|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 0:07:17   
ljubljana
Punce res ste face. Sem eno uro brala tole tipkarijo, ki ste jo uspele napisat v 1 dnevu.
user posted image user posted image user posted image  vsem za rojstne dneve, dobre izvide...

Zdej bo treba pa spat. Lubi je tako zmatran, ker je pri Christianu v šoli še z enim očkom plezalno steno vrtal, da je kar na kavču zaspal.
Zdej pa čakam, da žehto opere pol pa na obešanje.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.5.2008 7:13:46   
martinca
dobro jutro!
danes bom pa spet prva če ne bom predolgo pisalauser posted image user posted image . je Patrik danes spet spal od 21.30 do 6.user posted image mislim da mu ta Milumil za lahko noč tako dobro dene.

vaney, ti si tudi taka srečnica da Anžeta ne šraufa po AD3 kapljicah tako kot Patrika tudi ne.
Ano Banano se da kupit v Baby centru. vsaj tam si jo je nana. vem ker sem bila poleg takrat.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Mene pa zanima, če ste ve že kaj probale potunkat vaše ? Jaz še nisem. Pravi pa kolegica, ki ima 5m starega , da mu je večkrat po glavici polila toplo vodo me kopanjem, med vikendom so bili v toplicah in ga je potunkala, pa se ni nič jezil...

jaz ga tudi malo polijem po glavici in mu voda steče po obrazeku in se nič ne buni ali joka, kar takoj spet pogledauser posted image potunkat pa se ga ne upam. bo že to smo počel ko bo večji.

se je včeraj patronažna mimo naše hiše pela in naju je videla zunaja in je počakala. pa sva  prišli na pogovor da mu že dajem malo zelenjavne kašice. pa se ni nič bunila. je rekla da to tako vsaka mama vidi kak njen otrok odreagira na kašice. je rekla da bo vsaj malo bolj na kg začel pridobit, ker očitno mu samo mleko ne hasne dovolj. zdaj ko pa mu dodajam še riževe kosmiče pa se meni zdi da mu že bolj hasneuser posted image . bomo videli 20.5. , ko imava kontrolno tehtanje.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Jaz sem čisto . Že nekaj dni imamo sploh katastrofo kar se hranjenja tiče. Imava prave borbe, da kaj poje. Če ji dam noter kašico je še slabše, tako da ji zdaj nekaj časa sploh nisem dajala. Mogoče bi ji zamenjala mleko...nimam pojma.

Povrh vsega sem se pa še z mojim nekaj skregala. Naj gre vse skupaj v .

ne sekiraj se preveč. tvoja pupa že ve koliko je treba pojet. sicer je pa tako dovolj močna in se nimaš kaj zasekirat, če ti kaki dan ne bo najbolj jedla. pa še vročina se je sedaj začela in bojo naši user posted image včasih res več spili kot pa jedli. jaz zaenkrat še moram Patrtika pohvalit da zelo lepo je. še mora kar dosti pojest da bo vaše user posted image dohitel. z možekom se bo pa tudi vse uredilo. user posted image zate , da se ne boš počutila samo. saj smo me tu za tebe.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Je pa dobil tudi pikico v nogico in jo junaško prenesel,samo malo je zajokal,pa sem mu dala dudicao v usta in je bilo vse dobro.Je pa bil moj  ves obupan ker me od 16h do 19h ni bilo doma,mali se je jokal ves čas in mu nagajal,ko sem prišla ga je že babica tolažila in mu pela,mogoče je imel malo reakcije na pikico,ampak ko sem prišla jaz domov pa je bil ves srečen,njemu sploh ni jedel,meni je potem jedel in se mi smejal ,sva se skopala in malo za tem je že zaspančkal.Sem mu prej rekla:si bil malo v paniki prej,kaj ko me ni bilo",je rekel da ja ker se je Klemen samo jokcal.Res je mala sitnoba samo je vseeno moj .

user posted image user posted image bogi R. te pa je moral bit že na koncu z živci, ko ni več vedel kaj bi naredil. se vidi kak se je že Klemen bolj navadil na mamico kot pa na atija. mu samo mama velja za tolažbo. ati pa babi pa manj.
pomiri se. saj mu bo vročina izginila. verjetno je res reakcija na pikeca. ne jokaj se.user posted image

suzana, Patrik je tudi po riževi kosmičih začel akat vaki dan. ker prerj je pa na tri dni.pa super da ste že doma.

ljublajana, veš kak sem sedaj pogledala ko se videla da tvoj user posted image sedi. sem mislila da je to že Jakob taki korenjak. no saj več dolgo mu ne fali da bo tako sedel.

upam da bo poslalo, bom na eno oko gledala.
pa še vedno upam da sem prvauser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.5.2008 7:13:58   
klaja
Jutro!

