|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
9.5.2008 23:28:10   
jasna
ježek, dobrodošlauser posted image . Maš pupo al princa?user posted image  

vanili, sej ne rabiš kapceuser posted image . Lepo se imejte jutriuser posted image

Nočko punce!

< Sporočilo je popravil jasna -- 9.5.2008 23:29:56 >

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.5.2008 23:29:59   
ježek
Fantka mamo, res pravega princa.user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  NIKO je.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.5.2008 23:30:22   
VANILI
evo, kaj sem rekla

ko mili pride gor
vse desetke doluser posted image

ježek, helou!
Kar vključi se, no problem.

metkica, bolečine:daj mene je bolel izdrtek zoba kak teden. Vsak dan lekadol, vsak dan je bilo malo bolje. Če se ti pa zdi, da je hujše, pa le pojdi nazaj, da se ni kaj vnelo. Pa si dobila nekaj za grgrat? Meni se zdi, da žajbelj?

skuštrana - ko je bila Živa enkrat pri ej starosti zaprta, so jo odprle sladke kamilice - čajček.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.5.2008 23:48:46   
VANILI
samo še to pol pa likat:

suzanamai:a lahko se še jaz uštulim za domače slive (pa če maste še kaj domačga od sadja tut)??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 879
10.5.2008 0:00:01   
micla
Na hitro, ker komaj gledam.     Bili smo pri P. Uhce so OK. danes smo vzele še zadnjo dozo ab in zdej grem v postlo molit, da se ne ponovi spet.

Sem tko utrujena...sem 2,5 ure non stop sprehajala user posted image  po gorici, d jer ona lepo spančkala. Pa ustavitse pa itak nisem smela, ker pol je o 2 minuah auf.  Ma vse za našo user posted image , samo da bi bla zdrava.

vanili...prideš še meni kej zlikat.   Mene to jutri čaka.

metkica....bogica za uhece. Upam, da ji prime. Moji hiconcil ni povsem pomagal in smo zato zdej drugo rudno dobile sumamed.  

Grem....jutri kej več....

nočko

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 880
10.5.2008 0:00:08   
sanwebdra
Vanili, kje si bla pa prej, ko sem te iskala ... user posted image

Ježek, FINALLY!!!!!! Welcome!user posted image

Nič, vidim, da Vanili že pridkano lika ... jaz grem kar spat. Likali bomo takrat, ko bodo prazne omare ... Nočko!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 10.5.2008 0:01:18 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 881
10.5.2008 0:45:54   
*pikijakob*
Sanwebdra Kaj to vse poje Julija? Neo je raje tečen kot da bi kaj pojedel kaj mu ne paše. Par žlic, pol pa fertig. 

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 882
10.5.2008 7:55:45   
lane31
SANWEBDRA..........IMAM 2 KARTI ZA DANAŠNJO TEKMO .......ČE ŠE RABIŠ SE HITRO JAVI ......Prodamo za 40 € (mož  prodaja)

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 883
10.5.2008 7:58:40   
lane31
Dobro jutro ....smo še vedno brez tt user posted image  nosek pa še dela grrrrr user posted image  
Spanje....se je zbudila malo ponoči ,a mislim da je ni bolelo ker ni jokala , samo dudo je rabla in čaj ob 2h

Mehurčica.....bravo Eni za gibčnost ,pa seveda za papiko tudi user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 884
10.5.2008 8:18:03   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Jaz sem bla tista, ki sem vnovčila 4 bone in evo ... uspelo tako, da sem imela dve prijateljici s seboj ... user posted image user posted image

ja res, se opravičujem user posted image . Sem površno pogledala.

pa dobro jutro vsem user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 885
10.5.2008 9:32:50   
Kasija
Dobro jutro!

Ježek dobrodošla!

Jasna žal večer ni bil za druženje v dvoje, ker je user posted image  prišel pozno in povsem izmučen od dela.

Danes je pa spet na hiši in jutri bo tudi. Tako da bom mogoče malo več utrujala tukaj. Brskam po netu za razna vrata, okna, tla, ploščice...in vas vmes kaj prečekiram.

Elianu tudi izbija zgornji zobek. Ampak (trk-trk) ni toliko siten, kolikor res veliko spi no in se velikooo doji. Upam, da bo tale lažje prišel ven kot prejšnji.

Lep dan vam želim in lepo se imejte! 

< Sporočilo je popravil Kasija -- 10.5.2008 9:33:25 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 886
10.5.2008 9:44:11   
drobižek
Dobro jutro, dober dan...

fredov obroč - ja, smo ga uspešno zamenjali (kot pravi sanwebdra) brez kakršnihkoli pogajanj kljub temu, da v knjižici piše , da reklamacija ni možna. Sanwebdra še enkrat ti hvala!Mormo še tega napihnit in probat...user posted image

lane31 - tvoje karte smo v četrtek tudi že pokoristili! Je prav pasalo iti po dolgem času v Maribor. Seveda pred koncertom še malo po mestu...v astorijo na sladoled...no potem sem tudi videla kje je Marpurgi in kje se včasih dobivate štajerske desetke, pa C&A je po novem zraven...se vidi, da me že zelo dolgo ni bilo tam..

janja - pri nas doma imamo Živouser posted image

tave in kasija - kateri voziček imata? A marelo?

metkica -   ena za tebe, da čimprej neha bolet, ena za Luno, da se čimprej pozdraviuser posted image Pa hvala za link od HM.

