Alina_alin
|
Daaan, pa sončka vsem, ki ga nimate! Jaz imam nekaj časa zase, trenutno mir pri hiši: malčica spi kot top, zaspali sta obe v avtu ko smo se vračali iz kopanja dojenčkov. Malčica je bila zraven, ker je nisem imela kam dat. Je pa HB se pridružil za to urco ati, tak da na bazenu nisem bila z obema. Tjaša pa je tudi zaajala in sem jo kar prestavila v vozeka in aja na terasi. Ampak se je že zbudila takoj po 15 min, jo pocukam, zaspi, spet za 15 min enako itd. Mislim, dojenčk spi manj kot malčica. Kje je tu logika... pa saj pri ta prvi je bilo enako - sedaj kot skoraj 3-letnica spi več čez dan kot prej... Vožnja z morja - tudi jaz sem proti jemanju otrok iz lupinice med vožnjo, ampak ko smo se peljali iz Pule do Umaga v koloni, na trenutke čisto stali, sem jo tudi jaz vzela ven. In na tej relaciji smo se vozakali 4 ure, se je ona lepo 3x pokalala, sem jo kar previjala zadi v avtu kar serijsko. Pa še, da ne bi bilo prenaizi je 2x prišlo vse skozi - torej slačenje čisto do nagega. Otroški sedež z malčico, jaz, in Tjaša ki jo previjam, zadaj. Še dobro, da nas ni 5, ker tega ne bi mogla naredit med vožnjo - ker sem lupinico za ta čas prestavila na sovoznikov sedež. Samo res nismo imeli kje ustaviti, nobenega parkinga, počivališča. Naša pa joka itak 2 min po kakanju. Vem, da se to ne dela, samo takrat ni bilo druge rešitve. Sicer med vožnjo ko smo same , jo imam spredaj na sovozniku, izklopim airbag, zadaj je malčica. Tako vidim kaj se dogaja z njo. Vožnjo probamo planirat tako, da ko je zaspana hop v avto. Res se dosti vozakamo, saj imamo do ene babice 1,5 ure, do druge 40 min. Tak da 1 ura vožnje ni problem, kar je več, pa se dostikrat konča z jokom Ni optimalno, je pa bolje, ker malčica nam je pa jokala v avtu do 2,5 leta, kljub animaciji, petju itd itd. Meni je bilo to izčrpajoče v nulo. Noa1, MT bom pokazala, ni blema. Če ne jutri, pa drugič. Mehurčica,kdaj se je Eni tako odprlo, da pridno je? Ker mi še smo vedno na 2-3 žličkah, razen mlečni obrok je 50-80 ml. Mehurčica, jaz več ne morem filmov tvojih gledat- začetno sliko vidim, ko stisenem play za 3 sekunde film, se ustavi in nič naprej... Pa včasih sem pa jihlahko gledala. Kaj imaš kak nov sistem - da jih več ne pomanjaš, ali je težava na moji strani? Teta iz krvavca, še ni prišla, je nič ne pogrešam. Čimdlje, tem bolje.