Nalin in SuzanaKK super novičke, da je z vajinima sončkoma vse ok!

Nana35 naj se Klemen čim prej pozdravi! Tudi jaz ne maram, da mi kakšen tujec začne rinit v Hano. Se mi je pred kratkim zgodilo v eni trgovini, da je en starejši moški prišel do naju in jo začel ogovarjat, pa bi jo kar začel božat. Sem se komaj zadržala in sem samo stopla korak nazaj. Pa ful so vsi obsedeni z dojenčki, ker kamor koli pridemo, zmeraj kdo sili k nam in bi rad cartal Hano. Saj ne rečem za sorodnike in tiste, ki jih poznam, ampak nekdo, ki ga prvič vidim, to pa me pošteno moti.

Če katero zanima, sem dala nekaj slikic v album in lahko pogledate.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.5.2008 7:26:35   
nana35
Dobro jutro!

Katee,pa ti je uspelo citiranje!!user posted image Pa si ravno mojega vročinskega Klemna izbrala...

Je pa danes že bolje,smo spali dopol enih najprej(eno uro zame,ker sem tako dolgo bedela)in potem do 6h zjutraj,zdaj pa dalje spančka,vročine ni več,mami pa je vstala zato,da je šla na RR.
Danes nas čaka še en lep sončen dan,sem po rokah in obrazu že tako rjava,da se moram namazati ali kupiti klobukuser posted image .

ljubljana jaz sploh nimam težav z vodo,pravzaprav jo imam zelo rada,sem kot mlajša punca trenirala plavanje in se redno tunkala,pa gledala pod vodo...a Klemna nisem tunkala,bom ga pa mogoče polila po glavi,kot pišeš ti.

martinca,ti bi mogla videt obupan Renatotov obraz,ko sem prišla,takega izraza še nisem videla pri njem.Apak rekel ni nič,samo ko sem ga vprašala,sam itak od sebe ne bi rekel,da si jaz ne bi mislila,kako mu je bila sila.

klaja,saj to sem mislila,da tuji ljudje božajo mojega user posted image ...saj me ne motijo,če me kdo kaj vpraša,sem prav vesela in da ga pogledajo,ga pohvalijo,se z njim pogovarjajo,a mi je malo nadležno,ko stojita dve ali trije in se vsi dklanjajo v voziček ful blizu njega in komentirajo.Bog ve še to,kaj si Klemen takrat misli...
Slikice pogledane!

< Sporočilo je popravil nana35 -- 9.5.2008 7:27:11 >

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.5.2008 7:46:53   
martinca
danes imava pa z Urošom obletnico. user posted image user posted image   zdaj pa še samo tri mesece do najine porokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 880
9.5.2008 7:47:18   
klepetka
samo toliko,da se pofočkam in  vam zaželim dobro jutro.
Saj vas sploh ne dohajam ,ve čveke ;En dober dan me ni tu gor ,pa sem čisto zgubljenauser posted image user posted image .

Danes bom cel dan po kiticah brala ,kar ste naklofale včeraj.

Lep dan vam želim

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.5.2008 7:48:12   
martinca
pač sem mislila obmesečnico. čez tri mesece imava 4 obletnico. sem se malo zmotlauser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.5.2008 8:09:41   
Lunca1
Dobro jutro.

