|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
17.6.2008 21:11:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

alfabeta in triš, hvala za objemčke, pomagajo, čeprav so "tam daleč" in user posted image  tudi za vaju, ker sta tako dobri virtualni (in dejanski) prijateljici....velja tudi za ostale januarčiceuser posted image

tole me pa zelo veseliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
17.6.2008 21:26:52   
Sunny Morning
vaney user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh ne morem verjet kaj sta si zmislila. user posted image  Če bi Anžeta dojila bi pa kaj drugega najdla, tako da se mi niti slučajno nisi s tem obremenjevala. Za Anžeta narediš vse in še več bi, če bi bilo treba...super mami si.
Ko pogledam nazaj je bilo pri nas tudi isto, no razen, da tašče ni bilo zdraven. Kadar je Neja jokala na flaški je največkrat komentiral, da bi jo morala dojit in da ji to mleko ne paše...bla, bla, bla.user posted image  

Ravno urejam slike in sem jih morala kar odložit, ker me je tole kar razpuser posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
17.6.2008 21:29:11   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Matic se vam zahvaljuje za čestitke in pravi da vam bo kmalu zaigral NA GOLICIuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ojoj moj dragi je imel strašno proti goveji muziki in poglej ZAREČENEGA KRUHA SE VEČ POJE KOT PEČENEGAuser posted image user posted image user posted image .Sinek si je zaželel igrati harmoniko in kaj je hoteluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem glih v nedeljo mojemu rekla, da Neji ne bi branila, če bi hotla igrat frajtonarco.user posted image  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
17.6.2008 21:31:06   
Sunny Morning
Alfabeta zgleda, da Ajdo resno daje polna luna...jutri je čisto polna. HB, da vsaj podnevi normalno spi.

Sem pozabila povedat, da sva danes z Nejo v Nm videli Sandita iz BB.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
17.6.2008 21:33:09   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Alfabeta zgleda, da Ajdo resno daje polna luna...jutri je čisto polna. HB, da vsaj podnevi normalno spi.

Sem pozabila povedat, da sva danes z Nejo v Nm videli Sandita iz BB.user posted image

Ja, ampak jaz pa takrat ne spimuser posted image , podnevi namreč.

Aja, mi2 s svakinjo sva ga pa včeraj, v tistem rdečem kombiju, že razvaža zelenjavo, pa mama je bila na mobiju

Neposredna povezava do sporočila: 4805
17.6.2008 21:41:39   
mala pikica
Midva z dragim sva pravkar prišla iz priprave za krst user posted image Na srečo je trajalo samo eno uro.

Naš sonček je res prehlajen, pa nekaj pokašljuje zraven, vročine pa nima. Je čez dan kar nekaj spal, pa bolj miren je bil danes. Zdaj pa pridno panka.

sunny torta uspela, pa še pregrešno dobra je, mislim, da je že več kot pol manjka user posted image

mml
jih imam nekaj na sumu, da me bodo naročili šele po našem morju. So mi zadnjič v administraciji rekli, da delajo samo 2x na teden in da še sploh ne vedo razporeda za 14 dni naprej, da naj konec junija pokličem user posted image Super za današnji nakup, jaz imam jutri namen iti malo v shoping zase user posted image

katarinas in sunny ful luškane pupe na teh vaših slikicah user posted image Za zakonsko življenje naših fantov ni treba skrbeti, je tukaj na izbiro še in še več user posted image

vaney za takšne komentarje se ne sekiraj, čeprav vem, da je to zelo težko, sploh če pridejo iz ust dragega. Sama dobro veš, da si za Anžeta naredila največ kar si lahko, da si se trudila z dojenjem. Nismo ene izmed tistih, ki si želijo čimprej nehati dojiti, zato da bi lahko hujšale. Smo se trudile po najboljših močeh in dojile tako dolgo kot je pač šlo. Za taščo pa se sploh ne sekiraj, jaz bi ji še na tvojem mestu kaj nazaj povedala. Verjamem pa, da ti je hudo. Zato pa smo me tukaj, da te vsaj malo potolažimo. Upam, da kaj pomaga user posted image

Zdaj pa grem v kopalnico, potem pa počasi spat. Je treba nabrati moči za jutri, ko je polna luna, ne sani user posted image

