|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
7.5.2008 10:10:11   
metkica1
Naša prigoda včeraj:
Mati veste, da je otrujena do ne zavesti, ata ponoči ne vstaja, ker pravi da se lahko prevrže tako je zaspan user posted image user posted image in potem pride do tega (ni ga čez kamot, ga ponucam potem zvečer v polno). No in tavečja frčafela gleda na postelji pujsa pepo, pa si mislim, da bo vsakj malo miru odnesem tamalo čebelo k njej v posteljo, ker jo tavečja zelo animira in jo mala gleda kot boga.
Ne vem kdaj se je v postelji znašel ledeni čaj ( mala flaša z nastavkom) in tavečja lepo deva piti Luni iz nastavka ledeni čaj. Mala se ni č ne budi in pije in pije, prileti mati in tavečja obe pokrije čez glavo, da ne vidim kaj se dogaja. Pa sta spile pol litra. No saj tamala po moje ni veliko ,je pa.
Ojoj pa paziš pri prehrani, pa vsem potem pa ledeni čaj user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.5.2008 10:13:09   
jasna
Metkica, user posted image  si kar predstavljamuser posted image . Ne se jezit. A ni lepo, ko hoče ta velika delit stvari?user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.5.2008 10:20:47   
Kasija
Margareta - za vrtec niso komplicirali sploh, čeprav je elian rojen 11-ega.

jasna bravo za vrtec! pa sočustvujem s tabo glede sitnarjenja - meni se tudi občasno meša user posted image   Saj bouser posted image . Pa v petek po plavanju greva z novo10ko ponavadi na kavo v grad kodeljevo, pa živa se tudi pridruži /če ujame svoj termin plavanja, a ne živa user posted image . Si vabljena itak!

Suzanamai ja za metanje igrač je pa res tako, da so se naučili, da obstajajo tudi izven vidnega polja. ker sem bila kar user posted image , ko je elian vrgel igračo dol in pogledal za njo in je gledal in gledal tudi, ko se mu je skrila pod stol. posodiš maia torej - hmmm, ne bi bilo slabo, mogoče bo še katera zainteresirana, pa si fant zasluži sam za nov bord user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: VANILIkdo pride pa k men na kufe? noben ne živi tu blizu

Vanili kje pa stanuješ? saj vem, da si že povedala. samo se ne spomnim. da vidim, če je daleč za kavo user posted image . Sicer pa upam, da se jutri spoznava.

klaudia saj sem razmišljala, da te pokličem, da se dobivca na škofljici, samo sem mislila, da ste v tržiču drugi del počitnic. Sem se zmotila? Drugače bom pa veliko na škofljici zdaj user posted image

Pingi jemo toplo.

Spremembe lokacije srečanje ljubljančank - Jaz sem sicer za, samo ne še takoj. Sprehod bi bil super - pot - samo da ima tudi kavico na koncu. Zelo v redu lokacija je grad kodeljevo zraven difa. Je pa logističen problem, da moramo bit res vse točne, in to ni lahko z dojenčki. Pa pingi mene tale dekica v naravi še malo skrbi. Mogoče raje, ko bo še topleje?

Kasija........med odgovori še ,dolgčas mi je ,tečen sem ,igraj se, gledaj me ,bodi klovn .....najboljše igrače - vrečka ,plastenka , žlica

Lane31 uno bodi klovn me je ubilo od smeha  - mogoče res, da je malemu dolgčas z mamo user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.5.2008 10:22:19   
skuštrana
Ajoj, metkica, Arsen je tako probal že fižolovo juho, pa še kaj bi se našlouser posted image user posted image eh, saj jih ne moreš kar zapret v izolacijouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.5.2008 10:24:33   
Kasija
Metkica1 elian najraje je barvne reklamne letake user posted image

ulaa vidim da si gor. a vaju bomo jutri spoznali? Če ne bereš vse za nazaj, dobimo se v koloseju ob 11h.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 7.5.2008 10:27:36 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.5.2008 10:27:04   
Kasija
user posted image  Copatki /mislim na mehke copatke, ne čeveljčke, ki pa so že za hojo oz. da ne drsi s podplatom - kot shooshoo ali robeez/- kdaj jih uporabiti prvič? katere imate?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.5.2008 10:35:13   
mama06
Nama pa okolico rihtajo, rožice in grmičke sadijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končnouser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 607
7.5.2008 11:05:51   
Margareta
o mama06 super. kdo vam pa to dela? mi imamo tudi okolico še za zrihtat. kaj pa boste dali, mislim katero grmičevje, rože? k nam pride bager čez 14 dni, ker nam mora zravnati teren. to je menda ful drago. mislim, komaj čakam

