|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
17.6.2008 14:11:17   
Lunca1
no zdaj grem pa v Picaso slike štimat, moram čez 400 slikuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
17.6.2008 14:14:09   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
17.6.2008 14:15:05   
sani1
mml- čisto prav si napisala večni problem. user posted image za nakup. Tebi čisto super stojijo hlače že zdej tako, da nič ne pretiravaj...  Jaz imam pa tako rit, da si jih še kupit ne morem...user posted image user posted image user posted image

sunny-  bom bom... Sem ponosna sama nase, da sem se naučila citirat...user posted image jaz...

Vreme je pa res obupno. Jaz sem pa Manji kupila tolko lepih stvari za poletje. Zdej bi pa skor bundo rabla...user posted image  
Grem malo spat, ker bo sigurno divja noč. Jutri je polna luna!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
17.6.2008 14:16:35   
sani1
Lunca hvala, da si me spomnila moram jaz tudi slike it uredit, da jih nesem pol razvit. Kam vi to pošiljate oz. nosite. Kje se najbolj splača?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
17.6.2008 14:34:23   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Samo pozdravvim vas, ker se smilim sama sebi.Saj ne vem, ali me boli grlo,  vrat, ali ušes.RAzmišljam ali bi šla kar k zdravniku, ker če tole ne bo nič boljše,.....
Domen mi ej malo prej rekel , da če lahko še vedno govorim, da ne rabim k zdravniku .

pa da se čimprej pozdraviš

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

sani,ne smete naredit tiste kljuke z bunko,če praviš,da ste bilj take sorte,se boš kmalu ven zaprla,potem pa bo še huje - Manja notri,telefon tudi...to se je zgodilo meni v hiši,ne tukaj kjer sem zdaj,v Nemčiji.Jaz pa v samih zoknih zunaj,ker sem letela za poštarjem,da se ne bi odpeljal in sem vrata avtomatsko zaprla. Ne vprašaj kaj sem vse izvajala,ampak hujšega ni kot to - bosa, nobenega nikjer,brez ključa,stanovala sem v zg.delu hiše,brez telefona,z "odličnim"znanjem nemščine povrhu,s tujim mačkom v stanovanju...

ti pa me vedno nasmeješ s temi tvojimi prigodami

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana-
midve pa imava iste prigode. Jaz sem se tudi ven zaklenila. Sem hotela hišniku nekaj pokazat in evo. Mu grem odpret vrata in buf se vhodna zaprejo. Jaz pa v kratkih rokavih, copatih in seveda brez vsega. Zunaj pa lilo kot iz škafa. In me hišnik gledal kaj bom zdej. Jaz pa nič bom sedela tukaj pred vrati dokler moj ne pride. To bi bilo do 9ih zvečer. Pa je rekel pokliči koga. Niti ene številke ne znam na pamet.In potem sem klicala na informacije, da sem dobila številko od kolegičine mame  in ona mi je dala njeno in sem jo na srečo dobila: Me je prišla iskat in me peljala k mojmu v službo, da mi je dal ključ. V trgovino sem šla lepo v copatih. Noro.

jaz dam razvijat pri foto tabor v Mariboru. tja pošljem po internetu. je dost ceneje kot pa če bi jim na cd-ju nesla tja da mi jih razvijejo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
17.6.2008 14:41:17   
Lunca1
no sem bla kar hitra, a ne.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
17.6.2008 14:42:00   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Lunca hvala, da si me spomnila moram jaz tudi slike it uredit, da jih nesem pol razvit. Kam vi to pošiljate oz. nosite. Kje se najbolj splača?

mi jih pošiljamo.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
17.6.2008 14:42:50   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj sem mogla samo oči popravit.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
17.6.2008 15:11:46   
nana35
Lunca,ja vidiš,tako se nam godi,če nič ne mislimo zraven in se zapiramo ven.

intruder,jaz bom vzela grelnik vode zraven v kamp in prekuhala vodo,kakor to delam doma,drugače pa ne bi šla,če v tem kampu ne bi bilo elektrike.Sem najprej mislila,da ne bi šli,zdaj pa ko so vse možnosti odpadle,pa gremo,je vseeno boljše,kot biti doma.Midva sva tudi kampirala,ko sem bila še noseča,ampak čisto na začetku nosečnosti,potem pa smo konec avgusta bili v apartmaju,ker sem imela bolj ali manj mirovanje.Kuhali pa ne bomo kaj preveč,bomo šli ven kaj pojest.

mala pikica,da ne pozabim za mere za seznam:Klemen pri 5.5 mesecev 8420g in 68 cm.