Lepo in mirno noč vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
17.6.2008 22:00:12   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katarinas in sunny ful luškane pupe na teh vaših slikicah user posted image Za zakonsko življenje naših fantov ni treba skrbeti, je tukaj na izbiro še in še več user posted image
Ja se bo pa treba kar v vrsto postavit, je že gužvauser posted image

vaney za takšne komentarje se ne sekiraj, čeprav vem, da je to zelo težko, sploh če pridejo iz ust dragega. Sama dobro veš, da si za Anžeta naredila največ kar si lahko, da si se trudila z dojenjem. Nismo ene izmed tistih, ki si želijo čimprej nehati dojiti, zato da bi lahko hujšale. Smo se trudile po najboljših močeh in dojile tako dolgo kot je pač šlo. Za taščo pa se sploh ne sekiraj, jaz bi ji še na tvojem mestu kaj nazaj povedala. Verjamem pa, da ti je hudo. Zato pa smo me tukaj, da te vsaj malo potolažimo. Upam, da kaj pomaga user posted image
Se čist strinjam; če bi lahko dojile bi seveda dojile - je boljše in tudi cenejše...če ne gre pač ne gre. In če bi men kdo rekel, da moji user posted image  kej fali zaradi tega, ker se nisem "hotla" potrudit za dojenje bi ga user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
17.6.2008 22:00:21   
SuzanaKK
 Pozdravček!

vaney user posted image user posted image user posted image grrrrr, kako mene tvoj dec jezi, pa ko že kaže, da se bo malo umiril, ti spet kako takole zagode. ****ti ej. Jaz bi mu verjetno kaj v glavo vrgla. Jaz sem se tako matrala z dojenjem, prejokala cele noči in se potem nekako spravila skupaj in sprijaznila, da bo pač po flaški gor zrasel. Pa ne more biti tako krut, če je bil zraven!!!! Sori, samo sem se nase spomnila, zato sem se malo razjezila. Če bi meni to Grega rekel, ne vem, kaj bi mu naredila. Punca dobre živce imaš, en velik user posted image !

Sem se nasmejala prigodam z zaklenjanjem IZ stanovanja.

Drugače nimam kaj pametnega za povedati, bolana še vedno, Aljaž na srečo ne, danes še banane ni hotel jesti, tako da ...

muzika pred časom mi je katee povedala, da se kupijo neoprenske hlačke (v lj. pri plavalni zvezi), ki se lahko pripnejo na fredov obroč, samo stanejo skoraj toliko kot obroč. Če dobro pogledaš, se vidi na škatli oz. embalaži.

miškapiška lepo, da si se oglasila. Pridi večkrat.

DAŠA user posted image user posted image user posted image vse naj naj!

klepetka pa ne še ti no, a ni dovolj, da že jaz kreham, kašljam ... Ti želim, da se mi ne bi pridružila.

mml super za nakup! Jaz tudi odkar imam Aljaža, sebi redko kaj privoščim. Z odvečnimi kilogrami pa jaz nimam težav, ker sem spet pod 50. Ampak taka sem že vso življenje, kljub temu, da ogromno pojem. Imam pa celulit, tega pa kar nekajuser posted image .

Lunca čimprej se pozdravite. Mi je ravno prijateljica rekla, da je njena hči spet na AB. A so današnji vrtci res postali tako kužno območje????

Spet nekaj čudovitih slikic naših sončkov.

mala pikica jaz bi tudi en kos tvoje torteuser posted image . Pa upam, da bo koleno kmalu bolje.

sunny mene ta paket sploh ne zanima, zdaj še posebej ne, ko sem prebrala, kake fore imajo.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki prejemate porodniško. A vam pripada regres? Jaz sem pred zanositvijo opravljala volentersko pripravništvo, zato dobivam samo starševski dodatek, zanima pa prijateljico.

Nič, želim vam lahko noč in čim manj zbujanj ponoči.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 4808
17.6.2008 22:01:35   
dašabina
vaney user posted image user posted image user posted image  no comment.... presliš, če lahko....
punce, krasne otroke imate, katrinas, tale tvoja je pa napredna, bi kar sedela...
naše dete se je danes drloooooo od novega mesta do rateža kjer sem ga malo podojila in potem spet od Rateža do Šentjerneja, nato sva mu pa začeli z Mašo pet pesmice in se je umiril, za pouser posted image user posted image user posted image
zdaj spi ampak ne vem, ali ga kaj zaradi moje hrane matra al bodo zoblje al pa sam luna trka.

alfabeta mi se že tri tedne tako zbujamo (začelo se je en teden po celjenjenju), tako da mož boljš da me ne vpraša, kdaj  bom spravla bajto v red, ker je še ne bom kmal (samo gasim požare za sprotuser posted image user posted image user posted image )

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 4809
17.6.2008 22:02:11   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ja, ampak jaz pa takrat ne spimuser posted image , podnevi namreč.

Meni moj, kadar jamram, da se ponoči nisem naspala, ker Neja jamra in jo je treba obrnit, pravi da naj grem podnevi, ko bo šla ona spat kar z njo. Kako hudiča naj pa spim, če gre spat za pol ure, pa še zaspana nisem.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Aja, mi2 s svakinjo sva ga pa včeraj, v tistem rdečem kombiju, že razvaža zelenjavo, pa mama je bila na mobiju.

