VANILI
|
DOBRO JUTRO! evo od šstih naprej ima telovadne vaje, ampak se ne sekiram, ker je v posteljici, kjer se mu najhujše, kar se mu lahko zgodi, to, da se zakajla v en tak narobe rogljičkast položaj, ampak potem se itak začne dret, da ga pridem odkajlat . ja, izkoriščam osončne dneve maksimalno, tako da vse ostalo je na status quoju, razen danes začnem izvajat svojo grožnjo - vse živine igrače v vreče za smeti, pa da vidimo. internautica - super, moj si je napasel oči na jahticah, itak pa je to samo "sanja svinče o kukuruzu"-varianta, ker so ti čolni noro dragi, tudiun "mali", kot ga on hoče oz.sanja o njmu, je 50.000 evrov, tako da ostajava pri sanjah še do penzije . No sva se pa zmenla, da če on čoln, jaz vikend na morju. Spet "svinjče" varianta... Teo je užival, gledal okoli in se mu ful dogajalo. Sem pa ponovo zelo žalostna zaradi ZAppota, ker je totalno zgrešen, ko je Teo spal, mu je seveda glavica visela čist nerodno. Sicer se sam ni sekiral, sem se pa jaz. Zdaj pa moram pokukat, kdaj ma Teo posvetovalnico, se mi zdi, da glih v četrtek, tak oda potemtakem naju ne bo. Kje se pa dobite? Kje zunaj?Blagor vam. Mi lahko delamo samo sprehode po prometn cesti, kjer vozijo norci, pa še to moram po bankini vozi, ... Brez veze. Ne vem, kaj bom, nekam mi gre vse tu na živce. Jasna, samo sem hotla dodat, itak pa so te že potolažle, da si super mamica, in da si mamice na splošno delamo preveč idealno sliko o tem, kakšne naj bi ile, in če kdaj izgubimo živce, joj to se pa kao ne sme. Se sme, čist normalno je, da kdaj film poči, ampak važno je, da veš, da imaš svoje zakladke rada.. mah zdaj me pa že kliče, Teo, sem hotla rečt, da enkrat, ko si dovoliš tud znoret, in vedet, da je to "normalno", ti bo lažje. Ja, slabe mamice zihr ne bi bile na RR-ju in nabirale izkušnje o svojih ... in hodile na srečanja... ojej zdaj pa hud alarm vas beerem zvečer