Jasna, Neli - zakaj ji pa nisi rekla, če ti lahko perilo obesi? Ti pupa pridnauser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 887
10.5.2008 10:00:21   
drobižek
user posted image Živa tudi noče več flaške. A je premalo ponoči ena flaška pri tej starosti? Najbrž je premalo....ji pa dam namesto flaške riževe kosmiče z mlekom. Ampak to ni isto kot samo mleko, ne? Koliko mleka bi morali user posted image še dobiti pri tej starosti?

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 888
10.5.2008 10:05:14   
Kasija
user posted image

Drobižek zgoraj sem se trudila dat fotko eliana v vozičku od teja (tave). Sicer prvič to delam in upam, da mi je uspelo. sicer pa je marela mclaren techno.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 889
10.5.2008 10:06:17   
Kasija
Uspelo user posted image  Fotka je gor - kar ne morem verjet. Tele fottke me ponavadi ful živcirajo preden rata.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 890
10.5.2008 10:17:34   
drobižek
Kasija - hvala. lušten Elian...a se da tudi naslon dol? Kaj pa cena?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 891
10.5.2008 10:49:32   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Še to sem hotela povedati. Bili smo na pregledu pri dermatologinji in je rekla, da ona ne priporoča nobene sončne kreme do enega leta user posted image  

Majoli meni je naša dermatologinja rekla ravno obratno. Da jo moram obvezno mazati z nizkim faktorjem večkrat na dan, na izpostavljenih delih telesa, saj je koža tako občutljiva, da hitro dobi opekline. Priporoča pa Eucerin ali Vichy kremo. Vse ostale so baje prepolne kemije.

Jenny Anny moški kotiček, o tem raje ne bi, no na kratko, včeraj sem samo za 10 min skočilo do veterinarja po zdravila za mačka in me je že klical, mala jokala za user posted image  in kaj se je zgodila? Zdrsnila mu je iz gugalniceuser posted image . Ko jo hotel ven vzet mu ni uspelo in je odstranil sprednje varovala, mala pa direktno na tla. Mislim za popuser posted image . Kadar je doma ima itak full obveznosti od fitnessa, košarke, kavic.... No ja ne bom jamrala, ker sem se že navadila, pa še paše mi, da nisva tolk skupaj. Sva imela včeraj le 10 obletnico poroke. Madonca hitro minevajo leta. mi je prinesel full lep šopek, bombonjero potem me je pa še na ribice peljal. Njami res Minutka je zakonuser posted image .

Punce ne me strašit z zobozdravnikom, jaz imam datum za kirurga. modrostni gre ven septembra, sedmica pa oktobra. Če boste takele pisale, me ne bo videluser posted image . Mi je pa moja zobarca zadnjič ven spulila zgornjega modrostnega in nisem nič čutila, pa tudi pol me ni nič bolelo.

Sanwebdra, kaj si ti to vsako stvar posebej plačala, pa bon zraven dala? Jaz jih že tiskam, bom kar familijarno šla v hmuser posted image , pa še celo ulco bom sabo vlekla.

Vanili hvala ti za kremice, za slive ni problem, bom prinesla.

Kasija nore slikiceuser posted image user posted image user posted image . Zoja mi je full všeč, ko povečam slikco, vidim hudičke v očeh.user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 892
10.5.2008 11:14:25   
metkica1
Dober dan,

evo nas bolniki.user posted image

Dobrodošla ježekuser posted image user posted image
Stanje pri nas se umirja, mala vročine nima več, nosek je bolje, učke tudi, ponoči pa je kar fajn spalauser posted image user posted image sedaj imama AB do petka nato pa kontrola. Sva res pravi čas šle, da je bilo vnetje še na začetku.
Tudi apetit ima nespremenjen.......trkam..............

Jaz pa tudi nisem od 3 ponoči vzela tablete in bolečina ni tako huda, molim resnično molim, da se mi nebi spet začela bolečina stopnjevati, ker sem toliko prestala ta teden, da groza.user posted image  Sem pa fasala danes zjutraj še herpes.user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 893
10.5.2008 13:13:49   
suzanamai
Po hiši mamo za znort razmetano in ker ne obvladam več, se mi zdi,da bom staknila popiz ditis in znoritis (to sem že) in vzela vreče za smeti, ki so v hčerini sobi že grozeče pripravljene, ter metala z lopato igrače not, nič sortirane, kaj me briga!!!Ne morem prit v spalnico, ne da bi stopila na kakšno enkico od legokock, ne najdem lastni copat že cel teden, danes celo Teotku nisem našla kapice, nobene, samo uno zimsko z ušesi, ki ni ravno za na plus 20, tako da mi je vrelo že od jutra,grrrrrrrr!!!!!!

