|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
8.5.2008 20:43:15   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Sunny poznam to jaz sem bila včeraj čisto psihično uničena zaradi tega ker sem se spraševala zakaj noče papcat saj jaz razumem da imajo res kakšen tak dan samo da se to ne ponavlja

Punce, pridružite se mojemu klubu
Vi se ne rabite sikirat, ker imate doma oreng babe. Seveda mislim to v pozitivnem smislu-da ne bo pomote.

Bo že jutri boljše, bote videle.

Majra a potem me sprejmeš v svoj klub!user posted image
Ma saj res bo že bolje!

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Mi smo danes dobili prvo pikico in še enkrat rotarix.
Naše mere so: 6460 g, 62 cm!!! Smo spet zelo napredovali!

Super čestitke za pridobljene gramčke in cm!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.5.2008 20:48:39   
vaney
čer.

midva sva se primigala iz najine 10km ture. jaz sem utrujena kotuser posted image , Anže je pa zdržal brez hrane od 15.30 do 20huser posted image , zdaj je dobil 150ml vode+5 meric mleka+2 merici riževe kašice, vse zmazal in zdaj si v posteljici očke mane, posluša uspavanko in gleda vrtiljakuser posted image .
Malo ga moram nazaj držat pri hrani, ker mi je včeraj P rekla, da preveč hitro pridobiva na teži in da naj se trudim, da bi jedel 5x na dan po pribl. 150 ml, ponoči pa samo čaj. Rekla je tudi, da lahko dodajam riževo kašico v mleko (zvečer).

Sem pa ugotovila, da ima desno stran glavice bolj zaležano, čeprav sem skoz menjavala stran spanja. Tako mi je P priporočila, da ga dajem spat na hrbet in mi povečala dozo AD3 kapljic na 10 dnevno in rekla, da jih moramo redno dajat. Hvlabogu, da nima krčev po njih.

Danes smo imeli UZ kolkov, samoplačniško, kaj pa drugega, ker nikjer ne pridemo na vrstouser posted image in sem prav jezna, ker sem morala plačat 35€ za nekaj, kar nam bi nam zdravstvo financiralouser posted image Ampak, kaj pa čemuser posted image

Uganite, kaj jaz zdajle jemuser posted image Riževo kašicouser posted image user posted image user posted image Nisem vedela, kaj bi za večerjo, pa sem šla malo kašico probat in vam povem, da je prav dobrauser posted image user posted image

Aja, v Šparu imajo akcijo - če vzamete katerikoli Jumbo paket plenic Pampers (vel. 4 je 16.99€) in dvojne Pampers sensitive (5,5€) ali 4x Pampers fresh (7,99€), dobite dekico Pampers zastonj. Jaz sem danes to kupila in je dekica prav lušna. Precej velika, za v voziček pa prav fajn. A je drugače ta cena za te plenice normalna ali je to malo/veliko? Drugače mi porabljamo še zadnje zaloge št. 3, kupljene pa imamo že št. 4, ker so te že tesne.

Aj, pa v Millerju je Milumil znižan iz 9.45€ na 6.45€, če katera rabiuser posted image

Mene pa zanima, če ste ve že kaj probale potunkat vašeuser posted image ? Jaz še nisem. Pravi pa kolegica, ki ima 5m staregauser posted image , da mu je večkrat po glavici polila toplo vodo me kopanjem, med vikendom so bili v toplicah in ga je potunkala, pa se ni nič jezil...

Alfabeta, tudi jaz se opazila, da si hotela goljufatuser posted image

nana ali sani, ali bi hotela katera še meni poslat recepte? Hvalauser posted image

lunca, mi pošlješ geslo za album? Še jaz bi si rada ogledala tvoje poročne slikeuser posted image

Sem še kaj pozabila? Sigurno, ampak se bom že spomnila.

Zdaj grem pa počasi pod tuš in spat, jutri moram spet staro mamo vozit v Novo mesto ob 7h zjutraj in si moram odpočit.

Lepo spite in nočkauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
8.5.2008 20:51:20   
karatina
Suzana in Nalin super novičke user posted image

Končno mi je uspelo malo slikic v album napokat. Geslo je enako imenu albuma. Mi nekak ni, da bi se slike sukale po naslovnici RR.

Sem hotela še kar nekaj povedat medtem, ko sem vas brala, zdaj pa je vse nekam šlo.