Pri P je bil Klemen zelo priden,čeprav se mi je po poti še posračkal v pleničko,tako da sva zasmrdela celi prostor s previjalnimi mizami.Potem pa je dobil še pikeca in trdno upam,da danes ne bo reakcije,vsaj kakšne vročine ne,ker je zadnjič tako jokal in ni mogel zaspati.Midva greva kar peš,če je lepo vreme ker imava P čisto blizu,pri bivšem TAM-u.

Hvala bogu,da meni moj ne teži zaradi kg,ker bi ga vgriznilauser posted image .Njemu je bilo prej kar prav,je rekel,da ima vsaj kaj za prijet,pa tudi zizike sem imela lepše,zdaj bo pa spet po moje,ker sem že na dobri poti h kg ,ki sem si jih zadala.Meni je samo to pomembno,da se jaz dobro počutim in nič druga.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sani,ne smete naredit tiste kljuke z bunko,če praviš,da ste bilj take sorte,se boš kmalu ven zaprla,potem pa bo še huje - Manja notri,telefon tudi...to se je zgodilo meni v hiši,ne tukaj kjer sem zdaj,v Nemčiji.Jaz pa v samih zoknih zunaj,ker sem letela za poštarjem,da se ne bi odpeljal in sem vrata avtomatsko zaprla. Ne vprašaj kaj sem vse izvajala,ampak hujšega ni kot to - bosa, nobenega nikjer,brez ključa,stanovala sem v zg.delu hiše,brez telefona,z "odličnim"znanjem nemščine povrhu,s tujim mačkom v stanovanju...

Zdaj se sigurno smejiš tej prigodi.user posted image
Jaz sem mislila tisto kljuko, ki ima na notranji strani bunko, da ne rabiš s ključem zaklepat ampak samo to obrneš, na zunanji strani je pa kljuka in se ne moreš ven zaklenit. Lahko pa še vedno z notranje strani odkleneš, čeprav so ključi v avtu.user posted image  

sunny m.,ja danes mi je prigoda smešna,takrat pa sem bila zelo obupana,povsod sem zvonila in si pripravljala tekst v nemščini,kaj bom rekla...user posted image
Lepe slikice si naredila,počasi bom mogla še jaz kakšno naredit.

sani,pa kaj če imaš debelo rit,če se fajn počutiš.Le da jaz mislim,da vseeno ni tako debela,ker smo ženske po večini preveč samokritične.Plus tega mislim,da si po moje prava lepotička,ko je tvoja pupika tako lepa in če je malo po mamici,potem sploh ne dvomim.Mislim,da ti nič ne manjka,tvoj dragi pa je itak zmagovalec!!
Ja,ko sem se zaprla ven,sem potem zjezla zadaj za hišo po spodnjem balkonu pa neki hiški leseni gor na teraso,še prej sem vzela neko orodje spodaj,ker so delavci imeli tam,ko so nekaj delali spodaj in potem (HB da je bilo okno na oberliht-razumeš besedo ne? in da so imela balkonska vrata tako kljuko kot okno in sem s tistim orodjem potolkla skozi oberliht po kljuki tako daleč,da sem lahko vrata odprla.Maček me je pa tako nesrečno gledal skozi balkonska vrata.
Šla sem pa tudi do vogala ulice bosa...no,v zoknih.
Vreme za krst,pa so že lepo napovedali...

mml,super za nakup,kopalkepa moram jaz tudi še kupiti,ampak jih bom kupila tik preden gremo,da še malo shujšamuser posted image .

