|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 2. del
1.5.2008 15:31:42   
vaney
mala pikica, napakouser posted image sem odpravila, zdaj bi pa morala dobituser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 326
1.5.2008 15:36:44   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Matic se zahvaljuje za čestitke. Smo se imeli super, kaj več pa po tem, ko se doma umirijo zadeve....

Takole je pa dobil lupčka od sestrice user posted image

user posted image

Kako lepa slikica.Zdej bi šla pa še jaz v toplice.user posted image
katee a kar za štiri dni nas boš zapustilauser posted image ..Imej se kar se da superrrrrr
Golobčekuser posted image user posted image user posted image
vaney tudi meni se danes ni dalo kuhat pa sem naredila kar šmoren in kompotuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 327
1.5.2008 15:59:56   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Danes je en čuden dan, se mi zdi, da sem kar mal depresivna, sem mislila, da bo mami prišla mal okrog, pa se je premislila, tašči gre na slabš in je še vedno v bolnici, mož gre vsak dan k njej in je tam po 3 ure mimimum, pa še cunj mam glih za 5 strojev za pospravt...user posted image  zap....user posted image
Hvala bogu vsaj otroc so super....

user posted image user posted image user posted image Tudi zame je danes dan D.To glupo vremeuser posted image .Komaj čakam da sije sonce dan in nočuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 328
1.5.2008 16:38:35   
dašabina
Triš hvala za objemčke, mi je boljšuser posted image
Lepe slikice imate vse po vrsti, men pa avatar zafrkava, stalno priča, da je prevelika datoteka... bo jutr boljš...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 329
1.5.2008 17:51:38   
sani1
Že cel dan sem neki čudno razpoložena, pa sej ni čudno, ko pa je takšno vreme. Smo prišli iz sprehoda in še malo pa bo dež... Pa ste me ve nasmejale, le kaj bi brez vas... Bi  vam lubčke poslala pa jih ni zato vsaki en user posted image ... Hvala ker ste...

majra- moj user posted image je rekel, da bi rad tvojega moža ( je tudi fajn napisat, da veš) spoznal. Ker  sta istega mišljenja...

katee- vem, da si na poti na morje. Uživajte!!!  Seveda pa je to bilo mišljeno za Žan Lukata. Zakaj pa misliš, da kofetkam z tabo. Manja je že zbrala in konec...user posted image user posted image user posted image user posted image Joj kaj nas čaka? Bo še zabavno...user posted image user posted image user posted image

sunny- si me pošteno nasmejala.user posted image Mojega peciva je še nekaj, ampak ne prav dosti...Bi pa zdej rajš eno tvojo kroglico. Ti ti si mogla vse pojesti...

avrora- mogoče ima samo vneto očko. Pojdi se pokazat, da dobiš Bivacin mazilo in bo takoj boljše.  user posted image za tvojo Anito...

nana-  sej sem rekla, da se pusti presenetit... BB pa tudi jaz spremljam. Pa ravno faj, do poletja bo. Potem pa itak ne bo časa... Se bomo tukaj dobivale, pa zunaj bomo z svojimi user posted image , pa kuhat bo treba, pa še marsikaj...a ja pa kofetkale bomo...

No grem se zdej malo igrat, da razbremenim user posted image ....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 330
1.5.2008 20:22:54   
majra
Tako, mi spimo. Danes je bil naporen dan. Nas je ful napenjalo, pa ful smo meli boleče prdce in smo jokali, posledično nismo papali dosti. Pa smo spet tam!
Zunaj tudi nismo bili, smo prišli izza vogala pa je začelo deževati, potem je ful pihalo, tako da nam vreme ni bilo naklonjeno. Upam, da bo jutri sonček, ker je to moje dete tak občutljivo na vreme pa luno, da to ni res.

Martinca mi smo na Hippu. Sem probala Milumil in Novalac, pa noče, tako da smo ostali na Hippu.

