|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
22.5.2008 10:58:59   
Alfabeta
Triš, če ne boš dobila nikjer drugje sveče in prtička imaš v NM Slomškovo trgovino na Prešernovem trgu. Tam dobiš vse.

Mi smo pa, glede na prehlad, danes ponoči tudi tako spali.  Je šla spat že ob 18.30, jaz sem šla ob 23 uri, pa nisem zaspala do polnoči. Potem se je  Ajda zbudila ob 1 zjutraj, ker je bila lačna in potem ni mogla več zaspat zaradi zamašenega noska. Sva ga spucale in konec. Je bila pokonci do 4:30user posted image . Pa vedno spi, tudi čez dan, na 2 uri budnosti, ampak danes ponoči pa tudi to ni vžgalo. Sem ko cunja. Pa še prehlajena povrhu vsega.user posted image

No, sedaj sem govorila s P in je rekel, da naj ji poleg fiziološke dam še Operil da bo vsaj ponoči spala. Jesti pa itak noče.user posted image

Upam, da bo minilo hitro.

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

alfabeta-moja ima refluks ,ampak se ji že lepo izboljšuje.Nima pa nosu zamašenega ,tako ,da ti bo kdo drug kaj več povedal.Kak cukrček!

oni pa me čudno gledaJO IN REČEJO TO JE MONGOLOIDNOST A NE?to me pa dobesedno razkuri

Hvala za pohvale!

Glede tega izraza na M (da te ne bom še jaz razkurila)... Ne smeš se razkuriti. Jaz če bi rekla mongoloidnost ne bi mislila nič slabega. Vedeti moraš, da tisti ki se ne srečujemo na tak način kot ti s tem, pač ne vemo (vsaj večina verjetno ne), da se ta izraz ne uporablja. So pa res ti otroci eni nasmejani sončki. Pa ne bit jezna name, samo svoje gledanje sem ti povedala.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
22.5.2008 11:45:49   
martinca
danes bolj na hitro ker me že od včeraj glava boli, pa še Patrik nekaj tečnari in noče zaspat. potem pa si lahko zamislite kako izgledam ko me glava boli pa še on se joče. user posted image

katee, držim pesti, da se čimprej pozdraviš. user posted image user posted image user posted image
nussy, user posted image za mere.

nimam več kaj pametnega za  napisat. grem dva lekadola pojest da bo malo boljše. pa še en kup cot imam za speglat.

aha lahko vam pa še povem za onega sosedovega telička. naredili so carski rez, ampak je bil za telička repozno, je na žalost poginil. da pa ni šlo po naravni poti je pa bilo krivo to da je bil teliček nenormalno velik. pa še za kravo je bil to pri user posted image , mi je kar hudouser posted image

no zdaj pa res grem

aja, se mi je pa zjutraj nana oglasila. in je rekla da imajo malo oblačno vreme, in da  uživajo, Klemen pa baje pridno spančka ponoči.

pa pa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
22.5.2008 11:50:07   
majra
Mi smo sedaj zaspali po 40 min jok-hranjenju. Seveda nam je uspelo pojesti samo 100tko user posted image
Nimam več idej, kako jo pretentat, da bi jedla več. NIč ne pali, leže, sede, toplo, hladno, počakat, nič.
Pa še glava me boli za popizuser posted image . Danes res ni dober dan. Grem k mali eno odspat v upanju, da se zbudim brez glavobola in mala lačna

Katee super da si domauser posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 22.5.2008 11:51:40 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
22.5.2008 12:05:24   
Golobček
TRIŠ kakšne pa ste imeli kolke ob odpustu iz porodnišnice!

mi smo imeli 2a ampak to ne pomeni če ste vi imeli tak da pa zdaj ne bo vredu- pri nas je šlo za površnost  p. ,ker ni vidla da še niso dovolj zreli.

Pa to imata prvi pregled, kako pa da tako pozno, ponavadi to delajo pri treh mesecih in po potrebi še potem, tako kot midve ko bova zdaj hodle na 1,5 meseca na kontrole dokler ne bo vredu .

Držim pesti da bodo vaši kolki vredu !  

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
22.5.2008 12:05:40   
klaja
Lusa očitno je res tako kot si napisala to še vedno tabu tema.

Sunny Morning user posted image .

Tukaj se popolnoma strinja z teboj!Mene zelo stisne pri srcu ko vidim kakšnega otročka z DS ampak ko vidiš kako so ti otročki inteligentni in koliko ljubezni ti zares vračajo je pa res občudovanja vredno,sem mišljenja da je o tem res premalo povedano je res nekak "tabu" o temu govoriti čeprav je tega čedalje več samo se sploh ne zavedamo!Ni važno kakšen je otroček še vedno je tvoj in ga ljubiš z vsem bitjem in moje spoštovanje imajo vsi starši in otročki ki se borijo z to bolezijo!

