|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 2. del
1.5.2008 9:32:35   
sani1
Dobro jutro!

Živel prvi maj praznik dela!

Kako je bilo včasih vse drugače. Ko sem bila jaz še majhna smo imeli prave fešte. Zdej pa se je vse spremenilo. No, pa pustimo tole...

Sunny- tvoji rafaeloti so super izgledali. Kako so kaj šele bili dobri? Jaz bi kar vse pohrustala. To je zame najboljša sladkarija. Še v user posted image nisem mogla brez njih dokler mi niso sladkorne ugotovili...
Pa ne sekiraj se glede joka. Tisti, ki te čudno gledajo so sami najbolj čudni...user posted image Ti kar pogumno med ljudi. Se bo potem tudi Neja navadila in ne bo več jokala...

nana- midve sva isti glede nakupov. Jaz zato najraje kupujem čevlje, ker tam imam vedno isto številko in ne morem nič mimo udarit...user posted image  

golobček- sej se bodo kolki popravili in vse bo še dobro. Samo ne user posted image , ker to ni dobro. Raje se user posted image in misli pozitivno pa bo hitro vse boljše... Veš, da smo tukaj in s teboj. Ti kar povej in zaupaj kaj te muči pa bo lažje...user posted image in eno user posted image za srečo...

klepetka-  Manji je že boljše. Samo nos še vedno pogosto spirava...  Joj se že veselim piknika pri tebi. Seveda ti bomo tudi pomagale in sofinancirale... Samo ne 7 junija, ker takrat imamo mi krst... Bomo že uskladile datum, a ne?

Lunca- kaj pa veš, katero bo tvoj mali frajer pripeljal domov? Kako bo to smešno, ko bodo recimo pripeljali oz. pripeljale domov fante (govorim za mojo pupo) pa bomo recimo mi poznale starše...user posted image   Ja je Manjina pediatrinja včeraj očka opozorila, da bo imel probleme z odganjanjem fantov. Bomo videli kaj bo?
No, a se nismo lani dobile ravno na tvoj roj. dan? Če me spomin ne vara...

suzanaKK- ja tudi jaz sem ista glede pospravljanja. Bi te citirala pa ne znam. Je res zdej življenje lepše, ko ne letam samo z "cotami" po stanovanju... Naredim samo najnujnejše...Namesto mene nihče ne bo zato se ne sekiram več. Če pa komu ni prav pa naj pospravlja...user posted image

mala pikica- tudi jaz mislim, da bi mu morska voda in morski zrak samo koristil. Tako, da ti kar pogumno na morje...
Sem pa jaz mojemu zadnjič rekla, da bomo šli enkrat v ptujske toplice in da se bomo še pri tebi oglasili, ker imaš neverjetno bajto. Pa se je samo nasmejal in ni imel pripomb. Tako, da ko se bomo odločili ti javim.. Ne bo še tako hitro...

A ja, a tvoj Gašper je že oddan? user posted image
Moj user posted image je pa zelo hud, ko rečem, da ima Manja že lubčeka in da se z njim dobimo na kavi. Je imel komentar, da do 30 leta bo samo njegova in pika. Pa sem se jaz samo nasmehnila in rekla, da če je malo nor... 

No zdej pa se je moja pupa že zbudila in cvili  in se krega z čebelko... Je prav zanimiva...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.5.2008 9:38:09   
sani1
Joj sem se razpisala. No pa sem še to pozabila

ursulina- tvoj Lenart je res lep. Ja imaš prav, da nimamo zastonj naslova sončki...

nana- vem, da bi tudi jaz že lahko dala gor kakšno slikico. Ne me kregat in komentirat, ker sem čisto mimo za te računalnike. Enkrat zagotovo. Kdaj bo pa to- pa bomo videli. Pusti se presenetit.  Ja ta BB ti je pa treba prepovedat...user posted image

Lep dan!!!