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 608
7.5.2008 11:10:08   
metkica1
user posted image  imam eno vprašanje čisto izven

Me boli zob že cel teden, postaja že zelo neznosno. Sem se odločlila, da grem k zobarju (moj ne dela) in želim, da mi ga zdere, ker je od zoba še ostalo zelo malo in eno leto so že problemi z njim.
A mi bo dal inekcijo, ker me je strah da mi to na živo puli, ker je kočnik (tazadnji zob). Pa še to, če katera ve a je potrebno inekcijo plačat?user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.5.2008 11:18:46   
VANILI
helou!
Uf, sem ravno s sodišča - zaslišanje prič, madona, kot v filmu, eno debelo uro sem stala in odgovarjala! Vmrs pa gledala odvetnikove nohte in razmišljala, da bi mu jih ful ostriglauser posted image

noa1 - a si probala korenček podušit oz. ga na sopari skuhat? Meni npr. Teo sploh ne mara kuhan jabuk, če pa mu surovega naribam, pa se kar smeji, ko je, pol sem mu kar z ribežna dala sokec, da ga je popil

daschi - daj probaj kak piškot, ki ga s slino raztopi, ko ga da v usta. Jaz sem eno vrsto bejbi piškotov, samosem ful gledala,da ni  preveč sladkorja gor, pa sestavine kolikor toliko ok

orka rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image ja, to sem iskala, hvala ti!!!!!!

klaudija, hvala za opis, zdaj mi pa povej tole: jaz sem kuila začimbo, kjer piše Janež v zrnu in noter so zrnca, v trgovini pa sem vidla janežkoromač, gomolj, kot ga poznam, zdaj pa ti meni povej, a je to eno te isto???!!!!

suzanamai - sploh nisi zatežila, v bistvu sem vesela za to informacijo, sem vedno vesela, če kaj novega izvem, pa še lepo si napisala, prej sem čisto tako laično to razlagala si. Hm, je za zamislit se, res.

mama06 in daljinc - ja sej tega se bojim, da bo poštudiru, madona kok so ti naši bebiji prebrisani!!!!

jasna in tast - ma dobro, so se mi že malo zasvetile učke (moja user posted image  je vdova...)

metkica - tisamo mene glede zobarjev vpraš. Ja, injekcijo ti VALJDA dajo, meni jo dajo vsakič, ko mi karkoli delajo na zobeh, ćžea vratih vprašam, če bo injekicja,dugače sploh ne grem na stol. Je pa za plačat, če je samoplačniško, vse, izdiranje, injekcija, pa še vse umes, kar ti delajo. user posted image . Injekcija ni škodljiva pri dojenju.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.5.2008 11:37:13   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

metkica - tisamo mene glede zobarjev vpraš. Ja, injekcijo ti VALJDA dajo, meni jo dajo vsakič, ko mi karkoli delajo na zobeh, ćžea vratih vprašam, če bo injekicja,dugače sploh ne grem na stol. Je pa za plačat, če je samoplačniško, vse, izdiranje, injekcija, pa še vse umes, kar ti delajo. user posted image . Injekcija ni škodljiva pri dojenju.

Kaj pa če dela na koncesijo potem se tudi inekcija plača. Itak da bom dala samo da me ne bo bolelo, samo da se pripravimuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 611
7.5.2008 12:28:33   
2ursae
metkica, jaz sem imela zadnjič v naročju Bora, s krožnika sem pa Anžetu, ki je letal naokoli, dajala koščke peciva, zraven sem pa veselo klepetala s fotrom ... in ker nisem bila z mislimi najbolj pri otrocih, sem nesla košček namesto do Anžetovih ust kar do Borovih. Še dobr, da mu ni bilo nič jasno in je sam debelo pogledal, ker sem rabila par sekund preden sem dojela, kje držim un košček user posted image . Če bi takoj planil po njem bi ga najbrž dobil. Jao, a ne bi bilo fajn - gluten kot prva hrana user posted image . Res, tko mirkaš, pol se pa zgodi neumnost.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 612
7.5.2008 12:47:53   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

user posted image koruzno kašico tudi že date - koruza nima glutena mar ne?

Smo enkrat probali, pa ni bil nič navdušenuser posted image user posted image . Ma še pride na vrsto..

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 613
7.5.2008 12:48:19   
metkica1
No sedaj bom pa še eno našo napisalauser posted image user posted image ker imam čas sva bile zunaj celih 10 min, spet piha in si ne upam, ker je prehlajena pa očke ima malo vnete. Tako da.....