Martinca ćestitke.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.5.2008 8:15:07   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

danes imava pa z Urošom obletnico. user posted image user posted image   zdaj pa še samo tri mesece do najine porokeuser posted image user posted image user posted image

Čestitam!!!user posted image

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 884
9.5.2008 8:21:38   
SuzanaKK
Klof klof, jaz sem že tudi tu. Aljaž je spal od 20 do 6:20 in potem začel še v spancu jokcati kot ponavadi. Letim jaz po flašo, se mi je zdelo, da je tako lačen in sem mu kar mleko pripravila, ker so mi v bolnici rekle, da naj zaradi kosmičev malo pustim, da se zgosti. Vleče frajer, vleče, potem se začne zvijati, spusti en orng prdec in konec. Se mu je ustavilo pri 100 ml, sem se še 15 min. mučila, da bi pojedel ostalo, ampak ni bilo nič. Joj, jaz bom znorela no, da bom imela pri vsakem obroku z njim take borbe. No, saj pri naslednjem obroku bo dobil riž zraven in upam, da bo kaj več pojedel. Mi je pa potem zaspal nazaj in spi še zdaj, tako da sem že en stroj perila obesila, enega dala prati, pojedla zajtrk, spila kavico, se javila na RRuser posted image .
Martinca, naš Aljaž je že zdaj kakal vsak dan, tako da se verjetno kaže rižek tudi tako, da je včeraj kar 3 x kakal. Samo upam, da ne bo zdaj kaka driska prišla, ker potem bomo pa spet v ...
A Niveine kreme za otročke (za sončenje) niso dobre, morem iti v lekarno?
Aja, še tole, imamo zdaj voziček na servisu in sem dobila ful čudnega nadomestnega. Je štirikolesnik ima ful velika dvojna kolesa in spredaj ter zadaj iste velikostiuser posted image . Pa dobro, vsaj ven bova lahko šla.
Okidoki, toliko za zdaj.
Klaja sem pogledala slikce, ful čedni pupi. Joj, že vidim, kako bo Aljaž zganjal v cerkvi, ko je že drugače bolj sitne sorte.
A koala in muzika še še kaj javita kateri? Se mi zdi, da je kar nekaj januark izginilo. No, jaz sem se vrnila od izgubljenihuser posted image .
Klepetka, jaz te razumem, da nimaš časa za intenzivni čvek tule. Vseeno pa se pridi vsaj pofočkat, da vidimo, da je vse ok.

To sem še mislila povedati. Pri nas v Celju se čaka za alergološko ambulanto 2 meseca. Vam povem, kako dolgo trajajo testi? 10 min. Najprej mu v rokico napika alergene snovi, čez 10 min. pride pediatrinja alergologinja odčitat in to je to. Zdaj, ko sva doma, mi sploh ni žal, da sva šla v B., ker drugače bi ga itak pol leta lahko vlačila naokoli, da bi mu vse preizkave naredili.
No čveka Suzana, pojdi zdaj.

Dijo za zdaj! user posted image vsem skupaj!

A kdo danes praznuje?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 885
9.5.2008 8:24:09   
SuzanaKK
Evo, da nekdo praznuje, martinca čestitke!!!! Midva sva dala čez že 7 obletnico, samo ženila se ne bova, ker meni ne diši najbolje, Grega pa se je pač sprijaznil s koruzništvom. Bova pa enkrat, ko bova imela denar (kdaj bo kaj touser posted image ), šla na orng neporočno potovanje v kak eksotičen kraj: Bali, Bora Bora itd. 

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 886
9.5.2008 8:26:06   
sani1
Dobro jutro.

Včeraj sem skoraj zamudila na user posted image , ker je Manja spala do 9ih. Danes se je pa gospodična zbudila že ob 7ih. Toliko o tem...

Sem pa včeraj šopingirala do onemoglosti. Domov smo prišli ob 8ih zvečer. Sem povsod iskala to hrano Aptamil Comfort. Pa ga ni več nikjer. Povsod imajo tega Aptamil Comfort Imunofortis, ki ga pa naša pupa noče pit. Ga imam doma še dve škatli.  Po Aptamilu 1 je bila takrat zaprta. In zdej sem kupila Milumil 1. Bomo videli kaj bo.
Lunca včaraj bi mi tako prav prišla tvoja telefonska, da ti ne morem povedati.

katee- oprosti, da sem ti težila zvečer.

ursulina- ja karakter pa tak. Mi je blo kar nerodno, ker je bila moja Manja tako sitna, vaši sončki so pa lepo spali. To so pa ženske, radovedne in skoz se jim mora neki dogajat. Tvoj Lenart je pa res pravi čupko, ampak mu paše in je res lušen... O še enem otroku pa za enkrat še nebi razpravljala...user posted image

Alfabeta- zdej nimam časa se učit citiranja. Bom pa zvečer ali čez vikend vadila in smetila tukaj.

