

Samo da na hitro odgovorim uršiki.

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

A katera ve kaj o intrauterini sistem s hormoni????? IUS se reče drugače? Kontracepcija- jaz že razmišljam o tem, da bo treba kmalu nekaj spet ukrenit- pa Ronja ti že veš, da nisem ljubitelj kondomovuser posted image
Je pa kombinacija materničnega vložka in tabletk. To stvarco ti vstavijo not lahko že po 6 tednih po porodu, je čist majhna in deluje 5 let. Notri v njem je pa hormon, ki se sprošča vsak dan v zelo majhnih količinah- podobno kot tabletke, ampak manjša količina- lahko se ga uporablja tudi med dojenjem.
Grem jutri k G, pa ga bom o tem še povprašala, pa če katero zanima lahko še potem jutri kaj več napišem o tem.
A ima katera že izkušnje s to stvarjo????

Jaz sem si po prvem porodu dala vstavit Mireno. Vstavila mi jo je nekje 2 meseca po porodu. Je pa pri mireni tako, da ti jo lahko vstavi samo med menstruacijo (vsaj meni je rekla tako), tako da če zaradi dojenja menstruacije nimaš dalj časa, potem to verjetno ta čas ne pride v poštev. Lahko pa da obstaja ša kakšen podoben maternični vložek, ki se lahko vstavi tudi pred menstruacijo. Ko jo je meni vstavila sem potem kake 14 dni malo bolj krvavela, potem pa je bilo vredu. Krvavela sem na 21 dni, pa še to so bile kratke in zelo šibke krvavitve. To pa zato, ker mirena tanjša maternično sluznico in naj bi zato nekatere ženske menstracijo čisto izgubile, nekatere pa imajo samo bolj šibko. Jaz sem bila s tem zelo zadovoljna. So pa nekatere ženske, ki je ne prenašajo vredu, močno krvavijo ali pa jo telo samo izloči, ker je ne prenaša. Meni je ustrezala in se bom verjetno tudi zdaj odločila za isto vrsto zaščite. Je pa na recept...ko pa sem si jo jaz vstavila pa je bila še samolačniška...mislim, da sem dala okoli 36.000sit.

Toliko na kratko...morem it, ker mi mali uganja vragolije tule zraven.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
12.11.2008 9:07:47   
sasa78
dannnnnnn evo mene s pregleda!!!!

Moram rečt da vas zapuščak ker mali prehiteva za cele 2-3 tedne!, velik je 45 cm in težak 2400g. Rok 15.12.  Danes sem dobila že napotnico za not user posted image user posted image user posted image , za vsak slučaj!!! Je pa razkazal svoje premoženje - ga ma čist po očiju user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   ja naš Anže je pa kar korenjak - pa velik !!!!

In ve? kako ste? Vidm da he kar neki novih članic - DOBRODOŠLE

AQ- gre kmalu na avijon za slo!!! Menda ma tud ona premaknjen rok na december - sej bo sama povedala kaj in kako.

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
12.11.2008 9:12:40   
sonček33
Saša  - joj, pa je Anže res že korenjak! A gre za napako v postavitvi PDPja? O, 15.12. bo zdej zdej tukaj. Držim pesti!
Pa ne nas zapustiti. A velja? Me te vzamemo za svojo, četudi si decembrćica.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
12.11.2008 9:24:19   
Anonimen
nina nekateri ginekologi vstavljajo mireno tudi drugače, ne samo med menstruacijo. najina pač ne, pravi da predvsem zato, ker takrat je dejansko izključena nosečnost, da so prevelike komplikacije, če vstaviš mireno, ženska pa je recimo noseča, pa še ne ve, niti se še ne vid. in ji dam kr prov. plus da baje veliko manj boli, če jo vstavljaš med menstruacijo, ker je MV zmehčan, drugače pa boli za ****user posted image je pa zdej mirena na zelen recept, men jo je tud napisala, samo smo predolgo čakali na menstrouser posted image kaj bom pa zdaj, pa pojma nimamuser posted image

ploha, tabletke prve mesece ne pridejo v poštev če dojiš zato, k zmanjšujejo količino in proizvodnjo mleka. hormoni v mleko prehajajo minimalno, tko da zard tega ni panike. so pa s količino težave, če pa ne dojiš, pol je pa tak vseen. pa pol, k je otrok večji in že ima obroke GH, je u bistvu tud skor vseeno.

jst razmišljam o depo proveri, inekcijiuser posted image pojma nimam kaj bom....

