|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
19.5.2008 23:54:38   
Margareta
lahko noč. Zdaj printam, pa še kuverte moram napisati. 

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.5.2008 0:01:07   
micla
Evo, pa smo zaspali. Samo je zgleda res luna, ker je bilo to že skoraj mission impossible. Ampak mami vedno rata, ni kaj,  Pa še celo flašo je spila. user posted image

Zdej grem pa še jst pod kovter. Moj pa zgleda da bo kar na kavču spal danes. Se je tko fajn namestil in se z dvemi plahtami pokril. Ma kar naj, bom jst bolj
komot v postli.

kasija....pospravljanje pa je pri meni tko, da ko je že res fajn kriza se pač lotim, ker ni druge izbire. S cunjami je isto, ko ni več kaj oblečt pa se lotim likat. Ker zlikano pa mora bit...ne vem pač zakaj, ma imam to od moje mame, ki me je naučila prou vse speglat, pa se kar ne morem odvadit.
Problem pri nas pa je še, ker mi ful las izpada, pa jih je polna hiša, tko da bi lahko 2x na dan sesala. Pa še zdej ko se bo user posted image  začela prav zares plazit (zaenkrat dela samo finto- po nazaj se vleče), bom mogla resno to s sesalcem, ker sicer bo hitro pojedla kak las. user posted image Sem jo uni dan vidla, ko se je spravla dol iz puzel in je lizala ploščice. Še dobro, da sem lih prejšnji dan pomila po tleh.

user posted image  Mi je pa najbolj fajn pucat kopalnico (ma tudi to zadnje čase na 14 dni), ker je edini prostor, kjer se res vidi da je čisto in se sija, vsaj prve dva dni.

Grem, ker vas verjetno že utrujam s svojimi navodili za čiščenje. user posted image

Nočko vsem,

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.5.2008 0:05:24   
Pandica
VANILI   jaz sem tut tu user posted image
Sem se zdaj nasmejala tvojim postom. Te tako rada berem, res si faca.
Imaš pa res grozne "probleme" z marelo user posted image Si enaka kot jaz. Ko imam že skoraj vse naštudirane v nulo, pa se še vedno odločam katero vzeti. Meni je full všeč Peg perego Pliko P3 Classico. Pa kaj je najpomembnejše, da gre čisto v vodoravni položaj, ko naši user posted image spijo.
Glej, tu imaš njihovo spletno stran, pa si poglej malo.

http://www.pegperego.si/si/otroska-oprema/sportni-vozicki/pliko-p3-classico-g1471.shtml

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Kot pišete danes, da vas ima večina full goro perila za likat vam naj povem, da tut jaz spadam v to skupino. Ampak se mi zdaj res ne ljubi. Bom verjetno ju3.

Tattoo  ( Margareta ) jaz imam dva. Prvega sem si dala delati, ko sem dopolnila osemnajst let. Na dekolteju, nad levo zizo delfinčka. Ker tak veste, da sem nora na njih. Drugega pa 5 let nazaj na trtici, tak kr velik ornament. Bolelo je, ko svinja, ampak za lepoto je treba potrpet user posted image  
Ja, pa piercing tut imam v popku. Sem si ga tut dala delat malo po osemnajstki, med nosečnostjo valda, da ven vzela pa se mi luknjica ni zarastla pa sem ga dala nazaj not user posted image

Joj, mala joka, moram it

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.5.2008 0:06:49   
janja
Ja, ja vanili...luna bo že jutri. Me je kr strah. Nazadnje je prejšnji teden Andraž 3x padel s postelje. Pa kljub temu, da ima varovalo.

user posted image je ta marela. Zato sem jaz že na začetku kupila PP Pliko P3 in ga mislim zgont do konca.

margareta
- nič nisi prifuser posted image . Jaz jih poznam kar nekaj, ki so tud pisale na vse konce. Pa kaj a smo me krive, če ne dobimo vrtcev. V 80. letih jih je bilo ogromno (no sej je blo tud veliko otrok), pol so jih pa 3/4 zaprli in majo v njih vse drugo. Naj jih ponovno odprejo, tiste druge dejavnosti pa preselijo na druge lokacije. Kaj se zdaj sprenevedajo.

