|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
12.6.2008 11:31:25   
maja zarja
Zdravo bebike in mamike!

Upam da mi uspe kaj natipkat,ker moja bebica ravno malica "povšter"........in že počasi leze k meni........aha zdaj si je pa še pojoče medvedke naštimalauser posted image .
Pri nas je spet pestro Klaudija prosim dodaj na seznam zobek,je končno pokukal ven,morda bomo pa zdaj boljše spaliuser posted image ..........joj letim user posted image se je spravla na cajtnge........čao

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
12.6.2008 11:36:16   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
sanwebdra  kake lušne fotke! kaj mate to za rno banjo ali kje se to kopa?

Banja/tuš - se dragi ni hotel odpovedati luksuza bane, jaz pa ne čistosti kopalnice, ko se tuširaš (ker je drugače vedno vse mokro). Pa sva lani (ko smo renovirali) kupila tole kombinacijsko bano v OBI-ju. Šobe povsod, čeprav bi danes kupila kakšno brez šob (Slovenija ima trdo vodo), pa se potem vse zamaši. Je pa bla ta najcenejšauser posted image , sva gledala eno zelo enostavno, majhno pa je stala 5x več!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
12.6.2008 11:58:25   
mišk
Ja, sej tistih 300 mililitrov včeraj je bil tudi za nas šok! Ponavadi ji zvečer pred spanjem naredim 210 ml, pa še nekaj pusti. Zjutraj pa ji dam 180 ml in tudi ponavadi nekaj pusti. Čez dan pa jemo GH. Včeraj zvečer pa sem po tistih 210 ml morala it naredit še 90 ml. Upam da si ni preveč želodčka raztegnila.user posted image

Jenny anny: Ja, sej midva z možem tudi vsakega polža, ki ga vidiva (jst seveda z varnostne razdalje user posted image ) potreseva s soljo. Okoli vrta imamo posuto z Limacidom, in povsod ob robovih parcele, kjer stoji hiša. Lani sva začela z eno orenk akcijo odstranjevanja polžev, in ko sva nastavila Limacid, jih je tolk na kupu pocrkalo, da je prav po crkotini smrdelo! Moram priznat, da se nama je že lani uspelo znebit ogromnih količin. Samo kaj, ko tega ne delajo pri vsaki bajti... Drugo leto pa se bom pred delom na vrtu vrgla v proučevanje rastlin, ki privlačijo, oziroma odganjajo polže. user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
12.6.2008 12:05:09   
mišk
Koliko dni že traja, da ti naredijo osebno izkaznico? Jo mormo dat delat za Dončita. Madona sem jezna, ker ima mož kolektivni dopust! In to seveda prva dva tedna v avgustu, ko je najhujša vročina, vse je najdražje, gužva... Sem razmišljala, da bi šli letos na morje kar na slovensko obalo. Priporočate kakšne apartmaje, ki so bolj blizu morja, plaža primerna za otroke?
Drugače ima tast v Pakoštanah Adriino hiško, kamor drugače hodimo vsako leto, a letos je v avgustu že zasedena. Ponavadi sva šla z možem (kot študenta) v juniju ali septembru, letos pa to ne gre.user posted image  Že tko ma malo dopusta, ker se je ravno dobro zaposlil. Za vikend se pa tud ne splača tak daleč rint z mejhnim otrokom.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
12.6.2008 12:06:31   
mišk
Valči: Kmetje ruuuuls!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
12.6.2008 12:07:45   
mišk
Nikjer nobene... Grem na hitr naskrivaj ven en čik pržgat. Da me kaka soseda ne vidi!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
12.6.2008 12:54:29   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Nikjer nobene... Grem na hitr naskrivaj ven en čik pržgat. Da me kaka soseda ne vidi!user posted image

user posted image user posted image ma glih jih kaj briga........ej full lep avatarček....je za popapat lušna user posted image

Sanwebdra.....imaš pravo lušno pozerko.....vidiš to pa ima po tebi ko si ti tud tako fotogenična user posted image

Majazarja.....pa daj ji kos kruha user posted image cajtngi so pri nas tudi the best hrana

Številka oblačil....nam je 74 perfektno prav pa imamo cc 72 cm ....še je malo zaloge in nimam straha daji poleti ne bo prav....če ne bo pač vse kapri user posted image
Čudno meni pa so številke v šparu realne.....je pa Zara problem ,tam nam je vse nekam malo

Eh......grem kuhat itd....vsakdanje stvari .....ni mi

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
12.6.2008 13:00:21   
Pandica
Ojla,

Joj, kak je mrzlo pa saj to ni res. Trenutno imam gor kapri hlače, ampak me zebe, se bom mogla it preoblečt. To vreme, naj gre v rit user posted image

VANILI   saj vemo, da nisi mislila nič slabega s tem, ko si napisala tisto glede kmetov.
je res pač samo taka fraza in jaz sploh nisem pomislila na to tako, da se ne sekiraj.

Valči  lepo te je brat, je fajn, ko se nam kaj javiš pa čeprav bolj redko.

