VANILI
|
Helou šeod mene! Danes sem kar malo žalostna, ker doma samevamo, je šel na službeni piknik, dopoldne smo ujeli krpe sonca, na srečo, ker zdaj je že temno in se pripravlja k dežju. Ja,sem hotla rečt, da bi raje šla na morje... uživajte vsi, ki ste na počitnicah!! No pa sevedavsi, ki ste ostali doma. sanwebdra - juhu za morje, kam pa greste?? Danes sem vidla ful visok in lep mlaj, pa grmado za kres... upam, da jih ne bo dež presenetil. vedra - meni je knjiga všeč, ker ima recepte po starosti, od zečetka uvajanja gh pa vse do predšole. Jaz si pri vsakem receptu označim, ali so moji z veseljem popapcali alise jim je zatikalo po grlu . Pa not je polno nasvetov. Tako, malo ti razširi obzorja. Čeprav mi je moj včeraj v napol smehu rekel, naj ne kompliciram preveč, ker sem se zanimala za to, katere začimbe lahko dajem . No, katere vi dajete? Vem, da je bil enkrat v Mami napisano, a pojma nimam, kam sem dala... lane31 - kam hodite po igrače? Jaz bi tud rada vedla. Smo kupili en poganjalc za Teta, je bil 100 vrov. Sicer je ful v redu, ker ga lahko že zdaj uporablja, ampak vseeno se mi tista plastika ne zdi tok vredna ... suzanamai - gimnastičarka- sanjala sem, da ti moram rečt, da ko boš delala salto-mortale, ne imet Zoje v mei taju!!! sej sm vidla, da si ful spretna, in ti verjamem, a vseeno valči - kako kaj zdravje??? eno veliiiko vam pošiljam!! mama06 - kako si pa banano naribala??? joj si me zdaj nasmejala in sem malo boljše volje