|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
4.5.2008 22:18:48   
nana35
Vaney,čestitke Anžetu za sveti krst!!Anže je pa bil res zelo lep,mi je všeč tvoj ptročiček.Prosim,če mi malo opišeš ta oblačila ki jih nosi ker bi morala tudi jaz vedeti,kaj bo naša botrca kupila Klemnu,seveda bomo šli skupaj po nakupih.
In čestitke za (končno!)nov avatar!!user posted image

mml,ja v četrtek pa spet cepljenje,me je že strah,še dobro da Klemen še tega ne ve...dobro se držite,midva se bova tudi.

sunny m.,ko daš riževo ali kako drugo kašico na flaško mora biti večja duda,ker drugače me bosta nič jedli z Nejouser posted image Mi ne spravimo kosmičev skozi.Jaz sem kupila za aventovo flaško cuclje z podolgovato luknjico,samo skozi tako luknjico gre kašica.

sani,a pri vas ni navada,da boter ali botra kupi obleko za krst??
Pri nas kupi boter,pa svečo,blago in še darilo.Taka je tukaj navada.
Pa pri vas punce??

vaney,Klemen je danes popil 450ml čaja!Klemen se tudi dviguje,moja mama mu je danes rekla,kaj se štema in sem šla gledat,pa je bil ves rdeč v obraz in se je tako naprezal naprej,da sem mislila,da ga bo razneslo.Kot da bi delal trebušnjake.

triš,tvoj sine je pa res prava faca,pa mu ni čisto nič nerodno...čisto po mami,kajne?user posted image

klepetka,tudi jaz malce dvignem Klemna v vozičku,drugače bi se več drli kot ne.Pa mislim,da je to kar ok.In vidim da si ugotovila,da niso slike v Lusinem albumu,ampak pod linkom...
Klemen kar dobro obvlada glavico,le ko je v spanju ne,ko pa je buden,pa ni težav.

Zdaj pa je tukaj še drugi del moje zgodbe,se vidi,da me danes ni bilo nič na RR!

Lahko noč.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
4.5.2008 22:19:45   
martinca
mala pikica, jaz pri nukovi uporabljam 1. sem mu 2 kupla pa mu je še prevelika. imava pa cucelj M. L mu je preveč teče, pa noče pit. jaz ko mu sedaj dodajam kosmiče sva še vedno pri tej 1 z M cucljem. pa sem mu še malo lukno povečala z iglo. tak da je malo ralike. če pa druge flaše noče imet. je taki škratuser posted image takoj ve če mu flašo menjam.
nana, ja to pa je bilo smešno ko se ti je Klemen na posteljo posračkaluser posted image user posted image
super za izletuser posted image mislim da vem približno kje je to.
te jutri kaj pokličem.

suzana KK, ja to so pravi, Milupa, riževi žitni kosmiči. sam jaz mu naredim flašo mleka pa tej flaši še dodam 2 merici riževih kosmičev. no na začetku sem mu dala pol potem sem mu že dala 1 merico zdaj pa sva na dveh. je to pravo kar si gledala ker sem jih jaz tudi zadnjič kupila v Mullerju. se pa to bolj gosto naredi in je s tem bolj nasitno. vsaj za Patrikauser posted image ampak on hoče še vseeno čez tri ure jest. ga moram zdaj ravno pohavlit ker je imel zdaj tri dni akcijo in mi je skozi jedel po 150 do 170 ml na obrok. amapk ga je danes že minilo.user posted image vsaj tri dni ga je držalo.

vaney, idi spat....jaz tud grem

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 477
4.5.2008 22:20:48   
dašabina
No sem bla prehitra,
Vaney, vidim, da si že odgovorila za oblačilca, jaz sem bila tam v soboto in žal niso imeli več teh kopletkov, sem bila v C&A ter H&M, do tiste francoske pa nisem prišla...
Alfabeta, Katee zauser posted image user posted image morje

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Sončki januarčic 2008 2. del
4.5.2008 22:22:28   
Lunca1
Sani hvala za geslo. Manja je res tak cukrček. Vaša bo pa rožica fan, tako kot naša. Sem ji morala doma 10x zabičat, da v arboretumu slučajno ne bi navalila nanje in jih populila. No je kar držalo, samo na koncu jo je že začelo malo mamit. Luka je pa itak 3/4 prespal.user posted image  Aja pa Pina se je 2x peljala z vlakcom in bila oh in sploh pridna do izhoda, kjer pa se je na trepalnice vrgla, da hoče en balon in dobila skor histerični napad zaradi tega. user posted image  no ne bi komentirala, da je enega dobila že notri.
Aja Sani držim pesti, da izseliš bacile in viruse.
Anita, Jakob in Lara vse naj naj. user posted image

Mml koliko stane ta hotel?

