skuštrana
|
Joj, kako se dnevi vlečejo, ko ni Lize..Saj jutri pride. Hvalabogu, no. Sploh ne vem več kaj naj delam, sem že vse počistla, sprehod je za nami...A rsen je pa tudi tako zelo priden, da z njim nimama kaj delat Biba leze - ni bilo nič posebnega, ena ženska, ki nima kaj pametnega v življenju počet je hotela malo očrnit Klaudio, ampak sem javila Jančiki in je vse lepo zbrisala . Mei tai -kar odvisen postaneš, ne Kinnie, lahko vzameš otroka iz vrtca kadar hočeš. Mi smo Lizo čez poletje čisto izpisali, je pa vpisana s septembrom. Lane, mene je po porodu z Lizo full dolgo bolelo, peklo, ...Ampak sem potem si prišla gor, da je to že na psihi, ker me je parkrat boleleo, potem me je bilo pa strah..Probaj se čisto sprostit. Ribe - ja, v mojih tablicah je bela riba že full kmalu. Samo tuna ni bela riba Mah, tablice gor ali dol- jaz sem danes Arsenu dala malo jogurta, ker revež spet ne kaka..In po moji logiki je boljše mu dat nekaj "naravnega" in to uredit s hrano kot pa mu dajat v rito svečke in raznorazne sirupe..Zdej bomo probali z jogurtom, pa kar bo pač bo Noa - nabavi baby vac Se splača Kontaktiraj uporabnico Rijo, pa ti bo vse razložila. Jaz jih prodajam na Hr in ti povem, da so mame navdušene, full se jih proda.