|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
11.5.2008 10:17:07   
suzanamai
Tako da, jasna, itak da si dobra mama. Po mojem mnenju si celo odlična mama.

Točno tako, pa kakšne maš? Take tri zlate sončke, pridna kot mravljica, polna nežnosti in ljubezni....

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.5.2008 11:33:05   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Sem pa jezna sama nase kot hudič, zjutraj sem našla micenega klopa ...

ja, klopi so že, sem zadnjič na vrtu rezala drobnjak in lepo mimo eden prileze...bo treba še ma to nadlogo pazit. Ponavadi so se klopi mene ogibali (imam res trdo kožo-od taščeuser posted image user posted image )...sem se preveč zanašala na to, na koncu pa pristala na antibiotikihuser posted image ...ta večja je pa zelo dovzetna na klope....bo treba pazit.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.5.2008 12:12:01   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Sem pa jezna sama nase kot hudič, zjutraj sem našla micenega klopa čist na bikini delu. točno vem, da se lepijo name, pa se še nisem cepila. Lansko leto sem šla, pa sem morala ostala cepljenja spustit zaradi nosečnosti, sedaj se pa še nisem zaradi dojenja. Upam da nisem že prepoznauser posted image .

Dojenje ni ovira za obnovitvene doze. Jaz sem se cepila, ko je imel čvergo dva meseca (služba častila user posted image ), in sem se takrat pozanimala.

Samo še to povem, da je čvergo včeraj dobil 5. zobek user posted image . Klaudia, za seznam torej: 11. 5., je pa prikukala na plan zgornja desna dvojkica. Zdaj čakamo še enko. 

Lp,

živa

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 953
11.5.2008 14:25:21   
lane31
Jasna........zdaj ga pa že serješ po malem......kaka slaba mama....daj no user posted image

ILRIDO KREMA......Morem naret reklamo ,sama seb bila hud alergik na sonce ,ne injekcije ,ne tablete ne kreme..........bolelo srbelo kot user posted image  ,še v lasišču bule ....pa mi je naša domska zdravnica svetovala to kremo......malo sem jo pisano gledala ker je faktor komaj 20 .......sama sem se mazala z raznimi baby kremami -višjega faktorja - hude alergije + rdečine......No od takrat se namažem z to kremo preden odidem na plažo in včasih še enkrat na plaži- po cc 6h .....sem nežno zagorela brez ene pikice........sama več ne kupim druge kreme in je tudi za mojo pikico ne mislim.......krema je sicer brez nekega vonja ,koža rahlo lepljiva ,a zakon zadeva za mali denar - pa še na hrvaškem jo imajo v lekarnah user posted image  Priporočam vsem ki zaradi alergij preživite dneve v apartmaju ali hotelski sobi in ssamo čakate večer - tako je namreč izgledalo morje za mene pred ilridom

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 954
11.5.2008 14:26:54   
lane31
Živa .....ojej že 5 zobkov...to pa je veliko....mi smo še vedno brezozobčki user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.5.2008 14:29:55   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Babe ne me prijavit.....pa hitro ite v šoping user posted image  Skurla sem reci in piši 70€ bonov in plačala 46 € .........upam da niso na vrata obesili moje slike in prekrižali user posted image
Vglavnem šla sem z dragim in mamo....in vsak je šel vsaj 5x na blagajno....pa niso nič komplicirali ........vsak artikel ki je bil dražji od 5 € sem plačala posebej in dodala bon.....tako je posamezem nakup prišel od par centov do plafon 6€
kupila za 46€
-teniske
-3 hlač
-7 majic kratek rokav
-2 klobučka
-1 šilt kapa
-3 zokni
-2 pižami-kratek rokav
-2 oblekici

kje si kupila teniske???

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.5.2008 15:14:20   
lane31
V ˘HM jih imajo zraven ostalih šuhecov

te bom še tesneje

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.5.2008 19:41:59   
mama06
metkica1 imaš ZSuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.5.2008 20:01:22   
živa
O, a je bil celo popoldne mir na RR user posted image ? Midva sva se dve uri in pol kregala z velikim gavnarjem, naj spi (čvergo je bil pa priden in je vmes odspal dve rundi user posted image ), potem pa obupala in smo šli pred bajto noret.

