SuzanaKK
|
Pozdravček! vaney grrrrr, kako mene tvoj dec jezi, pa ko že kaže, da se bo malo umiril, ti spet kako takole zagode. ****ti ej. Jaz bi mu verjetno kaj v glavo vrgla. Jaz sem se tako matrala z dojenjem, prejokala cele noči in se potem nekako spravila skupaj in sprijaznila, da bo pač po flaški gor zrasel. Pa ne more biti tako krut, če je bil zraven!!!! Sori, samo sem se nase spomnila, zato sem se malo razjezila. Če bi meni to Grega rekel, ne vem, kaj bi mu naredila. Punca dobre živce imaš, en velik ! Sem se nasmejala prigodam z zaklenjanjem IZ stanovanja. Drugače nimam kaj pametnega za povedati, bolana še vedno, Aljaž na srečo ne, danes še banane ni hotel jesti, tako da ... muzika pred časom mi je katee povedala, da se kupijo neoprenske hlačke (v lj. pri plavalni zvezi), ki se lahko pripnejo na fredov obroč, samo stanejo skoraj toliko kot obroč. Če dobro pogledaš, se vidi na škatli oz. embalaži. miškapiška lepo, da si se oglasila. Pridi večkrat. DAŠA vse naj naj! klepetka pa ne še ti no, a ni dovolj, da že jaz kreham, kašljam ... Ti želim, da se mi ne bi pridružila. mml super za nakup! Jaz tudi odkar imam Aljaža, sebi redko kaj privoščim. Z odvečnimi kilogrami pa jaz nimam težav, ker sem spet pod 50. Ampak taka sem že vso življenje, kljub temu, da ogromno pojem. Imam pa celulit, tega pa kar nekaj . Lunca čimprej se pozdravite. Mi je ravno prijateljica rekla, da je njena hči spet na AB. A so današnji vrtci res postali tako kužno območje???? Spet nekaj čudovitih slikic naših sončkov. mala pikica jaz bi tudi en kos tvoje torte . Pa upam, da bo koleno kmalu bolje. sunny mene ta paket sploh ne zanima, zdaj še posebej ne, ko sem prebrala, kake fore imajo. Imam pa eno vprašanje za tiste, ki prejemate porodniško. A vam pripada regres? Jaz sem pred zanositvijo opravljala volentersko pripravništvo, zato dobivam samo starševski dodatek, zanima pa prijateljico. Nič, želim vam lahko noč in čim manj zbujanj ponoči.