suzanamai
|
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka Zdaj pa ne vem kaj je bolje - ali gremo z ladjo ali z avijonom? Malo me je strah letenja, k bodo pikico ušesa bolela. ladja pa traja in traja.... Pa ne vem kaj pol narest z avtosedežem... A ga vzet sabo? k tam taksiji verjetno nimajo avtosedežev? KAJ PRAVITE, kako to narest? nova10ka priporočam ti letalo, s seboj vzameš lupinico, pa med vzletanjem in pristajanjem sesa in ne bolijo ušeska. S sesanjem si izenači pritisk, lahko pa prej poskusite iti na gondolo, tam je enako potrebno izenačiti pritisk, daš flaško, dudo ali podojiš in je bp. Mi2 sva šla z maiem v Ameriko, ko je imel 7 mes. in je bilo super, se mi zdi da je še najlažje potovat s tako majhnimi, mogoče bomo šli letos tudi, pa me že sedaj skrbi zaradi Mai-a, saj let traja več kot 16 ur, pa še 3x je treba avion zamenjat. Za Zojo pa itak ne bo panike, vzameš košaro na steni in lepo kraljuje notri cel let. samo mislim, da na eh kratkih ni možnosti košare, midva sva ga imela kar v lupinici na krajših letih. Punce full lepe slikce. Mehurčica ne sekiraj se zaradi izjav, sama veš, da imaš dva čudovita otroka Kasija čestitam za novo pridobitev. Klaudia ti pa le glej, da boš Lio čimprej vpisala na gimnastiko. Take gibčnosti pa že dolgo ne. A ti veš kolk sem mogla jaz trenirat, da sem lahko to naredila . Še to sem vas hotela vprašat, tiste ki hodite na fizioterapijo. Zoja po novem dela aviončke, ko je utrujena, se noče obrniti iz trbuha na hrbet in potem rokice in nogice zateguje nazaj. Vedno ji potem rokice dam naprej in ne pustim, da jih da nazaj, na koncu ji pomagam, da se obrne. Imate kak nasvet? Kako naj jo prepričam, da to ni ok? Pa še glede pralnega stroja. jaz sem imela 1x tudi težavo, ko mi ni dovajal dovolj vode no na srečo sem sama odkrila kje je problem. Na dovodni cevi, je bila zamašena mrežica. Enostavno odviješ dovodno cev, tam kjer se stika s strojem in očistiš. Jaz sem jo potem kar vrgla dol, mrežico namreč, saj so nam menjali vodovodne cevi do hiše in je bila cel mesec svinjarija v vodi, pa se mi dal skoz pucat . Drugače pa perem na 60°c na programu sinetika, ker je krajši, zelo umazano svetlo in plenice pa na 90°C. Mehčalec sem in tja, detergent pa dash iz mullerja, za madeže rumeni meglio pred pranjem.
< Sporočilo je popravil suzanamai -- 29.4.2008 12:43:40 >