klepetka
|
oj pa imam spet svojih 5 minut . Lana že spi, Domen prav tako, Maruša se pa glih odpravlja. pa ima še neke administrativne posle za opravit pa rabi mir. Tako da mi ne preostane drugega, kot da hočeš nočeš sem zdaj tle. Danes smo bili popoldne v vrtcu, je Domen nastopal.Super so bli, tile naši palčki malčki.No, za nazaj je pa avto spet nekaj nagajal in je treba spet en del naročit .Res imamo smolo z njim, že od začetka nekaj nagaja.Ko smo imeli prejšnjega, je imel precej let in km več, amapk tud enkart nobene okvare. TO je pa ta k... elektronika. lunca, a Pina si je pa prislužila sumamed.Bogica , ko je pa sumamed res ogaben.No, pa glavno da bo pomagalo. mml, Matic je pa orng korenjak, glede na to da ni nič požrešen.Mislim to, da tud zaspi, če ni ravno hrane takoj na dosegu .Nezahteven pobič triš, super slikce .V banji je pa rahla gužva, ja . sani, naša nogometna navdušenka;vidiš ti Manjo, kolk kje pridna za jest.Super Manja , kar tako naprej .In drugače bom samo še pripomnila, ko si nekaj pisala da si ti debela.... pol očitno ne poznam jaz prave sani al kaj?! Sploh nisi debela, kaj ti je .PA se lahko priporočim tud jaz za kakšno slikco od krsta na mail? Pa še tisto bi kakšno želela od zadnjič, ko smo se dobile.Prosim!! suzana, saj bo, tud prehlad te bo zapustil, slej ko prej.Tole s hranjenjem Aljaža pa mi je znano , ja .SAm upam, da Lana ne bo šla po Marušinih stopinjah.Čeprav do zdaj še ni pokazala nekega zanimanja za GH.REs pa je, da sem komaj začela uvajat GH.Pa prav lepa slikca je ;Aljaž strpen zraven, pri nas bi cajtngi leteli ko perje.LAna se kar trese , ko dobi v roke papir majra, a ne de ,kako malo mililitrov je treba da je človek dobre volje?!Poznam jaz to. Jaz sem se vedno tolažila s tem, ko pravijo da pri polni mizi ni še noben umrl zarad lakote.Saj bo tud Katja spoznala , da je lep ojesti.Veš, jaz sem tud rabila 25 let , da sem prišla do tega .SEm bila že od majhnega zelo neješča, so imeli borbe s premalo kg, zdaj pa imam borbe s preveč kg Pa za Katjo in njeno noč. nana, čestitke tvoj iprijateljici za naraščaj. Pa veš da sem šla še jaz vohljat na vijavajo pa mi ni bila preveč interesantna. Saj ne vem, če me že EMŠO izdaja al kaj?! intruder, stiskam pesti zate, da bo šel izpit kot po maslu. Pa itak da bo šel, saj štajerke ste od vraga, kajne nana limma za novo frizuro .Pa saj lasje hitro zrastejo, bodo naenkart spet v čopu.Pa vem, da tud zdaj nimaš slabo in da si prav fletna. Kako bosta pa današnjo noč naši punci prežurali?Jaz sem že v nizkem štartu. Pa lepo se imejte na dopustu. avtosedež; meni je zaenkart všeč, baje da je tud po varnosti ok, maxi cosi priori. Bomo videli še, kako in kaj ursyy, za Vivienine mere in dobljeno pikico.Ja , vročina pa spada zraven, kaj čmo, a ne?!PA glavno da je že mimo. suny morning, amapk tale tvoja tašča pa ni hotela zaostajat v hoji njejih otrok . In res je , nič ni narobe z otrokom če ne shodi z enim letom.Evo, naša dva sta že tak primer; Maruša s 16 meseci , Domen pa s 15-imi.Tako, da če bo Lana pozna, niti ne bom presenečena. vaney, super, sam da gre na boljše Anžetu . dašabina, čestitke Maši za petico , zdaj pa še za Ano stiskamo pesti za jutri zdaj pa še malo tanovih slikic.