Grem,je kosilo že kuhano,Klemen pa tu z mano,zdaj naj se še on poslovi...

nmmk  buz   bv  z  v7vzgzu7iuob n oć,p,ć,po78vv ztt fdsdj  jujkjhjk rr zcb6 jlhhz

...že zna,ne?

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
17.6.2008 15:41:10   
katarinas
mesečnica sem ti odgovorila na ZS pa ne vem ali si dobila, ker še ne obvladam tega user posted image  - sporoči mi prosim ali si prejela odgovor in slikice...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
17.6.2008 15:50:05   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

mesečnica sem ti odgovorila na ZS pa ne vem ali si dobila, ker še ne obvladam tega user posted image  - sporoči mi prosim ali si prejela odgovor in slikice...

Sem dobila - hvala user posted image . Sem ti poslala še eno ZS...

Mesečnica

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
17.6.2008 16:12:53   
baby_08
Daša- vse naj naj mini za rojstni dan user posted image

Vsi, ki ste bolani, čimprej se pozdraviteuser posted image

joj to vremeuser posted image , z Lano sma zadnji hip prišle domov pred dežjem.

Danes nas je obiskala patronažna in mi je razložila kako in kaj glede GH. Nič novega nisem zvedla,ker sem ste že me ve dobro poučileuser posted image user posted image user posted image . Hvala vam!!
z uvaljenje GH bom še malo počakala,ker moja Lana lepo napreduje z mojim mlekcem. Patronažna jo je samo hvalila- kakšna velika punčka je, pa pridnauser posted image .

Danes imamo še ob 18. uri posvetovalnico in dobimo drugo pikico. Upam da bo Lana tako dobro prenesla to kot je prvič- nič ni jokcala, niti vročine ni dobilauser posted image user posted image .
Sporočim nove mere naše manikenke zvečeruser posted image .

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
17.6.2008 17:25:27   
katarinas
Tudi mi se bomo začeli kopati v banji, je mami uspešno nabavla sedež za kad, sicer ni fliper, je iz Leclerca in je bil 9 € - mislim, da je fliper malo oblazinjen, ta pa ni ampak nič hudega bomo pa že kaj podložili - upam, da pride mami kmalu domov, ga bomo še danes sprobaliuser posted image  

In še nekaj slikic naše Lare, ki takole sedi zjutraj:

user posted image

user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
17.6.2008 17:29:11   
martinca
nana, user posted image za Klemenove mere. ima cela 2,5 kg več kot Patrikuser posted image saj mi bomo tudi enkrat na tej kilaži kot jo ima Klemen sedaj.user posted image
a si se že kaj pozanimala pri kolegici za onega dečkota?user posted image

Daša vse naj naj za 5. mesec!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
17.6.2008 17:42:08   
martinca
katarinas, mi imamo tudi "ponaredek" Fliperja oziroma imamo Benija kot se je včeraj nana hecala.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
17.6.2008 20:08:14   
Alfabeta

Sem edina, ki ni naročila paketa pri varni prihodnosti.user posted image  

Nisi. Še ena je tukaj.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
17.6.2008 20:10:30   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

alergija na KM namesto sojinega mleka lahko uporabljate riževo mleko, ki je manj agresivno kot sojino, je pa tudi precej dražje ampak dosti boljšega okusa

user posted image  .Res je dražje ampak je precej boljše, slajše.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
17.6.2008 20:14:11   
vaney
nana, user posted image  za Klemnove mere

mi pa imamo jutri posvetovalnico in dobimo 2. pikico....upam, da bo vse v reduuser posted image