Punce luštne slikce od vseh sončkov.

Vaney a se je župnik potem sprijaznil z imenom?

Nana user posted image . Pa prijetno pranje.user posted image

vaney pejd spat.user posted image

No danes smo imeli pa tudi pester dan. Smo se šli kopat v atlantis. Luka je prav užival v vodi, v drugo pa skoraj zaspal na fredovem obroču. user posted image Pina je pa itak nora na vodo. No potem smo šli pa še na obisk k mojemu bratrancu pogledat njihopvo 1,5 mesečno dojenčico.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 479
4.5.2008 22:24:41   
nana35
Suzana KK,milupini kosmiči ki se delajo z mlekom so v modri škatli!Mi smo mogli cucelj menjati(aventov),sem v enem postu prej napisala,kupila sem cucelj s podolgovato luknjo,samo tu skozi so kosmiči šli.

vaney,mi nimamo supernove,a hvala,da si mi malo opisala,za fante je malo težje kot za punčke.Toliko da imam nekaj v mislih kaj bi bilo primerno za krst.Ne maram tistih gospodskih oblačil za otroke,kot da so stari 50 let.

Lunca,je že oprano in posušeno.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.5.2008 22:28:00   
katarinas
Hvala za sonček tudi danes, smo bili spet cel dan zunaj, samo popoldne je začelo pihati.

Glede kreme za sončenje: meni so najljubši Justovi izdelki - so naravni in prav tako ima visok ZF - tudi moja sestra je uporabljala Just, ko je šla s svojim sinčkom na morje, ko je bil star 3 mesece in ni bil nič opečen, še rjav neuser posted image .

Dvigovanje: tudi Lara bi tako rada videla kaj se dogaja zunaj vozička...stalno dviguje glavo in prsni koš - mislim, da ni to nič hudega zaradi hrbteničke, mogoče je pa dobro, da utrjuje še vratne mišice...

Za Laro lahko rečem, da tudi čist sama drži glavico pokonci, je pa res da mogoče res ni še 100%, ker včasih miga z glavo in zgleda, kot da kima: ja, ja...user posted image

Nana35 tudi mi smo imeli podobno zgodbo s kakanjem: se je Lara prav pošteno pokakala in se je  user posted image  odločil, da jo bo sam previl. Jo je razvil in kar naenkrat začne kričat iz sobe: Oh neeeee!!! Pridi pomagat!!! Pritečem in vidim kako letijo kakci vsepovsod....user posted image  je nekaj lovil s pleničko pa ni nič pomagalo...nekaj je priletelo na tla, nekaj na posteljo, veliko po previjalni....Ko sva mislila, da je že vsega konec, sem se jaz sklonila, da pobrišem Larino umetnijo po tleh, ko kar naenkrat začutim nekaj toplega po hrbtu...1x in 2x....oh ne, pokakala me je po pižami in za malenkost je zgrešila še moje lase!!! To sva imela dela!!! Od takrat naprej vedno počakava nekaj časa, da se Lara orenk pokaka, moj user posted image  pa takšne polne plenice kar veselo prepušča meni....

Jutri imava prvo cepljenje - malo kasneje, ker je bila malo prehlajena in smo ga preložili. Držimo pesti, da bo vse ok.