Za kavo smo pa zmenjene drug teden v sredo. Tako, da vabljene. Bomo se slikale. Bom še jaz prinesla foto. Pa če boste prisotne vse nas bo kar nekaj... ( ljubljana, mml) Pa še piškomiško bom obvestila... 
Je tako faj čvekati z vami... Res že komaj čakam. Vam povem, da zdej me pa niti vreme ne ustavi...user posted image user posted image user posted image

Se oglasim zvečer. Danes greva pa na izlet v mesto oz. imava kar nekaj opravkov. Morava do sodišča, pa na banko, pa v art trgovino po stvari za voščilnice, pa še kam. Skratka veliko stvari imava za opravit pa vmes morava še kakšno kavico popit.user posted image user posted image user posted image

Lep dan tudi vam vsem! user posted image iz sončne Ljubljane!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 887
9.5.2008 8:34:48   
ursalara
Dobro jutro punce!
Nana hvala za nasvet samo pri nas je tako P ti vsakič pove drugače eno stvar jo vprašam 5 in vsakič dobim drug odgovor ma saj bo saj drugače zaupam svoji P in jo spoštujem saj je uredu ženska jo poznam že od prej samo včeraj me je res vse iz tira vrglo pol mi pa še patronažna drugače reče in mi res ni bilo nič jasno!No danes je že ovi dan sonček lepo sije in se sploh ne bomo sekirali kaj je bilo včeraj!
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Sunny ne sekiraj se daj za foro ji naredi samo kašico in ji poiskusi dati ali pa kakšen frutek!

Jutri imamo za kosilo kašico. Če ne bo šlo čez usta, ji jo bom kar v rit natlačla.

user posted image user posted image user posted image user posted image to si me nasmejala!
Sunny čestitke za 4 user posted image
Martinca čestitke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 888
9.5.2008 8:38:19   
katee
suzana: super, da je Aljaž spal tako dolgo. Si se verjetno tudi ti naspala!

sani: nič nisi težila, lepo te prosim.

ursulina: ja, aptamil ima za en obrok (180 ml) pakirano. Sicer pride malo dražje (1 vrečka 0,69€), ampak je dobro imeti v rezervi.

nana: super, da Klemen nima več vročine. Očitno je bila res reakcija na pikico.

sunny: sta se s tvojim pobotala?

suzana: kakšen je nadomestni voziček? Je res tako grd?

Jaz imam pa danes frizerja! Jupi, spet bom lepa!

lunca: ni panike, bom jaz delala trebušnjake zate, sam potem bom imela jaz radiatorčke, ne ti user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.5.2008 8:40:54   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Lunca ,ko praviš da si živ obup glede fotogeničnosti ;PRETIRAVAŠ punca ,prav fejst si.

Klepetka to praviš zato, ker tistih slik nisi videla in jih tudi ne boš . Saj pravim, da poročne so pa izjema

Tistih slik res da nisem videla ,sem te videla pa v živo ,kar pa še več štejeuser posted image user posted image

katee,tale stran o hujšanju  bo pa tud men zelo prav prišla.Čeprav tek zaenkart je še misija nemogoče ,ekr imam še prevelike mlekarne i n kar opletajouser posted image .To se prav i,dokler bo dojenje na sporedu ,teka ne bo.
karmika ,super da Lea i n Tea tako lepo napredujetauser posted image .Prav cukrčka sta.

ljubljančanke,user posted image   za srečanje.Potem je mogle biti Lenart kar atrakcija s svojo čupo.user posted image ŽAn Luka pa se očitno ne zmeni za taka srečanja ,ker ga očitno dolgočasijo,pa rajši zmeraj mrkne ,kljub prisotnosti Manjeuser posted image

intruder,tole siljenje v dojenčke ,kogar ne poznam , tud mene pošteno zmoti.Še najbolj pa ,če jo kdo od neznanih vleče za roko ,ona pa jih itak takoj v usta da.user posted image
nalin i n Suzana user posted image za Aljaža in jOnasa.user posted image

ursalara ,user posted image zate ,pa z željo po utišanju tašče.Jaz na srečo teh problemo v nimam(zato nimam nobenga recepta) ,upam da tako tud ostane ,nikoli pa se ne ve.

