klepetka
|
dober večer danes se pa vidi da se eni potepate in praznujete ,ker n ineke hude gužve tukaj gor. Najprej hvala vsem za čestitke Lani. Mi smo bili cel dan doma, je delala,jaz sem pa peglala in pospravljala namesto včeraj zvečer ,ker sem zatajila ;sem že po deseti uri zvečer zaspala. PA 3x smo ponoči spet imeli budnico. sani , za avatar.Takoj mij e v uč padel.Manja je pa fletna ko strela.Glede piknika pa vešda bomo najdle en tapravi datum. Veš da mi je šele zdaj jasn o,zakaj je včeraj Žan Luka ignoriral Lano;ker je oddan ,jaz pa nič dosti vedela o tem .Ampak res b ibila dobra ta ,da bi se čez mnogo let najdla dva januarčka . In glede tega ,ko praviš da si čist mim za računalnike;nikar o tem ,ker kar poglej mene in nano(njo sploh ,ko zna tudi večkart citirat v enem postu;jaz tega še ne znam ),ko tud nisva vedeli kaj dosti o tem ,pa zdaj že kar obvladava ,kajne nana .Verjetno po moji zaslugi smo tako hitro prišle do drugega dela ,ker sme se vemes učila slike limat ursulina , kako je luškan Lenart.PA najprej ,k osem pogledla avatar,sem mislila da je slikan v kapi ,ko ima toliko las. klaja, za Julijine prve korake.Zdaj boste pa leteli za njo anchika ,zdaj pa že prav nevarno dražiš s temi bananimi rezinami,tak od ajih jutri al iv soboto pa res spacam skupaj. sunny m. A ti je kdo ukradel raafaelote ,da je prazen krožnik .Prostor za vozičke na pikniku bomo pa že najdli,ni vrag da ne nana, itak da Klemen ne sme manjkat na pikniku .Ste šli potem danes na piknik? Si gledala danes BB?jaz sem sam omimogrede,pa ne vem ali sem prav ujela ,da se plete neka nova romanca al kaj? dašabina in triš ,upam da sta že bolje vaney,tud moj je šel zDomnom in marušo včeraj sam opogledat na kres ,pa jih ni bilo do 1 zjutraj .TAmaladva nista hotela domov ,on pa jih po moje tud ni pretirano prosil .Upam da že uživaš v masaži mml, slikca .Ste vidno uživali.Pa dobrodošla nazaj.Sem pogrešala tvoje pote in vaše dogodivščine aurora ,tudi Lan je imela zadnjič tak uček.pa sem ji malo sprala s fiziološko parkrat ,pa je kar minilo.Upam da sta z Anito dobro opravili pri P ursalara,a ti si bila tud mažoreta ?! Potem obvladaš vrtenje in metanje palice. Mene je Maruša svoje dni hotela navadit vrteti in vreći palico ,pa je obupala nad mano.Brezupen primer ,očitno . Pikniki;super ,da uživate.JPrav imate Alfabeta,vi pa uživate na Pagu.Saj je prav . Ker smo za praznike doma ,sem danes nekaj razmišljala ,da pa bi v nedeljo nekam šli ,ker bo baje lepo vreme.Sigurno imate kakšno idejo ,kam se splača iti , pa da bo možno z vozičkom,zato lepo prosim za kakšen predlog.Ker jaz bolj slabo poznam ,razen Bleda mi ne pad enič kaj pametnega na misel