nana35
|
Lunca,ja vidiš,tako se nam godi,če nič ne mislimo zraven in se zapiramo ven. intruder,jaz bom vzela grelnik vode zraven v kamp in prekuhala vodo,kakor to delam doma,drugače pa ne bi šla,če v tem kampu ne bi bilo elektrike.Sem najprej mislila,da ne bi šli,zdaj pa ko so vse možnosti odpadle,pa gremo,je vseeno boljše,kot biti doma.Midva sva tudi kampirala,ko sem bila še noseča,ampak čisto na začetku nosečnosti,potem pa smo konec avgusta bili v apartmaju,ker sem imela bolj ali manj mirovanje.Kuhali pa ne bomo kaj preveč,bomo šli ven kaj pojest. mala pikica,da ne pozabim za mere za seznam:Klemen pri 5.5 mesecev 8420g in 68 cm. Pri P je bil Klemen zelo priden,čeprav se mi je po poti še posračkal v pleničko,tako da sva zasmrdela celi prostor s previjalnimi mizami.Potem pa je dobil še pikeca in trdno upam,da danes ne bo reakcije,vsaj kakšne vročine ne,ker je zadnjič tako jokal in ni mogel zaspati.Midva greva kar peš,če je lepo vreme ker imava P čisto blizu,pri bivšem TAM-u. Hvala bogu,da meni moj ne teži zaradi kg,ker bi ga vgriznila .Njemu je bilo prej kar prav,je rekel,da ima vsaj kaj za prijet,pa tudi zizike sem imela lepše,zdaj bo pa spet po moje,ker sem že na dobri poti h kg ,ki sem si jih zadala.Meni je samo to pomembno,da se jaz dobro počutim in nič druga. IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: nana35 sani,ne smete naredit tiste kljuke z bunko,če praviš,da ste bilj take sorte,se boš kmalu ven zaprla,potem pa bo še huje - Manja notri,telefon tudi...to se je zgodilo meni v hiši,ne tukaj kjer sem zdaj,v Nemčiji.Jaz pa v samih zoknih zunaj,ker sem letela za poštarjem,da se ne bi odpeljal in sem vrata avtomatsko zaprla. Ne vprašaj kaj sem vse izvajala,ampak hujšega ni kot to - bosa, nobenega nikjer,brez ključa,stanovala sem v zg.delu hiše,brez telefona,z "odličnim"znanjem nemščine povrhu,s tujim mačkom v stanovanju... Zdaj se sigurno smejiš tej prigodi. Jaz sem mislila tisto kljuko, ki ima na notranji strani bunko, da ne rabiš s ključem zaklepat ampak samo to obrneš, na zunanji strani je pa kljuka in se ne moreš ven zaklenit. Lahko pa še vedno z notranje strani odkleneš, čeprav so ključi v avtu. sunny m.,ja danes mi je prigoda smešna,takrat pa sem bila zelo obupana,povsod sem zvonila in si pripravljala tekst v nemščini,kaj bom rekla... Lepe slikice si naredila,počasi bom mogla še jaz kakšno naredit. sani,pa kaj če imaš debelo rit,če se fajn počutiš.Le da jaz mislim,da vseeno ni tako debela,ker smo ženske po večini preveč samokritične.Plus tega mislim,da si po moje prava lepotička,ko je tvoja pupika tako lepa in če je malo po mamici,potem sploh ne dvomim.Mislim,da ti nič ne manjka,tvoj dragi pa je itak zmagovalec!! Ja,ko sem se zaprla ven,sem potem zjezla zadaj za hišo po spodnjem balkonu pa neki hiški leseni gor na teraso,še prej sem vzela neko orodje spodaj,ker so delavci imeli tam,ko so nekaj delali spodaj in potem (HB da je bilo okno na oberliht-razumeš besedo ne? in da so imela balkonska vrata tako kljuko kot okno in sem s tistim orodjem potolkla skozi oberliht po kljuki tako daleč,da sem lahko vrata odprla.Maček me je pa tako nesrečno gledal skozi balkonska vrata. Šla sem pa tudi do vogala ulice bosa...no,v zoknih. Vreme za krst,pa so že lepo napovedali... mml,super za nakup,kopalkepa moram jaz tudi še kupiti,ampak jih bom kupila tik preden gremo,da še malo shujšam . Grem,je kosilo že kuhano,Klemen pa tu z mano,zdaj naj se še on poslovi... nmmk buz bv z v7vzgzu7iuob n oć,p,ć,po78vv ztt fdsdj jujkjhjk rr zcb6 jlhhz ...že zna,ne?