|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
28.5.2008 23:11:27   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Spet sem zgrešila 120.stran user posted image Ko pa tako hitro čvekate user posted image Evo seznamček...

Ne se preveč sekirat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Ampak vidiš, kako ji hoče nekaj povedat, kaj duda, saj jih ima sam 5, po moje govori, kako si lepa v tem bodiju...

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
(majra je že dala dovoljenje :)

Čaki, a sta vi2 z Majro kaj v žlahti al kako?

Jaz se tudi sprašujem.user posted image

TRIŠ ti si se priženila v BK pa vse žive poznaš.user posted image
Bi jo moral videt na srečanju kako je župnike plavšala.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
28.5.2008 23:18:00   
ursulina
Triš, kako je svet majhen, a ne :=) user posted image  LOL, ja Gregor bo kar pravi :) zelo fejst, tale moj svak user posted image  vidiš majra, si bila očitno že takrat slavna v BK... pa se je vse super izteklo...

Alfabeta, žlahta sva, ja... moj in majrin mož sta brata :) tako da sta lenart in katja bratranec in sestrična, in majra in njen dragi sta bila botra našemu malemu.

mala pikica, pa hvala za komplimentuser posted image   

sedaj pa grem še jaz v mižale, mali je ravnokar zmazal 200 ml AM, je zmanjkalo domače proizvodnje user posted image  upam, da bo zdaj spal do šestih v kosu....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... poročam, če bo ta čudež res uresničen...

Neposredna povezava do sporočila: 3052
28.5.2008 23:18:17   
lutiropan
Lutiropan še enkrat hvala za .

Ena malenkost od Kaje...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
28.5.2008 23:20:01   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

TRIŠ ti si se priženila v BK pa vse žive poznaš.user posted image
Bi jo moral videt na srečanju kako je župnike plavšala.user posted image user posted image user posted image

Ne to naglas govort,si bo še kdo kaj misliluser posted image user posted image user posted image .Ursullina pa nič ne odgovori tko da upam da nisem za....,ker se tipa bolj slabo vid.Ampak vse drugo se pa ujema z nosečnostjouser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
28.5.2008 23:22:06   
TRIŠ

Triš, kako je svet majhen, a ne :=) user posted image  LOL, ja Gregor bo kar pravi :) zelo fejst, tale moj svak user posted image  vidiš majra, si bila očitno že takrat slavna v BK... pa se je vse super izteklo...

No zdej grem pa lahko mirno spat ker sem se začela že resno spraševat če je to onuser posted image .

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
28.5.2008 23:25:13   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

No zdej grem pa lahko mirno spat ker sem se začela že resno spraševat če je to onuser posted image .

sicer ga pa težko zgrešiš user posted image  no, si mal razgibala možgančke :) zdaj ga naslednjič lahko pozdraviš v Mercatorju :)

ko'nočko...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
28.5.2008 23:25:13   
klepetka
dober večer

evo mi smo doma.user posted image JE vse ok,tako da hvala lepa za pestke in lepe željeuser posted image .Je pa  rekla dr.,da ji  lahko dam za zvečer kar riževo kašico ,tako daj utri to dobiuser posted image

Ampak v Ljubljani pa hudo kurijo,pri nas niso tako kruti in malo šparajo s kurjavouser posted image ;še ob 18 uri ,ko smo odhajal i iz Lj,ej bilo 30 stopinj.user posted image .Tako da tud za pajkice nisem šla pol nikamor pogledat ,ker me je vse minilouser posted image

belokranjke in dolenjke ,super stee,resuser posted image .Da o sončkih ne  govorim.Pa kaj nisem jaz bolj blizu doma user posted image ...(ko sem tud dolenjkauser posted image )

majra ,kolk je Katja luškana ;namreč prvič jo vidim(pa tebe tud),se mi zdi ,da ni bila še na nobeni slikci tukaj na RR ,kajne

triš ,se strinjam s tabo glede Lanic ,ja....zel oproikupne in zeloo zahtevneuser posted image .pa čestitke za novo zvezdico, ti čvekauser posted image .Zdaj pa šibaj peti zvezdici naproti...tako kot jazuser posted image

martinca ,kuhinja je narejena pri domačem mizarju.In sem zelo zadovoljna z njo ,le kar bi spremenila ,je to ,da  bi  zdaj dala steklen pult namesto keroka.Ampak bo kar to ostalo po moje kar nekaj časauser posted image .