Pri nas nič novega, jutri bo en teden, odkar se čvergo zna dobro obračati tudi s trebuha na hrbet in ne le obratno, prej mu je to zgolj slučajno uspelo. Sedenje mu ne gre, je pa v 90 % z glavo pokonci na vseh naklonih vozička, mi dela trebušnjake oz. se kar drži dvignjeno in sem jaz že malo scagana, pa ga potem kar malo posedim v vozičku, kadar ga ne vozimo, ker se mi zdi, da se vseeno manj zateguje user posted image .

Mama06, kaj vam pravi na NFTh za sedenje? Daj mi razloži pravilno posedanje, ker meni je nekaj na hitro kazala v tej smeri in jaz nimam pojma, kako naj to izvajam. Imam v petek NFTh, ampak mene moja itak gleda, kot da kompliciram, in mi daje nasvete, naj malega kar posedam med hranjenjem ipd. Kako ga voziš v vozičku?

Jasna, ne nori z dvomi o dobri mami. A sta jutri z Janjo zmenjeni za foto-session ali greva na sprehod ok. 10h po Kodeljevem?

Deca je v postelji, jaz grem pa malo uživat domnevno miren nedeljski večer user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 11.5.2008 20:02:15 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.5.2008 20:40:57   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Mama06, kaj vam pravi na NFTh za sedenje? Daj mi razloži pravilno posedanje, ker meni je nekaj na hitro kazala v tej smeri in jaz nimam pojma, kako naj to izvajam. Imam v petek NFTh, ampak mene moja itak gleda, kot da kompliciram, in mi daje nasvete, naj malega kar posedam med hranjenjem ipd. Kako ga voziš v vozičku?

Voziček - večino časa je čisto spuščen, saj spiuser posted image . Kadar je buden in miren v vozičku, je spuščen, sicer ga dvignem za eno stopnjo in on da noge na sprednje varovalo ter se vozivo okoli. Pazim samo, da ne ruka preveč. Če pa kaj z dragim delava zunaj in naju gleda, ga posedem najvišje, samo on lepo leži nazaj in se igra. Se ne štema.

Štemanje - to zdaj že nekaj časa dela v ležalniku in se potem posede ter se mi smeji. Bojim se, da se ne bi prevrgel. Dejansko je to OK, saj sam to naredi in ga ne posedam jaz.

Posedanje - na NFTh se vse vaje izvajajo iz sedečega položaja, četudi še sam ne sedi. Imaš ga med nogami in izvajaš vaje. Malega pravilno posedeš tako, da leži na hrbtu, ga obrneš na bok( primeš ga med nogami in ga primeš za bedrco ter zasukaš v smer, v katero se bo obril - vedno enako obremenjuješ obe strani in počakaš, ga se otrok sam v celoti zasuče na bok. Mu ne pomagaš.) in nato zeno roko držiš preko medenice, z drugo pa primeš pri ramenih in potisneš navzdol. Če otrok še ni tako močan, da bi see sem posedel, ga pri medenici spustiš in primeš za drugo ramo. Vedno vse izvajaš preko boka. Je zakomplicirano napisamo, ampak izi za delat.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.5.2008 21:01:59   
mama06
živa - nekaj slikic iz NFTh imam tudi v albumu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.5.2008 21:18:13   
noa1
Hojla!
Sem mislila, da me bo kap, koliko bo za prebrat, pa zgleda vlada zatišje tule gor. Se vidi, da je vedno lepše vreme in vsi nekaj letamo okoli.
Moja princeska je končno zaspala...za kako uro...pol pa se bo spet zbudila zelooooo lačna.
Mi se še zmeraj dojimo celo noč na okoli dve uri (včasih več, včasih manj), drugače pa lepo papca vse kar ji dma za jest. Včasih zraven frise poka, ampak na koncu vse lepo poje.