No, jaz sem perilo že porihtala. Zdej čakam, da se mi na youtube naloži še en filmček. Evo, mi je enga že naložil. Pa sem dala še enga. Jih bom jutri prilimala, da boste spet lahko mal gledale. Mehurčica, lane31, klaudia, jasna - pogrešam vaše filmčke.

Še pod tuš skočim, pol pa spančkat. Vreme je pa za posrat. Namesto, da bi uživale na sončku, se skrivamo med štirimi stenami.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.5.2008 0:15:20   
VANILI
joj sem brala en dnevnik... samo še tole:
dan odprtih vrat
kje: pri meni doma,
kdaj:  ta teden (razen v četrtek hehe), najraj dopoldne
kdo: katerakoli od vas plususer posted image
kaj: vse: čvek, čvek, drink, pa kaj za prigriznit.

ajde, kera si upa.

zdaj pa RES grem

padica, oj! veš tale peg je nam prevelik,.... eh moj mož hoče met marelo, vredno 500 evrov, za 100 evrov, tako, da bi bila komot otroku, a tako malo, da bi šla v petino prtljažnika. Jasaj, marskovska logikauser posted image
in- lepospi!!

janja - občudujem te, resnično. evo jaz sem mela plane za danes za pospravljat, pa ni volje. Kje jo ti vzameš da si tok pridna??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.5.2008 0:19:36   
Pandica
Eh, je bil samo lažn alarm user posted image  user posted image

user posted image    Je kr v spanju nekaj zajokala in spi kr dalje. A vaši tut to delajo kdaj? Pa sem bla ziher, da se je zbudila. A kaj sanjajo al kaj?

Ja, Micla   vidiš, da mamice vedno vse znamo in zmoremo. Ti dedci pa...eh, nem raje komentirala, da se kateri ne zamerim user posted image
Pa, ko si začela pisati o lasih si me spomnila na to kaj sem že hotela najmanj 20 x napisat, pa sem pol vedno pozabla.
Meni od poroda dalje lasje izpadajo full, kar v šopih. Ko se češem jih je pol vedno polna krtača , bolje, da ne povem, ko si perem lase kako letijo ven. Pred nosečnostjo pa mi niso tako izpadali, ampak v mejah normale.
A se še kateri to dogaja? Saj sem 1x nekje brala, da se to kao v nekem obdobju po porodu potem nazaj "porihta". A je to res? Ve katera kaj več o tem? Ali pa tiste, ki ste že drugič mamice?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.5.2008 0:20:43   
sanwebdra
Vanili, tale tvoj bratranec pa si da opravit s poroko ... da bi si še pa website nardila ... no, bridezilla pa nisem! In ne bom, nikoli! A Tanja je Nemka?

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
crocsice so oriđinale, lepo prosim, saj bi prilepla, sem direkt, ko bi mi kera povedala, kakouser posted image

Če je slikica že na spletu, samo v post naredi COPY/PASTE!

Pa še to - JULJIJA JE PREHLAJENA ... in zdaj imamo vstajanje, ker duda ven pade, pa težko dihamo, pa nasploh bi se crkljali ... pa upam, da bo hitro mimo!

Štajerke, srečanje v sredo 21.05.2008 ob 11.00, kje (prosim, predloge)?:
- sanwebdra??

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.5.2008 0:27:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Štajerke, srečanje v sredo 21.05.2008 ob 11.00, kje (prosim, predloge)?:
- sanwebdra??
- Pandica ? ?

Mislim, da smo se zadnjič v Areni imele prav fajn, kajne punce? Samo ne vem kakšno bo kaj vreme ta teden. Sicer pa itak nisem 100%, če bo mi zneslo prit ta teden na srečanje, ker sem full v gužvi pa še vedno sma obe prehlajeni tako, da me napišite pod vprašaj.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.5.2008 0:28:09   
Margareta
vrtci - evo, sem pisala pritožbo res na vse konce, še predsedniku republike, poslancem, županu, ravnateljici vrtca,...