Sokec smo včeraj probali nov okus in sicer banana/jabolko. Ni bilo takega navdušenja kot pri korenčku, pospravila pa ga je vseeno user posted image . Greva jutri v Muller naprej raziskovat user posted image
Sadne in zelenjavne kašice sva tudi že nekaj kupile, pa sem se odločila, da ji do dopolnjenih petih mesecev (še par dni user posted image ) ne bom dajala. Bova zaenkrat odkrivali okuse po sokecih, pa zvečer ji v mlekec dodam riževe kosmiče.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.5.2008 20:56:29   
Sunny Morning
Sunny poznam to jaz sem bila včeraj čisto psihično uničena zaradi tega ker sem se spraševala zakaj noče papcat saj jaz razumem da imajo res kakšen tak dan samo da se to ne ponavlja

Punce, pridružite se mojemu klubu user posted image
Vi se ne rabite sikirat, ker imate doma oreng babe. Seveda mislim to v pozitivnem smislu-da ne bo pomote.

Jaz sem čisto user posted image . Že nekaj dni imamo sploh katastrofo kar se hranjenja tiče. Imava prave borbe, da kaj poje. Če ji dam noter kašico je še slabše, tako da ji zdaj nekaj časa sploh nisem dajala. Mogoče bi ji zamenjala mleko...nimam pojma.

Povrh vsega sem se pa še z mojim nekaj skregala. Naj gre vse skupaj v user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 829
8.5.2008 21:00:25   
Sunny Morning
katarinas sem pozabila, da imam jutri avto na servisu, tako da ne vem, če bova lahko prišli. Če bo avto fertik prideva, ti pa še sporočim jutri kakšna je situacija.
user posted image  Ajda

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 830
8.5.2008 21:01:46   
katee
Čer!

Naš mali je imel sedaj tako borbo sam s sabo. je bil tako utrujen, da se je na joški jokal. In ni in ni hotel jesti. Ampak sem vztrajala in dosegla, da se je napapcal in zaspal.

Kupila sem mu Ano Banano. Takoj se je začel igrati z njo.

na user posted image smo se imele super. Ve bi morale videti Lenarta, kakšno čupo ima!!! Noro!!!

Aja, pa sedaj sem si kupila Aptamil vrečkice za en obrok, za vsak slučaj jih bom imela, če bo še kdaj kriza tako kot včeraj.

Suzana: user posted image user posted image user posted image user posted image da ste že doma. Sedaj se pa samo cartajte.

Lunca: sem si danes kupila dve posodi, da bodo kosila bolj raznolika (hahaha če verjameš). Sedaj si grem zopet narediti corn flakes, potem pa pod tuš in spat.

Lepo se imejte in se smejte!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 831
8.5.2008 21:03:14   
katee
Sunny: user posted image user posted image user posted image za Nejo, da bo kmalu zopet veliko pojedla in še zate, da se bosta s tvojim kmalu pobotala. Verjetno je samo takšno obdobje pri Neji, da ji ne gre toliko v ritko. Saj jaz imam tudi z Žan Luko borbe zvečer, da kaj poje, ampak jaz kar vztrajam, pa se neha jokati in ga zopet malo podojim, pa se spet joka in ga umirim,... V glavnem na koncu tako dolgo vztrajam, da zagrabi in poje. Ne se sekirat, morda je res takšno obdobje.

< Sporočilo je popravil katee -- 8.5.2008 21:04:35 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 832
8.5.2008 21:05:59   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Jaz sem čisto user posted image . Že nekaj dni imamo sploh katastrofo kar se hranjenja tiče. Imava prave borbe, da kaj poje. Če ji dam noter kašico je še slabše, tako da ji zdaj nekaj časa sploh nisem dajala. Mogoče bi ji zamenjala mleko...nimam pojma.

Povrh vsega sem se pa še z mojim nekaj skregala. Naj gre vse skupaj v user posted image .

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 833
8.5.2008 21:06:04   
majra
Sunny user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 834
8.5.2008 21:07:59   
nana35
Midva sva bila ves dan zunaj,ob 9.45 pa sva bila v posvetovalnici.

mala pikica,mere za 4.mesec so 65,5cm in 7590g.Naslednjič sva naročena 17.6.