Grem še malo Zrnca in Ladota pogldeat, potem pa pridem pokukat, kaj je novega.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.5.2008 21:25:16   
lane31
Mama06.........niti približno ne bi znala ponovit tega postopka pri otročku........kdaj prideš na srečanje da nas naučiš ????user posted image  

Danes sem kolebala z antibiotikom ali ga dati ali ne user posted image  Sem se odločila še počakat......kot veste nam iz noska še vedno teče kljub rednemu spiranju in sesanju ter operil kapljicam-zvečer.........mala je itak dobre volje razpoložena,vsakdanja.......in danes ko smo se vrnili ob 18h domov se mi je zazdela prevroča na tilniku ,zmerim in 38,2 v ritki user posted image  , takoj zatem je postala tudi sitna in zelo zaspana .....sem jo okopala v mlačni kopeli in ji spet dala voltaren svečko -zdaj je 2 dni ni dobila ,ker ne kaže da jo bolijo ušeska ,tudi ponoči ne.........in zdaj si mislim da je za prehlad pa res tumasto dati antibiotik, ker vnetje uh -če je šlo naprej od četrtka ,bi se moglo pokazati na njenem razploženju ali vsaj nočeh.......pa nič.......tako bom še počakala z ant in če bo še dalje vročična jo grem raje pokazat pediatrinji ,da vidi če je slabše .....ker kot mislim je le prehlad z rahlo povišano tt in bi ji naredila medvedjo uslugo z antibiotikom .
Zdaj spi ,mirno kot da nič ni......
Drugače pa nič posebnega ,isto kot ve smo veliko zunaj - se pozna na rr user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.5.2008 21:25:47   
mehurčica
No, danes se je pa cel dan posedala, tako da sem naredila par filmčkov in enega nalimala na youtube.user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=aVESdM28PZs 

Papca tudi zdaj že par dni tako lepo. Edino zelenjava ji gre malo manj, ampak vsaj 50ml pa le poje.user posted image

Danes:
Z: Hipp breskev 80ml in malo banane
M: dojenje
K: zelenjavna juhica cca. 50-60ml + dojenje
M: dojenje
V: Milupa banana hruška cca. 90ml
V2: dojenje

Zdaj pa grem gledat Jericho in vas jutri kaj preberem. Bo malo več časa - sem bila danes sama s tamalima in smo se dosti zunaj potepali. Je bilo tak fajn.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.5.2008 21:32:22   
lane31
Joj jaz pa sem pozabla........hvala Noa1 ,bom glih še konec ujela
Glede hranjenja z gh ti morem povedat -po moji izkušnji , da kakor da rabijo vsaj 1 mesec da skapirajo da jim daješ hrano......ne vem kako naj se drugače izrazim ....recimo v začetku je pojedla 1 celo veliko jabolko in je že čez 1h želela flašo ,včasih še prej ,zdaj je recimo vsaj 2h včasih še dlje sita od iste količine........boš vidla Noa1 da bo čez 2-3  tednov  hranjenja z gh tudi nočno dojenje zmanjšano - se pravi 2-3 tedne po tistem ko otrok poje za lep obrok,ne samo par žličk ....vsaj tako je bilo pri nas,in pol je na lepem skapirala da ne rabi več flaše user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.5.2008 21:39:09   
mama06
mehurčekuser posted image -filmček - nekako ga niuser posted image user posted image

GH - včeraj je pojedel 60ml zelenjavne juhice, bolj goste, danes sva pa za malico papcala polento z mojim mlekom, popoldne pa pol jabolka, vmes se pa še ogromno dojivauser posted image user posted image

Danes sva bila spet cel dan sama in ker je mali na sprehodu hitro zaspal, sem šibnila domov, ga sparkirala pred garažo in posadila skoraj vse balkonske in okenske rože, razen treh korit, ker mi jih je zmajkalouser posted image Je spal skoraj dve uri, tako da sem imela še čas malo garažo pospravit in zalit novo drevo - sva si dala posadit rdečelistno okrasno češnjo, cepljenko, sedaj ko so nama vso okolico porihtaliuser posted image user posted image user posted image