Lara je že nekaj ur v palčkovi deželici, zdaj gresta pa še ati in mami....nočko!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.5.2008 22:35:41   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Nana35 tudi mi smo imeli podobno zgodbo s kakanjem: se je Lara prav pošteno pokakala in se je  user posted image  odločil, da jo bo sam previl. Jo je razvil in kar naenkrat začne kričat iz sobe: Oh neeeee!!! Pridi pomagat!!! Pritečem in vidim kako letijo kakci vsepovsod....user posted image  je nekaj lovil s pleničko pa ni nič pomagalo...nekaj je priletelo na tla, nekaj na posteljo, veliko po previjalni....Ko sva mislila, da je že vsega konec, sem se jaz sklonila, da pobrišem Larino umetnijo po tleh, ko kar naenkrat začutim nekaj toplega po hrbtu...1x in 2x....oh ne, pokakala me je po pižami in za malenkost je zgrešila še moje lase!!! To sva imela dela!!! Od takrat naprej vedno počakava nekaj časa, da se Lara orenk pokaka, moj user posted image  pa takšne polne plenice kar veselo prepušča meni....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.5.2008 23:29:44   
ursulina
ja, ja, mo je zelo dobro poznano tole s kakanjem :) midva sicer previjava striktno na previjalni, ker če kaj leti po tleh, gre po ploščicah ali pač po plastični podlogi... je pa šlo že po predalih v previjalni, torej so se mogle cunjice še enkrat oprat, da o mojih pižamah zjutraj ne govorim... user posted image  vedno moram počakat ene 5 minut, da gre vse ven, pa še takrat ni gvišno konec... še najbolje pa je, ko ga lepo previjem, oblečem in ko mu dan na nogice še zadnji štumf, slišim, kako prihaja nova pošiljka... Fedex!!! greva jovo na novo, mami user posted image

tudi midva še morava najti lep kompletek za krst, v Okaidi sem videla posebej lepe kompletke za krst, ampak so bile srajčke s kratkimi rokavi... mislite da bo to šlo konec maja?

sani, še meni pošlji geslo, da vidim tvojo lepotičko, prosim.

zdaj pa grem v mižale, ker bo drugače kriza... nočko!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.5.2008 23:31:59   
ursulina
vaney, če so to prave mere, je tvoj "mali" res korenjak! tudi naš lenart je pri ta-velikih, ima tudi cca. 7 kg in po najinih meritvah kakih 65 cm user posted image  pa to ni zanesljivo, saj veste, kako se meri doma s šiviljskim metrom :) rastejo ko konoplje, tile naši januarčki...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.5.2008 7:44:31   
vaney
a sem prva?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.5.2008 7:45:37   
vaney
ojej, tole je pa že prava odvisnostuser posted image

nič, jaz moram zdaj it po opravkih, ko bom pa nazaj, se pa kaj oglasim....

lep dan vsemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.5.2008 7:50:22   
nana35
Dobro jutro!

Vidim,da imamo vse take "kakalne"zgodbiceuser posted image .Pred 3.dnevi ko pa je moj R.previjal Klemna zjutraj,pa je porabil kar tri pleničke,ker je v vsako malo naredil nekaj še preden mu jih je zaprl.

Ja vaney,si bila prva!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.5.2008 8:09:56   
TRIŠ
klepetka to da so otroci enako oblečeni za obhajilo je res krasno.Čeprav mamice nekaterih punčk malo protestirajo ,ker bi imele rade male nevesticeuser posted image .Glavica pa tudi pri nas še ni 100%.
Nana za krst bo imel Žan kavbojke in srajčico.BREZ KOMPLICIRANJAuser posted image Nana ja si dobila milo za drago glede drekca,ker si se zadnič smejala Julijiuser posted image V tole dolino Winetu pa bi šla tudi jazuser posted image
Dejte dolenjke in belokranjke povedat kaj je tu dol kaj zanimivega,razen otočca in zidancuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
tudi midva še morava najti lep kompletek za krst, v Okaidi sem videla posebej lepe kompletke za krst, ampak so bile srajčke s kratkimi rokavi... mislite da bo to šlo konec maja?

Spodaj mu daš pa body če bo hladno

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
triš,tvoj sine je pa res prava faca,pa mu ni čisto nič nerodno...čisto po mami,kajne?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.5.2008 8:38:46   
ursalara
Lara se vsem zahvaljuje za čestitke in vam v zahvalo pošilja eno rožico    user posted image !
Vaney joj naša Lara se že ful dviguje v ležalniku jo moram imeti skos pripeto z varnostnim pasom drugače bi mi najraje nekam pobegnila user posted image !Glede kilc in cm ki si jih spraševala za svojega sončka ja seveda je možno da je toliko velik in težek itak pa boš na posvetovalnici vse natančno izvedela!
Triš joj si kar predstavljam kako je bil tvoj sinek vesel tega darila in da ga res niste mogli ustaviti!Super!Samo da ste se imeli fino!Čestitaj svojemu sinu ob prejemu drugega zakramenta!   user posted image
Klepetka naša Lara povsem sama že drži glavico!  user posted image
Nana pri nas je tudi taka navada da boter kupiuser posted image oblekico,darilo,svečo,...!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.5.2008 8:39:51   
Lunca1
samo toliko da rečem dobro jutro

zdaj me pa že mali kliče.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.5.2008 8:46:25   
klaja
Jutro!