Ja, ja s kombijem. Ja, mora zdaj delat, ker ni zmagal.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
17.6.2008 22:02:47   
katarinas
Ja regres pripada, jaz sem ga dobila in že zapravlauser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
17.6.2008 22:03:06   
dašabina
Daša vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
17.6.2008 22:09:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Imam pa eno vprašanje za tiste, ki prejemate porodniško. A vam pripada regres? Jaz sem pred zanositvijo opravljala volentersko pripravništvo, zato dobivam samo starševski dodatek, zanima pa prijateljico.

Jaz sem zaposlena za nedoločen čas več kot šest mesecev in mi pripada v celoti dopust in posledično tudi regres. Sem ga glih v petek dobila in to kar nekaj več kot sem pričakovala. Direktor user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Imam pa celulit, tega pa kar nekajuser posted image .

Dej ga srat...ga sigurno nimaš več kot jaz...si pa vsaj suha.user posted image

dašabina upam, da bo Miha začel lepo spat in da se tudi ti končno naspiš.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
17.6.2008 22:09:19   
katarinas
In še ena slikica posneta danes:
user posted image

Sedež za kad oz. Beniuser posted image  smo dobile prepozno, da bi ga danes sprobale ampak ga bomo jutri sigurno - ga je mami dobila za 9 € (a sem to že povedala?), se mi ful dobr zdi in Nana res še enkrat hvala za to informacijo - so jih imel samo še ene 3 user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
17.6.2008 22:09:32   
lutiropan
Čer!
Pri nas je slika trenutno takšna. Kaja spančka, eni nogomet gledajo, "tamauček" pa tudi že spi.
Smo imeli danes v šoli, pri najmanjšemu piknik ob zaključku leta. Učiteljicama smo darilo dali, otroci so mal programa naredili, pa mal smo pekli...Kar fino je bilo, je pa ta piknik že naša tradicija postal. Že tretje leto se tko zberemo,saj so ista skupina že iz vrtca.

Jutri pa ob 12 mal pestke držte se grem za službo menit. Da bi zamenjala, ko se mi konča porodniška.Jutri se grem malo pogovoriti, pol bi pa bi vi bistvu septembra, že počasi začela z uvajanjem in z izobraževanjem, da bi potem januarja že na polno "ulaufana" začela...
Se je tašča mal ponudila za pomoč,user posted image user posted image kar se varstva tiče okol Kaje, saj vrtec je pri nas odpadel, privat je pa kar hud strošekuser posted image .Sploh če bom prej začela zaradi nove službe, mi bo zelo prav prišla pomoč. Drugač je pa tašča iz Ljubljane in je sama rekla, da je pripravljena prihajat k man, dokler Kaja ne gre potem septembra 2009 v vrtec.user posted image user posted image
Če mi pa rata zamenjat službo,bo potem že delovnik malo bolj prijazen, saj imam sedaj na smene ali deljeno, pa vse sobote, pa enkrat na mesec nedelje, pa skoraj vsi parzniki...user posted image user posted image
Uh sem se razpisala, skratka jutri malo mislite name.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4815
17.6.2008 22:14:18   
dašabina
Katarinas kakšna modna usklajenostuser posted image user posted image  hčerke in mamice
LUtiropan držimo pestke za službo...
Sunny morning, ampak jaz pa res zaspim čez dan, največkrat tisto rundo po 6, uri, ko ga dojim, pa kar zaspiva, pa pogledam ven pa na uro - ura 9, zunaj sonce, aaaaaa, gremo ven.....user posted image user posted image user posted image
sicer pa hiša ni moj gospodar in se rajši včasim malo pokregam kot da bi glancala, ni moj stil....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
17.6.2008 22:14:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
user posted image  

Kje ste se pa oblekle?user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
17.6.2008 22:15:56   
dašabina
evo zaspalo dete ob 21. 20 in zdaj že čuje - bravo 1 ura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gREM,nočko....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
17.6.2008 22:22:14   
katarinas

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
user posted image  

Kje ste se pa oblekle?user posted image

Tole sem dobila, ko sem bila še noseča - mi je kupila sestra v H&M v Celju, je bilo v kompletu...luštno neuser posted image

Nič zdaj pa še jaz grem...vsak dan govorim: danes bom šla pa prej spat...pa mi ne rata in ne ratauser posted image

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 4819
17.6.2008 22:23:04   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sunny morning, ampak jaz pa res zaspim čez dan, največkrat tisto rundo po 6, uri, ko ga dojim, pa kar zaspiva, pa pogledam ven pa na uro - ura 9, zunaj sonce, aaaaaa, gremo ven.....user posted image user posted image user posted image