Vaney, zato mi je ostalo Milumila, ker sem naivno mislila, valda da jibo dober in bo papala in sem kupila v štartu 2 škatle. Bom zelo vesela, če ti bo prišel prav. Pa super bi bilo, da se končno dobimo na kavici, da vas spoznam. Sem včeraj v Muellerju vidla eno mamico z vozičkom in mi je bilo ful znano dete, pa sem že hotela pocukati za rokav, pa raje nisem. Bi ženska mislila, da sem nek manijak, če ni bila prava, kar verjetno res ni bila user posted image

Triš, Dašabina upam, da je počutje boljše user posted image

Sani, moj je rekel, da bi bilo fajn, da se spoznamo, da bosta punci lahko skupaj šahirali in igrali družabne igre, ko bojo njuni vrstniki feštali user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
1.5.2008 20:28:51   
TRIŠ
sani1 lepa slikica v avatarju.Sem kar pogledala čigav dojenček že tako pase kravice.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 332
1.5.2008 20:31:52   
TRIŠ
majra hvala sedaj je počutje že boljše ker je dneva konecuser posted image .

Matic in Lana pa sta se ravno odpravila spat k tašči ker grejo jutri v toplice.Ker jaz ne morem naj gresta vsaj onadva.Dobila sem neko vnetje tako da sem šla še k dežurnemu.No pa saj bo bolš.Jutri je nov danuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 333
1.5.2008 20:35:22   
ljubljana
Mi smo bili pa danes v Tivoliju in smo v Tičistanu (območje, kjer lahko hraniš ptice in veverice) hranili te prekrasne živalce. Bom dala slikice v moj album (spodaj v podpisu je link). Bilo je prekrasno.  Na eni od slik so naši trije in sosedova dva v sredini. Malo nas je pralo ampak se nismo stopili. Zdaj pa mali Jakobek že od 17:00 spi (vmes se je sicer večkrat zbudil pa je vedno nazaj na joški zaspal).

Prekrasne slikice imate.

Vsem ki imate težave z zdravjem user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva si pa z mojim lubijem privoščila kavico in sladoled v troje user posted image  Jakob je bil ves čas psprehoda v atijevem naročju in ati ga sploh ni hotel dat iz rokuser posted image . Sem mami peljala v varstvo Martina Christiana pa poslala k sosedi (se je zmenil s prijateljem, da bo pri njem prespal). Ob treh me je mama vprašala kdaj bom prišla po martina in sem rekla čez dve uri. No ponj sem prišla ob 20:00 sem šla še v trgovino po hrano za krst, pa po vino v Merkator ... V glavnem Ko sem prišla po malega mi je v smehu rekla, da bom za rojstni dan dobila v dar peščeno uro.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
1.5.2008 20:49:00   
vaney
Tako, zdaj pa samo še čakam, da mi mala pikica zrihta avatar, da me ne bo več sramuser posted image , ker imam pingvina v avatarjuuser posted image user posted image

triš, upam, da ni kaj resnega in da boš hitro spet dobro. Sem pa tudi jaz glih pojedla coldrex, ker me nekam čudno desna bezgavka tiščiuser posted image , pa imamo krst v soboto in ne bi rada imela kakšnih problemov z zdravjem. Se mi zdi, da spet nekaj razsaja, ker veliko ljudi spet bolehauser posted image .

ljubljana, prav lušni ste v Tivolijuuser posted image

mml, lepe slikice iz toplicuser posted image

slavljenčki, vse naj naj za mini rojstne dneveuser posted image user posted image

Naš frajer že spi, jaz grem še jest večerjo, potem pa počasi spat, ker bo treba jutri fajn pospravit za v soboto.

Lepo spite in nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 335
1.5.2008 21:03:30   
TRIŠ
ljubljana zelo lep je tvoj nov avatar.Vi ste pa pravi pustolovciuser posted image .Slikic pa jaz nisem vidla v albumu.user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 336
1.5.2008 21:12:23   
Alfabeta
Čao, punce!

