|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
17.6.2008 8:10:10   
łiłi
dasa cestitkeuser posted image

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
17.6.2008 8:38:51   
nana35
Dobro jutro.

sani,ne smete naredit tiste kljuke z bunko,če praviš,da ste bilj take sorte,se boš kmalu ven zaprla,potem pa bo še huje - Manja notri,telefon tudi...to se je zgodilo meni v hiši,ne tukaj kjer sem zdaj,v Nemčiji.Jaz pa v samih zoknih zunaj,ker sem letela za poštarjem,da se ne bi odpeljal in sem vrata avtomatsko zaprla. Ne vprašaj kaj sem vse izvajala,ampak hujšega ni kot to - bosa, nobenega nikjer,brez ključa,stanovala sem v zg.delu hiše,brez telefona,z "odličnim"znanjem nemščine povrhu,s tujim mačkom v stanovanju...

Lunca,pošiljam dobre misli,da se doma pozdravite!
Glede paketa,tega mnenja sem tudi jaz,da ni vreden 40€,vsak moj ne.Mi nič ne koristi,če so tiste tablete drage,meni ne koristijo prav nič.Aja,mogoče pa je vreden 40€,sem pozabila kaj sem še imela v njem...dva balona...user posted image  

mala pikica,srčno upam tudi za Gašperja,da ne zboli,krst se bliža...Imeli bomo pa čudovito sončno vreme za krst v nedeljo,če lahko verjamemo napovedim!!user posted image niti oblačka,pa sam sonček in 27 stopinj.Ni slabo,ne?Danes ti sporočim nove mere za seznam,greva v posvetovalnico ob 11.15.

Meni je tudi en človek rekel,ko je bil Klemen star kake 3 mesece in pol,A ti si se pa malo zredila.Mislim,prosim lepo no.Saj ga nisem kupila.Najprej me zanima kaj se on obremenjuje z mojimi kilami bolj kot jaz,drugo pa sem enako mislila, ja user posted image ,saj ni dolgo kar sem rodila.HB,da sem kolikor toliko shujšala,da me ne vpraša več nobeden nič.Olajšanje je pa vseeno.Kljub temu,da mislim tako,pa mi je takrat dalo za misliti,ker sem človek,ki si vse take reči kot so npr.kilogrami (to posebno!) vzamem preveč k srcu.No,pa sem vsaj shujšala.user posted image Hvala človek,da si me spomnil!

Kar se pa tiče hranjenja,kadar sta Klemen in moj user posted image sama pa tako.Jaz 100x povem kaj mu je treba dati in vse skrbno pripravim,na koncu me pa vseeno še včasih pokliče in vpraša.Sem malo v skrbeh,popolnoma pozabi,da je treba dati otroku piti,da je žejen.Že večkrat sem ga vprašala,če mu je daj čaj,pa pravi,da ne.user posted image  Se skozi jezim zaradi tega.Ne zaupam mojemu user posted image ,ker on niti ne ve kje ima oblačila,kaj šele hrano.Samo previje pa ga,kot je treba.Za drugo me vedno sprašuje,to je pa zato,ker gre pri eni uhi noter pri drugi pa ven.Brez interesa,glavno,da se imata onadva rada.user posted image

klepetka,pa ne tudi ti?Kaj boste vse zbolele?Upam,da se tvoje stanje izboljša...user posted image

intruder.Mi bomo pa kar šli kampirat smo se odločili,ker smo vse kar je bilo pametnega v slovenskem primorju zamudili.Pa saj nam bo tudi lepo,samo podaljšek za elektriko ne smemo pozabit,kot vsakič,ko smo šliuser posted image .Midva s Klemnom bova spala v svoji spalnici,ati in Luka pa v drugi spalnici v šotoru.Pa vreme mora služit,gremo zadnji teden v juliju,ker moj ni dobil drugače dopusta,jih je premalo v firmi,sicer pa meni paše,samo da ne bo prevroče.V kampu pa je itak senca.
Ej,tašča se pa naj kar muli,boš imela vsaj dva dni miruser posted image .

Daša,vse najboljše za obmesečnico!!user posted image user posted image

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
17.6.2008 8:40:15   
vaney
dobro jutro.

Naš gospod se je odločil, da bo spet 2x ponoči jedel, ob 1h in ob 5huser posted image , posledično se tudi jaz bližam podobi zombija.