Ob 6.00 grem tudi jaz še nazaj spat. user posted image  Zdaj še gre sprehajanje ob 9.00, če bo pa poletje vroče bova takrat že v senci in se bova sprehajali raje zgodaj zjutraj.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
17.6.2008 22:24:25   
Sunny Morning
Dolenjsko-belokranjska naveza mi uhaja v Pančevo user posted image ...grem počasi tudi jaz. Lepe sanje. Noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4821
17.6.2008 22:26:16   
majra
Čer!
Sem se končno prebila čez vse napisano. To se mi dopade, da veliko čvekate, da imam potem kaj za delat zvečer user posted image

Se pa že par dni intenzivno učim za izpit, ki naj bi ga imela v petek in danes pogruntam, da sem zajuser posted image  in imam ta izpit šele 30, seveda je pa tisti, ki ga imam dejansko v petek in ne 30. ful obsežen in ni šans, da se naučim do petka. Za znoret, nimam pojma kam sem gledala na razporedu in kaj sem mislila. Pa še najhuje je, ker se nimam na koga jezit kot na sebe user posted image

Mi imamo zadnji teden dobro obdobje pri hranjenju, poje v enem dnevu več kot je prej v dveh user posted image  Je pa Katja začela odklanjat flaško, tako da po flaški pojemo največ 40-60 ml, drugače pa vse na žličko. Pa gospodična bi tudi čaj pila po žličkiuser posted image
Sicer pa sploh ni važno kako, glavno, da pridno papamo.

Joj, spet so bili na tapeti kilogrami. Ženske ne se sikirat zaradi kg, dokler ne pridete v mojo kožo user posted image  Mene je sram, da se mi je to zgodilo ampak kaj hočem, če pa rada papam, samo še 1 kg mi manjka pa bom imela toliko kg kot sem šla rodituser posted image
To je katastrofauser posted image
Se bo treba vzet v rokeuser posted image  enkrat,
predvsem zaradi zdravja, ker spet trpi hrbtenica in moja "120 let stara" kolena

Vaney user posted image , kaj naj ti rečem?! Moja kolegica je dojila 11 mesecev, pa ima mala vse možne alergije. Sicer pa saj ti sama veš, kaj je na stvari. In veš, da si najboljša mamica Anžetu. To, v zvezi z dojenjem me pa razkuri! user posted image  Kolko sem se jaz naposlušala vseh sranj kaj bo vse narobe, ker ne dojim, pa otrok ne bo ljubljen oz. ne čuti ljubezni in podobnih kozlarij. Kot, da smo same hotele nehat dojit, pa v končni fazi, tudi če bi, kaj potem.
Probaj se ne sikirat, pa kakšno fajn sankcijo dodeli Gregatu, da si bo zapomnil, kdaj je največje neumnosti klatil. Pa pokaži mu, da te je prizadel, naj se malo zamisli. To bi jaz naredila, celega hudiča v takšni situaciji, seveda se je pa najbolj pametno lepo umirjeno in globoko pogovorit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4822
17.6.2008 22:34:36   
majra
Pa pozabila sem napisat novo foro Katje- kričanje na vse grlo, je slišat kot da bi jo iz kože dajali. Sploh se rada dere ob 5 zjutraj, pa nazaj tudi več noče zaspati, kot je to delala do sedaj user posted image  Mane je pa tako razvadla s spanjem do 9 ali čez.
Pa renčimo tudi....user posted image

Vse naj naj slavljenčki

Ful lepe slike

Zdaj grem pa spat, se ne rabim učit danes user posted image  user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
17.6.2008 22:56:19   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Pa pozabila sem napisat novo foro Katje- kričanje na vse grlo, je slišat kot da bi jo iz kože dajali. Sploh se rada dere ob 5 zjutraj, pa nazaj tudi več noče zaspati, kot je to delala do sedaj user posted image  Mane je pa tako razvadla s spanjem do 9 ali čez.
Pa renčimo tudi....user posted image

isto Vid...sem jutranja zadnje čase...user posted image

vaneyuser posted image  da se postaviš za sebe...
Lepe slikice in lepi januarčki...
je prepozno za komentiranje, me moj že čaka user posted image
nočko

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
17.6.2008 23:18:47   
aurora6
Katere kašice prevladujejo pri vas kupljene ali doma narejene in zakaj? Ker resnično ne vem več, ene pravijo boljš je kašice kupit, ker je res vse preverjeno kaj notr dajo, druge pa spet, da je boljš doma kuhat, ker ne veš kaj v kašice dajejo uf uf ? Kaj je zdej prav????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?