|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
5.6.2008 14:00:26   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: mml

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Kaj boste kuhale?

Nič user posted image , grem s čmrloma na klepet in kavo

Vsaj kakšen kos user posted image si privošči... jaz ne bi zdržala brez kosila, dobra si user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.6.2008 14:10:56   
Lunca1
user posted image  vse mi je zbrisal, upam da mi berete misli, ker se mi ne da še enkrat pisat,user posted image  Ja saj vem Ctrl + cuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.6.2008 15:11:03   
klepetka
DOBer dan

samo da pokukam malo sem.
Mi smo po starem, Lana še kašlja, jutri imava kontrolo pa da vidimo kako in kaj.

LARA, VSE NAJ NAJ TI ŽELIVA Z LANO OB MINI PRAZNOVANJU

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

No ne bo nič ker mi je dragi odnesel slušalko od hišnega telefona po pomoti v službo ,to se pa lahko zgodi samo nam .

PA MI Imamo tud sijajne možnosti za kaj takegauser posted image user posted image .Ampak sem se pa res nasmejala.user posted image

Lusa, lepo te prosim,  če bi glede teh granul  hotela še vprašati , če imajo tud une proti prehladu.Baje da se dobijo različne granule za različne težave.iN res, da si pa fejst , pa itak že veš ,a ne deuser posted image

mala pikica,user posted image za tvoje zdravje.In tudi jaz dobro vem , kako bolijo kolena , ker sem tako kot katee imela natrgane vezi , poškodovan meniskus ipd.,..

Pa glede  kakanja;jaz mislim ,da ni rečeno ,da  Gašper kaka zarad sadja tako kot kaka.KEr Lana je še  samo dojena, pa imamo tudi celo barvno paleto , enkart skoraj tekoče, drugič kašasto , en dan se 3x pokaka ,potem kakšen dan nič,...

triška ,super zahvale ; unikatno,enostavno ,poceni in lepo .Tud jaz imam tale pikasa ,pa sem šla prej probat takle kolaž ustvarit i n mi je celo ratalouser posted image .Do danes pa niti nisem vedela , kaj naj  z njimuser posted image user posted image

majra ,pametno ,da sta s Katjo dopoldne prespali.V tem vremenu prav dobro dene ,kajne.

intruder, lepe slikceuser posted image . Pa super , da Vidko tako rad je po žlici.

Martinca, ful ful lepa prstana.Res sta mi všeč.
Pa tole glede kuhanja pri tašči;pametno , punca, da se ji ne prikažeš , da ti ne bi blo treba kuhat.SE znajdeš tiuser posted image

ursalara , si mi dala idejo za kosilo za jutri.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

intruder si dobila mail od mene,kako se pa me ženske pripravljamo na svetovno prvenstvo v fuzbalu??

Glede na to,kak fen ja postal moj dragi, odkar Luka igra nogomet,bom tudi jaz morala popihat prah iz vibratorja...

???, se vidi , da nisem športnica, da ne vem , kako se ženska lahko pripravi na SP?user posted image In kaj ima veze vibrator s tem?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes dobila en tak mail , ko sem se tako nasmejala ; od Janezka, ki je pisal šolski spis.Bi ga sem gor klofnila, pa je predolg.Spis mislimuser posted image

limma,user posted image user posted image zate in za Nežiko;da se  le ne bi kaj hujšega skuhalo.Pa so tele granule, ko si jih prejela, samo za zobke ali tud za druge  otroške tegobe?

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

vse mi je zbrisal, upam da mi berete misli, ker se mi ne da še enkrat pisat,  Ja saj vem Ctrl + c

Kaj si že mislilauser posted image user posted image ?Najboljše , da še enkart napišešuser posted image .

zdajle pa letim še po južni pospravit(ja ja , takoj od krožnika na RRuser posted image ), potem  pa pride naša frizerka na obisk.

lep dan

< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.6.2008 15:18:29 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.6.2008 15:12:39   
vaney
daaaaaaaaaaaanuser posted image