łiłi, stara sem 24 let (uf, že, kako gre hitro), kaj pa ti?

hvala za vse odgovore, bova midva tudi začela kuhat sadje in zelenjavo za v mlekouser posted image

zdaj greva na kavo in tortico (tako so mi rekli, če pa ne bo user posted image , bom pa user posted image , ker rabim cukruser posted image )

mene bo pa 1x samo kap, v kakšnih pozah najdem Anžeta v posteljiciuser posted image ob 1h se je zbudil in začel user posted image , sem šla pogledat, kaj počne in se je postavil počez, tako da se ni mogel niti premaknit in sem mu morala izvajat cele kolobocije z nogicami, da sem ga sploh ven "spulila", ob 5h je bil na kontra strani postelje, pasel kravice in user posted image , edino potem ob 7.30 se je na hrbtu smejal ven iz posteljice, seveda z ledenimi rokicami, ker nikakor noče bit pokrit oz. si dekico zatlači v usta in na glavo ali pa zbrca.....jej, jej, jej....

zdaj se igra v stajici, ampak bo po moje kmalu protest, tako da počasi grem v njegovo smer...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
17.6.2008 8:49:21   
łiłi
vaney jaz pa 27.zdej me pa ful firbec matra kdo si.user posted image
sej jaz tea tud zjutrj najdem cist drugace kot sem ga polozila v pojstlico.je kao zaspal (pol ure)zdej pa ze ceblja na ves glas

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
17.6.2008 9:07:16   
mala pikica
nana moj dragi še zaenkart ne pozabi, kaj bi mu moral narediti, pri nas je problem, kako to spraviti v GAšperja, sploh flaško. Začeti je problem, potem še nekako gre. Jaz sploh več ne vem, kaj vse naj izvajam. Se je Gašper navadil že vseh ššššš, ššššš, šššššš... pa lej, lej, lej,.... in hop, hop, hop,.... ajajajajaj,... user posted image Nič več ne pomaga, zdaj že skačeva, samo da bi začel jesti user posted image

Drugače pa je tudi najdem Gašperja že na vse strani obrnjega, včasih se kar zagozdi kje, pa ne more niti glavice prav obrnit, pa se še kar veselo pogovarja user posted image

Zdaj pa že konkretno protestira in se dere: Mami vstran od računalnika!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
17.6.2008 9:32:15   
ursalara
Daša vse najboljše!
user posted image
Laro večkrat najdem v vseh mogočih položajih samo tako ne kot sem jo dala spat!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 4756
17.6.2008 9:49:05   
Lusa

Daša-vse naj ,naj

mala pikica-bo pa tvoja snaha več pojedla ,ker ona je pravi jedecuser posted image user posted image user posted image

kg-ma malo se zamisliš ,ko ti kdo kaj takšnega reče ,pol pa si misliš kaj ga drek briga kakšna sem ,važno ,da sem zdrava in zadovoljna z življenjem ,ki ni vedno posuto z rožcami...

...tako ;luša je komaj zdaj vstala ,Daša je ravno zaspala ,zdaj pa nama grem naredit zajtrk...Sem pa Lušo izpisala iz vrtca do 1.9.,tako ,da bo zdaj z nama doma ,ampak je tak priden angelček ,da nimamskrbi ,da bi mi nagajala,vem pa ,da bo pogrešala njene prijateljice ,ki so tud vse izpisane iz vrtca od naslednjega tedna...aja pa še to ,končno ni bilo ponoči vročine...user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
17.6.2008 10:57:47   
Lunca1
Nana saj ne kljuke bunko, ampak zaklepanje z bunko.
Jaz tudi sovražim vrata na bunko. meni se je to naredilo v radovljici ob 5h zjutraj, moji starši na dopustu v Franciji, mož v službi v Kranju, sestri tudi na dopustu. Pina je pa sama spala noter. No in sem šla zalivat vrt in se uspešno zaklenila vrt. Mi ni ostalo drugega, kot it sosedo budit, da mi je posodila telefon, da je moj priletel domov iz Kranja.user posted image user posted image