Mišk  one pilice vem, da imajo v teh profesionalnih trgovinah za kupit, ko imajo te stvari. Ampak mislim, da, če boš malo pogledala po DM-u bi jo tut mogla dobit, pa še veliko ceneje. Mora biti taka obojestranska, ona ta velika pilica, saj veš kakšno mislim, ne?
Če praviš, da še ti gel fejst drži na nohtih pa si prvo malo popili po površini nohta in pol bo tak on umeten nohet začel odpadat. Saj boš vidla no. Pol pa ga lepo probaj dol potegnil, ampak kot sem ti že rekla ne preveč na silo. Ker pol na koncu pa si tak moraš še iz tvojih nohtov on gel, ki ti mogoče kje ostane gor lepo dol popilit.
Pa lep nov avatar, Dona je tak kjut user posted image

Oblačila   moja ima večinoma 74. Sem pa ugotovila, da so ji recimo majčke in bodiji iz C&A št. 74 še malo preveliki, iz H&M pa ne. Ima C&A večje številke.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
12.6.2008 13:04:03   
*kinnie*
ooo Pandica, dober danuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
12.6.2008 13:19:41   
mama06
Pozdravljene,

zunaj je mrzlo kot hudičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kaj je s tem vremenomuser posted image . Saj ne rabi žgat sonce, samo lepo toplo in suho je pa lahko, naj dežuje ponoči, čez dan pa sonce.

Midva nosiva večinoma 74, 68 hlače so mu prekratke, 80 pa malo predolgeuser posted image . Problem imava, ker mu je vse preširoko in potem zgleda kot en revček v nekaterih stvareh, tako da zelo pazim, kaj oblečem, da ni prekratko in dovolj široko, ali preširoko in dovolj dolgouser posted image user posted image

Sedaj spi po kosilu. Sva pojedla mladi domači grahŽ( prvič), koromača in krompir, pa malo masla vmes. Je zmazal vse, pa bi še več, mama pa je očitno premalo naredila. Sva se še potem hitro podojila in je lepo zaspal. Moram reči, da imava že ful ritem glede spanja in hrane in če se ga ne držim in želim malo pošvinglat, potem je cel dan katastrofa.

skuštrana- naš je od Milupe riževe kašice in AM zvečer, zdaj sem mu celo 2x dala Hippovo kašico s keksom in žitaricami(v kozarčku, temnem, ker je za lahko nočŽ), pa nima težav s kakanjem. Poskusi zamenjat firmouser posted image

sanwebdra - mala je prava asica in je res fotogenična kot mamiuser posted image

VANILI - tole s kmeti je fraza, saj bi se dandanes marsikateri mestni človek lahko zgledoval po kmetu in bi se marsikaj naučil. Eni so v mestu taki, kot jamski ljudjeuser posted image . Ampak resnično znaš doživeto napisat. Bravouser posted image user posted image

srečanje LJ - lepo se imejte in naj vam dež ne pokvari razpoloženjauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
12.6.2008 13:22:13   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

ooo Pandica, dober danuser posted image

Hej

Boma spile kaj toplega, ko je zunaj tako mrzlo? user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
12.6.2008 13:23:27   
*kinnie*
Lahko, boš dans ti skuhala?
Pa ne pozabi na mamo06user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
12.6.2008 13:25:43   
*kinnie*
za Ljubljančanke pa lahko pripraviva jagode s smetano....jih bo razveselilo, ko pridejo s srečanja.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
12.6.2008 13:26:46   
mama06

Lahko, boš dans ti skuhala?
Pa ne pozabi na mamo06user posted image

*kinnie* ti si pa ful prijazna, ali pa me malo n*******šuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi eno vročo čokolado s smetano. Pa dosti smetane prosimuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
12.6.2008 13:27:44   
mama06
Se mi zdi, da smo spet ista trojica ob isti uriuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
12.6.2008 13:29:59   
*kinnie*
Evo

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 12.6.2008 13:31:27 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
12.6.2008 13:31:06   
Pandica
Evo, častim

za mamo06 vročo čokolado z dosti smetane,

kaj pa boma mi2 Kinnie?

Kavico bi jaz po kosilu komaj.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
12.6.2008 13:34:05   
Pandica
Danes bom imela kosilo na katerega sem nora in sicer: puranje zrezke v gobovi omaki in pire krompir. Pa veliko skledo zelene solate zraven, brez te pa itak ne gre, njami, kak se bom basala user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
12.6.2008 13:36:26   
*kinnie*
ojoj prav ne morem nič napisat, ko imam malega v naročjuuser posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 12.6.2008 13:37:11 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
12.6.2008 13:38:56   
Pandica

ojoj prav ne morem nič napisat, ko imam malega v naročjuuser posted image

Jaz tut full težko, ker mi Zala tolče po tipkovnici, ko nora user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
12.6.2008 13:40:49   
*kinnie*
Mi bomo pa imeli danes nedeljsko kosilouser posted image . Goveja juhica, tenstan krompir+govedna+veliiko solate (brez polževuser posted image user posted image user posted image )
Smo imeli v nedeljo bolj na easy, pa se je moj dragi delal norca, da je imel za južno 2 šefli zrezkovuser posted image

Hm jaz bi sladoooled!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
12.6.2008 13:42:06   
*kinnie*
mi pomagaš prilept eno lepo slikco jagod za Ljubljančanke? Jaz sem taka tupa...mi vedno link skopirauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
12.6.2008 13:42:28   
sanwebdra
        v c ccca vb ghf              

Zgoraj vas pozdravlja Julija!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
12.6.2008 13:46:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

v c ccca vb ghf              

Zgoraj vas pozdravlja Julija!

Hja, škoda.....da je mali že v stajici, bi lahko z Žanijem mal po chatalauser posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 12.6.2008 13:47:46 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
12.6.2008 13:50:26   
mama06
če ti lahko jaz malo pomagam  *kinnie*user posted image

prvo ponujam jagode s čokolado

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?