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 302
1.5.2008 10:20:21   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

mala pikica- tudi jaz mislim, da bi mu morska voda in morski zrak samo koristil. Tako, da ti kar pogumno na morje...
Sem pa jaz mojemu zadnjič rekla, da bomo šli enkrat v ptujske toplice in da se bomo še pri tebi oglasili, ker imaš neverjetno bajto. Pa se je samo nasmejal in ni imel pripomb. Tako, da ko se bomo odločili ti javim.. Ne bo še tako hitro...

A ja, a tvoj Gašper je že oddan? user posted image
Moj user posted image je pa zelo hud, ko rečem, da ima Manja že lubčeka in da se z njim dobimo na kavi. Je imel komentar, da do 30 leta bo samo njegova in pika. Pa sem se jaz samo nasmehnila in rekla, da če je malo nor... 

sani vi se kar oglasite, bomo zelo veseli, sploh Gašper, ko bo spoznal spet eno luškano deklico. Upam, da ne bo lusina Daša ljubosumna user posted image user posted image user posted image

Mi smo že iz skoraj dveurnega sprehoda, zdaj še je tak lep sonček user posted image Popoldan bi pa naj spet bilo kislo vreme. Smo mislili iti v Volčji potok, pa je preveč slabo vreme napovedano za popoldan, tako pa smo kar doma. Upam, da je še katera ostala doma, da ne bo preveč turobno tukaj user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.5.2008 10:28:41   
sani1
LANA vse najboljše za 4 mesece!!! user posted image user posted image user posted image

mala pikica-
če boste šli v Volčji potok ( Domžale) se lahko za kakšno kavico zmenimo... edino če je še kje kateri...

Mi pa gremo zdej malo na sprehod...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.5.2008 10:31:08   
majra
Martinca mi še vedno nismo preveč poješči, čeprav mi je začela papat med 110 in 170, kar je za nas ful dosežek. Sem bila ful vesela, potem pa včeraj spet štrajk user posted image . Ma saj bo, glavno da mi je Katja zadovoljna. Moram pa tudi jaz začet počasi dodajat riževe kosmiče. No še kak teden bom počakala, da dopolnimo magične 4 mesece.

Manja user posted image  za cm in g.

Kar se avatarjev in slik tiče- ne znam. Sem totalno računalniško nepismena. Nisem se pa še spravla k navodilom Male pikice. Saj bom- enkratuser posted image

Neža user posted image  za cm in g

Triš, upam da si se pozdravila in da boš v formi za jutrišno fešto

Vaney, mi še vedno papamo 1, po dopolnjenem 4. mesecu pa prešaltamo na 2. Je pa odvisno od hrane. Ti uporabljaš Milumil iz Muellerja? Mam eno škatlo, pa če ti praf pride, se lahko dobimo na kavi drug teden, ti prinesem.
Katja tudi ni hotela kravic past, pa je kar naenkrat začela, čeprav ne zdrži dolgo.

Golobček user posted image   Saj bo vse v redu. Malo je tečno previjanje in oblačenje, ampak so rezultati vidni zelo hitro. Moja necakinja je imela šince in to 10 let nazaj, ko so bile res okorne. Sedaj je to vse manjše in lažje.

Julija user posted image user posted image  za prve samostojne korake

Sani, moj mož (ha, kak fletno, sedaj lahko to rečemuser posted image  ) obljublja Katji, da do 25 leta nema izlaska user posted image

Sedaj jo ati hrani potem pa gremo na sprehod, da prehitimo dež.

Lepe praznike

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 305
1.5.2008 11:09:39   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Odkar imam otroka sem iz stroge pedantnice pristala na "samo da je za silo pospravljeno". Pa veš kaj, je življenje kar bolj luštno, če ne letam nonstop z nekimi metlami in cunjami v rokah.

To je pa tako,kot bi mene opisala!user posted image

pa mene tudi user posted image Poplnoma tako.

