SuzanaKK
|
Pozdravljene babe! Jaz sem danes celo do zdaj zdržala brez RR, ker je tudi že kar velik dosežek. Lektoriram eno orng butasto računalniško diplomo in še s tem zgubljam živce. Na srečo sem že skoraj konec, jutri oddam in konec. Potem bodo pa dinarčki, da Aljažu spet kaj lepega kupim . Čeprav smo naši botrci naročili, da naj NIČESAR ne kupuje za krst, mu je kupila fredov obroč. A ga ima katera? Je to fajn zadeva? Meni se namreč po opisu sodeč zdi fenomenalno. Bomo šli kar kmalu malo v terme Dobrna. Se mali tako rad kopa, da bo zagotovo užival na bazenu. Katee jupi, samo da si ti doma in spet med nami. Jaz sem te ful pogrešala, saj veš . mama te bo zdaj spedenala, da boš kot nova, če pa ne boš hotela jesti, boš pa prišla k meni, že imam z Aljažem prakso. Lukec bo pa tudi rasel in se razvijal naprej, saj veš, naš mali je že od rojstva na AM. En velik zate!!! Sani, upam, da bo kmalu bolje s tvojo trtico. Vreme je pri nas obupno, vsaj deževati je nehalo, tako da sva bila tudi danes malo zunaj. Je pa tako fajn, ko imamo svet naš voziček, tisti nadomestni je bil tako neokreten. Pa dobro, vsaj imeli smo ga. Mml bom šla v Zaro, me zanima, koliko stane, ker sem se pa res dobesedno zagledala v to vetrovko . Lusa saj zdaj sem se že poučila, da moram kupiti robček, da ne bom res kje s šotorom prišla h krstu. Glede riževih kosmičev, ene vem, da so zelo proti temu, da bi gosto dajali po flaški, samo meni je P. v bolnišnici to svetovala. Ko dopolni 5 mesecev, gremo tudi na GH. Sedaj pa spet pomoč. Mene je tega kar malo strah. S čim naj začnem? Baje eno hrano na teden, da se navadi okusa, v času kosila. A naj kaj kupim ali naj sama kaj spacam? Samo zdajle še ni na vrtu sveže zelenjave, motovilca in berivke mu pa še tudi ne morem dati . A so Hipp-ove dobre? Tiste, ki že uvajate, lepo prosim, da mi kaj napišete. Že vnaprej hvala. Opa, grem pa v soboto končno k frizerju, ker sem bila nazadnje decembra. Sramota, saj vem, ampak enostavno mi ni zneslo. Si moram najti eno v Celju. Pa v Muller po pamperske in Milumil.