Gremo z vozičkom na sprehod jaz in tavečja. Pa nas pokliče sosed naj malo pokažemo dojenčico. Pa se ustavimo, prinese takoj pijačo, seveda vino in mi natoči deci. Potem ravno mala začne nekaj protestirat v vozičku in se obrnem stran od pijače in jo hočem vzet ven. V tistem mi tavečja spije cel deci vinauser posted image  mene je skoraj kap. Potem ji soseda prinese še radensko in ji hoče dat v roke mala pa namesto, da bi šla naprej proti njej in prijela kozarec je šla rikverc, pa še malo, pa še malo in padla čez škarpo 1 m. Ne mi rečt kako sem se ustrašila, tavečja pa pravi na to, mami pijana sem.  O bože. Potem pridemo domov takoj je zaspala, sicer je komaj zvozila do postelje in spala 3 ure.  Ko se je zbudila sem jo vprašala ali ima mačka.

Ojej ne vem kaj ji je bilo, da je izkoristila priliko, ker drugače strogo ne dovolim alkohola, ma ni šans. Mogoče ravno za to.
Pa ne me prijavit socialniuser posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.5.2008 12:51:49   
metkica1
user posted image Kako kaj oblečete otročke, jim še oblačite štrample? Jaz nisem več toliko pametna kako in kaj, ker je skoz bolana.user posted image
No moja ima štrample + bolj tanke hlače, zgoraj body in majčko ter jakno in tanko kapo. Je pa jakna malo debelejša in ne vem če ni preveč tole za sedaj. Na vrhu je obična jakna spodaj pa še mikica, ki se odpne in gre stran. Bom tole dala stran pa mislim, da bo bolje.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.5.2008 12:56:43   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

VRTEC
- prosim punce nekaj mi povejte. Meni v vrtcu komplicirajo, da Eva s 01.09.2008, še ne izpolnjuje pogoja za vpis v vrtec (pač pa ga 15.09.), ampak so se obesili na teh 15 dni, in bo zaradi tega verjetno sprejeta šele drugo leto.  Mene samo zanima, če so komplicirali še kateri? 

Jaz niti odgovora še nisem dobila....bo baje do 15.maja. Oddali smo samo vlogo, pa smo naknadno dobili nekaj za obkrožit-ene kriterije, da bodo lahko zbirali, ker je preveč otrok. Itaq!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.5.2008 13:05:26   
*kinnie*
Kasija: Pri nas ni bilo nič težav z govnačem, do sedaj z nobeno stvarjo. Danes je jedel eno zelo raznoliko zelenjavno juho z ješprenjem....Bomo videli kako bo, je bil notri tudi kak grahecuser posted image

metkica1: Pri nas se tudi tako pozno izve, če smo sprejeti. Saj se sliši oguljena fraza, ampak jaz res ne vem kaj bom, če ne bosta sprejeta, ali pa bi sprejeli samo enega. Plačevati privat za oba ali pa privat+ vrtec....malo morgen, ker bo šla vsa moja plača za varstvo... ampak imam nek filling, da bomo dobiliuser posted image .....imam ideje a ne? Od 10 kriterijev sem lahko obkrožila samo 2 -stalno bivališče+ da sva oba zaposlena. To so itaq vsi obkrožili.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.5.2008 13:21:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

user posted image  Copatki /mislim na mehke copatke, ne čeveljčke, ki pa so že za hojo oz. da ne drsi s podplatom - kot shooshoo ali robeez/- kdaj jih uporabiti prvič? katere imate?

mi bomo čez poletje kar bosi, nogavičke pa to, saj veš za sedet in ležat ne rabiš čevljevuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas ima sedaj take blagnene copate.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.5.2008 13:34:03   
Ulaa
Kasija:  ne bos verjela ampak imam namen pridit na vsako srecanje. Vendar odkar sem doma imamo samo en avto in kot user posted image ima moj user posted image vedno takrat sestanek tako, da sem brez avta. Edini cetrtek, ko  ni imel sestanka smo imeli pa pregled pri pediatru. Pa sem bila na zacetku se optimisticna in sem se prijavljala da pridem v Lj. Ampak sem sedaj ze obupala user posted image user posted image user posted image . Bi pa zelo rada spoznala vas mame in vase user posted image .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.5.2008 13:51:03   
metkica1

no jaz mislim, da nam bodo tile shooshoo prav prišli jeseni, ko bo že hladneje in ko bodo že stali ali se postavljali na noge.sedaj poleti bo prevroče. Me bomo poleti bose, kupila ji bom seveda kakšne opankece, sedaj pa imama ene adidaske in ene balerinke in je to to.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.5.2008 14:45:37   
mišk
Bok punce!user posted image

