sani1
|
Dobro jutro! Živel prvi maj praznik dela! Kako je bilo včasih vse drugače. Ko sem bila jaz še majhna smo imeli prave fešte. Zdej pa se je vse spremenilo. No, pa pustimo tole... Sunny- tvoji rafaeloti so super izgledali. Kako so kaj šele bili dobri? Jaz bi kar vse pohrustala. To je zame najboljša sladkarija. Še v nisem mogla brez njih dokler mi niso sladkorne ugotovili... Pa ne sekiraj se glede joka. Tisti, ki te čudno gledajo so sami najbolj čudni... Ti kar pogumno med ljudi. Se bo potem tudi Neja navadila in ne bo več jokala... nana- midve sva isti glede nakupov. Jaz zato najraje kupujem čevlje, ker tam imam vedno isto številko in ne morem nič mimo udarit... golobček- sej se bodo kolki popravili in vse bo še dobro. Samo ne , ker to ni dobro. Raje se in misli pozitivno pa bo hitro vse boljše... Veš, da smo tukaj in s teboj. Ti kar povej in zaupaj kaj te muči pa bo lažje... in eno za srečo... klepetka- Manji je že boljše. Samo nos še vedno pogosto spirava... Joj se že veselim piknika pri tebi. Seveda ti bomo tudi pomagale in sofinancirale... Samo ne 7 junija, ker takrat imamo mi krst... Bomo že uskladile datum, a ne? Lunca- kaj pa veš, katero bo tvoj mali frajer pripeljal domov? Kako bo to smešno, ko bodo recimo pripeljali oz. pripeljale domov fante (govorim za mojo pupo) pa bomo recimo mi poznale starše... Ja je Manjina pediatrinja včeraj očka opozorila, da bo imel probleme z odganjanjem fantov. Bomo videli kaj bo? No, a se nismo lani dobile ravno na tvoj roj. dan? Če me spomin ne vara... suzanaKK- ja tudi jaz sem ista glede pospravljanja. Bi te citirala pa ne znam. Je res zdej življenje lepše, ko ne letam samo z "cotami" po stanovanju... Naredim samo najnujnejše...Namesto mene nihče ne bo zato se ne sekiram več. Če pa komu ni prav pa naj pospravlja... mala pikica- tudi jaz mislim, da bi mu morska voda in morski zrak samo koristil. Tako, da ti kar pogumno na morje... Sem pa jaz mojemu zadnjič rekla, da bomo šli enkrat v ptujske toplice in da se bomo še pri tebi oglasili, ker imaš neverjetno bajto. Pa se je samo nasmejal in ni imel pripomb. Tako, da ko se bomo odločili ti javim.. Ne bo še tako hitro... A ja, a tvoj Gašper je že oddan? Moj je pa zelo hud, ko rečem, da ima Manja že lubčeka in da se z njim dobimo na kavi. Je imel komentar, da do 30 leta bo samo njegova in pika. Pa sem se jaz samo nasmehnila in rekla, da če je malo nor... No zdej pa se je moja pupa že zbudila in cvili in se krega z čebelko... Je prav zanimiva...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|