nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Nana, prideš še k meni likat? Plačam potne stroške Bi ti pomagala,ja,pa mi primanjkuje časa za potovanje Mi smo dan spet izkoristili,ker je bilo tako lepo vreme.Dopoldan smo vsi trije šli gledat Lukeca na tekmo in smo lepo pešačili do igrišča,potem pa še domov.Sonce me je kar pošteno opeklo ko sem gledala tekmo,Klemen pa je že tudi nekoliko rjav sem opazila.Jaz sem pa že kar lepo rjava po rokah (nosim kratke rokave,da vsaj nekako izgleda)in po obrazu.Potem nismo nič kuhali,ker smo bili povabljeni k sosedu na rojstni dan in smo tam jedli,Klemen je nekaj štrajkal s hrano in prešvical en obrok. Potem je šla babica z njim na sprehod,mi smo pa še uživali na r.dnevu,potem je šel ati in nazadnje tudi jaz. Doma smo se potem skopali in Klemen je od 20h v deželi sanj. Jakob in Lara vse najboljše ! Lusa,vse najboljše Daši za krst,joj smo bili lepi!Vsi po vrsti.Vidim,da je Daša tudi lastnica take banane kot moj Klemen in še kateri otroček med našimi sončki. Mene pa zanima,kako ste ali boste oblekle za krst tiste,ki imate fantke???? IZVIRNO SPOROČILO: limma ...perem že drugi stroj perila, pa pomivalc je tudi že opral svoje. Limma,hvala bogu ali komu že(kajne?) za te naše čudežne mašince,da nam ni treba še perila ribati več na roko...posodo pa mi še kar "klasično"umivamo,nimamo prostora niti centimetra v kuhinji zanj,jaz pa bi ga takooooo imela... Naša špraha je že ok,samo če se pa kje poslušaš,je pa res grozno za slišat,kako grdo zveni. za babico,da ni pozabila svojih mladih let! Sem napisala ali ne,nevem,ampak moje roke so tudi stare... martinca,jaz nisem gledala pop in,pač pa moj R.in se je smejal,saj veš,jaz pa mislim,da je ta njegova poroka le marketinška poteza,za dobro reklamo vse,v resnici pa mislim,da ima ta naš slavček raje moške...Moj dober prijatelj jih ima tudi raje,pa se ne napravlja tako kot on . Zdaj bom napisala zgodbico,kaj mi je Klemen naredil zadnjič,Martinci sem že povedala. Včasih ga zjutraj malo na postelji razvijem ker se mi zdi,da mu je tako fino in ga potem še kar tam previjem.Lepo sem si vse prinesla,kremico in pleničko pa robčke...in ko sem ga odvila,ni bilo nič kakeca v plenički,pa saj vedno ne kaka ponoči,ko se je najprej glasno sprdnil in to s tako silo,da je začel lulat,jaz sem bila vsa mokra,postelja tudi,on pa je še imel nasmešek na ustih.Da pa je bila mera polna (ko sem že grabila po spalni plenici iz njegove posteljice)se je pa še pošteno posračkal kar na rjuho v postelji.Si lahko samo mislite,kako sem začela slačiti posteljo in joj,moji novi Dormeoti...Klemen je kar odfrčal v kinderpet,jaz pa sem se slačila,pa rjuhe dol...Saj ko sem vse uredila,je še meni šlo na smeh,ampak previjam pa ga več ne v postelji. klepetka,v albumu,ki je link v Lusinem postu,tam boš našla slike,joj,joj,joj... Dolina Winetu je malo za Majšperkom (preko Ptujske gore greš in si kmalu tam),pol ure vožnje iz Maribora,najbolj polno je ob vikendih in je za otroke ja,tam lovijo postrvi,ki jih kar mrgoli in vsak jo dobi,kar vloviš moraš kupit,ker jih ne smeš nazaj metati v jezero(je majhno),tam daš 50 centov za palico in vedro (palica je čisto navadna s špago in trnkom ter zamaškom).Potem pa ti postrvi očistijo in če želiš kej imeti pečenih jih spečejo,druge lahko vzameš(seveda proti plačilu,pa niso drage!!)domov.In imajo tudi včasih živo glasbo in igrala za otroke.Pa tudi drugo hrano dobiš.Najbolj pomembno pa je to da sta tam dve gostilni ...saj ne,hec mora bit.Mi gremo večkrat. Zdaj bom poslala,da boste vsaj prebrale...