Je pa dobil tudi pikico v nogico in jo junaško prenesel,samo malo je zajokal,pa sem mu dala dudicao v usta in je bilo vse dobro.Je pa bil moj user posted image  ves obupan ker me od 16h do 19h ni bilo doma,mali se je jokal ves čas in mu nagajal,ko sem prišla ga je že babica tolažila in mu pela,mogoče je imel malo reakcije na pikico,ampak ko sem prišla jaz domov pa je bil ves srečen,njemu sploh ni jedel,meni je potem jedel in se mi smejaluser posted image ,sva se skopala in malo za tem je že zaspančkal.Sem mu prej rekla:si bil malo v paniki prej,kaj ko me ni bilo",je rekel da ja ker se je Klemen samo jokcal.Res je mala sitnoba samo je vseeno moj user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katee

nana: kaj več o vsem si lahko prebereš na: www.mojtrener.com. Na tej strani najdeš vse o hujšanju, dietah, treningih, krepilnih vajah,.... ni da ni.

Hvala,bom pogledala kasneje.

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Jaz Nežinega smehca skoraj nikoli ne ujamem, ker se zresni, ko vidi fotoaparat...

Enako je pri Klemnu!Pa še očke tako razširi,ko ga slikam,ko zabliska.
Citirat pa res znaš!

Ja limma,čim manj truda in da trebušček izgine...jaz bi tudi tako rada zgubila trebuščekuser posted image .

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 835
8.5.2008 21:17:05   
Sunny Morning
Punce hvala za user posted image , takoj pomaga.

katee mogoče je res samo obdobje in bo minilo samo od sebe. Dopoldne je zmeraj ful super, ful se fajn imava, potem pa pride popoldan in noče več jest. Včeraj je tudi pojedla bolj malo, ob 17.45 100 ml, ampak je s tem zdržala do 5.00.user posted image  Je pa res, da že cel teden pije ful čaja, danes 450 ml.user posted image  Zgleda, da živi od čaja.

user posted image za vse nove cm in g. Eni so že pravi korenjaki.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 836
8.5.2008 21:18:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Ja limma,čim manj truda in da trebušček izgine...jaz bi tudi tako rada zgubila trebuščekuser posted image .

Jaz tudi.user posted image  Mogoče bo pa ratalo, če združimo moči.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 837
8.5.2008 21:25:31   
ursalara

Punce, pridružite se mojemu klubu user posted image

Sunny ne sekiraj se daj za foro ji naredi samo kašico in ji poiskusi dati ali pa kakšen frutek!Nimaš kaj taki dnevi so pri meni je isto pol me pa še P razkuri!Saj bo bolje samo ne bit slabe volje!Vem pa da ti je težko ker si se še z svojmu skregala ampak saj bosta prebrodila pa bo!Jaz sem tudi danes res čisto na tleh za povrh vsega sem danes še sama moj je ostal pri njegovih doma ker je bil do zdajle na "fušu" in da se kao ne bi vozil tako daleč bo kar v Lj prespal ja ok zdaj pa po kavah hodi namesto da bi šel spat če je res tako utrujen!Ma Sunny danes ni najin dan kaj ne?!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 838
8.5.2008 21:28:06   
Alfabeta

Jaz tudi.user posted image  Mogoče bo pa ratalo, če združimo moči.user posted image

Jst mam eno idejo!!! Namest da se zmeremo na mitingu v špičakih in kostimčkih, se dobimo v trenirkah in bomo skupaj delale trebušnjake!user posted image user posted image  Seveda tiste, katerim je to potrebno. Ostale pa pridte v kiklcahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
8.5.2008 21:32:36   
vaney
sunny in ursalara, ja, včasih pride tudi takšen dan, saj jutri bo nov dan, pa bo boljšeuser posted image user posted image user posted image

še nekaj: kje pa se da kupit to Ano Banano?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.5.2008 21:33:51   
vaney
alfabetauser posted image user posted image user posted image , tale je bila pa dobrauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.5.2008 21:45:02   
Anchikaa
Čer.

Mala že panča jaz pa tu gor.
Danes je pa bil zelo lep dan,ful toplo.Malo sem mela kar samo v majčki pa hlačah pa še v tem se je skoraj skuhala,je bla prav rdeča v obraz,kot da bi jo ful ožgalo sonce.Samo za kratek rokav pa je še malo prezgodaj,ne?Boljše malo počakat da bo res toplo fajn.

Sunnyuser posted image pridejo taki trenutki,ko misliš da te bo kar raztrgalo.Mene ful vrže s tira,ko se mala joka pa nevem kako ji naj pomagam,ker včasih res ne pali nič da bi se pomirila.Pol pa vsa napeta,pa živčna jezo skurim tak,da mojemu ful zatežim in včasih rečem tisto kar mislim,brez pomisleka.Pol pa mi je ful žal,ampak HB je moj tak da me razume in mi takoj oprosti.Bo bolje,boš vidla.