Javljam se iz toplega, vetrovnega Paga! Mi uživamo, otroci so pridni. Berem vas kasneje, ko se vrnem.

Samo toliko se javljam, da potrdim dnevno pristnost.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 337
1.5.2008 21:18:02   
Alfabeta
Ajda se vsem zahvaljuje za čestitke!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 338
1.5.2008 21:40:58   
klepetka
dober večer

danes se pa vidi da  se eni potepate in praznujete ,ker n ineke hude gužve tukaj gor.
Najprej hvala  vsem  za čestitke Lani.user posted image

Mi smo bili cel dan doma,user posted image je delala,jaz sem pa peglala in pospravljala namesto včeraj zvečer ,ker sem zatajila ;sem že po deseti uri zvečer zaspala.
PA   3x smo ponoči spet imeli budnico.

sani ,user posted image za avatar.Takoj mij e v uč padel.Manja je pa fletna ko strela.Glede piknika pa vešda bomo najdle en tapravi datum.
Veš da mi je šele zdaj jasn o,zakaj je včeraj Žan Luka ignoriral Lano;ker je oddan ,jaz pa nič dosti vedela o temuser posted image .Ampak res b ibila dobra ta ,da bi se čez mnogo let najdla dva januarčkauser posted image .
In glede tega ,ko praviš da si čist mim za računalnike;nikar o tem ,ker kar poglej mene in nano(njo sploh ,ko zna tudi večkart citirat v enem postu;jaz tega še ne znam ),ko tud nisva vedeli kaj dosti o tem ,pa zdaj že kar obvladava ,kajne nanauser posted image .Verjetno po  moji zaslugi smo tako hitro prišle do drugega dela ,ker sme se vemes učila slike limatuser posted image user posted image

ursulina
, kako je luškan Lenart.PA najprej ,k osem pogledla avatar,sem mislila da je slikan v kapi ,ko ima toliko las.user posted image
klaja,user posted image za Julijine prve korake.Zdaj boste pa leteli za njouser posted image

anchika ,zdaj pa že prav nevarno  dražiš s temi bananimi rezinami,tak od ajih jutri al iv soboto pa res spacam skupaj.

sunny m. A ti je kdo ukradel raafaelote ,da je prazen krožnikuser posted image user posted image .Prostor za vozičke na pikniku bomo pa že najdli,ni vrag da neuser posted image

nana, itak da Klemen ne sme manjkat na pikniku user posted image .Ste šli potem danes na piknik?
Si gledala danes BB?jaz sem sam omimogrede,pa ne vem ali sem prav ujela ,da se plete neka nova romanca al kaj?
dašabina in triš ,upam da sta že  boljeuser posted image
vaney,tud moj user posted image je šel  zDomnom in marušo včeraj sam opogledat na kres ,pa jih ni bilo do 1 zjutrajuser posted image .TAmaladva nista hotela domov ,on pa jih po moje tud ni pretirano prosiluser posted image .Upam da že uživaš v masaži

mml, user posted image slikca .Ste vidno uživali.Pa dobrodošla nazaj.Sem pogrešala tvoje pote in vaše dogodivščineuser posted image

aurora
,tudi Lan je imela zadnjič tak uček.pa sem ji malo sprala s fiziološko parkrat ,pa je kar minilo.Upam da sta z Anito dobro opravili pri Puser posted image
ursalara,a ti si bila tud mažoreta ?!user posted image Potem obvladaš vrtenje in metanje palice. Mene je Maruša svoje dni hotela navadit vrteti in vreći palico ,pa je obupala nad mano.Brezupen primer ,očitnouser posted image user posted image .
Pikniki;super ,da uživate.JPrav imate

Alfabeta,vi pa uživate na Pagu.Saj je pravuser posted image .