Naš izlet je včeraj uspel, je bila Julija ful navdušena nad živalmi, pa zmučena tudi, saj je kar zaspala v vozičku, Hana pa med tem časom v kengurujčku. Midva pa sva bila tudi utrujena, moj je tiščal voziček po tistem klancu, jaz sem pa nesla Julijo, tako da sma kar sopihala.

Anže in Daša čestitke ob svetem krstu!

Hana že drži glavico pokonci, pa obrača jo tudi kot sovica. Se pa poskuša dvigovat iz ležečega položaja, kar rine nekam z glavo.

Nana35 ja pri nas tudi boter kupi svečo in blago, oblekla pa sem jo sama, ker nisem hotela delat botri še več stroškov, saj je še dijakinja in je že to bil prevelik zalogaj, saj so ji tako starši dali denar, vendar vseeno.

Moram končat, ker se tavelika oglaša.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 491
5.5.2008 9:57:42   
mml
Jutro,

za nami je bolj čudna noč user posted image , pa ne zaradi Matica, ta je čisto OK. Se je pa zato Manca zbudila okrog 5 in ni bilo variante, da bi še spala, je tulila, težila in sploh bila neznosna...ne bi bila v svoji postelji, ne bi bila pri meni v postelji, še najbolj všeč ji je bilo pri meni v naročju user posted image ...
...no zdaj je pri varuški in upam, da bo popoldan kaj bolj človeške volje user posted image

No pa še naša "kakalna" zgodba...Previjam Matica lepo na previjalni mizi, ko pozvoni poštar, mu samo provizorično ovijem pampersko in grem odpret...podpisujem in slišim sumljive zvoke iz sobe...pridem nazaj in začuda je bil ves drekec v plenici, malo je bila zaflekana samo podloga na previjalni mizi, se mi je prav super zdelo. No in glede na to, da je fant svoje opravil, sem ga pustila še malo odvitega past kravice...

...seveda se je čez nekaj minut zaslišalo še eno "grmenje" in je prišla še druga doza...samo tokrat je bil pa pokakan do srede trebuha, da o previjalni mizi, sploh ne izgubljam besed user posted image

dašabina prav super klobuček ste nabavili, jaz tudi moram najti kaj podobnega, da ne bo Matica ožgalo po pleši user posted image

vaney upam, da palice ne bodo predrage in da boš uspešno opravila vse opravke user posted image . Jaz nimam pojma koliko je Matic dolg in težek, samo kaj posebnega ni, ker so mu oblačila št 62 čisto lepo prav, res da so od H&M, ki ima malo večje številke, samo vseeno...bom pa videla v četrtek, ko ima posvetovalnico in cepljenje

sani vreme nama ni naklonjeno, tako da čvek kdaj drugič user posted image . Aja kje boste pa krstili Manjo?

nana  pri Manci smo se mi zmenili z botro, da je kupila svečo in prtiček, za oblačila smo poskrbeli pa sami, enako bo tudi pri Maticu...tako da nimam pojma, kakšne so sicer navade glede tega na ljubljanskem koncu user posted image

triš Matic pa res kar žari od veselja na fotki s harmoniko user posted image , pa še čestitke z zamudo ob prvem obhajilu user posted image user posted image user posted image

klepetka Matic drži glavo pokonci in se tudi lepo dvigne iz ležečega položaja, če ga "potegnem" za obe roki in glavo zadrži tudi pri spuščanju, dviguje se če je v naročju, iz ležalnika ali lupinice se pa še ne dviga user posted image

Matic si je privoščil dopoldansko spanje, po tem bo pa kriza, ko se bo zbudili, ker bo neznosno lačen, ker se je ponoči zbudil že ob pol petih, zadnej noči je praviloma spal do 6., tako da bo takoj glasen jok in zahteve po hrani user posted image

klaja super, da se boste lotili kmetovanja, res škoda praznega in neizkoriščenega prostora, upam, da boste uživali user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 492
5.5.2008 10:10:26   
mala pikica
Midva z Gašperjem sva že bila pri P. Danes ponoči se je tako praskal, da je bil zjutraj bodi na notranji strani ves umazan od krvi user posted image Zaenkrat sva dobila kapljice proti srbenju in napotnico za alergološko amb, da ugotovijo, če je alergičen na kravje mleko. Kaj druga skoraj ne more biti, ker mu dajem samo adaptirano mleko. Bomo videli...