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
12.11.2008 9:25:45   
Anonimen
uf saša, a že kr decembrauser posted image to bo oa glihvtemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
12.11.2008 9:28:25   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Saša  - joj, pa je Anže res že korenjak! A gre za napako v postavitvi PDPja? O, 15.12. bo zdej zdej tukaj. Držim pesti!
Pa ne nas zapustiti. A velja? Me te vzamemo za svojo, četudi si decembrćica.

sej vas ne bom ste tako luštne za brat!!!!

Sam k nimam nič časa da vam pišem - kako bo šele potem k pride mali Anže!!!

Komaj čakam!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
12.11.2008 9:32:16   
sonček33
Saša sem se zdej nasmejala tvojemu stavku tam čist spodaj.... jah malo pa vas bo prehitelo :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
12.11.2008 9:38:41   
Anonimen
sam jst pa ne razumem v čem je fora premikanja rokov? user posted image
rok je tak pa tak, 14 dni prej al pa kasnej je vse v okviru normale, zakaj pol prestavljatuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 9:40:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 9:57:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3486
12.11.2008 10:24:21   
ronja
petra, nisem videla, da si imela klopa. NO, ena naša sošolka je staknila klopa in burelijo celo v 1. trimesečju,dobila zdravila in hvalabogu tudi tu ni bilo nobenih posledic, tamala srčkana, da je kaj! Da te malo potolažimo. Na infekcijski so res fajn zdravniki! Naju so tudi že 2x rešiliuser posted image . Pa res v 3. trimesečju razni antibiotiki ne morejo naredit več take štale, tak da le pejdi k zdravniku, pa bo vse ok. Če ti kaj pomaga, jaz sem jih pri ROnjo pojedla ful, tudi ene, na akterih piše, da se jih ne sme dajat user posted image - ampak niso imeli izbire, ker sem bila tako boga, da bi sicer obe šli... Pa je bilo vse ok. Ni to garancija, ampak je pa tolažbauser posted image .

mima, tudi jaz bi se zaklepala, mogoče edino, če bi živela z bratom ne, ker sva pač že dolgo skup živela, pa je laufalo (res pa da sva mela sobi en zraven drugega in vse ostalo skupno, nisva mela ločenega gospodinjstvauser posted image ). Čeprav mene to, da bi mi hodili not, ko me ni ne moti niti ne skrbi toliko kot to, da bi mi uletavali, ko sem doma... Pri nas imajo vsi ključe od najinega stanovanja: njegovi, mojadva, moj brat,... Res pa noben ne brska, včasih pustijo kaj ali kaj vzamejo, če se zmenimo, pa kadar naju ni, nama kdo pobere pošto ali zalije rože. Praktično in ok. Da bi pa morala kateregakoli gledat vsak ljubi dan, se mi pa zmešauser posted image ... Je drugače, če skup živiš, itak -takrat pač nimaš izbire; ampak meni se je mešalo že, ko me je mami vsak dan klicarila nekaj časa, ko sem bila noseča z Ronjo! Groza!