Jaz tudi spadam v to skupino. Sem ugotovila, da čas prehitro beži, da bi ga zapravljala na pospravljanju, ko sem lahko z Nejo. Še prehitro bom imela še preveč časa za pospravljanje.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
mala pikica ,nisem pozabila za piknik,itak da neuser posted image .In komaj čakam ,da se res zgodi.Pa saj sm orekle da čakam ona lepše vreme ,po moje b ibil onajbolje pred dopusti ,enkat junija ;se strinjate?!

Upam, da imaš dosti prostora, da bomo lahko vse sparkirale svoje vozičke. Če se res zgodi, bo to za na TV.

A Oleovit se dobi samo pri Škofjeloški lekarni, če sem jaz to prav razumela.

Ali pa, če ti jih kdo prinese iz Austrije, drugače pa samo Škofjeloška lekarna. Mogoče bo res bolje s krčki, probaj zgubit nimaš kaj.

ursulina user posted image za novi avatar. Vidim pa, da ima tudi vaš Lenart ogromno laskov. Mi smo naši Neji te prve laske kar malo skrajšali, ker ji je bilo vroče. Pa še veliko boljše zgleda, kot pa na vsake toliko časa kakšen šop.

Julija user posted image user posted image user posted image  za prve korake.

Takole danes zgleda krožnik z Rafaelo kroglicami user posted image
user posted image

Pri nas pa ful piha, pa še oblačno je ratalo, tako da sva spet noter.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.5.2008 11:12:56   
Sunny Morning
April ima samo 30 dni in sta brez datuma za mini RD spet ostala Ajda in Jan, zato
user posted image  Ajda in Jan

user posted image  Lana

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 307
1.5.2008 11:37:29   
vaney
dan.

ostalo bom komentirala kasneje, ker letim ven lovit sonček, zanima me samo, če je mala pikica dobila moj mail?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 308
1.5.2008 11:41:29   
martinca
majra, ne sekiraj se. meni tudi poje ena dan 800ml v celem dnevu drugi dan pa komaj 600ml. pa me je nana potolažila in rekla da naj se ne sekiram. da njen tudi enkra tveč poje kot pa drugič. Patrik je včeraj pojedel manj je pa že danes toliko pojedel da kar verjet ne morem. baje je to normalno da en dan več pojejo drugi pa manj. isto je kot pri tebi. user posted image zate ker si tako skrbna mama.
a vidve sta na Milumilu? al na Aptamilu?

zdaj pa gremo mi. lepo se imejte

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 309
1.5.2008 11:42:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
letim ven lovit sonček

Pri nas so samo sivo-črni oblaki. O soncu ni ne duha ne sluha.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 310
1.5.2008 11:46:49   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
letim ven lovit sonček

Pri nas so samo sivo-črni oblaki. O soncu ni ne duha ne sluha.user posted image

Popravljam, pri nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
1.5.2008 11:48:20   
dašabina
Sunny tud pri nas nič boljš
Slavljenčki vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je en čuden dan, se mi zdi, da sem kar mal depresivna, sem mislila, da bo mami prišla mal okrog, pa se je premislila, tašči gre na slabš in je še vedno v bolnici, mož gre vsak dan k njej in je tam po 3 ure mimimum, pa še cunj mam glih za 5 strojev za pospravt...user posted image  zap....user posted image
Hvala bogu vsaj otroc so super....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 312
1.5.2008 11:49:34   
dašabina
Pri nas tud že rosi, punce pa z možem in konjem na javorovici, mislim, da bom Mihca napokala v avto in hajd po njih, če bo začelo bolj deževat...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 313
1.5.2008 12:03:13   
dašabina
no mi imamo pa namen jutr skočet med rožice upam da bo vreme

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 314
1.5.2008 12:03:53   
dašabina
user posted image user posted image na zdej se pa sama s sabo menm....user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 315
1.5.2008 12:33:42   
vaney
sunny, jaz tudi popravljam, pri nas že dežujeuser posted image

klepetka, si me pa nasmejala s pingvinomuser posted image

majra, mi imamo Milumil 1 še za zdaj, bom pa kmalu prešaltala na 2, ker Anže vsake 3 ure poje 150 ml in še ponoči se spet zbuja za jest in poje 150-180 ml, pa se prej ni. Ko pridem do Millerja, bom pa še riževe kosmiče vzela, pa bom probala s tem. Kako pa to, da ti ne rabiš Milumila? A ste zamenjali mleko? Če ti je odveč, mi bo prišel prav, sevedauser posted image Ja, pa na kavo bi tudi šla s tabo, da te končno spoznamuser posted image (pa lahko povabiva še triš, ne?)