Dragi je danes pripeljal še domov vrtni kamin, tako, da sedaj še samo čas manjka, da ga postavima in sestavi vrtno garnituro. Aja pa še tendo oz. markizo dam naredit, pa sva gotova. No ne še čisto, ker nama ograja ob cesti manjkauser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.5.2008 21:40:04   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Joj jaz pa sem pozabla........hvala Noa1 ,bom glih še konec ujela
Glede hranjenja z gh ti morem povedat -po moji izkušnji , da kakor da rabijo vsaj 1 mesec da skapirajo da jim daješ hrano......ne vem kako naj se drugače izrazim ....recimo v začetku je pojedla 1 celo veliko jabolko in je že čez 1h želela flašo ,včasih še prej ,zdaj je recimo vsaj 2h včasih še dlje sita od iste količine........boš vidla Noa1 da bo čez 2-3  tednov  hranjenja z gh tudi nočno dojenje zmanjšano - se pravi 2-3 tedne po tistem ko otrok poje za lep obrok,ne samo par žličk ....vsaj tako je bilo pri nas,in pol je na lepem skapirala da ne rabi več flaše user posted image

..da se ti pozlatijo besede....user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.5.2008 21:46:35   
Alina_alin
Pozdravček še od mene, da me ne date v koš odpisanih desetk.
Punce smo bile cel teden skupaj (za ta starejšo nisem imela varstva) in sem bila posledično bolj zasedena. Od četrtka smo šle na all incl v Prlekijo - vse do danes.
Nisem vas brala za nazaj,sam preletela zadnjo stran.
Lane31,
bravo za nakup! user posted image
Noa1, ko te bo utrujeno ponoči zbudila Ajša, da bi ona zizala, se spomni name - tudi medve se zbujava ful pogosto. Zadnjič se mi je na pol ureuser posted image In pol je parx potegnila (se itak niti slučajno ni najedla) in se obrnila na drugo stran in zaspala. valjda, da je bila kmalu lačna in je jedla. Potem nasl. rundo se je spet spomnila, da bi se podudlala. ... ejej. Sem bila zjutraj taaak zombi, da sem že pomislila, pa jaz ji dam flaško, saj tak ne zmorem več. Pa je po dveh dneh bilo bolje (beri: zbujanje na 2 uri), ka je zame luksuz. Pa ne vem, kaj naj si milslim.  Res pa je, da ko so bili prvi zobki na sporedu, se mi je tudi ene 2 dni zbujala na 15 -30 min. Samo zdaj z zobki nič ne kaže novega....
mehurčica, super, da vama je gh zlaufala. Jaz še čakam. Danes je bilo celo ene 5 žličk...

Nič, grem vas zdaj za nazaj brat.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.5.2008 21:57:49   
jasna
Kasija, suzanamai,, hvalauser posted image . Pride kak trenutek, ko bi sam sebe najraj po beticiuser posted image . No, naša frčafela je v svoji sobici prespala nočuser posted image . In to od devetih do pol sedmih zjutrajuser posted image . Čeprav enkrat sem jo pa šla pokrituser posted image , nisem mogla iz svoje kožeuser posted image . Nova10ka, hvala da si mi vlila pogumuser posted image .

Kasija, čestitke za pogumuser posted image . Sem prepričana, da je Elian uživaluser posted image

Mama06, pri vas bo pa lepouser posted image . Hitro še en peskovnikuser posted image .

Danes smo bili na družinskem srečanju in sem malo opazovala naše mladičke. Pa ugotovila, da čisto preveč hitro rastejo in čas neverjetno hitro beži. Sem se odločila, da v ponedeljek pokličem v službo in skenslam vse obveznosti, ki mi visijo nad glavo. Tele živčne vojne se ne grem več, tako in tako me bo vse počakalo do jeseniuser posted image . Edino en članek bom pa do junija še spacala skup.

Klaudia, še enega zobatega smeška prosimuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 11.5.2008 21:59:28 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.5.2008 22:07:49   
sanwebdra
Jaz pa že od jutra v pogonu (še dobro, da je mama bila danes fraj in smo se babe cel dan družile, če pa je ati na nogometu):
- spucala kopalnico
- prestavila omare v predsobi (zaradi vojne z vlago smo preventivno postavili k zidu radiator)
- posesala stanovanje
- pobrisala tla (res je skrajni čas za nabavo H2O)
- skuhala kosilo
- zložila posodo v umivalca
- pobrala in obesila 3 žehte perila
- šla na obisk in sprehod
- imela namen iti na gasilske vaje, a so odpadle
- uspavala Julijo (in kaj pač spada zraven)
- izpraznila pomivalca
- končno tuš
- in zdaj RRuser posted image !