intrauterini sistem s hormoni je po domače Mirenauser posted image . Maternični vložek (intra - v, uterus - maternica) s hormoni, ki se počasi sproščajo vsak mesec, zato ne dobiš prave m. (ker pač ni ovulacije, ker tvoje telo misli, da je noseče - vse kontracepcijske tabletke delajo na ta princip, da prepričajo tvoje telo, da je noseče in torej ne rabi pošiljat še enega jajčeca v bojuser posted image ). Res jo lahko vstavijo že na prvem poporodnem pregledu, ni nujno, da krvaviš, lahko pa - odvisno, kako se tvoje telo odziva na tujke v maternici... Lahko bo hotelo zadevo vršt ven - torej bojo krči in kri, veliko jih pa sploh ne ve, da so zadevo dobile - no, vejo že, ampak ne čutijouser posted image .
Hehe, brez skrbi, urška, saj te ne bom prepričevala v kondome; če ti niso, ti pač niso. So pa praktični in fino je to, da ko si zaželiš otroka, to oba vesta in data zavestno to stran, pa ni treba nič k zdravniku hodit, pa pavz delat, itd... Samo plaščka ne daš gor, pa že maš user posted image user posted image . NO, vsaj tak je bilo pri namauser posted image . Midva bova verjetno tudi zdaj na kondomih, dokler se ne odločiva za še kakšnega... Ker po moje se bova prej kot v 5ih letih, za leto, dve, max. tri se mi pa ne splača mirene not dajat... Sem že prašala lubija, kaj bova pol, pa me je čukasto pogledal, pa rekel: ja, kondomi, valjdauser posted image . Saj je mal hecen občutek, ko greš iz brez spet na kondom (v nosečnosti z Ronjo seveda nisva mela kondomov, potem 3 tedne po porodu pa sva jih mela za vsak slučaj, ker takrat naj ne bi še seksal, pa da se kaj ne okuži... in je bilo malo hecno taprvič, ampak se hitro navadiš). No, potem sva jih itak skenslala, pa je prišla Lejlauser posted image . Zdaj itak ni nič aktualnouser posted image .
Tak da izkušenj z mirno  nimam, jo pa punce zelo hvalijo. Ker se hormoni sproščajo direkt na mestu, je verjetno potrebna manjša količina in je verjetno manj stranskih učinkov - pa še pozabit ne moreš kot tabletke... Pa v bistvu je dvojna zaščita, ker tudi mehansko preprečuje, da bi sluznica lahko zadebelila in se v tanko jajčece ne more vgnezdit, tudi, če bi se sprostilo. Tako da jih dosti tudi m. nima. Meni je všeč, če je vse čim bolj naravno in mi je ok, da mam m., vsaj dokler še mislim met otroke - potem je bolj vseeno, ker nima veze, tudi če kaj zafrknem.

Ploha, nekatere kontracepcijske tabletke dovolijo oz. predpisujejo tudi po porodu. Ne vem, katere, ker nisem KT nikoli uporabljala, vem pa, da so nekatere jih in naj ne bi imele nekega vpliva na dojenje (mislim, da not ni estrogenov). Je pa vseeno fino, da vmes narediš 3 mesečni predah, brez tabletk, predno znova zanosiš (tak da kondomi ti ne uidejouser posted image )

nina, res, samo med m. vstavljajo? Vem, da na spl. vstavijo med m., ampak sem skoraj ziher, da so si ene naše junijke dale že 6 tednov po porodu tole not... Sicer pa - kaj mi pa potem pomaga, če čakam do prve m., hehe, potem lahko itak že zanosim prejuser posted image . Mirena sicer ne tanjša sluznice, samo ne dovoli ji, da bi se zadebelila - naravno ima namreč sluznica cikel, da je po m. čisto tanka, potem pa se debeli in je najbolj debela ob ovulaciji, potem pa če ni nič, se spet odlušči in to je m. Če pa je kaj, se veselo debeli naprej in kasneje se začne debelit še bušiuser posted image . Če pa maš not mireno, ta ne pusti, da bi se sluznica začela debelit in je ta ves čas kot tik po m. Zato tudi ni prave m., ker m. je to, da se odlušči sluznica in izkrvavi ven. Tu se sluznica nima kaj dosti luščit in tako tuid ni m., je pa lahko neka kao krvavitev, ki pa ni tako močna in sploh je g. ne obravnavajo kot m. Nočem težit, samo če bi kakšno zanimalouser posted image , recimo niiouser posted image

saša, no, boš pa (upam) prva januarčica, ki bo rodila! Maš rok točno 1 m. pred mano! NO, saj če je vse ok, je tako boljše, da bo že decembra tu, ni res? Pa boš do novega leta že vsa lepa, me pa še vse ogromne s temi trebuhiuser posted image Premišljevat si p animaš več kaj, ti si naša, pa konec! Rodiš lahko pa kadar hočeš, zmenjeno?user posted image

ulla, zato da maš porodniško takrat, ko maš otrokauser posted image . Jaz mam rajši kasneje rok, pa da sem lahko tistih par dni več s tamalo drugo leto...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
12.11.2008 11:03:12   
nina166
ronja moja g vstavlja samo med menstruacijo. Kot je že ulla napisala zato takrat, ker je MV med menstruacijo malo zmehčan in lažje vstavi. Lahko pa da katera druga g to naredi tudi ko nimaš m...čisto možno. Najboljše, da se vsaka pozanima pri svoji g in ji bo točno povedala kako ona to dela.

