VANILI
|
valči, a nimate dežurnega P?? Ker če se majceniže tako vleče, bi blonujno jo it pokazat. Upam,da sidanes to uredila,sem šele začea brat, pa kar proti komentiram... janja - prav luštkan je Urbanček! Je pa vztrajen! Kdaj keri kaj osvoji, sploh ni merilo za to, kako bo kasneje motorično spreten. En primer: v vasi je punčka, zdaj stara kake dobra 4 leta. Hodila je na fizioterapijo, ma se je blo narobe. Živa je pa prehitevala. In po treh letihje ta punčka kot profesorca sedla na Živino kolo in se furala po dvorišču, naša Živa pa vsa lesena, s koleščki... Tako da - vsak je za nekaj. Moram pa rečt, da naš Teo danes se je prvič sam vsedel!! Najprej sem mislila, da ga je živa dala sedet, ko je sedel na armafleksu, potem pa sem bila rpiča temu dejanju, ko se je sam vsedel. Seveda sem hotela posnet, a čim sem vklopla aparat, me je sam bulkal in se smejal, pa nič od sedenja, valjda . Tako da ob drugi priliki. house - pa je le zaj al una detektiva, jes!!! Ja, tud jaz bi bla rada njegova prijateljica... nočno zbujanje in zgodno vstajanje: dobro, da se mali ponoči zbuja, mi je čist ok, ker ful intenzivno vleče, se hitro naje in potem v hipu zaspi. jaz včasih kar zaspim, pol ko mi pa glava naprej pade, se pa zbudim. Ampakzadnjič je nekaj cvilkalo ob treh. Prižgem luč in ga zagledam na vseh 4, kako se mi smeji. Pol je zagledal atija v pojstli in se na vsak način hotel dokopat donjega. Sem mu rekla,najse obrne stran. Pa je ponovil ob petih isto zgodbo, samo da sem bila tako crkjena, da sem ga dala med naju. Pa ga je tako nabunkal, parkrat klofnil, potem pa ga začel vlečt za majico,dokler se ni obbrnil - potem pa tisti dvozobi nasmeh, ki ti ga podari beba- da je več vreden kot spanec! No,seveda te takoj za tem prešine, da je vseeno še ful zgodaj in bi se te igrice raje šli kakše 3 ure kasneje... Ja pa ne. Ob šestih je po novempri nas budnica. Ojej... jaz pa do enih tu visim,pol se vmes 3x zbudim... ne,janja,jaz sem napoleon ! mehurčica - moje pisanje je res grozno, vem, ampak ne gledam pod prste potem pa nikoli ne berem za sabo, ker verjetno ne bi ničesar poslala... al mi pa tadolga tipka ne prime, al pa premalo pritisnem. Saj danes sem si nohte ostrigla, tako da lahko bolj pritiskam. Vidiš?? gh in vedra - danes sem mudala 50ml mleka in riževe kosmiče. vse zmazal, samo vmes je enkrat pogruntal, da se ful dobra fora zgodi, če pihne ravno, ko ima polna usta hrane. In ker je bilo nepričakovano, sem dobila nazaj porcijo po očalih, laseh, oblačilu... tleh, mizi... . Samo sem ga zamotila in se nič na glas smejala, da ne bi poštudiral, da je to dobra fora. Čeprav v sebi sem se pa smejala. sem hotla rečt, da imam doma eno meni dobro knjigo "Velika paparica za male papavčke", avtorica Annabel Karmel, noter je napisano po dnevih in tednih uvajanje gh, kako se pripravlja hrana, pa recepti...mi je všeč, pa še kakšno idejo dobiš. Čeprav sem recepte probavala na Živi, pa nič užgalo. Ampakto kasneje, kot dojenčica je pojedla vse kar jije prišlo v usta. Potem pa kot bi odrezal. Al ni prave barve, ali oblke, ali vonja... suzanamai - a tvoj oči je pa tak tahud motorist, uau! Ja možno, da bo tudi Zoja,pravijo da eno generacijo preskoči... meitai - ja saj jaz ga mam tud tko, ampak zgleda je malo večj,pa mi povsod gleda ven. Se je pa danes zgodilo, da je sredi trgovine začel filmat... ga je ena prodajalka ogovarjala, jaz ga pogledam, on pa že z učki nekam u luft... In sem mu naslonila glavico name (a jo ti nazaj nasloniš, ko spi??). No mi je bilo tako lepo,da je zaspančkal, ker semi res zdi, da mu je noter udobno - no pa da ga ne bi zbudila, sem začela ful poševno hodit, noge veliko naprej kot rit, glava je pa še zaostajala... kinnie, pa kaj ti živiš v naši vasi???!!! Kot da bi opisovala, kako je pri nas! Tudi ni otročkov, do civilizacije je pa 1km,peš pridem nikamor, edina cesta za sprehajat je polna norcev v avtomobilih, tako da mora Živa skos po bankini hodit, jaz z enim delom viozička tud, tako da so naši sprehodi pravi adrenalinski šok!! Drugo pot, ki je makedamska in je vodila do gozdička in potočka,pa so sosedi zarli, ker se tam zdaj pasejo krave... in so že naredile tako blato... tako da me ima, da bi naredili ograjo - čeprav mi je prej ila všeč širina... ampak to pa tud nč od nč...