Julija že 3 dni ful več mleka popije in več sračka (tudi s svojim vedenjem) ... ne vem, če se nam ne bodo zgornji zobki pokazali ... čeprav še nič ne čutim ... ja, zobki so res fajn izgovor!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.5.2008 22:09:53   
Klaudia
  user posted image      

13.09. sanwebdraJULIJA   user posted image  user posted image    
             rojstvo: 2540g, 45cm

1. mesec: 3250g, 49,5cm  
          2. mesec: 4000g, 54,3cm 
          3. mesec: 4865g, 56,7cm  
       4,5. mesec: 6110g, 60,5cm  
          6. mesec: 7050g, 64,5cm

18.09. pingiJAKA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
        3,5.mesec: 6780g, 64,5cm
        4,5.mesec: 7270g, 67cm
        6,2.mesec: 8000g, 68cm

24.09. orka** , ANEJ   user posted image  user posted image
             rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm
           3.mesec: 5700g, 58cm
           4.mesec: 6000g, 62cm
           5.mesec: 7300g, 65cm
           6.mesec: 8400g, 69cm

7.mesec: 8850g, 71cm

03.10. Klaudia, LIA   user posted image  user posted image  
             rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm
           3.mesec: 6535g, 63,5cm
           4.mesec: 6950g, 64cm
           5.mesec: 7425g, 66cm
           6.mesec: 7850g, 68cm

7.mesec: 8000g, 69,5cm 

03.10. suzanamaiZOJA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm
           3.mesec: 5500g, 56cm
           4.mesec: 6630g, 59,5cm
           6.mesec: 7580g, 65cm 

03.10. tave, TEJ   user posted image
             rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
           3.mesec: 7100g, 63cm
        4,5.mesec: 8060g, 67cm
           6.mesec: 8970g, 71,5cm 

04.10. *kinnie*ŽAN
             rojstvo: 4520g, 55cm
           1.mesec: 5030g, 56cm
           2.mesec: 6800g, 61,5cm
        4,5.mesec: 7200g, 63cm
           6.mesec: 8400g, 68cm 

06.10. MiclaELENA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 

1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm
           3.mesec: 5500g, 59,5cm 
           4.mesec: 5970g, 61,5cm
           6.mesec: 7045g, 66,5cm  

07.10. maja zarja, ZARJA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 2660g, 49cm
           1.mesec: 3850g, 52cm
           2.mesec: 4880g, 56,5cm
           3.mesec: 5950g, 58cm
           5.mesec: 6660g, 64cm
           6.mesec: 7490g, 68cm 

08.10. tekaMAX
             rojstvo: 3620g, 51cm
           1.mesec: 4740g, 56cm
           2.mesec: 5530g, 59,5cm
           3.mesec: 6300g, 62,5cm
        4,5.mesec: 6760g, 65cm
           6.mesec: 7300g, 68cm 

11.10. skuštrana, ARSEN
             rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm
           2.mesec: 6070g, 62cm
           4.mesec: 6870g, 64,5cm
           5.mesec: 7430g 

11.10. KasijaELIAN   user posted image  user posted image  user posted image
             rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm
           3.mesec: 5840g, 64cm
           4.mesec: 6320g, 65cm
           6.mesec: 6950g, 68cm 

11.10. kmarijaNINA   user posted image
             rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm

2.mesec: 4400g, 57cm

3.mesec: 5200g, 59,5cm

4,5.mesec: 6470g, 64cm
           6.mesec: 7500g, 66cm 

12.10. *pikijakob*NEO 
             rojstvo: 3660g, 51cm

1.mesec: 4610g, 57,5cm

2.mesec: 5390g, 60cm

3.mesec: 6460g, 64cm

4.mesec: 7490g, 69,5cm 
           5.mesec: 8250g, 71cm

6.mesec: 8360g, 70,5cm

13.10. oktoberkaZARJA   user posted image
             rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm
           3.mesec: 5140g, 60cm
           4.mesec: 5860g, 65cm
           5.mesec: 6450g, 66,5cm 

13.10. JasnaNELI   user posted image   user posted image
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 
           3.mesec: 6300g, 62cm
           5.mesec: 7000g, 65cm