suny morning,user posted image za čvekanje .Pa se je včerajšnje smetenje obrestovalo user posted image .Ampak to ne pomeni,da moraš bit danes tiho.user posted image
pa upam ,da se bo Neja unesla s tem hranjenjemuser posted image Občasen  kreg z user posted image ba baje mora bit ,za zdrav odnos.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

P. S. V bolnišnici sem se skoraj zjokala, ko sem videla, koliko otročkov je bil tam samih, brez mamic. Itak, da so jokali non stop. Meni se je kar srce trgalo . Bolani pa še sami po vrhu.

tudi jaz sem to videla ,ko sva bili na gastro.SAj sestre so jih precej pestvale ,samo je za razumet da jih skoz pa ne morjo,ker  imajo tud drugo delo. Sem se pa  prepričala ,ko sem večkrat slišala ,da če je otrok sam v bolnici ,da ga nimajo nič za mar.To ni res ,vsaj ne tukaj na gastro,ker se res lepo posvetijo otročkom ,kateri so sami ,kolikor jim pač dopušča čas.

lunca ,meni tistega bona za 5€ ne odpre iz HM.A tebi  ja? Bi ga šla drug teden vnovčit ,k o bom glih v Ljubljaniuser posted image .
In pa še glede gospe lune ,ko sprašuješ ?!JAz tud misli mda sveti nekakšna polna luna te dni ,in še precejšen vpliv ima,vsaj na našo Lano ,ke rimampunca ponoči neverjetno dost energije.user posted image Drugače pa ja ,včeraj je bil baje mlaj,ki zna otročke in tud odrasle user posted image ,vreči iz tira.

vaney
,tole glede samoplačniškega  UZ kolkov.Tudi mi smo bili samopl.ampak nam je potem zdravstvo povrnilo stroške .In to še v neverjetnem 1 tednu.Po moje bodo tud vam.

karatina , zelo lepe slikce.user posted image Karin pa zelo lepo pase kravice.Pa tako malo se javljaš ,se večkart spomnim nate ,veš.Daj poboljšaj se v tej smeri ,ko  ti bo seveda dopuščal čas.

nana,Klemen je pa res že pravi dečko,ki rine proti 8 kilamuser posted image .i nuser posted image za pikico.In tud moj user posted image je ves na trnih ,kadar mora imeti Lano ,ekr takart obvezno joka.To menda prav čuti in že iz njegove nervoze joka.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Jst mam eno idejo!!! Namest da se zmeremo na mitingu v špičakih in kostimčkih, se dobimo v trenirkah in bomo skupaj delale trebušnjake!  Seveda tiste, katerim je to potrebno. Ostale pa pridte v kiklcah

Ti,pa nimaš nobene bolj pametne ideje?!Saj ne da bi lahko v kikli šminkirala  na kavi,ker moj trebuh in rit  sta potrebna temeljite preobrazbe ,ampak vseeno ..user posted image

anchikaa,ti si že vse posejala..pridna .Jaz pa bom tole sajenje bolj poenostavila letos in bom šla kar k mami iskat ,ko bo že zrastlouser posted image .SEm nadarjena samo za jagode pridelovatuser posted image

golobčekuser posted image za Nino.No vidiš ,pa se je le rešilo ,pa ni tako hudo.

zdaje oddam prvi del,ker ravnokar pričakujem obisk,opride tašča na kavo,jaz pa še v pižami.SE moram probleči in metlo v roke ,da bo mislil ,da kk ože pometam in pucam že kje od jutranjih uruser posted image .Popoldne ali zvečer pa nadaljujem

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.5.2008 8:44:40   
Sunny Morning
Dobro jutro.

Samo toliko, da povem, da smo dobili odločbo iz vrtca in nismo sprejeti. Smo pa na 1. mestu na čakalni listi, tako da mogoče le bo. Sem pa kar malo žalostna, ker sem nekako upala, da mogoče pa le ne bo treba do septembra 2009 v vrtec.user posted image

Kasneje več pišem, gremo zdaj jest, upam.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.5.2008 8:45:31   
TRIŠ
ursalarauser posted image user posted image user posted image za lepe merice.Glede kreme za sončanje pa sem jaz kupila nivea faktor 30,brez da bi koga spraševalauser posted image
karmyka držim pestke za tvoji sončici,čeprav vem da bo vse OKuser posted image user posted image

ursalara, zdaj pa se je kar kadilo iz tvojegsa posta ko sem ga brala, tolk je ene jeze tukaj napisane.  saj ne zameriš. ker sem tako napisala? ja P se res zelo razlikujejo med seboj. to sem že jaz ugotovila. ko sem bila pri Patrikovi zdravnici in potem v bolnici. tam pa so tudi vsak drugače govorili. zdravniki tak, sestre pa tak. pol pa vej kaj je prav najboljše da delaš po svojem občutku in kar ti tvoj otrok sam pokaže da mu je prav.