Daša vse naj naj. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
17.6.2008 11:12:54   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

triš-spetuser posted image ob tej zgodbi ,sem jo že pred nekaj časa mislim ,da še je Ajša živela to dobila in si mislila ,joj kako bom jaz pokazala naši lepotički kaj je življenje ,ji nudila vso ljubezen vsega sveta in se z njo odpravila nekega dne ,ko bo operacija za nami v vrtes in pokazala in poučila otročke ,kaj je drugačnost ,kaj pomeni ta beseda,...žal se ni izšlo...vedno se ob tem postu spomnim nanjo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Intruder   prav lep je tale črviček.user posted image user posted image user posted image
Vaney si me pa nasmejala z varstvomuser posted image user posted image user posted image
mala pikica upam da se Gašper pozdraviuser posted image user posted image user posted image
Daša čestitke naši miss januarčkov

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
17.6.2008 11:25:30   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

intruder.Mi bomo pa kar šli kampirat smo se odločili,ker smo vse kar je bilo pametnega v slovenskem primorju zamudili.Pa saj nam bo tudi lepo,samo podaljšek za elektriko ne smemo pozabit,kot vsakič,ko smo šliuser posted image .Midva s Klemnom bova spala v svoji spalnici,ati in Luka pa v drugi spalnici v šotoru.Pa vreme mora služit,gremo zadnji teden v juliju,ker moj ni dobil drugače dopusta,jih je premalo v firmi,sicer pa meni paše,samo da ne bo prevroče.V kampu pa je itak senca.
Ej,tašča se pa naj kar muli,boš imela vsaj dva dni miruser posted image .

super super user posted image user posted image midva sva vsako leto šla kampirat, še ko sem bila noseča, zdaj pa zaradi tega prekuhavanja pa hranjenja, pa njegovega tečnarjenja user posted image ...pa gremo v apartma...se mi zdi še vseeno premali bo komaj, pravzaprav zame že, user posted image 5 mesecev, Klemen pa bo že 7...bomo pa mi pol ziher hodili kampirat, ker je to za male fačeke, ki laufajo po kampu res zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
17.6.2008 12:53:41   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
No me je zanimalo kako bo šlo to citiranje. Pa niti ni tako slabo.
Samo če nebi sunny ti toliko citirala hkrati pol bi meni še mogoče bolje ratalo...user posted image user posted image user posted image

To delam nalašč, da se boš ti učila.user posted image user posted image user posted image

luša- nič ne skrbi. Tudi jaz sem na istem... Pa kaj jih briga. Samo ti povem, da so te ženske prav obsedene z temi kilogrami sploh tiste, ki opazijo, da si se zredila tista je pravi babji user posted image ti povem... user posted image user posted image user posted image

Ma kaj samo babe...meni je user posted image zadnjič ful zatežil glede kilogramov.user posted image user posted image user posted image  Naj se sam pogleda.user posted image

Lunca user posted image za tvojo family. Pri vas ga pa letos kar nekaj serjete s temi prehladi.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Mene sicer ne sprašujejo, če sem noseča, mene vsaka ženska vpraša, če sem se zredila. Ja halo, pa saj vidiš!!! Kaj me je treba na vsakem koraku opominjat user posted image Sicer pa sem rodila, 9 mesecev gor, 9 mesecev dol! Še imam 3 mesece... Slaba tolažba user posted image

mala pikica to je najboljša tolažba.user posted image

katarinas jaz pa sem sama opazila, da je Gašper veliko bolj aktiven z levo rokico. Pa sem mu igračke začela dajati bolj v desno. Meni se ne zdi smešno vprašanje, sem že sama hotela vprašati.

Jaz na to sploh nisem pomislila in mi je bilo hecno, ko je katarinas vprašala. Meni je čisto vseeno kaj bo.

Jaz sem bila pa danes spet v Pikapolonici v Nm in Fredovega obroča še vedno nimajo. Se je lastnik jezil na tiste na Ptuju. V Nm in v Kočevju je franžizna trgovina in edino oni niso dobili obročev. So jih za vse ostale naročili.user posted image  v Nm je ful povpraševanje in je res kriza ko pride stranka, ti pa nimaš robe.