Jaz se pridružujem združevanju moči za izgubo trebuščka user posted image user posted image .

Vse imate preglede pri 4mes,mi pa mamo naslednjega mislim da pri petih mes.Pol pa me bo vrglo na rit,ko bo mela ful kil,ker je nenormalni jedec.Na dan je 5x po 200ml,zvečer pa ji dam v mleko še rižeka,sicer ni ful gosto ampak malo je.Bomo počasi začeli korenčeka kuhat.

Danes sem posadila bučke,pa fižol pa korenček,upam da mi bo ratal.Pa jožice sadim ko nora.Na oknih pa balkonu sicer so že,samo jih je tašča malo preveč kupla pa jih morem še nekam vtaknit.Že pred kakim mes sem posejala astre pa me zanima ali bo kaj ratalo iz njih.

Mi mamo pa še vedno pleničke 3,samo mislim da jih bo treba počasi menjat,ker ji že malo žuli žlauheke na bedercah.

Karmika tvoji pa sta res pravi princeski,tako luškani.Jaz imam za mleko cucelj št.2 za čajeka pa 1.

Bravo Jonas in Aljažuser posted image user posted image

Mene je tudi danes klicala za paket Varna prihodnost,mi je zastavila par vprašanj in rekla da dobimo paketek čez kaka 2 tedna,poštnino moreš samo plačat,tako kot je že napisala Ursalara.

Ursalara res je najboljše delat kot se ti zdi prav.Ker ti vsak pove drugače,pol pa si še bolj zmešan in ne veš kaj delat,da ja ne bo narobe.Sebe poslušaj,ker ti najbolje veš kaj je za tvojega otroka najboljše.

To je to za danes.

Lahko noč,pa eno bolhco za pomoč. Če te pa pič,pa men poklič.(to je vedno men moj ati govoril,ko sem bla mala,pa mi je ful dobro).

Zaj pa res,LN,

Anchikaa

Neposredna povezava do sporočila: 842
8.5.2008 21:46:52   
nana35
karmyka,čudovite slikice tvojih pupik,me veseli,da lepo napredujeta.Mi imamo št.cuclja 2.

intruder,pleničke baby dry so res manjše od Active baby,samo jaz ne kupujem več teh,ker nimajo mrežice in tudi vse ne raztegljivih trakov.Uporabljam samo Active fit,tiste v vijoličnem paketu,active baby so me razočarale,sploh ponoči.
Tudi pri nas rinejo v Klemna povsod,pa kaj naj naredim?Nič,nočem biti nesramna,pač rečem da se mi mudi in grem,če pa so pri nas doma,pa ne morem kaj dosti naredit.Včasih rečem,da je lačen in gre jest ali pa da ga grem previt,ali pa da greva ven...Pač malček lažem,da se jih rešim...user posted image Drugače mi je tudi lepo če ga drugi pogledajo in pohvalijo...ampak nimam rada da ga gnjavijo in govorijo vanj.

Nalinuser posted image user posted image za Jonasa,sem vedela da ne bo hudega.Držite se!!

ursalara,meni je danes pediatrinja tudi rekla da naj bo kremica največ faktor 25 (jaz imam doma faktor 50user posted image user posted image )ker kaj je več je baje sama kemija,Zato sem mu danes tudi kupila faktor 25.Pa svetovala mi je kašico zvečeruser posted image ,ker se ponoči prehitro zbudi,jaz mu jo pa itak že dajem,nisem ji nič povedala,pa sedaj res nimam načina,kako bo dalje spal.Ker s kašico se ravno tako zbudi,prej pa mi je tako lepo spal...user posted image
Glej,jaz vseeno mislim,da bi mogla bolj upoštevati svojo pediatrinjo,kot pa farmacevtko,saj ona ni specializirana za otroke.Jaz mojo P upoštevam,ker mislim,da bo že najbolje vedela.Glede kapljic pa tako,kot sem že pisala,jaz ne dajem niti Plivit D3,niti AD3,ampak grem v Avstrijo po Oleovit D3 in po navodilih dajem samo 1 kapljico na dan.Mi je bolje tako,pa še Klemen krčev ni imel. To so isto kapljice z D vitaminom,kot moramo uporabljati za naše malčke,le da se bolje dozirajo in ne povzročajo krčev.