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Hvala, za link. Edino nisem uspela ujeti kje ste prebrale drastično ceno? Sem gledala cenik ampak....

alfabeta, sem se ravno smejala, sem ugotovila, da se je mml malo zatipkala, ko mi je sporočila ceno, je napisala 4900 €, zato pa niti nisem upala kaj veliko komnetirat user posted image Tako da cene v resnici niso tako hude, na srečo. Si bomo verjetno drugo leto privoščili, letos ne bi mogli vsega izkoristit, kar ponujajo otročkom user posted image

nana jaz sicer ne vem, kako je pri nas navada, ne bom pa niti dovolila, da bi botrca vse to kupovala, ker res nimajo veliko denarja. Za oblečt mu bom vsekakor jaz kupila, svečo pa ji bom dovolila, da jo kupi user posted image

Sem danes hotela kupiti to riževo kašico, pa sem jo v treh trgovinah iskala, pa je ni bilo nikjer. Mullerja pa spet ni pri nas user posted image V Intersparu pa mi je rekla, da so pač bili prazniki in nimajo robe user posted image

lunca kje ste kupili Fredov obroč? Mi ga tudi rabimo za Gašperja.

ursulina če bo prehladno za kratke rokave, pa še imej za vsak slučaj kakšno jopico zraven.

Toliko zaenkrat... Grem še malo na vrt, če mi bo seveda Gašper dovolil user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 493
5.5.2008 10:17:09   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Midva z Gašperjem sva že bila pri P. Danes ponoči se je tako praskal, da je bil zjutraj bodi na notranji strani ves umazan od krvi user posted image Zaenkrat sva dobila kapljice proti srbenju in napotnico za alergološko amb, da ugotovijo, če je alergičen na kravje mleko. Kaj druga skoraj ne more biti, ker mu dajem samo adaptirano mleko. Bomo videli...

Upam, da bodo kapljice Gašperju kaj pomagale in da se revček ne bo tako praskal user posted image . Kaj pa če bi poskusila s kakšnim mlekom za alergike...?

Fredov obroč prodajajo tudi v BabyCentru

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 494
5.5.2008 10:24:46   
urssyy
Hojla

Evo nas iz morja, bilo je čudovitoooo.....Vivien je tako uživala in ves čas smo bili zunaj na svežem zraku. Dan preden smo šli na morje je Vivi dobila pikeca pri pediatru in me je bilo strah kako bo prenesla, no in do včerja vse ok, razen da je včeraj dobila rahlo driskico. Upam da kmalu mine. Ma ko nas ni blo ste napisale celo knjigo, me čaka branja. Sicer na vem kaj je "in" tukaj, a vseeno vse pozdravljam in vsem čestitke, ki ste začeli s prvim v tem mesecu stopati novim zmagam na prostiuser posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.5.2008 10:25:59   
limma

Pri nas pa dežuje in sploh je nek težek dan, Neža že od 5h tečka user posted image

mml, sem pogledala fotke s toplic, krasno!!

Spet jokec stokec, grem... lep dan vsem.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.5.2008 10:32:45   
limma
sani,
sem pogledala tvojo Manjo.. lepotička da je kaj! user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.5.2008 10:38:15   
katee
Dober dan!

Evo, sedaj se bom jaz malo razpisala, ker mi Žan Luka lepo panča.