6.mesec: 7730g, 67cm 

14.10. majoli, MAKS
             rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm
           3.mesec: 7000g, 61cm
           4.mesec: 7860g, 64cm
        5,5.mesec: 8550g, 66cm

14.10. PandicaZALA  
             rojstvo: 3900g, 52cm

1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 
           3.mesec: 5150g, 59,5cm
           4.mesec: 5625g
           5.mesec: 6250g, 61,5cm

6.mesec: 6640g, 66cm 

14.10. metkica1LUNA   user posted image

rojstvo: 3050g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm 
           3.mesec: 5230g, 61cm
        4,5.mesec: 6000g

6.1.mesec: 6500g, 67cm (doma) 

15.10. janjaURBAN    user posted image   user posted image
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm
           3.mesec: 6600g, 62cm
        4.5.mesec: 7430g, 67cm

6.mesec: 7740g, 69cm 

15.10. miškDONA
             rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 
           3.mesec: 5500g, 60,5cm
           5.mesec: 6510g, 65,5cm
           6.mesec: 7010g, 66,5cm 

15.10. tyna79TIJA
             rojstvo: 2640g, 47cm
           1.mesec: 4045g, 51,3cm
           2.mesec: 4925g, 54,1cm 
           3.mesec: 5745g, 57,9cm 
        4,5.mesec: 6370g, 60,8cm
           6.mesec: 7000g, 65,3cm 

15.10. MargaretaEVA
             rojstvo: 3040g, 51cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4400g, 56,5cm  
        4,5.mesec: 5370g, 61cm
           5.mesec: 5570g, 62cm
        5,3.mesec: 5720g, 64cm

6.mesec: 6370g, 66cm

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm

1.mesec: 3550g, 52cm

2.mesec: 5250g, 56cm

3.mesec: 5900g, 59cm

3,5.mesec: 6250g, 63cm
           4.mesec: 6500g, 65cm (doma)
        4,5.mesec: 7200g, 65,5cm
           6.mesec: 7900g, 69,5cm 

17.10. *Lana*TEVŽ   user posted image  user posted image  
             rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm
           3.mesec: 7200g, 59cm
        4,5.mesec: 8350g, 63,5cm

6.mesec: 9520g, 65cm

17.10. noa1, AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm
           2.mesec: 5875g, 58,5cm
           3.mesec: 6720g, 59,5cm
           5.mesec: 8100g, 62,5cm

6,5.mesec: 9070g, 66,5cm

18.10. JennyAnnyLANA   user posted image   user posted image
             rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm
           3.mesec: 5640g, 63cm
           5.mesec: 6470g, 67cm

7.mesec: 7230g, 73cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm
           3.mesec: 5620g, 62cm
        3,5.mesec: 5980g, 64cm
           5.mesec: 6450g, 67cm

6.mesec: 7020g, 69cm  

20.10. nova10kaTJAŠA
             rojstvo: 4010g, 55cm
           1.mesec: 4600g, 56,5cm
           2.mesec: 5400g, 60cm
           3.mesec: 6210g, 64cm
           5.mesec: 7010g, 68cm

6.mesec: 7560g, 70cm

22.10. valčiNINA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm
           3.mesec: 5200g, 58,5cm
           4.mesec: 6000g, 62cm
           5.mesec: 6010g, 64,5cm

6.mesec: 6435g, 67cm 

22.10. 2ursaeBOR
             rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm
           3.mesec: 7000g, 65cm
           4.mesec: 7860g, 66cm
        4,5.mesec: 8120g, 68cm

6.mesec: 8800g, 71,5cm 

22.10. vedraLAN 
             rojstvo: 3000g, 50cm
           1.mesec: 3980g, 54cm
           2.mesec: 4810g, 58,5cm 
        3,5.mesec: 5950g, 62cm 
           5.mesec: 6700g, 65,5cm

6.mesec: 7020g, 68cm 

23.10. drobižekŽIVA   user posted image  user posted image

rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm
           3.mesec: 5170g, 60cm
        4,5.mesec: 5930g, 65,5cm

6,5.mesec: 6810g, 70cm 

25.10. dittaZOJA AIKEN

rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm
           3.mesec: 5640g, 61cm
        3,5.mesec: 6100g, 62,5cm
        4,5.mesec: 6550g
           5.mesec: 6850g, 66cm