Ker smo za praznike doma ,sem danes nekaj razmišljala ,da pa bi v nedeljo nekam  šli ,ker bo baje lepo vreme.Sigurno imate kakšno idejo ,kam se splača iti , pa da bo možno z vozičkom,zato lepo prosim za kakšen predlog.Ker jaz bolj slabo poznam ,razen Bleda mi ne pad enič kaj pametnega na miseluser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 339
1.5.2008 21:43:36   
nana35
sani,KONČNO!!!Nov avataruser posted image user posted image .Ne morem verjeti.Bravo!Tvoja punčka je pa res luškana,mislim,da ima pediater kar prav...

Sem zdaj gledala BB...no,katera je gledala?Mi smo bili danes vseeno na pikniku,smo se malo skrivali v garaži,ker so bile občasne plohe,pa še ful hladno je postalo.Klemen pa je tudi malo spal in malo ne...

ursalara,pa tudi ti imaš nov avatar,se motim ali ne?user posted image

ljubljana,tudi ti imaš nov avataruser posted image !Slike so pogledane,vidim da ste se super imeli,jaz bi tudi šla hranit živalce,ampak ko bo Klemen malček večji,da bo že razumel.

triš,ljubljana nima v albumu slikic ampak spodaj v njenem podpisu imaš link oz.naslov in ga klikni!

Alfabeta,uživajte!!

Lahko noč.

:))

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 340
1.5.2008 21:53:51   
nana35
Klepetka,to citiranje sem sama skapirala.Pri določeni osebi klikneš "citiraj" in potem označi cel tekst,da počrni,nato stisni ctrl in istočasno črko C,okno zapri in spodaj kjer želiš vnesti to besedilo pritisneš ctrl in istočasno črko V.Potem pa tisto okno,ki si ga že citirala zapreš,da lahko spet kakšno drugo citiraš.To je vsa umetnost.Joj,sem ful ponosna,da mi je sami uspelo!!!Malo sem si le pomagala s tistim ko je ljubljana pisala,kako shrani tekst v primeru,da če ji zbriše računalnik,da ne piše znova vsega in se ne jezi.

Joj,sem zakomplicirala!!!???

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

poglej mene in nano(njo sploh ,ko zna tudi večkart citirat v enem postu;jaz tega še ne znam ),ko tud nisva vedeli kaj dosti o tem ,pa zdaj že kar obvladava ,kajne nanauser posted image .

Ja zdaj pa res obe obvladava!!

BB!!Seveda se plete nova romanca med Marcelotom in Jeanine!(jebenti kot da nismo v Sloveniji,taka imenauser posted image )in tudi kaj več je že bilo....user posted image Ti sploh ne veš,kaj zamujaš....user posted image nekaj česar še nisi videlauser posted image

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
1.5.2008 21:54:08   
dašabina
Hvala za lepe želje, počutje je boljše...Mihec je skopan vendar nekam nemiren, upam, da bo lepo spal...
punce pa tud že spijo, ker gremo jutri v Arboretum rožice gledat...
Zakaj so nekateri avatarji megleni, eni pa tako lepi???user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 342
1.5.2008 22:00:54   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

BB!!Seveda se plete nova romanca med Marcelotom in Jeanine!(jebenti kot da nismo v Sloveniji,taka imena )in tudi kaj več je že bilo.... Ti sploh ne veš,kaj zamujaš.... nekaj česar še nisi videla

Daj m ipovej kaj zamujam ,noo user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Zakaj so nekateri avatarji megleni, eni pa tako lepi???