Moj dragi je kresoval do 5h zjutraj, čeprav je rekel, da gre samo pogledat,pa si je vzel kar 10 ur, tako da danes popoldne imam pa jaz fraj urice in grem z dvema kolegicama na kavo in čvekuser posted image (dež pa itak že pada, tako da me ne bomo krive za touser posted image ).

Zdaj se moram pa spomnit, kaj bom na hitro skuhala, ker se mi ne da kuhat, res je nekam čuden, depresiven dan.

jupiiii, glihkar sem se zmenila s sosedo, da pride zvečer k meni s prenosno masažno mizo in me malo pregnjaviuser posted image user posted image user posted image uf, bo pasalo.

mala pikica, si dobila slikico?

zdaj pa moram it kuhat

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 316
1.5.2008 12:49:19   
Golobček
DAN !

Evo sem se malo potolažla in začela trezno razmišlat, saj vem da ni edina in srčno upam da se bo popravlo,Razžalostili so me zdravniki ki so se obašali kot da sem sama kriva, ko pa sem pri enem mesecu rekla za napotnico da bi šla malo prej na UZ so pa vsi govorili da boljše da jo povijam malo dlje- pol pa vedi kaj je prav.

Ja tudi Nina ima šince in gremo v ponedeljek v LJ po nekaj manj okornejšega, potem pa še enkrat v Celje da ji to gor naštimajo.

Hvala vsem ki mislite na naju, se vam obe z Nino lepo zahvaljujeva.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 317
1.5.2008 12:56:44   
katee

Moj user posted image je pa zelo hud, ko rečem, da ima Manja že lubčeka in da se z njim dobimo na kavi.

Upam, da si s tem mislila na Žan Luko, ker če nisi, se ne dobimo več na kavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bo Žan Luka zelo, zelo žalosten!!!!!!

Evo, sem vas morala še prebrati. Sedaj pa letimo na morje. joj, koliko prtljage za 4 dni??!!user posted image user posted image user posted image Za znoret. Pa itak moraš pol omare vzeti s sabo, ker se lahko pobruha, pokaka,...name it.

Vsem želim lepe praznike, lepo se imejte, vreme bo super tako da pojdite na zrak, na morje,...

Vas bom kar pogrešala!!!user posted image user posted image Papa

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 318
1.5.2008 12:59:16   
katee
slavljenčki vse naj naj naj!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 319
1.5.2008 12:59:45   
mml
Matic se zahvaljuje za čestitke. Smo se imeli super, kaj več pa po tem, ko se doma umirijo zadeve....

Takole je pa dobil lupčka od sestrice user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 320
1.5.2008 13:41:07   
nana35

nana- vem, da bi tudi jaz že lahko dala gor kakšno slikico. Ne me kregat in komentirat, ker sem čisto mimo za te računalnike. Enkrat zagotovo. Kdaj bo pa to- pa bomo videli. Pusti se presenetit.  Ja ta BB ti je pa treba prepovedat...user posted image

Lep dan!!!

Ne morem mimo tega,morem te malo kregat in komentirat...user posted image če imam jaz avatar in to tudi da ga menjujem,boš pa tudi ti.Čeprav tega ne počnem sama,ampak mi lepo mala pikica pomanjša slike,lahko prosiš njo in ne boš več nikoli kregana,da imaš predpotopen avatar.user posted image Res bi ga lahko menjala.Pa saj sem tudi jaz mimo za računalnike,ampak počasi se vse naučiš.
Samo BB mi ne vzet,prosim,to je edino kar še gledam,za druga ni časa.user posted image

Lana vse najboljše za 4.mesece!