sani
,upam da bo s tvojim zdravjem  kmalu vse vreduuser posted image

mml,za tale brevijev stolček si pa še mene nakurila zdaj.Mi je ze lo všeč,amapk mi bomo imeli kar še od Maruše peg peregovega Prima papa ,potem kasneje pa trip trap.To so pa itak trpežni stoli do nezavesti-preverjeno;ker jaz svojo rit naslanjam vsak dan gor.
Pa upam da si se danes pametno odločila ,ko nisi vedla al bi šla peglat al kavo pituser posted image .Evo ,jaz sem se pa prej odločala ,al naj grem sem na RR al peglat....user posted image

obrigit,upam in želim vama s Špelco ,da ni kaj hujšega user posted image

katee
,saj  si res suha;prava manekneka.Pa glavno je ,da se ti že super počutiš.

Že dolgo let je od tega ,ko sem jaz oblekla cunje št.36. MInili so tisti časi.

PA škoda ,da se jutri ne bomo videle ,ker bo prevroče za Lano,ker imate res pretirano kurjavo tam v Lj;pr inas se resničćno pozna ,ko nismo med samim betonom.Smo imel idane scelih 30 stopinj čez dan,amap kse je dalo dihat.Čist drugače kot pol popoldne v Ljubljani.PA drugič,čeprav sem se imela namen naslikat na kavico.user posted image

lunca ,čestitke za obletnico.user posted image
Luka in Pina sta pa prava mala cukrčka. Pina je pa zelo tebi podobna ..se m izdi.Luka pa niti ne.So jo že končno zapustili vsi bacili in virusi?je vredu zdaj?

ursalara
,jaz naročim torto zmeraj pri Betki,če veš katera je to.Super torte in peciva dela.

aalfabeta
,lepo si nas razkurila s temi tvojimi kifli;zato jih bom tud jaz jutri naredila in to takoj zjutraj.Sem jih par dni nazaj ,pa jih tašča ni mogla prehvalituser posted image .SEm jih pa iz 2 kil moke ,ko smo bili na enem praznovanju ,pa lahko rečem ,da so šli v  10 min.pa veš kolk jih pride že iz 1 kg moke.

klaja user posted image za Hanine  cm in kg

suny m. ,tale bumbo stolček je pa prav simpatičen za pogledat.samo se m i zdi ,da mora otrok že prav samostojno sedet ,kajne?DRugače pa ga še nikol nisem videla v živo.TO je verjetn ospet kakšna noviteta

ursulina,super slikce.Lenart spedenan u nulo.PA skoraj ste mogli fen imeti sam oza njegovo pričeskouser posted image

mala pikica
,tudi mene zanima kakšno je to bananino mleko?ker nisem še zasledila ,da se tud le to dobi.Predvidevam ,da ej to tisto od milupe ,pa da daš  v AM?!

intruder,Vidko pa res uživa pri pokušanju jabolkauser posted image .Lepa slikcauser posted image

nana,ja vem  zdaj katera je tista kašica od hippa za lahk onoč.Tista v rjavem kozarčku,AMpak jaz sem skoz mislila ,da je  tisto namenjeno za po 8 mesecu starostiuser posted image .DAnes nekam štarkaš s pisarijo tukaj,potem boš pa imela tako dolg post kot jaz,ko sem cel dan manjkala user posted image
suzana  se ni nič javila .Upam ,da je bila tehtnica pri P prijaznauser posted image

ljubljančanke ,prijeten čvek vam želim jutri.Upam ,da se vam naslednjič pridruživa z Lano,sicer pa bo kmalu konec šole in z njo konec mojih taksi obveznosti.Verouk s eje zaključil danes ,mažorete ima samo še jutri in v petek trenig ,v soboto pa prvenstvo.POtem  bom pa lažje priletela  v šoping in na kavouser posted image .

zdaj pa oddam ;sem mislila ,da bo krajši post ,ampak ne morem iz svoje kožeuser posted image

lahko noč vam želim

< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.5.2008 23:31:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3057
28.5.2008 23:36:58   
klepetka
ala pikicam ,sem že videla tvoj odgovor martinci gelde bananinega mleka.In super ,da ga Gašper z užitkom pojeuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.5.2008 0:39:17   
aurora6
Kok ste napisale uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu je blo branja...jutr kaj napišem grem zdej ajat........