mima tudi jaz bi se zaklepala. Posebno če že sedaj hodijo k vama kadar se jim zljubi. Boljše na začetku naredit red in postavit omejitve, kot pa delat red potek, ko se že navadijo da se lahko prosto sprehajajo po vajinem stanovanju. Midva živima v hiši mojih staršev. V zgornjem nadstropju imamo stanovanje z lastnim vhodom. Dopoldan ko sva z malim sama doma pride mama večkrat gor naju malo pogledat ali pa nama kaj prinese. Oče pride bolj poredko...če koga rabi. Ko pa je doma še moj, potem pa mama vedno striktno potrka...nikoli ne pride kar direkt gor. Tako da mi nismo imeli s tem nikoli nobenih problemov. Saj ko bo dojenček malo zrastel boš imela tako razlog da zaklepaš. Midva sva začela zaklepat, ko se je začel plazit in ga je bilo povsod polno. Sva se bala, da bi padel po stopnicah...vrat res še ni znal odpret, samo lahko se naredi, da kdo bolj slabo zapre vrata, pride do malo prepiha in se odperejo...in potem lahko kam pade. Ko pa je malo večji in doseže kljuko pa je tako boljše da je zaklenjeno. Tako da boš že zaradi tega imela razlog da vrata zaklepaš.

niia jaz sem dala mireno ven aprila. 2 dni po odstranitvi sem začela kar močno krvavet, krvavela sem kak teden, potem kaka 2 dni skoraj nič in potem spet. Sem se že bala, da je kaj narobe. Potem pa sem po 12 dneh prenehala. Meni je g rekla, da lahko takoj po odstranitvi začnema delat na user posted image , samo sva imela namen počakat še 2 meseca...pa naju je presenetilo takoj prvi mesec. Tako da ko daš mireno ven, lahko kar začneš...svetujejo sicer, da počakaš 2 meseca oz. 2 ciklusa, samo če je pa prej pa tudi ni nič narobe.

ulla nama je Cerar rekel, da če na Uz rok odstopa za en teden, da ga pustijo in ga ne prestavljajo, če pa odstopa več kot en teden potem pa ga prestavijo. Ker meni tudi odstopa par dni. Enkrat ga imam 22.1., enkrat 26.1.

saša a vašega Anžeta bo pa Miklavž prinesel...ali pa Božiček. Super!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
12.11.2008 11:12:21   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

uf saša, a že kr decembrauser posted image to bo oa glihvtemuser posted image

Sem že prva 2 rodila prej pa se mi je zdelo da bo tud ta - trebuh se je že čist spustil in MV spet skrajšal - bo treba bolj počivat user posted image user posted image user posted image , pa user posted image  tud nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
12.11.2008 11:14:34   
sasa78
saša a vašega Anžeta bo pa Miklavž prinesel...ali pa Božiček. Super!

revček bo - prej bo šel v šolo pa leto dni prec starejši - kaj na vse mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce držte se - naročeni smo januarja 

Naslednji pregled mam 2.12. jupiiiiiii

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
12.11.2008 11:15:27   
Zvezdica
ojla bejbikeuser posted image

Jast letim ker mam pregled ob pol enih...končnouser posted image

Saša, čeprav padeš v dec si zaprisežena januarčica, tko da ne drzn si it kam drugam, ker bom user posted image

Nosečke, vam kaj "pametnega" pol napišem, zdaj grem pod tuš pa by byuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
12.11.2008 11:22:42   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

revček bo - prej bo šel v šolo pa leto dni prec starejši - kaj na vse mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na to pa sem jaz tudi mislila user posted image  user posted image  user posted image . Pa ne za vašega Anžeta ampak za našo pupiko...da je boljše da je januarija, da bo lahko dlje doma user posted image  user posted image . Kako naprej nas že skrbi user posted image .

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
12.11.2008 11:29:45   
Anonimen
mima se strinjam z predhodnicamiuser posted image pošlihtaj si zadeve takoj ko bosta imela svojo kuhno in kopalnco. ker boš vidla, zmeri bolj ti bo šlo na živce, pa zmeri težje bo naredit reduser posted image mi smo mel idealno, res ljubi mir, cele dneve bi lohk naga hodila okoli pa v vseh prostrorih seksalauser posted image k ni blo nkol nobenga gor. tasta sploh ne, on je prišel res samo kadar je bil povabljen, tašča pa tud zeloooo redko. zdej k je pa tamala pa durhmarš kle visita, enkrt edn, drugič drug, ni mira ama nčuser posted image men pa čedalj bolj na živce gre, k jst pa ne maram tega, hočem met mir in zasebnost. in je tole katastrofa. in mi je res žal, da nisma že kar na začetku, k se je Ula rodila to poštimala. sam k si niti v sanjah nisma misla da bo tkouser posted image

nina aja, a tko je to. no, pri men je verjetno drgač, k mam pdp itak samo po Uz določenuser posted image pri Uli tak nisem mele menstruacije več kot 4m preden sem zanosla, zdej je pa tak nisem mela po porodu splohuser posted image tak da tko kt je na UZju pokazal, tko je.

