ronja
|
aje takšno vreme ko bo danes, bo potem do božiča...stare vraže, bomo videli če bo držalo. Upam, da ne. Pri nas je nekaj vmes, bi deževalo, pa se ni še čisto odločilo..., ni hudega, je vsakega malo, tako je čisto možno,da bo tako ves čas - nešto između Taka pač je jesen, nimamo kaj (jaz sem sicer za poletje). no, tudi jaz sem imela včeraj pregled, sicer brez UZ, je pa poslušala in zmerila bušija in je bilo vse ok. Sicer pa sem jo malo povprašala, čist na hitrco, ker je mela gužvo, če bova lahko še , predno se rodi. Pa pravi,da zadnje 3 tedne bo celo zaželeno, pa da lahko vse za nazaj not prineseva . In dodala, da se prostaglandinske svečke dajejo na 6 ur (moja opomba: to dajo, če čejo na umeten način zmehčat mv, ki se ga da tudi na bolj prijeten način)... pa se smejala zraven... Sem povedala lubiju (po tel, ker je bil na terenu), pa je takoj začel računat: kok še? Ko se je vrnil domu, me je pa pozdravil z besedami: "kje si ti mojih 7 tednov?" Pa na tablico, kamor si piševa kaj, da ne pozabiva, je narisal 49 črtic za vsak dan in zdaj jih črta, hehe. Nedrčke za dojenje že imate? hehe, veš, da jih imamo Vsi hvalijo Mulerjeve, ampak meni niso bili všeč, ker so mi premajhni (ja, največja cifra). tk da sem si potem kupila še ene dražje, ampak so vsaj komot. Jih pa že/še zdaj nosim, saj prav seksi mi ni treba bit, udobni so pa ful . Pa še če si Ronja slučajno zaželi videt in se stisnit k prsim, ga samo odpnem, pa je... hehe, ulla, ti si ojštra, nema da mrda Kaj pa vem - težko je določit, do kod je nekaj kaprica, koliko je pa nujno... Sicer lahko potem samo en puca, se mi zdi, ko berem tule na rrji... Zato sem jaz vedno za nek kompromis, s katerim se oba strinjata, če pa hoče met kdo še boljše od kompromisa, seveda sam naredi - ali pa mu kdaj drugi naredi uslugo, zato ker ga ima pač rad (ali pa en ne sme - recimo jaz ne smem pečice pucat s tistim čistilom za pečico, ker dobim napad zraven in tako to samo on dela, čeprav v gl. pečico jaz uporabljam - no, je pa tudi on ... Pa se mu to ne zdi nič hudega, oz. mi celo sam ne pusti, da bi to pucala, sploh pa ne zdaj, v , ko lahko z enim ornk napadom res kar štalo naredim...) Je pa res, da če on nič ne dela doma, potem ga čisto komot pošlješ naredit, če mu kaj ni prav, to bi jaz tudi. Ampak meni je všeč, če se oba zmeniva, kako čisto bomo meli (+/-, seveda, odvisno od okoliščin, ampak tak na približno), pa potem oba delava, ne da je vse na enem... Kaj potem tvoj dragi nič ne počne od gospodinjstva?
|