tole sem kar tako citirala ,ker se učim

Ker smo za praznike doma ,sem danes nekaj razmišljala ,da pa bi v nedeljo nekam  šli ,ker bo baje lepo vreme.Sigurno imate kakšno idejo ,kam se splača iti , pa da bo možno z vozičkom,zato lepo prosim za kakšen predlog.Ker jaz bolj slabo poznam ,razen Bleda mi ne pad enič kaj pametnega na misel

jaz mislim,da mi ej zdaj celo uspelo.
Hvala nana,super učiteljica siuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 343
1.5.2008 22:04:03   
ursalara
Nana superuser posted image vsaj ena je opazla moj novi avataruser posted image !Ja res ga imam!Ja BB sem tudi gledala ga kar redno gledam!
Klepetka ja včasih sem bila tudi jaz mazuretkauser posted image no kratek časuser posted image ampak bila pa semuser posted image !Nekaj se znam ampak bolj malo pa zdaj so itak že nove tehnike če bi mi mogoče še kakšno foro tvoja hčerkica pokazala bi se mogoče še kaj več naučilauser posted image !Ja v BB se plete nova romanca.Jeanine je pustila svojega fanta preko kamer in se zapletla z Marcelotom kot v kaki limonadi!user posted image V petek prideta dva nova notri eden je štajerc druga tekmovalka je hrvaškega roduuser posted image !
Ljubljana vidim da ste se super imeli in zelo lep avatar imašuser posted image !
Sani kako lepo pase kravice tvoja pikica res lep avataruser posted image user posted image !
Trišuser posted image user posted image upam da ni kaj hujšega in se tvoje zdravje kmalu poštima!
Alfabeta ti si pa živi dokaz da brez RR ne gre super da uživate lepo se imejte!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 344
1.5.2008 22:07:43   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: nana3

BB!!Seveda se plete nova romanca med Marcelotom in Jeanine!(jebenti kot da nismo v Sloveniji,taka imenauser posted image )in tudi kaj več je že bilo....user posted image Ti sploh ne veš,kaj zamujaš....user posted image nekaj česar še nisi videlauser posted image

Daj m ipovej kaj zamujam ,noo

Velik zamujaš a veš kaj se je dogajalo pod odejami,....user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 345
1.5.2008 22:15:10   
mala pikica
Hej, čvekice, sem vas še prišla malo pogledat...
vaney sem ti poslala slikico user posted image Zdaj bo pa imela tudi naša vaney slikico user posted image

ljubljana, ursulina in sani zelo luškana avatarja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

katee- vem, da si na poti na morje. Uživajte!!!  Seveda pa je to bilo mišljeno za Žan Lukata. Zakaj pa misliš, da kofetkam z tabo. Manja je že zbrala in konec... Joj kaj nas čaka? Bo še zabavno...

sani, danes zjutraj si spraševala, če je še Gašper fraj? Ti, ti!!!! Bi rada kar dva za Manjo? katee uživajte na morju, pa upam, da se kaj oglasiš, te bomo pogrešale!

ljubljana res ste bili luškani danes user posted image Si pa imela že pravcati vrtec user posted image

alfabeta uživajteeeee!!!!

klepetka jaz tudi razmišljam, da bi v nedeljo kam šli. Moj ljubi še jutri in v soboto dela, v nedeljo pa je doma. Če ima katera kakšno dobro idejo, lahko kar obe s klepetko izkoristiva user posted image

mml ful lepa slikica. Me zanima, če si imela pri Maticu neoprenske hlačke. Pa če ste imeli Fredov obroč? Kako pa je bila voda, je bila dovolj topla? Sem radovedna, ne user posted image

No, mi se odpravljamo v maju na krajši dopust. In sem danes mamici rekla, da sva razmišlajla o Tuniziji. Je rekla, da se nama je čisto user posted image Pravi naj greva kar sama, bo ona imela Gašperja en teden. Ja pa ja da ne.... Meni pa se nič takšnega ne zdi. Sploh dokler še niso na GH, je pa res, da bi me najbolj skrbelo letalo... V galvenm, zdaj se odločamo med Čatežom in Portorožem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 346
1.5.2008 22:18:29   
mala pikica
klepetka, tole citiranje pa ti ni najbolj uspelo user posted image Sploh ni težko, obvezno moraš pustiti zgoraj in spodaj quote. Moraš pazit, da ne pobrišeš oglatih oklepajev. Pa v redu je, če pustiš tudi ime tistega, ki ga citiraš. Tekst pa obdržiš tisti, ki ga želiš komentirat, ostalo pa lahko pobrišeš. Saj bo, tudi slikice smo te naučili limat user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 347
1.5.2008 22:28:22   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

