mml
|
Jutro, za nami je bolj čudna noč , pa ne zaradi Matica, ta je čisto OK. Se je pa zato Manca zbudila okrog 5 in ni bilo variante, da bi še spala, je tulila, težila in sploh bila neznosna...ne bi bila v svoji postelji, ne bi bila pri meni v postelji, še najbolj všeč ji je bilo pri meni v naročju ... ...no zdaj je pri varuški in upam, da bo popoldan kaj bolj človeške volje No pa še naša "kakalna" zgodba...Previjam Matica lepo na previjalni mizi, ko pozvoni poštar, mu samo provizorično ovijem pampersko in grem odpret...podpisujem in slišim sumljive zvoke iz sobe...pridem nazaj in začuda je bil ves drekec v plenici, malo je bila zaflekana samo podloga na previjalni mizi, se mi je prav super zdelo. No in glede na to, da je fant svoje opravil, sem ga pustila še malo odvitega past kravice... ...seveda se je čez nekaj minut zaslišalo še eno "grmenje" in je prišla še druga doza...samo tokrat je bil pa pokakan do srede trebuha, da o previjalni mizi, sploh ne izgubljam besed dašabina prav super klobuček ste nabavili, jaz tudi moram najti kaj podobnega, da ne bo Matica ožgalo po pleši vaney upam, da palice ne bodo predrage in da boš uspešno opravila vse opravke . Jaz nimam pojma koliko je Matic dolg in težek, samo kaj posebnega ni, ker so mu oblačila št 62 čisto lepo prav, res da so od H&M, ki ima malo večje številke, samo vseeno...bom pa videla v četrtek, ko ima posvetovalnico in cepljenje sani vreme nama ni naklonjeno, tako da čvek kdaj drugič . Aja kje boste pa krstili Manjo? nana pri Manci smo se mi zmenili z botro, da je kupila svečo in prtiček, za oblačila smo poskrbeli pa sami, enako bo tudi pri Maticu...tako da nimam pojma, kakšne so sicer navade glede tega na ljubljanskem koncu triš Matic pa res kar žari od veselja na fotki s harmoniko , pa še čestitke z zamudo ob prvem obhajilu klepetka Matic drži glavo pokonci in se tudi lepo dvigne iz ležečega položaja, če ga "potegnem" za obe roki in glavo zadrži tudi pri spuščanju, dviguje se če je v naročju, iz ležalnika ali lupinice se pa še ne dviga Matic si je privoščil dopoldansko spanje, po tem bo pa kriza, ko se bo zbudili, ker bo neznosno lačen, ker se je ponoči zbudil že ob pol petih, zadnej noči je praviloma spal do 6., tako da bo takoj glasen jok in zahteve po hrani klaja super, da se boste lotili kmetovanja, res škoda praznega in neizkoriščenega prostora, upam, da boste uživali