Ko živiš s takim otrokom, se ti zdi čisto normaln in kolikor opažam, vsaj pri nas, ni nekega velikega razvojnega zaostanka (vsaj zaenkrat še ne). Kolikor ti daš takemu otroku, toliko ti vrne, več se ukvarjaš z njim, boljše je za njega.

< Sporočilo je popravil klaja -- 22.5.2008 12:09:15 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
22.5.2008 12:20:57   
Intruder24
Pozdravljene,

Vid se je zdaj pokakal tako, da nimam časa ga grem previt user posted image , da nebo vse skozi šlo.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 12:37:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.5.2008 13:05:57   
TRIŠ
Golobček kolke smo imeli1A.

Zdej sem šla pogledat februarske sončke in naš šišajo za po....Tok sem se smejala da me je še Žan gledal malo zmedeno.Če ima katera čas in ne ve kaj delat naj gre tja malo firbcat.Vroča tema je bila včeraj ob 22.00 pa do 01.00 zjutraj.Te so res odtrgane.Pa še kar nekaj dolenjk jeuser posted image
Alfabeta sem kar župnika poklicala pa je rekel da ima vse on tko da hvala bogu ena briga manjuser posted image
Katee zdej bo šlo vsak dan samo še na boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
22.5.2008 13:09:30   
katarinas
Je vsaj nehalo deževatiuser posted image , smo šle na sprehod, ker je bila res tečna in je tkoj zaspala, zdaj jo imam pa kar zunaj v vozičku in spi kot polhek.
Tud Lara spi čedalje manj čez dan, se vidi, da je večja in bolj živahna in ima več energije.
Jaz jo imam v športnem delu že od treh mesecev in pol, košaro smo uporabljali še nekaj časa notri, sedaj pa tudi to ne več.
Danes sem ji spet dala korenčkovo kašico in lumpa ni hotla jest!! 2x je zdaj jedla riževo kašico in ji je očitno bolj dobra. Sem ji pa zadnjič kupila od Hippa korenček+jabolko in je tkoj zmazala - je že pogruntala kaj je bolj dobrouser posted image

Nič zdaj pa grem, moram še po nečaka v vrtec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.5.2008 13:21:25   
TRIŠ
Ampak februarčice nas pa šišajo v čveku 100 na uro.Se jim tako nasmejemuser posted image user posted image user posted image čvekajo kot da ne bi imele dojenčkovuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
22.5.2008 14:05:53   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sem ji pa zadnjič kupila od Hippa korenček+jabolko in je tkoj zmazala - je že pogruntala kaj je bolj dobrouser posted image

A že celo je pojedla?user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.5.2008 14:12:37   
Golobček
Triš če ste imeli kolke 1a se pa res nimaš česa bat, ker to pomeni da ne rabiš široko povijat. A ti si mogla široko povijat !
Kolki 1 a so ponavadi tisti ki so normalno razviti in široko povijanje ni potrebno.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.5.2008 14:12:57   
dašabina
no pa še nekaj obljubljenih slikic:

user posted image user posted image user posted image user posted image

No takole smo zgledali in naši dve glavni zvezdici Maša in Miha

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.5.2008 14:14:21   
TRIŠ
Zdej sem pa oreng zasmetila pri februarčicah tako da se moram pofočkat da vem kam potem prituser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.5.2008 14:15:14   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Triš če ste imeli kolke 1a se pa res nimaš česa bat, ker to pomeni da ne rabiš široko povijat. A ti si mogla široko povijat !
Kolki 1 a so ponavadi tisti ki so normalno razviti in široko povijanje ni potrebno.

Nisem rabila široko povijat.Hvala za pojasnilouser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.5.2008 14:17:41   
TRIŠ
Dašabina krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.5.2008 14:19:36   
dašabina
Hvala tudi vsem za čestitke ob krstu in obhajilu, še posebno Triš tebi za pesmico, smo ravno iskali verze za čestitko....
Hvala tudi za čestitke ob obmesečnici...
Seveda pa čestitke vsem slavljnečkom do današnjega dne user posted image