Se vidi, da sem danes že boljše volje, a ne? Imam ka nekaj razlogov.....vsi smo spali od 21h-4.30, jedli in potem še do 7.30, cela familija, sanjskouser posted image  in ko smo se zbudili, so imeli majstri samo še 1 stran cokla za položit okrog hiše, dokler smo se mi izkopali ven, so bili že gotovi. Na koncu smo še poračunali in naj je dal ful popusta, tako da smo za 250 kvadratnih metrov hiše+veliko garažo+balkon+zaprt vhod+cokl dali 9.700€. To je zelooo poceni, tako da če katera rabi fasado, priporočamuser posted image  Potem je prišel še poštar z elektronsko varuško in tako imamo danes lepši dan in nam bo mogoče celo zneslo it na morjeuser posted image user posted image  Na koncu pa je Anže še brez packanja pojedel celo krompir-korenček kašicouser posted image

Hvala za tolažbo, če je en dan zanič, ni vrag, da ne drug boljši, neuser posted image

triš, jutri pa lahko prideš na kavo, če hočeš. Midva sicer ob 13h greva od doma, ker greva po user posted image  v službo, potem pa po plenice, hrano, stolček za hranjenjeuser posted image , ampak dopoldne si pa dobrodošlauser posted image  tako da, če imaš čas..... samo mi na žalost še nimamo zunaj zrihtano za uživanje, tako da bomo kar noter ali pa bomo odpeketale na sprehod ob Kolpi. Seveda se nam lahko še katera pridruži, če želi. Triš, samo sporoči mi danes, če boš prišla, ok?

Aja, a je bil tvoj user posted image  spet v Vinici na terenu? Tam je bilo enih 5 z kombijem iz Elektra, ampak se ni noben nič oglašaluser posted image

Zdaj pa moram it zabavat sineta, ker je danes v večinskem deležu pri user posted image  in me kdo prijavil, da zapostavljam otrokauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.6.2008 15:15:19   
vaney
martinca, fullll lepa prstanauser posted image   (najina nimata tako široke črte po sredini, ampak samo zarezo)

triš, pri vas imate pa prave komedijeuser posted image

mala pikica, upam, da bo kmalu boljše s koleni

kakanje; pri nas je vsak dan drugače

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
5.6.2008 15:17:33   
ursalara
Limma tudi jaz imam iz arnike chamodent so iste kot italijanske samo italijanske so malo večje in primejo takoj iz lekarna arnika ma so malo manjše pa več jih je noter!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
5.6.2008 15:22:59   
ursalara
No mi smo iz posvetovlnice!
Naše nove merice pa so:Teža:7400g,višina:65 cm,obseg glave 42 cm,nasljedni pregled imamo 3.7 pa še to samo sistematski potem pa imamo mir do 9 meseca dali smo če tudi zadnje cepljenje in bilo smo spet tako pridni da je mami kar malo zrastla spet ni niti pisnila joj pikica moja!

Evo pediatrinja mi je dejala kaj moram še nujno sabo vzeti na morje!
paracetomol svećke za zbijanje vročine ter fenistil gel(Za pike komarjev,os,..)

< Sporočilo je popravil ursalara -- 5.6.2008 15:28:16 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
5.6.2008 15:23:11   
Sunny Morning
Lara vse najboljše za mini RD, Neja ti pošilja koš poljubčkov. user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
5.6.2008 15:24:28   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Jaz sem pa danes dobila en tak mail , ko sem se tako nasmejala ; od Janezka, ki je pisal šolski spis.Bi ga sem gor klofnila, pa je predolg.Spis mislimuser posted image

Kako sem se mu nasmejala! Naivnež mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
5.6.2008 15:26:14   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Evo pediatrinja mi je dejala kaj moram še nujno sabo vzeti na morje!
panacetomol svećke za zbijanje vročine ter fenistil gel(Za pike komarjev,os,..)

Paracetamol svečke...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
5.6.2008 15:27:51   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Lara vse najboljše za mini RD, Neja ti pošilja koš poljubčkov. user posted image user posted image

Lara pravi hvala za user posted image .....sem glih hotla napisat kako lepo spi pa je glih začela glasno user posted image !!!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
5.6.2008 15:29:23   
ursalara
Lara vse najboljše!user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
5.6.2008 15:38:48   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Martinca, ful ful lepa prstana.Res sta mi všeč.
Pa tole glede kuhanja pri tašči;pametno , punca, da se ji ne prikažeš , da ti ne bi blo treba kuhat.SE znajdeš tiuser posted image

sem jaz en taki mali user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
5.6.2008 15:46:01   
majra
Lara, vse najboljše

user posted image

Moram malo pohvalit mojo Katjo. Danes se je kot velika začela obračati iz hrbta na trbuh. Iz trebuha na hrbet se vali že kar nekaj časa, obratno ji je pa uspelo le ene parkrat, danes je pa skužila foro in sedaj je vsakič ko jo pogledam v drugi pozi. Se zabava na veliko, kar vrešči od začudenja in sreče user posted image