Intruder pri taščah sploh ni največju problem ali dela prav ali ne, bolj me jezi to, da ne upošteva tvojih želja. Ti si mama tvojemu user posted image in ti si tista, ki določa pravila....pa tudi če so slaba. Kritike pa itak da ne prenesejo...se takoj trmulijo.
Črviček je pa za pomalcat.user posted image

Pošljem in pišem drugi del.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
17.6.2008 13:00:10   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sani,ne smete naredit tiste kljuke z bunko,če praviš,da ste bilj take sorte,se boš kmalu ven zaprla,potem pa bo še huje - Manja notri,telefon tudi...to se je zgodilo meni v hiši,ne tukaj kjer sem zdaj,v Nemčiji.Jaz pa v samih zoknih zunaj,ker sem letela za poštarjem,da se ne bi odpeljal in sem vrata avtomatsko zaprla. Ne vprašaj kaj sem vse izvajala,ampak hujšega ni kot to - bosa, nobenega nikjer,brez ključa,stanovala sem v zg.delu hiše,brez telefona,z "odličnim"znanjem nemščine povrhu,s tujim mačkom v stanovanju...

Zdaj se sigurno smejiš tej prigodi.user posted image
Jaz sem mislila tisto kljuko, ki ima na notranji strani bunko, da ne rabiš s ključem zaklepat ampak samo to obrneš, na zunanji strani je pa kljuka in se ne moreš ven zaklenit. Lahko pa še vedno z notranje strani odkleneš, čeprav so ključi v avtu.user posted image

Sem edina, ki ni naročila paketa pri varni prihodnosti.user posted image

klepetka takoj po vitaminčke.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
17.6.2008 13:08:39   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Jaz sem bila pa danes spet v Pikapolonici v Nm in Fredovega obroča še vedno nimajo. Se je lastnik jezil na tiste na Ptuju.

sunny lahko naročiš tudi preko spletne trgovine pikapolonice. Če pa ne bo šlo, pa povej, bom šlča jaz na Ptuj iskat user posted image

Zdaj pa grmiiii, grem dalje torto pečt user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
17.6.2008 13:18:14   
Sunny Morning
user posted image Tako pri nas beremo

user posted image Tudi za računalnike se že zanimamo...še posebaj za očitovega.user posted image

user posted image Naša nova pridobitev. vaney vidim, da sem svojega zelo dobro opisala, ker si ti že napovedala nov stolček.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4764
17.6.2008 13:20:25   
Sunny Morning
Jaz sem bila pa danes spet v Pikapolonici v Nm in Fredovega obroča še vedno nimajo. Se je lastnik jezil na tiste na Ptuju.

sunny lahko naročiš tudi preko spletne trgovine pikapolonice. Če pa ne bo šlo, pa povej, bom šlča jaz na Ptuj iskat user posted image

Ta teden bova šli z Nejo v Lj in bova šli tam pogledat, če ga imajo. Če ne bo šlo drugače te bova pa prosili, da nama ga boš šla iskat. Hvala.user posted image

Zdaj pa grmiiii, grem dalje torto pečt user posted image

Samo pazi, da ne bo elektrike zmanjkalo ravno, ko bo torta v pečici.user posted image  Držimo pesti, da rata.

Neposredna povezava do sporočila: 4765
17.6.2008 13:30:17   
sani1
No evo zdej sem se pa malo vsedla prebrala vse prigode in se nasmejala zraven...

Najprej sunny- pa taka kolegica, da me zdej tu mučiš s tem citiranjem...user posted image user posted image  
Jaz pa sem  kar lepo okrogla že celo življenje in se skoz borim s temi kilogrami. Ravno zdej, ko sem malo shujšala sem padla in posledično obležala doma na kavču z čokolado v ustih in zopet debelo ritjo...user posted image   pa kaj morem... Borila se bom dalje.
Moj user posted image pa se je ne dolgo nazaj prav postavil zame, ker je rekel brat da imam takšno veliko rit ( je zraven se pokazal) in mu je moj zabrusil koliko je popil  da vse že dvojno vidi. Ga je ful razjezil skor bolj kot mene...

Lunca- moj je rekel, da se bomo tolko posodobili, da bomo imeli ključavnico na prstni odtis...user posted image   Ja gate bom skoz ene nosila pa bom prišparala pri pranju..user posted image

mala pikica- samo, da ni kaj hujšega...

vaney- tudi moja je danes ob 3 zjutraj bila lačna. Polna luna se bliža... Tudi jaz sem zaspana in nikakva....