Ja Martinca to sem še jaz opazila.Pa strička z rdečo kapico,ki nam vsakič pomaha tudi ni bilo
Suzanauser posted image user posted image user posted image da so vsi izvidi negativni in da sedaj uživata na sončki brez skrbi
Lunca1 hvalauser posted image user posted image user posted image
Vaney kako ne pridete na vrstouser posted image Mi ga imamo junija.
Sunny jaz Žana dojim pa tudi on sedaj full manj je.Jaz se ne sekiram ker ponoči jemo tudi samo 1xuser posted image user posted image user posted image user posted image .Glede moških pa TO JE NORMALNO DRUŽINSKO ŽIVLJENJEuser posted image user posted image user posted image

Jutri imamo za kosilo kašico. Če ne bo šlo čez usta, ji jo bom kar v rit natlačla.

Zdej si me pa nasmejala,da se je še Žan zbudil

IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Kartico je potrebno vsake toliko časa formatirat.

In to mi sedaj poveš??
Večino slik imam razvitih, jaz bi si jih rada shranila na računalnik oz. cd. Zahtevna,a?

Nesi v Asjo pa ti bodo zapekli na cd

Nana upam da je Klemen danes brez vročince

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.5.2008 8:47:01   
TRIŠ

pač sem mislila obmesečnico. čez tri mesece imava 4 obletnico. sem se malo zmotlauser posted image

user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.5.2008 9:22:11   
Lusa
Ojla
Na hitro se javljam ,za nazaj bom šla kasneje prebrat in kaj napisat ,če bo seveda Daša spala.Čez dan ne spi skoraj nič in tako sve po ves dan zunaj.Včeraj sem kosila ,je bil idealen dan za košnjo.Za RR pa potem primanjkuje časauser posted image .Sve pa že iz sprehoda ,zdaj pa grem na hitrco skuhat kosilo.Danes bo zeljeuser posted image .

"moja"Daša vse naj naj ob 4mesecuuser posted image (se malo hvalim)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.5.2008 9:31:17   
katee
vsem slavljenčkom vse naj naj naj!!!!!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.5.2008 9:49:00   
SuzanaKK
Daša, vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Katee, super, da greš frizerju. Jaz še zdaj nisem šla, tako da sem že prav grozna. upam, da mi uspe do krsta. Morem si najti frizerja v celju, bo lažje. Aja, voziček, pa saj bi še kar nekako bil, samo sprednja kolesa so too much prevelika. No, saj boš v torek videla.

Punce, prej sem spraševala, a ve katera, če je Niveina krema za otročke (za sončenje) ok? Pa kje se kupi ta kozmetika Just? A to je ena od dražjih znamk?

Sem pa vesela, ker je Aljaž zdajle pojedel 150 ml mleka plus rižolino, jupi!!!!! Pa še upiral se ni prevečuser posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.5.2008 9:55:05   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Punce, prej sem spraševala, a ve katera, če je Niveina krema za otročke (za sončenje) ok?

Meni Nivea za sončenje ne odgovarja. Dobim fleke po obrazu. Triš je pa rekla, da ji ful odgovarja oz. njenim otročkom. To je po moje od otroka do otroka različno. Najbolje je, da probaš in boš videla. Jaz vem, da je ne bom kupila, ker mi ni odgovarjala in če ima mali kožo po meni, potem tudi njemu ne bo.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.5.2008 9:56:03   
katee
benika: tebe pa dolgo ni bilo tukaj! Pozdravljena! Kako je Jakob?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.5.2008 10:02:01   
SuzanaKK
Hvala katee!!!!user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.5.2008 10:14:29   
katee
Men pa mali spi že eno uro, pa mi je dolgčas.

Malo surfam po računalniku, zraven sem pa že skoraj celo škatlo piškotov pojedla.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.