Da jo pa še malo pograjam, da se punca ne bo umislila: imamo novo foro pri hranjenjuže par dni. Pojemo 30-50 ml, pa čez 15 min še 20-30, pa čez nekaj časa še 20-30. Tako da porabimo eno uro da pojemo 90-120. Katastrofa user posted image

Lusa, se mi zdi, da si ti korošica ali se motim? Te lahko prosim za veliko uslugo? Bom ti pisala na ZS, da tu gor ne težim

< Sporočilo je popravil majra -- 5.6.2008 15:52:35 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
5.6.2008 16:12:49   
sani1
No pa da se še jaz malo oglasim. Včeraj sva cel popoldan prespali. Danes pa sva imeli čistilno akcijo. Je blo treba zrihtat celo stanovanje, ker drugi teden to ne bo mogoče... 

martinca-  super super prstani...  Jaz bi tudi imela takšne. Pa je mojemu bolj všeč rumeno zlato. Tako, da bo po vsej vrjetnosti kaj v kombinaciji. Ampak kdaj je pa vprašanje?   še enkrat čudoviti so....

ursalara- hvala za šopek in pesmico. Si ti tudi takšen pesniški tip? Jaz namreč sem in zelo rada tudi pišem...  Imaš tudi ZS od mene...

Triš- tvoje prigode me pa vedno nasmejejo...user posted image user posted image user posted image   Kaj se še tebi vse ne bo zgodilo. Pazi, da enkrat sama sebe ne srečaš. user posted image Pa ne zameri....user posted image

mala pikica- joj se mi smiliš...user posted image   zate...  Upam, da bo s koleni vse ok in da ni kaj hujšega. računalnik se že zamenja...  

katee- imej se fajn na morju, da ne pozabim...  Uživaj še namesto mene... in misli tudi kaj name seveda. Pa pazi, da Žan Luka ne spozna kakšne tam na morju. Da ne bo potem manja razočarana.user posted image

Je pa ta moja pupa prav smešna. Je neki jokala in neha in grem pogledat in ima narobe obrnjeno dudo v ustih. Sem se tako nasmejala. Ona pa kar veselo vleče in spi...  Je ni nič motilo.

grem zdej pred Tv, ker vreme je res za ležanje in gledanje limonad...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
5.6.2008 16:14:14   
sani1
Pa še Lara tebi vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
5.6.2008 16:18:47   
vaney
Pa kaj imate danes povsod dež? Pri nas je res ene dve urce padalo, ampak dopoldne in zdaj pa sije sonceuser posted image  

Lara, vse naj naj ob mini rojstnem dneuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
5.6.2008 16:22:42   
sani1
katee- zdej je že pozno, da ti povem kaj sem kuhala. Lahko pa za jutri. Sem si prepražila šampinjone in zraven testenine( zmešano) pa zeleno solato... Ma jutri boš ti pakirala ne pa kuhala...user posted image

martinca - sem ugotovila, da je Manja ravno na sredini ona ima 6650g in 65 cm, tvoj Vid ima eno kg manj se pravi 5600g in 65 cm, od ursalare Lara ima pa 1kg več 7400 in 65cm. No nekako tako... Bomo potem videle čez 10 let kateri bo največji bajsek  ali suhec...user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
5.6.2008 16:24:44   
katee
Moj Žan Luka spi že 3 ure. Sem šla pogledat, če sploh še doha. Pa lepo vleče dudico in panča user posted image user posted image user posted image . Mamici je pa dolgčas.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
5.6.2008 16:30:09   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Moj Žan Luka spi že 3 ure. Sem šla pogledat, če sploh še doha. Pa lepo vleče dudico in panča user posted image user posted image user posted image . Mamici je pa dolgčas.

user posted image user posted image user posted image

Sani user posted image user posted image user posted image  za naslednji teden in da bi bila čimprej doma pri svojih sončkih