Martinca iskreno sožalje ob smrti babice...
Katee pozdravi se, kako si to sploh fasala?
Kar se tiče moških, starejši si, lažje prenašašuser posted image user posted image
Natašaom lahko ti pošljem nalepke, sporoči naslov...
Mi imamo pa nov rabljen voziček, ki mi je prav všeč ker se zloži na zelo majhno, pa take fine rumeno modre barve je. Je pa MIha danes velik na rokah, ker je bila žlahta pri nas, pa so ga skoz crkljal zdej pa panča. Jaz grem pa jest do konca golaž + kruhove cmoke, njami za mami...user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.5.2008 14:20:45   
dašabina
Triš hvala, so še meni zellllooo všeč, kako pa naj drugič te slikice obrnem?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.5.2008 14:39:53   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ampak februarčice nas pa šišajo v čveku 100 na uro.Se jim tako nasmejemuser posted image user posted image user posted image čvekajo kot da ne bi imele dojenčkovuser posted image

No sem morala tudi jaz ene par odgovorov podat v prid januarčkov ja samo res čvekajo kot da ne bi imeli otrok!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.5.2008 14:45:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

No sem morala tudi jaz ene par odgovorov podat v prid januarčkov ja samo res čvekajo kot da ne bi imeli otrok!

mamo mamo, sam februarčki so tko pridni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.5.2008 14:53:32   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

so še z bauhija navajeni, da mame čvekajo, pa nam dajo mir.

Smo prišle samo malo pozdvit in  zaželet en lep čvekarski dan.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.5.2008 15:21:13   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sem ji pa zadnjič kupila od Hippa korenček+jabolko in je tkoj zmazala - je že pogruntala kaj je bolj dobrouser posted image

A že celo je pojedla?user posted image

Ah ne ne, ne celo, pol pa. Sem jo hotla jaz do konca pa men ni dobrauser posted image , še dobr da dojenčki to jejo - ja sej nimajo izbireuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.5.2008 15:23:29   
Anchikaa
Dan.
Pa ve ste neverjetne,februarčice.

No končno je malo vreme usavilo konje in se lahko vsaj malo šetamo.Mala trenutno spi,pol pa šibamo v Mb po kašice in verjetno po to banano.Samo nekaj me zanima...a jo imajo v milerju tut al ne?Sicer pa tak mam dm polek milerja,tak da ni panike.
Dašabina...kako ste luškani!

Saj nimam kaj pametnega za napisat.
Aja katee lepo da si doma.Saj možno da si nekje napisala pa nisem zasledila,kje pa si ti fasala hepatitis?Sori na vprašanju,babja radovednost pač.

Grem,LP
Anchikaa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.5.2008 16:00:57   
sani1
Pozdravljene!

Katee- super, da si doma. Zdej pa pazi nase in počivaj...

Je pa danes res nek čuden dan. Me tako boli rit in cel križ, da je za znoret... Sem že odspala eno kitico zraven pupe. sem mislila, da bo kaj boljše, pa je sam še slabše. Bom mogla tableto vzet, ker drugače ne bo šlo.

varna pridodnost- sem dobila zjutraj paket. Ful stvari. Vsakemu pošljejo malo drugače. Midve sva dobili od Cichota krtačo in glavnik za 6+ ful lep- je bilo to Manji najbolj všeč...
A mi katera pove kaj te pa pridejo potem domov vprašat?

Vem, da je mala pikica imela tega agenta na domu- sam kaj ko ona zdej uživa na morju in mi ne more povedati... Ja mala pikica te pogrešam, pa nana tebe tudi, pa klepetka se nič ne oglasi, pa mml neki štrajka...

nussy- super za kg in cm...  tvoja Monia je res prava baba.user posted image

dašabina- vsi ste lušni ampak Miha in Maša pa še posebej...user posted image

Jaz sem pa danes zjutraj vagala mojo pupo, pa se ni nič zredila v 14 dneh. Ali pa sem jaz kaj narobe naredila? No, sej je pa tudi ne preveč...

aurora6- pri nas bo isto. Še kakšna dva dneva riževa kašica na žlico in potem korenček...

A vi kuhate korenček ali ste kupile narejene kašice? Tiste, ki že uvajate GH...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.5.2008 16:34:39   
ursalara

Ej saj so tudi januarčki zelo pridni da ne bo pomote!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Ampak februarčice nas pa šišajo v čveku 100 na uro.Se jim tako nasmejem čvekajo kot da ne bi imele dojenčkov

mamo mamo, sam februarčki so tko pridni

so še z bauhija navajeni, da mame čvekajo, pa nam dajo mir.

Smo prišle samo malo pozdvit in  zaželet en lep čvekarski dan.

No kdo se kje zdaj paseuser posted image user posted image user posted image vstopnino tudi mi poberamouser posted image user posted image user posted image lepo da si nas prišla pozdraviti se lahko malo večkrat oglasiš samo potem boš morala dat za kavo!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?