micla
|
Ojla, pa kaj je s temi našimi otročki? A ne misli noben več spat normalno? Mene bo kmalu pobralo od tega nočnega treninga. Mi smo sicer bolje, AB je prijel očitno, saj ko jo primem za uhice ni krika. Jutri se greva pokazat. Ampaka je pa vseeno sitka, da je ni večje. Kar neki nima apetita. Pa ful težko se umiri za zaspat, ponoči pa obvezno razsaja. Včeraj se je zbudila najprej ob 1h, popila polovico čaja, pol ob 5,30 in bla budna do 6,30. najprej je samo neki se pogovarjala in čebljala, pol k sm vidla, da je grickala kabel od angel care-a, sem ji seveda vzela in ji že ni bilo všeč. No pol je scukala zaveso in jo jedla. Čez pol urce, ko še ni tela zaspat sem ji šla narest mleko - NI ŠANS, da bi popila niti kaplje. Kar histerični napad je dobila. Pol sem ji dala čaj in je stankala v minuti, šla narest še eno flaško, tudi to takoj spila....še vedno ni spala....šlan arest še eno flaško čaja in še to spila. In pol je pa mami utrgalo in sem jo dala v postelco in se je še neki obračala, in nekje proti 7 zaspala. Danes ponoči je blo približno isto, samo da je bilo vse skupej prestavljeno na 3,30 do 5h. Ne vem kaj ji je, ampak ona se total zbudi. Ajde ob pol šestih je res že svetlo in rečmo da ji toleriram, ma ob pol štirih pa prou ji ne pripada razsajat. In največja fora vsega je, da mleka niti pod razno noče več pit, ne ponoči ne podnevi. Tko da sem totalno mrzla ob teh njenih bujenjih ponoči, ker je nikakor ne morem uspavat s flaško, čaj pa nje ne pomiri tako kot mleko, ker itak da čaj teče bolj hitro in se nič ne utrudi pri vlečenju in zato tudi ne tako hitro zaspi. Bi mogla ene 4 flaške spit, da bi bil isti učinek kot eno z mlekom. Samo pole pa bogi pampers. Niti ji ne ponujam več mleka, ker je brezveze, edino še zvečer ko je res ful ful zaspana ji poturim flaško in po enih 10 minutah borbe vseeno popusti in spije. Edino mleko (razen večernega, če uspe) je popoldanska kašica iz 7 žit od milupe, ki ji naredim na mleku. A mislite, da je dovolj enkrat na dan mlečni obrok? Več ga itak noče. lane31.....upam, da dobro opravita pri P in da gre prehlad na bolje, da bosta spet lepo spali ponoči. Evo zdej grem pa prebrat še 10 strani za nazaj, če se prej ne zbudi. Sem zdej samo to aktualno prebrala, da vidim what's going on. Se beremo....