moj dan pa je na žalost končal s velikim razočaranjem nad user posted image  bili smo pri tašči in se pogovarjali o Anžetovi alergiji in potem je user posted image  rekel, da če bi ga dojila, te alergije sigurno ne bi imel...čeprav sem mu potem nasprotovala in dajala konkretne primere dokazov, se ga ni dalo prepričatuser posted image , potem je na njegovo stran stopila še tašča in jaz sem skoraj začelauser posted image  strinjala sta se, da je materino mleko najboljše in najbolj naravno (s tem se čisto strinjam) in da bi se jaz morala bolj potrudit z dojenjemuser posted image  potem sem jima rekla, da se bo to vse uštimalo in da, če je njemu teško skrbet za Anžeta, ker ne gre vse čisto gladko, bom pa jaz, ker mi ni problem. No, in potem je tašča videla, da ne bosta nič dosegla in sta nehala, jaz pa sem ostala z velikim cmokom v grlu, ker šele zdaj vidim, kako user posted image  razmišljauser posted image
Pričakovala sem, da se bova doma potem vse lepo pogovorila, pa se je odločil, da potrebuje mir in tišino in je šel na jago. Mene pa je pustil doma s komentarjem, da imam itak samo še Anžeta za zrihtat (kopat, nahranit, spat dat) in stanovanje pospravituser posted image user posted image user posted image  on zdaj lepo sedi nekje na preži in gleda u luft, meni pa je šele zdaj uspelo spraviti Anžeta spat, zdaj pa še stanovanje.... ah, saj je brezveze, ampak zelo sem žalostna zaradi njegauser posted image  (sem morala nekje spet malo pojamrat)

grem si naredit večerjo....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
17.6.2008 20:18:01   
Alfabeta
No, pozdravljene!
Sem najprej odgovorila kar je za odgovoriti bilo sedaj pa moram malo pojamrati.

Naša dečva je šla včeraj zvečer kot vsak večer ob 20 uri spat. Ponavadi se zbudi ob 3 zjutraj in ob 6. ker se samo dojiva je bilo super dobro tole. Sedaj pa že nekaj noči štrajka. Najslabša je bila torej danes ponoči. Zbudila se je ob 23 uri, ob polnoči, ob 1, potem pa je celo spala do 3 zjutraj, nakar je začela peti in tako pela zelooo naglas do 5 ure zjutraj, ko je zaspala nazaj. Mami pa auf ob 6:30.user posted image Pa jaz ne vem kaj ji je. user posted image saj ponoči skoraj nič ne spi več, podnevi pa normalno. Spat gre okoli 10 ure, okoli 14 in okoli 16:30, vsakič za kake pol ure do uro.

Vaney, jaz šele zgledam kot zombiuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
17.6.2008 20:21:02   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

moj dan pa je na žalost končal s velikim razočaranjem nad user posted image  bili smo pri tašči in se pogovarjali o Anžetovi alergiji in potem je user posted image  rekel, da če bi ga dojila, te alergije sigurno ne bi imel...čeprav sem mu potem nasprotovala in dajala konkretne primere dokazov, se ga ni dalo prepričatuser posted image , potem je na njegovo stran stopila še tašča in jaz sem skoraj začelauser posted image  strinjala sta se, da je materino mleko najboljše in najbolj naravno (s tem se čisto strinjam) in da bi se jaz morala bolj potrudit z dojenjemuser posted image  potem sem jima rekla, da se bo to vse uštimalo in da, če je njemu teško skrbet za Anžeta, ker ne gre vse čisto gladko, bom pa jaz, ker mi ni problem. No, in potem je tašča videla, da ne bosta nič dosegla in sta nehala, jaz pa sem ostala z velikim cmokom v grlu, ker šele zdaj vidim, kako user posted image  razmišljauser posted image
Pričakovala sem, da se bova doma potem vse lepo pogovorila, pa se je odločil, da potrebuje mir in tišino in je šel na jago. Mene pa je pustil doma s komentarjem, da imam itak samo še Anžeta za zrihtat (kopat, nahranit, spat dat) in stanovanje pospravituser posted image user posted image user posted image  on zdaj lepo sedi nekje na preži in gleda u luft, meni pa je šele zdaj uspelo spraviti Anžeta spat, zdaj pa še stanovanje.... ah, saj je brezveze, ampak zelo sem žalostna zaradi njegauser posted image  (sem morala nekje spet malo pojamrat)