Ker se mi res za malo zdi, da vedno zvisim. Vala smo skoraj dve leti vozili iz Kamnika v Lj, ker v Kamniku ni bilo prostora. Se pravi je mulček vsak dan naredil 50 km. Zdaj mi pa serjejo še pri Evi, da je za 15 dni premlada, da bi jo sploh upoštevali. Mah, res jih imam dosti.

Pandica - meni so tattooji tako lepi, sploh, če jih zna ženska nosit. Pa, si nekako ne upam. Se mi zdi, da sem malo staromodna. Je pa zato tattoovirana moja sestra in je  v k4 enkrat dobila nagrado za najbolj izvirni tattooo. Ta fotografija je bila potem objavljena v Dnevniku in starša sta takrat izvedela, da je moja sestra tattoovirana.

jasna - sem opazila na slikcah, da si bila prej dolgolasa, pa še tukaj te hvalijo, kako ti paše frizura. In res je. Jaz sem bom tudi verjetno postrigla na paž - ker imam isto frizuro že od leta 1985. Točno 22 let.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.5.2008 0:29:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Pa še to - JULJIJA JE PREHLAJENA ... in zdaj imamo vstajanje, ker duda ven pade, pa težko dihamo

Vidiš kak je fajn, ko mi pa nimamo dudice, ni tut takih problemov user posted image user posted image user posted image
Jo pa tut jaz slišim kak diha revica mala, ko ima nosek zamašen pa tut težko diha.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.5.2008 0:31:43   
Margareta
Pandica - tudi meni lasje odpadajo v šopih. In so čisto povsod, še iz spodnjih hlač si jih vlečemuser posted image . Ampak je bilo pri prvem isto. Vem, da se enkrat ustavi, ko si že na pol plešast se mi zdi.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.5.2008 0:35:25   
Pandica
Margareta   kje pa ima sestra tattoo in kaj? Joj, to je šele dobro, če starša sploh nista vedela, da je tetovirana user posted image

VANILI   pa kaj se ti zdi res tako velik ta PP Pliko P3? Men se sploh ne zdi, je prav super marela. Seveda se mi zdi še bolj minaturen, če ga primerjam z tem vozičkom, ki  ga imam zdaj in je full velik in težek.
Zadnjič, ko smo šle iz srečanja je šla Pikijakob z mano domov, ko ima ravno tega PP, pa sem brez problema spravla v kuferam oba vozička. Je pa res, da imam karavana.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.5.2008 0:38:59   
Pandica
Aha, torej nisem edina, ki bom plešasta user posted image  user posted image

Ne, samo res bejbe, kak pa meni lasje izpadajo to ja ni res. Pa mi nikoli niso tako. Kamor koli pogledam so moji lasje, pa še Zala me full cuka in vleče za njih, je ugotovila kako se to dela. Pa imam čop, pa nič ne pomaga. Me vseeno full cuka. Sem se ravno danes zjutraj "drla" na njo naj me ne vleče tak za lase, ker to mamico boli user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.5.2008 0:39:01   
Margareta
Pandica - en tattoo ima čez cel križ in se nadaljuje ob pasu ter sega malo po trebuhu. Je pa domišljijski težko napišem. Potem ima na roki bodečo žico in na drugi roki kačo. Ampak je tak tip ženske - da ji to paše. Suha kot prekla, dolgolasa blondinka.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.5.2008 0:42:34   
Pandica
Uhhh, potem pa jih ima veliko. In tut kar nekaj kože potetovirane. Pa morjo res bit dobri, da je dobila še nagrado.

Grem si še zobe umit, ker stuširana sem že, pa še pridem nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.5.2008 0:43:15   
Margareta
Mah grem spat.