saša jst bi tud  raj prej rodilauser posted image Ula je bla 5 dni čez rok, pa to je živi užas, ti povemuser posted image pa sam 5 dni, pa me je konc skor...najboljš je res, če te mal prej presenetiuser posted image

aja, kar se mirene tiče, jst jo mam še kr na nočni omarciuser posted image pa pol metra praha goruser posted image samo bolj kot razmišljam,  manj mi je do nje..že samo dejstvo, da mi nekaj montira notri, mi nekak niuser posted image pol k berem, da tolk pacauser posted image k pravjo uporabnice da lohk tud po pol leta skp krvaviš, malo sicer, tolk da je...pa men se utrga, men gre tolk na živce, če mi nonstop neki ven curiuser posted image po moje se mi res utrga...tko da ne vem, če je to zameuser posted image

evo, sem meso spakirala, sma šla včeraj po jagnjčka, pa mal teletne in govedine, pa 4 piščanceuser posted image tko da zdej pa bo za en cajt zalogeuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 11:31:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
12.11.2008 11:33:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niia

user posted image user posted image user posted image to jaz skoz razlagam, ko mi kdo reče da mogoče pa pride že decembra, da to pa ne sme. Pa potem vprašajo zakaj pa ne in so na moj odgovor presenečeni.

sam res, a ni hecno to...k u bistvu je sam par dni razlike lohk, pa pol velja, da sta eno leto narazenuser posted image zamisli si da maš dvojčkeuser posted image user posted image enga 31.12. mal pred polnočjo, drujga pa že 1.1.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 11:37:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3496
12.11.2008 12:37:40   
*m*o*j*c*a*

Živjo user posted image !

krtekxx dobrodošla! tut js mam PDP 3.1., pa upam, da ne bo prehitevalo..user posted image user posted image

v ponedeljek sem mela pregled in je vse super..smo tehtali našega dojenčka in ma 2160g..me je čist presenetilo..user posted image sestrin je mel taki čas komi 1560g, sam ji je pa res rekla da je mal premala user posted image ..je rekla, da ma naš/a user posted image čudovite pogoje v mojem trebuščku in kr tk naprej..user posted image sm pa rekla ja da res zgleda da fajn je..user posted image no zdej mam pa čez tri tedne spet pregled in ta bo že res kr med zadnjimi..joj kak čas hiti..

zdej mam mal pauze glede učenja, dva kolokvija sta že za mano in to oba 100%, tk da mi ni nč več jasno..zgleda da pregovor več glav več ve popolnoma drži..user posted image user posted image pa seminarsko sem dobila ocenjeno z vsemi pikami tk da..sm brez besed..user posted image

no mal informacij, zdej grem pa sliko dokončat, če ne me bo čas povozil..user posted image
baybay!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

Neposredna povezava do sporočila: 3497
12.11.2008 13:09:26   
ronja
revček bo - prej bo šel v šolo pa leto dni prec starejši - kaj na vse mislim

saša, jaz sem tudi na to mislila in ji zato ne dovolim leta 2008 venuser posted image

jaz mam pa jutri zjutraj spet glukozo.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
12.11.2008 14:03:53   
VRTNICA84
Oj!

Malo se vam javljam.
Danes sem bila v laboratoriju, kjer sem dala kri. Upam, da bo tokrat vredu.
Tudi mi dva malo razmišljamo o kontracepciji. Vendar nevem zakaj se naj odločima. Ker nad k. tabletami nisem nič navdušena nad kondomi pa tudi ne. Tak, da nevem kaj nama še sploh preostane.
Razmišljam o tem, da dokler še mislim met otroke ne bi imela nobene kontracepcije. Bi se držala kar naravnih metod.
Kaj pa ve mislite?
Že razmišljate o tem kakšne pakete boste vzele oziroma če boste vzele denar? Jaz razmišljam, da bi vzela denar. Ker ostalo itak že mam.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 14:35:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?