Vaney, jaz sem sina dojila do 8 meseca, ko se je nato samo odločil, da ne bo jedel več pri meni in danes imam vseeno alergika.... Tako da svojemu dragemu, da ni vse tako kot po knjigah napišejo. Sicer pa tele kombinacije ko mož in tašča skupaj stopita jaz osebni zelo user posted image  iz starih lastnih izkušenj. Zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
17.6.2008 21:01:56   
TRIŠ

nana, user posted image  za Klemnove mere

mi pa imamo jutri posvetovalnico in dobimo 2. pikico....upam, da bo vse v reduuser posted image

Draga Vaney imam znanko, ki  je dojila otroka  in je mali imel alergijo 100x hujšo kot Anže.Pri 3 mesecih je bil ves v hrastah in to še pozimiuser posted image .Tako da je mogla potem ona na turbo strogo dijeto in tudi to ni pomagalo.Sicer je sedaj že nekaj časa nisem srečala ampak upam da se je stanje vsaj izboljšalo.Jaz sem zagovornik dojenja ampak če ne gre pač ne gre.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
17.6.2008 21:04:07   
TRIŠ
Matic se vam zahvaljuje za čestitke in pravi da vam bo kmalu zaigral NA GOLICIuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ojoj moj dragi je imel strašno proti goveji muziki in poglej ZAREČENEGA KRUHA SE VEČ POJE KOT PEČENEGAuser posted image user posted image user posted image .Sinek si je zaželel igrati harmoniko in kaj je hoteluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
17.6.2008 21:06:03   
katarinas

en velikuser posted image user posted image ...te razumem, sta te napadla kot da si ti kriva...ne se sekirat - veš ti zdaj o tem na veliko razmišljaš, ti je hudo...on se pa sploh ne spomni in se mu itak ne bo zdelo nič takega...zato ne se sekirat preveč

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
17.6.2008 21:08:21   
nana35
katarinas,najprej tebi-lepe slikice tvoje princeske,čas je da zamenjaš avataruser posted image !Tudi mi smo se že 2x kopali v tem sedežu za kad in nama kar gre.

martinca,sem včeraj klicala to prijateljico in ji rekla za tistega dečkota in je rekla da jo bo vprašala in poklicala nazaj,pa me ni.Jo bom zdaj poklicala.

vaney,zdaj pa sem tudi jaz malo huda na oba,na tvojega user posted image in na taščo.Najprej tako,da taščo nič ne briga vse skupaj,je imela svoje otroke in veliko priložnosti,da je počela prav.Tako razmišljanje mi je res čisto mimo,saj sploh ne morem razumeti,da je zdaj to tako pomembno,če ne bi to in če ne bi ono...Če čebula ne bi imela če bi bila tudi samo bula,kajne?Zdaj je tudi brezveze premlevati, kaj bi bilo če bi bilo drugače.Tako je kot je.Pa mislim,da ne bi bilo nič drugače,ker večno pa Anže tudi ne bi bil le na tvojem mleku.Ne vem,kaj naj rečem,sploh ne razumem tvojegauser posted image ,kako se poglablja v te zadeve,če pa ga itak nikoli prav ni doma,kolikor praviš.Oprosti,upam,da ne boš huda name,ampak mislim,da bi moral on najprej razčistiti pri sebi in o sebi,pa o vajinem odnosu ...tako,da oprosti mi,se ne vmešavam,ampak če si že napisala...

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
17.6.2008 21:10:09   
vaney
triš, saj jaz to vse vem in sem tudi zagovornik dojenja, normalno, saj želim svojemu otroku najboljše...mene je najbolj prizadelo to, ker vem, koliko sem se matrala z dojenjem, pa ni šlo, zdaj me pa za Anžetovo alergijo krivi prav user posted image , ki je bil zraven, ko sva se matrala z dojenjem....saj bo boljše

alfabeta in triš, hvala za objemčke, pomagajo, čeprav so "tam daleč" in user posted image  tudi za vaju, ker sta tako dobri virtualni (in dejanski) prijateljici....velja tudi za ostale januarčiceuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?