Danes sva bila pri P. Dobil je drugo dozo cepiva in rotarix,  pri obema se je malo pojokcal, ampak ni bilo takšne panike. Je rekla P, da se zelo lepo razvija, da je močan, glavico sam drži in jo lepo obrača, kravice super pase (pravi pastirček user posted image ). Je rekla, da je malo bolj pri močnih, ampak daleč od tega, da bi bil predebel (ima mami dobro mleko, zato pa njo tako pobira user posted image user posted image ). Je rekla, da naj GH dodajam šele krepko po 6. mesecu, ker samo z dojenjem tako lepo napreduje. V glavnem vse je oh in sploh super, najboljše user posted image user posted image . Sem res vesela, da mi ni zatežila, da bi bil mali premočen. Aja, še mere: 63 cm ( user posted image ni dosti zrastel od prejšnjič, samo 2 cm) in pazi zdaj to 7070 g (zredil se je točno 800g). Ja ni kaj, dober jedec je.
Sedaj pa revež sladko panča.

Na morju je bilo tudi super. Cele dneve je bil zunaj na zraku. Zelo je bil priden, razen prve noči nikakor ni hotel spati v posteljici in je zato spal pri meni. Jaz sem imela malo slabšo noč, ampak nič hudega. Naslednjo noč pa je že prespal v svoji posteljici.
Kot že rečeno sva namakala nogice v morju. Je bil tako začuden nad tako veliko količino vode! Mazala sem ga s k
remico od Mustele 50 ZF in je super. Lepo se razmaže, ne pušča belih sledi, pa še nobene reakcije ni imel po njej.

Tudi mi smo odprli sezono roštilja. Smo toliko pekli in jedli, da sem se zredila user posted image . To je bilo pravo basanje s hrano. Groza. Cel teden se ne pritaknem mesa. Spet bodo testenine cel teden na mizi user posted image user posted image user posted image .

Da vam še povem, da sem se z enim domačinom, ki ima ADSL, zmenila, da pri njemu montiram rutarja(ne vem, kako se originalno napiše), ki vleče 500 m  in bom imela internet, ampak šele po 1.6. user posted image user posted image user posted image . Jupi, z vami bom tudi na morju!!!!

Joj, sedaj sem pa cel roman napisala.

pokomentirala vas ne bom, ker bi bilo vsega preveč. Preletela sem vas pa že včeraj.

Vsem, ki ste imeli krst, čestitam, vsem slavljenčkom pa vse naj naj naj!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.5.2008 11:01:13   
ursalara
Katee no super da ste uživali na morju,pa čestitke za cm in gramčke res je že orng dečko!
Mala pikica upam da Gašper ni na kaj alergičen in da se to praskanje preneha!user posted image user posted image
Pri nas je tudi dež res je nekaj težak dan se pozna tudi na Lari ali pa jo samo luna nosi kaj pa vem!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.5.2008 11:16:38   
SuzanaKK
Dober dan! V Celju dežuje, tako da bova lahko z Aljažem kar doma. user posted image Zdajle malo spančka, tako da sem uspela priti celo do računalnika.
Katee, super, da ste se imeli tako fajn. Čestitke za mereuser posted image , Lukec je res pravi korenjak. Naš mulo je sicer velik (65 cm), a bolj suhcen, saj mislim, da še nismo čisto pri 6000 g. Bom jutri videla, ko imava kontrolo teže in rasti. Bo pa star natančno 4 mesece, pa Neja tudi, ne Sunnyuser posted image .
Nana, a to je ona Aventova duda 3 +, samo da ima 3 različne velikosti luknjic v enem cuclju, pač glede na to, kako jo obrneš? Aja, jaz sem videla te riževe kosmiče samo v neki roza embalaži, modre se sploh ne spomnem.
Jutri bom zdravnico vprašala, če lahko jaz tudi začnem dodajati, ker tole mleko mu sploh ne diši več. A je možno, da se je naveličal okusa?user posted image
Nič, grem še perilo zložit, ko še imam priložnost. Naš mali sicer zelo dobro drži glavo pokonci, ampak še vedno zaniha, tako da malo še vedno pazimo. Ok, se tipkamo kasneje.
P. S. Aljaž bo za krst imel kavbojkice in belo-modro črtasto srajčko, potem bomo imeli pa piknik, nič velikega. Botrca, ki je moja sošolka iz faksa, bo kupila svečko in prinesla eno super dobro sacher torto, vse ostalo bomo krili sami. No, a je sploh še kaj drugega, kar se cerkve tiče? Jaz nimam pojma, ker sem tudi sama samo krščena. Kako to poteka, če se da kateri malo opisati. Samo to vem, da morava z Gregom iti na neko 3 urno predavanje nekaj dni prej. 3 ure!!!!! A so zmešani?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?