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
5.6.2008 16:32:53   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

katee- zdej je že pozno, da ti povem kaj sem kuhala. Lahko pa za jutri. Sem si prepražila šampinjone in zraven testenine( zmešano) pa zeleno solato... Ma jutri boš ti pakirala ne pa kuhala...user posted image

martinca - sem ugotovila, da je Manja ravno na sredini ona ima 6650g in 65 cm, tvoj Vid ima eno kg manj se pravi 5600g in 65 cm, od ursalare Lara ima pa 1kg več 7400 in 65cm. No nekako tako... Bomo potem videle čez 10 let kateri bo največji bajsek  ali suhec...user posted image user posted image user posted image

Si se nalezla Trišine menjave imenuser posted image  Saj ne bi pogruntala, pa me je zanimalo kdo ima še kakšnega suhca. Patrik bo maneken z našimi suhci

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
5.6.2008 16:36:13   
nana35
klepetka,vibrator nima nič posebnega s svetovnim prvenstvom v nogometu, ampak sem imela en mail pa sem ga poslala intruder,ko je ena ženska gor,ki piha prah iz vibratorja,to pomeni,da ga bo zdaj ko bo SP treba uporabit,ker bo njen (in naši možički)gledal SP.Pošlji mi mail,pa ti bom kaj" pametnega" poslala na mail,pošlji ga na ZS.Drugače pa jaz tudi nisem za nogomet,brez skrbi mi gre res na živce,sploh če je cele dneve,kot bo zdaj.Fuj.

ursalara,user posted image za mere"

vaney,user posted image to pa za tvojo dobro voljo,fasado in varuško!
Ja,mi imamo dež,pa malo neha,pa spet ful dežuje.Moje jožiceuser posted image bodo kar zacvetele!

Lara vse naj...za mini rojstni dan.

katee,fino se imejte na morju,saj bo lepše vreme kmalu.

sani,martinca nima Vida,tega ima intruder,martinca ima Patrikauser posted image .

martinca,odgovor kaj je picasa pa si že dobila,sem videla.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
5.6.2008 16:36:16   
Golobček
Dan punce !

Mi pa imamo najnovejšo pridobitev tedna user posted image in to je vodene kozeuser posted image user posted image . Dobila pa sta jih oba Jan in Nik. samo čakam še kdaj bo še Nina cela pikasta.
Najbolj pa me je strah da jih dobim še jaz, ker jih še nisem imela.

Sani a ti pa nisi vedela da imam tri otroke, a ne vidiš kaj piše v podpisuuser posted image user posted image user posted image  . Al si mogoče gledala kolko sem stara pa si si misla da mi je kamen na glavo pado, user posted image user posted image user posted image .

Moram it pospravljat je bil mož sam doma pa je kuhinja v razsuluuser posted image . Še dobro da imam pomivalni stroj.user posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
5.6.2008 17:20:04   
martinca
nana, klepetka,  verjetno je intruder mislila, da bo prah brisala z vibratorja verjetno zaradi tega ker ji ne bo manjkalo user posted image med svetovnim prvenstvom. vsaj jaz sem si tako mislila.

golobček, pri moji sestri tudi imajo vodene koze. pa upam, da se čimprej pozdravite.user posted image user posted image user posted image

mml, a se lahko kaj zakomplicira če še odrasla oseba ni prebolela vodenih koz?

zdaj pa gremo babe (jaz, svakinja, od Urošovega bratranca punca in njena sestra) v kino. gremo gledat film SEKS V MESTU. to mi deli.user posted image user posted image

se beremo zvečer...

pa pa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
5.6.2008 17:24:53   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, klepetka,  verjetno je intruder mislila, da bo prah brisala z vibratorja verjetno zaradi tega ker ji ne bo manjkalo user posted image med svetovnim prvenstvom. vsaj jaz sem si tako mislila.

Saj vem kaj je mislila intruder,ampak klepetka ni vedela kaj ima vibrator zveze z SP?!user posted image

golobček,upam,da bodo koze hitro minile,je pa to nekaj kar pač skoraj moraš dati skoz se mi zdi.No,upam da se Nina ne naleze,ker pa srbi kot user posted image .

triš,alfabeta,pomoč!!
Sem inštalirala ta picasa2 in seveda v slovenščini,potem pa ga moram zagnati,ker mi ga ne odpre,ko ga imam že gor,pa me spet sprašuje v španskem jeziku in ko je inštaliran,je spet španski.Sem že zbrisala prejšnjega pa naložila v slovenščini,pa imam spet naloženega enako.Ne gre in ne gre.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?