Jst sem se ravnokar vrnila iz probe pri frizerju. Tam sem bla skoraj štiri ure!!  Sem mislila, da mi bo rit odpadla. S končnim rezultatom sem zadovoljna. A je vam tudi ztaka muka sedeti pri frizerju? Jst res ne razumem, ko nekateri pravijo, da je za njih obisk frizerja nekaj blagodejnega.user posted image
Včeraj pa sem imela probo obleke, in mi je še vedno čisto prav.user posted image

Se še kaj oglasim...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.5.2008 15:37:48   
suzanamai
Mišk sem ti pred dnevi poslala zs, daj mi podatke...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.5.2008 15:57:06   
suzanamai

Meni so čeveljčki in razni copatki tolk cortik, da se jim ne morem upreti. Tako ima Zoja že od rojstva celo kolekcijo, od škorenjčkov, sandalc, adidask, nike... Včeraj sem ji pa hotla kupit še ene Geox čeveljčke za slabih 60 eurčkov in še dobro da sem imela user posted image  s seboj, da mi je potrpežljivo pojasnil, kako Zoja še ne hodi in jih pač še ne potrebujeuser posted image . Seveda jih bova kupila, takoj ko bo pričela hodit in bova vedela št., za ta čas pa naj raje sebi kakšne kupim. Seveda nisem niti pogledala zaseuser posted image .

Metkica1 meni je pulila no koncesijo z injekcijo, pa nisem nič doplačala. Ta tvoja zgodbica je pa huda, še dobro, da si ni nič naredila, ko je padla čez škarpo, no sicer pravijo, da pijanemu človeku se težko kaj zgodi, ko je ves mehekuser posted image . Kolk je pa stara starejša?

Zoja ima vedno hlače, brez žabic, nogavičke, čeveljčke, body, jopico in po potrebi kapico oz. kapuco.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.5.2008 16:10:58   
suzanamai
Kar hudo mi je, ko berem kako slabo spite. No pri nas hb še vedno spimo super, spat gre okoli 8h, zbudi se okoli 5h zjutraj, poje in potegne še nekje do pol sedmih. No danes pa smo celo zaspali, saj nisem navila budilke, ker me vedno Zoja zbudi pravočasno za šolo, no pa je potegnila do pol osmih in sva z Maiem hitela kot norauser posted image .

Smo pa šli včeraj v šoping, saj je Mai prerastel večino stvari. Zoja je bila neverjetna, cele 4 ure je opazovala okoli sebe, se smejala, igrala, tudi zajokala ni za hrano. Še dobro, da sem okoli 7h pogledala na uro in ugotovila, da moje dete že več kot 5 ur ni jedlouser posted image . Sem hitro pripravila kosmiče in jih je zmazala kot nora, potem pa smo nadaljevali z zapravljanjem.

No malo pred 8mo smo pristali še v turbolimaču pod emporiumom in imajo 50 off v turbo športu, tako da če katera rabi kaj športnega, hitro v nabavo. Mi smo vzeli rolerje za Maia, za naju majice pa še vzela sem si hlače za aerobiko, saj sem se končno odločila zopet hodit na body combat, juhu. popust je na vse športne stvari, se pravi vse kar imajo v turbo športu. verjetno bomo šli jutri še malo pogledat, saj ne vem, če si ne bom kar tam kupila kolesa.

Kasija tvoj predlog sploh ni slabuser posted image . Drugače pa če želiš, ti lahko vsakič na srečanje prinesem kakšno bolj tehnično igračko za Eliana in ti jo posodim do naslednjega srečanja. Imamo tega precej, saj ima Zoja dva mala bratranca in sestrično, pa še od Maia je kaj ostalo.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.5.2008 17:00:11   
Margareta
o metkica1 - ful sem se nasmejala. SEj verjetno tebi ni bilo tolk smešno. Kolk pa je stara punčka?

kinnie - saj jaz tudi še ne vem za vrtec. Jezna sem, ker mi za Evo niti vprašalnika niso hoteli poslati, ampak so mi samo napisali, da s 01.09. ne izponjuje pogojev. Poslali so ga samo za tavečjega Vala - pa sem ga kar skopirala in bom poslala  še za njo.
Jaz bom dobila tudi točke samo za stalno prebivališče in zaposlitev. Aja BTW kinnie, ste se kaj kopali?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?