Vanili - midve sva pa tehtnici. Se vidi. Diplomirala boš iz vozičkov. Tako kot sem sama, potem sem pa izbrala Zappa najslabšo možno varianto.

Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.5.2008 0:44:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Mah grem spat.

Vanili - midve sva pa tehtnici. Se vidi. Diplomirala boš iz vozičkov. Tako kot sem sama, potem sem pa izbrala Zappa najslabšo možno varianto.

Jaz pa nisem tehtnica, pa sem že tut diplomirala iz marel, ampak nisem izbrala še nič.
A uganeš kaj sem? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 20.5.2008 0:45:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.5.2008 0:50:10   
Margareta
dvojček, rak?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.5.2008 0:52:41   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

dvojček, rak?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.5.2008 0:54:43   
Margareta
prosim povej, kdaj si rojena. Vem, da nekje celo obstaja nek seznam. Pa ne vem kje. Jaz sem 21.10. 1972

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.5.2008 0:55:29   
Margareta
sestra bo pa 25.05. praznovala 30 let. Moj Val pa na isti dan 25.05 - 3 leta.

Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.5.2008 0:59:26   
Pandica
Strelec sem, evo, da te nem več mučla user posted image

Jaz pa sem rojena decembra. A hočeš še dan in letnico? Poišči seznam user posted image   user posted image
Eh, saj jaz tut ne vem kje je. Bog ve na kateri strani je, ko smo take čveke.

Aja, pa Val ima full lepo ime. To ime sem imela tut jaz v ožjem izboru, če bi bil fantek.

Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.5.2008 1:02:03   
Margareta
Pandica - grem spat, pa se tipkamo.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.5.2008 1:06:17   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image    Je kr v spanju nekaj zajokala in spi kr dalje. A vaši tut to delajo kdaj? Pa sem bla ziher, da se je zbudila. A kaj sanjajo al kaj?

Veš, da sanjajo. Naš včasih tud zajoka v spanju, ko pa pridem k njemu pa lepo spi. Ali pa podoživljajo dnevne dogodke, sploh če se jim je veliko novega dogajalo.

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Ja, Micla   vidiš, da mamice vedno vse znamo in zmoremo. Ti dedci pa...eh, nem raje komentirala, da se kateri ne zamerim user posted image
Pa, ko si začela pisati o lasih si me spomnila na to kaj sem že hotela najmanj 20 x napisat, pa sem pol vedno pozabla.
Meni od poroda dalje lasje izpadajo full, kar v šopih. Ko se češem jih je pol vedno polna krtača , bolje, da ne povem, ko si perem lase kako letijo ven. Pred nosečnostjo pa mi niso tako izpadali, ampak v mejah normale.
A se še kateri to dogaja? Saj sem 1x nekje brala, da se to kao v nekem obdobju po porodu potem nazaj "porihta". A je to res? Ve katera kaj več o tem? Ali pa tiste, ki ste že drugič mamice?

Lasje tudi meni še vedno malo izpadajo, ampak najhujše je že mimo. So mi tud kar v šopih izpadali. Meni se je enako dogajalo po prvem porodu, potem pa se sčasoma porihta. Jaz takrat naredim kuro - kake 2 meseca si lase perem s Fitoval šamponom za krepitev lasnih korenin. Meni malo pomaga.

Margareta kje pa ima sestra tattoo in kaj? Joj, to je šele dobro, če starša sploh nista vedela, da je tetovirana

Ta je pa dobra. Vem še za eno cvetko. Nečakinja od mojega je bla stara 15 let. Pa je dobla za RD en denar. In kva je naredila. Šla si je narest piercing v popku. Mama je zvedela šele čez kak teden, ko jo je videla - nosi same take majčke, da popek ven gleda. Jo je skor kap.

pošiljam...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.5.2008 1:09:00   
janja
Pandica - jaz sem pa mislila, da si škorpijonka. No, saj nisem velik falila.

Nč. jaz grem spat. Mi moj že grozi, da preveč ponočujem in da bo šel računalnik stran. Pajade, prej TV.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?