nana- midve pa imava iste prigode. Jaz sem se tudi ven zaklenila. Sem hotela hišniku nekaj pokazat in evo. Mu grem odpret vrata in buf se vhodna zaprejo. Jaz pa v kratkih rokavih, copatih in seveda brez vsega. Zunaj pa lilo kot iz škafa. In me hišnik gledal kaj bom zdej. Jaz pa nič bom sedela tukaj pred vrati dokler moj ne pride. To bi bilo do 9ih zvečer. Pa je rekel pokliči koga. Niti ene številke ne znam na pamet.In potem sem klicala na informacije, da sem dobila številko od kolegičine mame  in ona mi je dala njeno in sem jo na srečo dobila: Me je prišla iskat in me peljala k mojmu v službo, da mi je dal ključ. V trgovino sem šla lepo v copatih.user posted image Noro.

klepetka- hitro vitamine iz paketa od varne prihodnosti jej...user posted image

nana- vreme za krst boste imeli sigurno lepo. Moraš ga naročit  in plačat tudi...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4766
17.6.2008 13:32:07   
sani1
Daša vse najboljše in najlepše!!!user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
17.6.2008 13:38:32   
vaney
sunny, zdaj bo pa triš huda, ker imata enak stolčekuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
17.6.2008 13:45:07   
Lunca1

saj ga še lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4769
17.6.2008 13:47:32   
Lunca1
O Sunny a vaša pa že belo tehniko izbira.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4770
17.6.2008 13:54:53   
mml

Ne, sva že dve user posted image

lunca upam, da ti ostaneš zdrava in se ostali 3 pozdravijo, da se boste imeli na morju lepo user posted image

Daša  lepo obmesečnico
user posted image

limma upam, da ste kaj boljše user posted image

hujšanje večni problem in nikoli dobljena bitka user posted image

mala pikica glede na to, da imaš še kar naprej enake težave, bi jaz na tvojem mestu malo zatežila za datum kontrolnega pregleda in ne bi tako potrpežljivo čakala

alergija na KM namesto sojinega mleka lahko uporabljate riževo mleko, ki je manj agresivno kot sojino, je pa tudi precej dražje ampak dosti boljšega okusa

klepetka upam, da se bo tudi tvoje prehladno stanje popravilo, tole vreme je res obupno in zato je toliko prehladov, upam, da bo končno kaj poletja user posted image

Jaz sem bila pa danes na zapravljanju v CityParku user posted image , sem mislila kupit samo pižame za Manco in Matic, no po tem so pa v H&M imeli za čuda kup zanimivih stvari, tako da se nisem mogla upreti, pa še sebi sem po dolgem času privoščila nekaj novih stvari...sem dobila ene dolge in ene 3/4 hlače in še eno krilo. Sicer kg še niso tam, kjer sem rekla, da morajo biti, da si lahko kaj kupim, ampak me je premamilo in sem prav zadovoljna z nakupom. Res je, da bodo stvari lepše stale, ko bo še kakšen kg manj, ampak so že sedaj kar ok user posted image . Zdaj bo treba pa kupit še kakšeno srajčko ali majčko za zraven, pa kopalke moram tudi še kupit, ker so mi lani stare skoraj dobesedno razpadle user posted image . Ampak s tem bom pa počakala do razprodaj

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
17.6.2008 14:03:09   
benika
Za tiste, ki tako vztrajno iščete fredov obroč, pa ga ni na zalogi

tukaj

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
17.6.2008 14:05:22   
Sunny Morning
Najprej sunny- pa taka kolegica, da me zdej tu mučiš s tem citiranjem...user posted image user posted image  

Enkrat mi boš še hvaležna.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny, zdaj bo pa triš huda, ker imata enak stolčekuser posted image

TRIŠ ga bo itak po hitrem postopku prodala.user posted image  Kaj čmo, če je pa ta najlepši.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

saj ga še lahko user posted image

Sem se premislila, ko poslušam vaše zgode s plačilom poštnine.user posted image

mml user posted image za nakupe.
Jaz sem si zadnjič za bon, ki sem ga dobila za RD, kupila majice brez rokavov, ker imam že tako barvo, kot kakšen gradbeni delavec.user posted image  Hotla sem si kupit tudi bermude iz jenasa pa niso nobene dobro stale na moji "debeli" riti.user posted image  Kje so časi ko sem imela 15 kg manj...gone with the wind.user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
17.6.2008 14:07:27   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Za tiste, ki tako vztrajno iščete fredov obroč, pa ga ni na zalogi

tukaj

Hvala za povezavo, ampak fora je v tem, da je v Pikapolonici 19,99€. Zato ga čakamo.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
17.6.2008 14:08:13   
Lunca1
Sunny meni so pravilno zaračunali za paket.

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?