valči
|
o jutro! Dobro jutro! Evo,naredila sem jogurte,zlikala perilo,ker imam alergijo na kup perila,ki ga podnevi gledam,a polek otročkov ne uspem zlikat,ker Nina je cartika,ki je rada na rokah. Ne bom mogla vsaki posebej napisat,ker je preveč napisano,pa taka ura,da mi vse pleše.Samo par besed. lasje-izpadanje katastrofa ker tako izpadajo,da joj.Še čop moram imet,ko spim,če ne je Nina vsa v laseh zjutraj,ko se ponoči sdoji.Na tleh,ko se češem,največ mi jih gre,ko si jih umivam,zato je to enkrat na teden.Imam pa lepo barvo,naravno,sem ponosna nase,da sem zdržala,ker sem se od 16. leta barvala,sedaj pa sem že eno leto naravna rjavolaska. kašice,kupljene nikakor in nikoli ne more tega jest.Sem ji kupila 3,ko je imela krst,pa je tak fris naredila,ko sem ji dala,da joj.Skremžila se je,kot da je limono. In ker mi je v veselje pripravljat papice za njo in jih rada je,sva obe zadovoljni.Čeprav zasračkam kup posode. Današnji jedilnik: zjutraj-kašica iz koruze in AM,120 ml dojenje in uspavanje malica ob 11-1.5 jabolka,3 suhe slive,dva Plasma piškota,kuhano in z paličnim zmiksano,mi je pol še pri zdravnici sdo konca pojedla kosilo-kus-kus bučke špinača,zmiksano,dodam moje mleko in kako kapljo olivnega olja večerja-polenta z mojim mlekom Vedno mi vse poje 120-180 ml,vmes se precej doji pije pa sok,na katerem se je sadje kuhalo in čaj. Danes je bila cepljena s težo P ni bila zadovoljna,je rekla,da je za 5 mesečnika težka Pa kaj naj,dete mi lepo je kaka 3 krat na dan,je zadovoljna...Je rekel možek,da se preveč sekiram,da ni tako mislila,morda sem občutljiva,samo vem,da se trudim. Je bil še sin na sistematiki in baje zelo pohvaljen,da je vse uspešno opravil in je baje intelegenten otrok Klaudia,mere za 7 mesecev-6870 gramov,68.5 cm Vsem bolanlčkom čimprejšnjo ozdravitev ,mamicam pa mirno noč,Vanili,upam,da ne boš marel sanjala .Nočka