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Takole danes zgleda krožnik z Rafaelo kroglicami user posted image
user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Ajda in Lan vse najboljše za mini rojstne dneve!

Pri nas tudi dežuje,kaj bo s piknikom,ne vem,prijateljica pravi da ga bodo vseeno imeli in naj pridem.Bomo videli,če nam bo.Odvisno od Klemna,če bo doma preveč siten.No,zdaj še spančka,potem pa bomo videli,če bo nehalo deževati.

vaney,a je pasala masaža?Jaz bi tudi malo...

mml,lepa slikica,joj,ste se kopali!Mi se bomo tudi,samo še ne vem kdaj.user posted image

lp

< Sporočilo je popravil nana35 -- 1.5.2008 13:42:11 >

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
1.5.2008 14:06:48   
aurora6
Dober dan, punce nekaj me zanima. Moja Anitka ima čist rdeče desno učke...a je imela katera podobne probleme ne vem kaj naj. Klicala sem na pediatrično urgenco pa pravijo da jo pridem pokazat.............pa zdej čakam mojga da pride z avtom...... pa mi ne da mira ko čakam pa me zanima a ve katera kaj je to....sej vem mogoče je prepih sam sm ful zaskrbljena......

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 322
1.5.2008 14:41:59   
ursalara
Čaw čvekiceuser posted image !No pri nas je pa prav bedno vreme enkrat sončekuser posted image sije drugič je pa že user posted image dež prava beda! user posted image
Pri nas se je v nedeljo odprla sezonauser posted image user posted image piknikov včeraj smo bili že na drugem in ga je Lara srečno preživela se vidi da bo žurerkauser posted image user posted image !No ta teden me čakajo še trije kar naporno user posted image !Drugače sem pa danes ko je tak vreme izkoristila čas in pospravila hiško v piko(moj pravi da sem kar obsedena s čistočo)hočem imeti vse v piko! user posted image    user posted image user posted image   user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pospravljam pa samo takrat ko Lari lepo pančka!
Katee & Klepetka luštkane fotke ste se najverjetneje tako naklepetale  user posted image da še danes pada dežuser posted image !Klepetka tvoja pikica je pri mažuretkahuser posted image   joj kje so tisti časi ko sem jaz vrtela to palico user posted image jo imam še doma za spomin madonca!user posted image
Golobček saj bo bolje boš videla zdaj boste nosili opornico potem bodo pa kolki bp.user posted image
Uršulina lep avatar!user posted image
Mala pikica morska voda ne more škoditi meni je P dejala da naj grem nujno na morje zaradi klime in morske vode!user posted image
Klaja čestitkeza Julijene prve korake! user posted image user posted image    
Aurora najvrejetneje imate prehlajenega oko! user posted image
Katee lepo se imejte na morjuuser posted image in uživajteuser posted image še malo namesto nas!
Lana vse najboljše!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 323
1.5.2008 15:07:52   
mala pikica
vaney nisem dobila...

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 1.5.2008 15:08:07 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 324
1.5.2008 15:29:45   
TRIŠ

Aja za srečanje, a ne bi blo luštno, če bi se dobile VSE januarkeuser posted image s prikolicami in naraščajem. UUUU, to bi bil žur.

ZELOOOOOOOO LUŠNOuser posted image
Ursulina
zelo lep avatar.Kdaj boš peljala pa Lenarta k frizerju.
Klaja čestitke Julujiuser posted image user posted image user posted image
Anchikka bananine rezine so mi dobre ampak mi najraje jemo vsak teden kaj drugegauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 1.5.2008 15:30:05 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Odločitev za nakup novega vozička
endrina

Kako bi se odločila za nakup novega vozička?

izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (11%)

nikakor ne brez partnerja (48%)

partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (34%)

za mnenje bi vprašala kolegice (5%)

za mnenje bi vprašala starše (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!