nana35
|
Dobro jutro. sani,ne smete naredit tiste kljuke z bunko,če praviš,da ste bilj take sorte,se boš kmalu ven zaprla,potem pa bo še huje - Manja notri,telefon tudi...to se je zgodilo meni v hiši,ne tukaj kjer sem zdaj,v Nemčiji.Jaz pa v samih zoknih zunaj,ker sem letela za poštarjem,da se ne bi odpeljal in sem vrata avtomatsko zaprla. Ne vprašaj kaj sem vse izvajala,ampak hujšega ni kot to - bosa, nobenega nikjer,brez ključa,stanovala sem v zg.delu hiše,brez telefona,z "odličnim"znanjem nemščine povrhu,s tujim mačkom v stanovanju... Lunca,pošiljam dobre misli,da se doma pozdravite! Glede paketa,tega mnenja sem tudi jaz,da ni vreden 40€,vsak moj ne.Mi nič ne koristi,če so tiste tablete drage,meni ne koristijo prav nič.Aja,mogoče pa je vreden 40€,sem pozabila kaj sem še imela v njem...dva balona... mala pikica,srčno upam tudi za Gašperja,da ne zboli,krst se bliža...Imeli bomo pa čudovito sončno vreme za krst v nedeljo,če lahko verjamemo napovedim!! niti oblačka,pa sam sonček in 27 stopinj.Ni slabo,ne?Danes ti sporočim nove mere za seznam,greva v posvetovalnico ob 11.15. Meni je tudi en človek rekel,ko je bil Klemen star kake 3 mesece in pol,A ti si se pa malo zredila.Mislim,prosim lepo no.Saj ga nisem kupila.Najprej me zanima kaj se on obremenjuje z mojimi kilami bolj kot jaz,drugo pa sem enako mislila, ja ,saj ni dolgo kar sem rodila.HB,da sem kolikor toliko shujšala,da me ne vpraša več nobeden nič.Olajšanje je pa vseeno.Kljub temu,da mislim tako,pa mi je takrat dalo za misliti,ker sem človek,ki si vse take reči kot so npr.kilogrami (to posebno!) vzamem preveč k srcu.No,pa sem vsaj shujšala. Hvala človek,da si me spomnil! Kar se pa tiče hranjenja,kadar sta Klemen in moj sama pa tako.Jaz 100x povem kaj mu je treba dati in vse skrbno pripravim,na koncu me pa vseeno še včasih pokliče in vpraša.Sem malo v skrbeh,popolnoma pozabi,da je treba dati otroku piti,da je žejen.Že večkrat sem ga vprašala,če mu je daj čaj,pa pravi,da ne. Se skozi jezim zaradi tega.Ne zaupam mojemu ,ker on niti ne ve kje ima oblačila,kaj šele hrano.Samo previje pa ga,kot je treba.Za drugo me vedno sprašuje,to je pa zato,ker gre pri eni uhi noter pri drugi pa ven.Brez interesa,glavno,da se imata onadva rada. klepetka,pa ne tudi ti?Kaj boste vse zbolele?Upam,da se tvoje stanje izboljša... intruder.Mi bomo pa kar šli kampirat smo se odločili,ker smo vse kar je bilo pametnega v slovenskem primorju zamudili.Pa saj nam bo tudi lepo,samo podaljšek za elektriko ne smemo pozabit,kot vsakič,ko smo šli .Midva s Klemnom bova spala v svoji spalnici,ati in Luka pa v drugi spalnici v šotoru.Pa vreme mora služit,gremo zadnji teden v juliju,ker moj ni dobil drugače dopusta,jih je premalo v firmi,sicer pa meni paše,samo da ne bo prevroče.V kampu pa je itak senca. Ej,tašča se pa naj kar muli,boš imela vsaj dva dni mir . Daša,vse najboljše za obmesečnico!!