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.5.2008 6:51:21   
TRIŠ

sicer ga pa težko zgrešiš user posted image  no, si mal razgibala možgančke :) zdaj ga naslednjič lahko pozdraviš v Mercatorju :)

ko'nočko...

Veš da ga bom.Bom rekla da sta si z bratom našla prave ženskiceuser posted image .Čez kakšne dva meseca ko bo šel Žan v svojo sobico bomo rabili še eno omaro od otroške sobeuser posted image

Pa lep čvek danes ljubljančanke.Bi šla še kar jaz malo počvekat,sam je pa predalečuser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.5.2008 7:56:44   
majra
Triš; Ja Gregor je moj mož user posted image

In če bi ženske vse brale, sem že enkrat razlagala sorodstveno vez z Ursulino.
Ti, ti ženske. Zdej pa vidim, da ne berete mojih postov user posted image

LOL, ja Gregor bo kar pravi :) zelo fejst, tale moj svak user posted image  vidiš majra, si bila očitno že takrat slavna v BK... pa se je vse super izteklo...

user posted image  Ursulina, kaj si pa ti htela povedat. A me je sloves prehitu v Ljubljano? user posted image
Itak, da sva bila oba najboljša- vsaj za naju

< Sporočilo je popravil majra -- 29.5.2008 7:57:37 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.5.2008 8:07:05   
nana35

Aha pa da ne pozabim pripet še slikiceuser posted image Slikala pa nas je gospa ,ki se ji je zdela streha bolj pomembna kot naše nogeuser posted image
user posted image
Sicer nas že vse poznate tisto ki pa še ne je pa naša Majrauser posted image

Slika je ful dobra,ampak podnapisi bi nam,ki nismo ravno deležne vaših srečanj, pa res prav prišli.

intruder,pa saj sem napisala shrani.si, ali sem se res zmotila???user posted image Mi je kar malo nerodno če sem res to napisala...

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.5.2008 8:07:28   
majra
Klepetka, Katja se zahvaljuje za pohvale
Ja, smo prvič na RR. 4 mesece nič, potem pa 2x v enem večeru user posted image  

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.5.2008 8:12:15   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Aha pa da ne pozabim pripet še slikiceuser posted image Slikala pa nas je gospa ,ki se ji je zdela streha bolj pomembna kot naše nogeuser posted image
user posted image
Sicer nas že vse poznate tisto ki pa še ne je pa naša Majrauser posted image

Slika je ful dobra,ampak podnapisi bi nam,ki nismo ravno deležne vaših srečanj, pa res prav prišli.

Gremo v kontra smer - od desne proti levi - Vaney, Alfabeta, Triš, Sunny morning, Dašabina in moja malenkost.
Pa še Katarinas manjka, ker je morala prej šibat.

< Sporočilo je popravil majra -- 29.5.2008 8:15:05 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
29.5.2008 8:16:37   
nana35

Alfabeta, žlahta sva, ja... moj in majrin mož sta brata :) tako da sta lenart in katja bratranec in sestrična, in majra in njen dragi sta bila botra našemu malemu.

A tako?Ja potem pa super in sta bili kar obe istočasno noseči in obe januarčici...lepo.

klepetka,te kašice obstajajo tudi za po 4,mesecu.Jaz pa itak imam vedno super dolge poste,če bi krajše pisala bi jih že imela okoli 2500 in vse možne user posted image .Bo treba malo več biti na RR ,da potem ne napišem ene cele strani.

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Seveda smo prebrale,ampak smo že pozabileuser posted image .

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.5.2008 8:18:56   
nana35
majra,hvala za podnapise,za vaney in triš vem kako izgledata,že zaradi albumov na shrani si,pa alfabeta še tudi nekako gre skozi,zdaj ko si me malo razsvetlila,bi jo spoznala,ostale pa...ne moreš vedeti,če jih vidiš samo 1x na hitro in še to na sliki.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
29.5.2008 8:20:13   
nana35
Joj,Sunny m.sem tudi takoj prepoznala,najbolj po novi frizuriuser posted image .Ne,resno,sunny,tebe se spomnim iz slikic.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
29.5.2008 8:27:28   
Lunca1
Klepetka, ja pina je na videz precej podobna meni. Bom enkrat eno slikco mene, ko sem bila majhna poskenirala. Drugače pa zdaj trkam, trenutno je zdrava. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.5.2008 8:48:53   
martinca
dobro jutro!