6.mesec: 7500g, 67,5cm

26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm
           2.mesec: 4850g, 58cm

3.mesec: 5500g, 61,5cm
           4.mesec: 6100g, 64,5cm

6,5.mesec: 6900g, 69cm  

26.10. miska1MARTIN
             rojstvo: 3210g, 52cm

1.mesec: 4090g, 56cm
           2.mesec: 4850g, 57cm
           3.mesec: 6150g, 62cm
           4.mesec: 6560g, 63cm
           5.mesec: 7310g, 64,5cm 

26.10. VANILITEO   
 user posted image   user posted image
             rojstvo: 3490g, 53cm
           2.mesec: 7300g, 63cm

4.mesec: 8250g, 67cm
           5.mesec: 8950g, 70,5cm 

29.10. ŽivaANŽE   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm
           2.mesec: 6100g, 61cm
           3.mesec: 6490g, 63cm
        4,5.mesec: 7260g, 65cm

6.mesec: 7950g, 69cm 

29.10. potOSKAR    user posted image  user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4410g, 54,5cm
           2.mesec: 5000g, 56cm
           3.mesec: 6300g, 63cm
        4,5.mesec: 7200g, 66cm
        5,5.mesec: 7900g, 70cm

6.mesec: 8200g, 71,5cm (doma)

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm
           2.mesec: 5400g, 59cm
           3.mesec: 6130g, 62cm
           4.mesec: 6800g, 65cm (doma)
           5.mesec: 7290g, 66cm

6.mesec: 7900g, 67cm

30.10. Alina_alinTJAŠA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3190g, 48cm
           1.mesec: 4010g, 51,5cm
        2,5.mesec: 4790g, 57cm
           4.mesec: 5290g, 58,2cm

5.mesec: 5790g, 60cm
           6.mesec: 6120g, 61cm 

03.11. mama06, JERNEJ   user posted image  user posted image

rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm
           2.mesec: 5625g, 59cm
        3,5.mesec: 6220g, 64,5cm
           5.mesec: 6530g, 66,5cm

5,5.mesec: 6615g, 67,5cm 

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.5.2008 22:11:57   
noa1
Klavdija, no...lepo da si me spomnila:

Arsen, Elina in Nina: vse naj naj za obmesečnico!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.5.2008 22:13:22   
jasna

IZVIRNO SPOROČILO: noa1
Arsen, Elina in Nina: vse naj naj za obmesečnico!!!user posted image user posted image user posted image

Se pridužujemuser posted image user posted image user posted image

sanwebdra, si bla pa pridnauser posted image

Živa, za jutri še nimam pojma. Te pokličemuser posted image . Janja, jaz ne najdem napotniceuser posted image

V četrtek potuje možiček v Roterdam. Bomo do ponedeljka samiuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 11.5.2008 22:14:09 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.5.2008 22:15:49   
Klaudia
Lep pozdrav!

Se moram malo javit, da ne boste rekle, da vas zanemarjam.

Še vedno smo v Tržiču, jutri se vračamo - Kasija, povej kdaj boste v hiši, da se malo oglasim na obisk user posted image

Bravo sem za nove zobke. user posted image  živa - a že kar peti? uau... to gre pa hitro

uf.. jok... pridem nazaj

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.5.2008 22:17:11   
noa1
Mehurčina in Lane31: dajta mi sporočit, koliko ribežev. Če se prav spomnim, Lane ga boš ti samo zamenjala, a ne?

Morem malo pisat, da končno pridem do naslednje user posted image .user posted image

Sanwebdra: tudi midva sva imela danes čistilno: je vse posesano, umito po tleh, posteljnina sveža, prah pobrisan, stroj je pral celii dan, pomivalni stroj pa  se sedaj pere. Pa še dve rundi mafinov sem spekla (jih bo moj jutri nesel v službo).user posted image

Štajerke: da ne bomo tik pred zdajci zakomplicirale. Dajte kaj predlogov za srečanje v sredo. Bi se lahko kje zunaj dobile...na sončku.

Srečanje Maribor: 14.5.2008
Kraj?...
- Noa1

< Sporočilo je popravil noa1 -- 11.5.2008 22:18:07 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?