valči
|
Raje v dveh delih pišem,da me ne vrže ven. Čiščenje nosa,vsem trem pucam tako,da vlijem fiziološko v nos tako,da pumpico,ki je za ven vlečt,napolnim z fiziološko,stisnem v nos in pol potegnem ven zadeve.In to delam redno,ima vsak svojo pumpico,Nina,ko jo vidi,že ful joka.In verjamem,da ji je dosti,ker ji že 3 tedne to delam,večkrat dnevno. VANILI, sem samo pogledala,ja res je torek in moj Haus,ki je težka faca.Da mi je biti jednom takva,kao on Res bi rada en dan buila tako sarkastična,to bi gledli milo Valči Ej,ti imaš pa res taščo ,da nosiš hrano,ki jo hčera je??Pa nič ne kupi,pa tako naprej.Groza.Naša je pa dobričina.Bi otrokom dala vse za jest,pa vedno je pri njej nekaj,pa speče jima,pa vedno ju ima v mislih.Saj ima včasih finte,samo jaz sem se navadila in za dobro vzamem,pa je.Ko je pa slabe volje,pa je ne diram preveč. Pranje cotik,bombažne majčke,bodije,pleničke,slinčke,kar kuham.Ker zgornje majčke so svetle in ni nič narobe. Je pa Nina,kot Eni,ker rabiva slinček krpico za noge,pa še eno zraven,ker ona špuka,ko ji paše,predvsem,ko neha jest,tako špukne,da leti daaaaleč.Po meni,po njej,po mizi,stolčku,no najraje imam,če je to špinača,sem pol taka lepa,kot Fiona od Shreka-zelena vsa. Lia faca mala,boš Neli in Eni dohitela.Pa gibčna,kot gimnastičarka.Bravo.Naša pa zanemarja svoje telovadne sposobnosti,ker je bolna,se pa obrača na vse smeri. No,ura je pol ena,malemu zdravilo pol pa spat.Upam,da bo noč bolj mirna,kot prejšnje. Nočko