klepetka
|
DOBer dan samo da pokukam malo sem. Mi smo po starem, Lana še kašlja, jutri imava kontrolo pa da vidimo kako in kaj. LARA, VSE NAJ NAJ TI ŽELIVA Z LANO OB MINI PRAZNOVANJU IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ No ne bo nič ker mi je dragi odnesel slušalko od hišnega telefona po pomoti v službo ,to se pa lahko zgodi samo nam . PA MI Imamo tud sijajne možnosti za kaj takega .Ampak sem se pa res nasmejala. Lusa, lepo te prosim, če bi glede teh granul hotela še vprašati , če imajo tud une proti prehladu.Baje da se dobijo različne granule za različne težave.iN res, da si pa fejst , pa itak že veš ,a ne de mala pikica, za tvoje zdravje.In tudi jaz dobro vem , kako bolijo kolena , ker sem tako kot katee imela natrgane vezi , poškodovan meniskus ipd.,.. Pa glede kakanja;jaz mislim ,da ni rečeno ,da Gašper kaka zarad sadja tako kot kaka.KEr Lana je še samo dojena, pa imamo tudi celo barvno paleto , enkart skoraj tekoče, drugič kašasto , en dan se 3x pokaka ,potem kakšen dan nič,... triška ,super zahvale ; unikatno,enostavno ,poceni in lepo .Tud jaz imam tale pikasa ,pa sem šla prej probat takle kolaž ustvarit i n mi je celo ratalo .Do danes pa niti nisem vedela , kaj naj z njim majra ,pametno ,da sta s Katjo dopoldne prespali.V tem vremenu prav dobro dene ,kajne. intruder, lepe slikce . Pa super , da Vidko tako rad je po žlici. Martinca, ful ful lepa prstana.Res sta mi všeč. Pa tole glede kuhanja pri tašči;pametno , punca, da se ji ne prikažeš , da ti ne bi blo treba kuhat.SE znajdeš ti ursalara , si mi dala idejo za kosilo za jutri. IZVIRNO SPOROČILO: nana35 intruder si dobila mail od mene,kako se pa me ženske pripravljamo na svetovno prvenstvo v fuzbalu?? Glede na to,kak fen ja postal moj dragi, odkar Luka igra nogomet,bom tudi jaz morala popihat prah iz vibratorja... ???, se vidi , da nisem športnica, da ne vem , kako se ženska lahko pripravi na SP? In kaj ima veze vibrator s tem? Jaz sem pa danes dobila en tak mail , ko sem se tako nasmejala ; od Janezka, ki je pisal šolski spis.Bi ga sem gor klofnila, pa je predolg.Spis mislim limma, zate in za Nežiko;da se le ne bi kaj hujšega skuhalo.Pa so tele granule, ko si jih prejela, samo za zobke ali tud za druge otroške tegobe? IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 vse mi je zbrisal, upam da mi berete misli, ker se mi ne da še enkrat pisat, Ja saj vem Ctrl + c Kaj si že mislila ?Najboljše , da še enkart napišeš . zdajle pa letim še po južni pospravit(ja ja , takoj od krožnika na RR ), potem pa pride naša frizerka na obisk. lep dan
< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.6.2008 15:18:29 >