obvezno moraš pustiti zgoraj in spodaj quote. Moraš pazit, da ne pobrišeš oglatih oklepajev. Pa v redu je, če pustiš tudi ime tistega, ki ga citiraš. Tekst pa obdržiš tisti, ki ga želiš komentirat, ostalo pa lahko pobrišeš. Saj bo, tudi slikice smo te naučili limat 

mala pikica
, saj to  sem si  končno zapomnila ,sam sem bila prehitra in sem pobrisala oklepaj.Mučilo me je edino tole večkratno citiranje v enem postu.SAj enkart  citirat sem  obvaladala,kako  večkrat ,pa nikakor nisem skužila user posted image .

Da vam povem še ,da mi je zadnjič "nekdo"(user posted image user posted image )rekel/la,da sem si sramoto tukaj naredila ,ko sem se učila, mislim da je bilo takrat tisto prvo citiranje ,ker mi nikakor ni šlo.Amapk me to sploh ne gane ,če sem si zarad tega sramoto naredila ,ke rče bi bla takrat tiho i nse delala pametn o,še danes ne bi znalauser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 348
1.5.2008 22:35:02   
mala pikica
Da vam povem še ,da mi je zadnjič "nekdo"(user posted image user posted image )rekel/la,da sem si sramoto tukaj naredila ,ko sem se učila, mislim da je bilo takrat tisto prvo citiranje ,ker mi nikakor ni šlo.Amapk me to sploh ne gane ,če sem si zarad tega sramoto naredila ,ke rče bi bla takrat tiho i nse delala pametn o,še danes ne bi znalauser posted image

klepetka zaradi takšnih pa se sploh ne sekiraj. Človek se do smrti uči in prav je tako. Noben se ni pameten narodil, tudi tisti ne, ki ti je to rekel.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
1.5.2008 22:44:21   
ursulina

kako so nekateri pametni.... daj no, malo si nasmetila, ampak nekje se pa ja moraš naučit! user posted image
večkratno citiranje tudi meni ni jasno...user posted image

hvala za pohvale našega manekena, vsak dan sproti razmišljam kako bi ga postrigli, ker mu že vse sili v učke user posted image  ampak mi je pa ful škoda.... :) sunny morning, kako ste striženje izpeljali?
klepetka - kapica user posted image  so kar laski...

BB midva ne spremljava kaj dosti, ker se ponavadi ravno okoli osmih kopamo... in zamudimo...
majra - čestitke seveda, za nazaj! ful je bil lep dan v soboto, lepi ste bili tudi vi trije, seveda. user posted image  glede hrane pa bo že. tudi lenart poje zdaj več zdaj manj...
bi bilo hecno če bi res pocukala za rokav tisto mamico v mullerju user posted image

ena je napisala, da ima ful pozno krst - tudi mi imamo krst "šele" 24. maja...cikamo na lepo vreme...user posted image

sani - mala je res srček, pa kako dvigne že glavico! vidiš, kako se vse lepo izteka, mala reste in se razvija. user posted image

katee - uživaj na morju!!! to boš mela za prebrat :)

mi smo hoteli pečt zunaj, pa nas je dež pregnal notri, meso je bilo tako tako - pikinik propadel... smo se stiskali na kavču, imeli en obisk in to je to... jutri pa morda greva z mami po rože za na okna, če bo vreme lepo...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

IVF spol
larci22

Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?

punčko (53%)

fantka (47%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!