to pa je že odvisnost od RR. prej sem samo kapučino pila poleg RR, zdaj pa sem še jest začelauser posted image mislim da se bo treba malo poboljšat.
me pa danes spet tak glava boli, še kar od včeraj popoldan.user posted image user posted image tak se zdaj počutim.
sem pa si že zjutraj jožice zalila, so bile boge reve čist suhe. tak je bilo včeraj vroče. pa kak je zdaj zjutraj zunaj fajn, tak osvežujoče.

dolenjke in belokranjke, takole pa ste res lahko uživale: senčika, vodica poleg, hladna pijačka, kifli,pridni otročeki, da ste lahko v miru čvekale....pa še in še.user posted image user posted image

lunca, lepe slike.

ursulina, lepe slike. in čestitke Lenartu za prejem svetega krsta.

klepetka, hvala za informacijo.

nana, najdi.si si ji napisala. ker sem še tak čudno pogledala kaj bo tam delala. saj mogoče bi pa šlo.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.5.2008 9:04:38   
ursulina

A tako?Ja potem pa super in sta bili kar obe istočasno noseči in obe januarčici...lepo.

če bi se zmenili, ne bi mogli bolj blizu trofit user posted image . si predstavljaš najino taščo-dvakrat babica v istem vikendu user posted image

jej, jej... saj zdaj, po vsej tej razlaganciji pa bo verjetno le ostalo v spominu :)

no, no, tudi meni je razlaga sličice prišla prav, hvala majra!

ljubljančanke, drenažna sestra (kot moj dragi pravi patrobnažni user posted image ) za GH se je najavila okoli 12ih user posted image  tako da naju žal ne bo na kavo... se boste še za drug teden kaj menile?

kako ste kaj oblekle male ponoči? je bilo blazno vroče, ampak ker se ponoči shladi - imamo balkonska vrata skipana - sem lenartu vseeno dala bodi z dolgimi rokavi in štumfke, pa še te sem mu slekla in pokrila s bombažno prevleko od kovtrčka... ki jo potem tlačim ob stranicah, da se ne more takodj odkrit... ampak seveda se je odkrival, tako da ga bom danes dala kar v vrečo - samo imam občutek da mu je v vreči še bolj vroče....user posted image

danes bo spet vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
29.5.2008 9:16:26   
Alfabeta

,pa alfabeta še tudi nekako gre skozi,zdaj ko si me malo razsvetlila,bi jo spoznala,

Al moja malenkost ma mal drugač frizuro od zadnjič. Predvsem krajšo in drugačne barve. Nisem več sončnicauser posted image .

Tako da ti ne zamerimuser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
29.5.2008 9:17:31   
nana35
martinca,saj si se poboljšala,tako da si malo več tukaj in še pišeš.To ni slabo ampak samo dobro.

Ojoj,se mi že malo meša,pa se mi zdi tako podobno najdi.si ali shrani.si.
Se opravičujem intruder iskreno.user posted image

če bi se zmenili, ne bi mogli bolj blizu trofit user posted image . si predstavljaš najino taščo-dvakrat babica v istem vikendu user posted image

Ja po moje še zdaj ni čisto pri sebi...user posted image

jej, jej... saj zdaj, po vsej tej razlaganciji pa bo verjetno le ostalo v spominu :)

Obljubim da bo!!Vsaj meni!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
29.5.2008 9:19:07   
nana35

,pa alfabeta še tudi nekako gre skozi,zdaj ko si me malo razsvetlila,bi jo spoznala,

Al moja malenkost ma mal drugač frizuro od zadnjič. Predvsem krajšo in drugačne barve. Nisem več sončnicauser posted image .

Samo da nisi hudauser posted image ,saj vem da nisi,si pa vseeno lepa,kot prej,samo malo bolj osvežena z novo pričesko!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
29.5.2008 9:19:50   
nana35
To je pa tako,če imaš računalnik lahko skoz prižgan,kajne Triš?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
29.5.2008 9:23:27   
Alfabeta

Samo da nisi hudauser posted image ,saj vem da nisi,si pa vseeno lepa,kot prej,samo malo bolj osvežena z novo pričesko!

Hvalauser posted image user posted image , sem vesela ker nisem več rumenko. Kar je bil moj ponesrečen samoposkus barvanjauser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?