Vanili kakor se hudo sliši, ideja z vrečami za smeti ni slaba, pri nas je samo to pomagalo. Sicer igrače niso šle v smeti ampak v zadnji skrit kotiček v kleti. Še danes ko prižgem sesalec, začne hitro pospravljati svojo sobo, saj ve, da bo čez 1uro njegova soba na vrsti in kar ne posesa sesalec, gre v vrečo za smeti...user posted image

Danes pa jaz visim na rr, ostale pa uživate. Ma sva ravnokar prišli iz sprehoda, mogla bi malo pospravit, pa se mi ne da. Bom počakala sušilca, da me pokliče s svojim piiiiiiiiiiiiip, pol pa akcijauser posted image .

Metkica držim pesti, da čimprej neha boleti in zauser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 10.5.2008 13:14:35 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 894
10.5.2008 13:50:24   
metkica1
Hvala vsem, za lepe želje in branje mojih postov o samih boleznih. Upam,da se tole čimprej konča in zaživimo zdravi.user posted image

Suzanamai imaš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 895
10.5.2008 16:42:11   
metkica1
Nobene ni, vse se sončite. Mi moramo biti notri še kakšen dan oziroma dokler bo pihalo. Pri nas vsak dan piha. Pa tudi sama je bolje, da sem notri zaradi zoba, da se kaj ne prehladim.
Tavečja je šla v babiki in bo tam spala, ker bi ji bilo preveč dolgočasno doma, ker jo v tem vremenu ne morem držat v hiši.user posted image
Joj vanili tudi jaz bi včasih najraje vzela vrečo in zmetala nekam. Če tudi je otroška soba kolikor toliko pospravljena v nulo ni nikoli je po dnevu ali dveh v razsulu. Se mi zdi, da če en dan kaj pretirano ne pospravljam imam drugi dan kot bomba in pucam, kot nora. Najbolj me jezi, ker noben nič ne čuva, jejo povsod kjer jim paše, če leti potleh ni važno, če se sleče in cote pusti tudi ni važno, ma kje pospravit.
Tavečjo skoz štrapciram, da pospravi za sabo cote in igrače.  Nad user posted image   pa sem že obupala.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 896
10.5.2008 17:44:34   
mama06
metkica1 čimprej se pozdravite.

moški kotiček - me pomirja, ko preberem, da imajo tudi vaši dragi zmožnost sleči se in pustiti pač tam, kjer mu "pade z ri*i"user posted image . Pa pridejo že boljši dnevi, ko misliš, da sedaj si pa na konju, potem pa spet pozabi, kje je koš za perilouser posted image . No, predvidevam , da is oni enako, a za druge stvari, mislijo o nasuser posted image user posted image user posted image

Midva sva pa danes sama, sva šla na sprehod, pridelala nekaj barve in odšla po picouser posted image user posted image . Je pa bil zelo priden, saj je pojedel 60ml krompirčka, cvetače in korenčka in to je zelo lepo jedel.

Duda - a si vaši že tudi sami vzamejo dudo in si jo dajo v usta? Naš to že nekaj časa prakticira, sedaj mu pa skoraj vedno uspe, da jo da not.

2ursae - jaz še nisem printala bonovuser posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
10.5.2008 18:40:58   
suzanamai
Duda - a si vaši že tudi sami vzamejo dudo in si jo dajo v usta? Naš to že nekaj časa prakticira, sedaj mu pa skoraj vedno uspe, da jo da not.

Tudi Zoja to počne že kar dolgo, več kot mesec dni. Drugače pa je sedaj najbolj zanimivo, da si štumfek potegne dol, pa nogico v usta, potem pa sesa svoj palec kot za stavo.user posted image

Punce a ima katera dvd od vzajemne? Bi si ga sposodila, al pa če mi ga presname?user posted image

Ne vem kaj ji je danes, že tretjo rundo spi. Upam da ponoči ne bo žurke.
No zdaj me pa pralni stroj kliče, saj sploh ne sfolgam danes, enkrat pralni drugič sušilni stroj piska. A se ne bi mogla zment in uskladit, ne pa da za vsakega posebej v klet skačemuser posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 898
10.5.2008 18:43:45   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Tudi Zoja to počne že kar dolgo, več kot mesec dni. Drugače pa je sedaj najbolj zanimivo, da si štumfek potegne dol, pa nogico v usta, potem pa sesa svoj palec kot za stavo.user posted image

To z zokni mi je znanouser posted image user posted image . Sva šla danes na sprehod in se mi zdi, da mi je nekaj padlo z vozička in se obrnem in je bil Jernejev zokn, ki si ga je potegnil dol, vrgel iz vozička, prste na nogah pa dal v ustauser posted image user posted image user posted image . Seveda  mu je bila gola noga za grickanje zelo všečuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 899
10.5.2008 19:05:24   
majoli
Dermatologinja je rekla, da zaradi senzibilnosti kožeuser posted image . Jaz bom Maksa tudi mazala in sicer z Eucerinom.

Ej, tale HM je pa fajn fora. Gremo v šoping!

Mi smo danes prehodili 18 km, po poteh okupirane Lj. Je bilo super.

< Sporočilo je popravil majoli -- 10.5.2008 19:06:01 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?