:))

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.5.2008 21:46:55   
majra

Jst mam eno idejo!!! Namest da se zmeremo na mitingu v špičakih in kostimčkih, se dobimo v trenirkah in bomo skupaj delale trebušnjake!user posted image user posted image  Seveda tiste, katerim je to potrebno. Ostale pa pridte v kiklcahuser posted image

Jaz bi vas pa samo gledala in bi vaši trebušnjaki tudi meni pomagali user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.5.2008 21:52:16   
Golobček
čER!

Evo midve z Nino sva postale ponosne lastnice novih upornic za kolke.Vam moram povedat da je to prava milina, nikjer se nič ne vidi ,pa tudi Nina je bolj navdušena, in če je zadovoljna ona sem tudi jaz.Zopet lahko nosiva normalne cotke ne pa vse dvakrat večje.

Moram pa povedat tudi to da me je ortoped potolažil in sicer Nini manjka čisto malo do vredu kolkov, tako da imava čez pet tednov kontrolo in srčno upam da bo takrat vredu.

Jonas in Aljaž super da je z vama vse vredu, je Nina držala pesti za vaju.

Sedaj pa se poslavljam za danes, grem spat sem zelo utrujena, ker ga je Nina sračkala celo noč, saj že dva dni noče nič kaj jest, tako sda Sunny nimate samo pri vas problemov, jih imamo mi tudi.

Zdaj pa res-- nočko 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.5.2008 21:58:18   
Intruder24

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.5.2008 22:00:23   
Anchikaa
Morem še to prilimat...

user posted image
pasemo kravice (za 2min)

takole so dobri prsti,pa mami čudna s fotoaparatom
user posted image

user posted image
takole pa lovima še zadnje dnevne razvajanje zunaj

Tako pa se je danes cartala pri teti Branki
user posted image

Nina in Golobčekuser posted image za opornice in držima z Dašo pestke da se čimprej izboljšajo kolki.

Zaj pa res.
Ln

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 847
8.5.2008 22:06:30   
Intruder24
najprej vsem, ki ste imeli pregled in cepljenje user posted image super, da ste fajn zrihtali

ursalarauser posted image te čist razumem glede P in njihovih nasvetov, sem si že izkusila v porodnišnici. Zdaj pa imam P, ki ima sama štiri fantke in prav nič ne komplicira, razloži in ne sekira. Pravzaprav pove nekak strokovno, pa pol po domače in da naj delam po občutku. Ko sem jokala, da Vid pije po 1 small mleko (tisto ko je za čaj), ker se mu vedno zaleti, mi je rekla pa kajuser posted image user posted image ...Tak, da sem vedno pomirjena ko grem od tam, je pa res da moraš zaupat svojemu P, ker 100 otrok 100 razlilčnih načinov

no jaz tudi nimam čisto nič proti če kdo gleda mojega Vida, se z njim pogovarja in takuser posted image , problem je tudi moja tašča&company, ki so najbolj pametni in mi kar nekaj težijo...dudo mora met tako, more bit zavit v koco pri 21 stopinjah, ko ga hočem hranit bi ga oni cartali...no, pol mi pa malega tak znervirajo da noče stran od mene...to so res kriki in meni je full hudo pol..pa full se jim ne da lepo rečtuser posted image

[/quote]

[/quote]

to bi rada vidla user posted image user posted image

sunny user posted image user posted image

glede hrane upam, da bo vse minlo in bodo pridno papcali, midva z Vidom se kregava poje pa veliko in dovolj...pravzaprav imava 6 obrokov po 150 ml...samo ne poje vedno vse...ene 2x na dan vse ostalo pa po 130 ml...se pa veliko kregava zraven, pa včasih jeva tudi 3/4 ure. če pa noče jest pa ga dam user posted image  pri njemu vse poje user posted image user posted image user posted image mu je že 200 ml tudi 

nana točno to mislim glede gnjavljenja...joj jaz bi jih res vse za uhe, kdaj pa se po nas lahko neznanci vesijo, pa nas vlačijo...za naše male je to full šok...no vsaj za Vida je, ko je res pol mimo, pa ga ne smem pustit niti za minuto samega, ker full joka...tak s solzami..user posted image

Nina, Jonas in Aljaž super da je vse ok.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.5.2008 22:07:29   
Intruder24
jaz ne znam citirat user posted image user posted image bom že

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.5.2008 22:09:27   
Sunny Morning
Sunny ne sekiraj se daj za foro ji naredi samo kašico in ji poiskusi dati ali pa kakšen frutek!

Jutri imamo za kosilo kašico. Če ne bo šlo čez usta, ji jo bom kar v rit natlačla.user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.