|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
9.6.2008 22:45:40   
VANILI
nam se tud dogaja.
drekecpekec: teo ma ful zanimiv drekec danes. Take temno zelene barve, najmanj 10x se jepokakal, zgledalo in slišalo pa se jetako, kot bi z brzostrelko streljal. Ali drugače: veliko hrupa za  nič. V plenici so bili posamezni "naboji" - taki svaljkci. Pojma nimam, kaj bi to bilo. Mislim, valjda kakec, ampak od česa. Sem mu a dala suhe slive, nekuhane, čez noč namočene. Od tega??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
9.6.2008 22:46:46   
janja
Vanili sem si te mal ogledala. No, tolk glih ni treba shujšat. Kakih 5 kg rezerve si lahko pustiš. Vidim, da je takrat malo več rezerve imela Živa. Je bla prou fejst baba. Če jo pogledaš čez učke, pa je še danes ne moreš sfalit.

Kje pa ste bli to na lošinju?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
9.6.2008 22:48:35   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mimogrede, nobena pa ni opazila moje pupikeuser posted image

...veš da smo, samo je toliko za pokomentirat in pogledat, da ženske pozabimo

Mala je pa itak po mami in to lahko pomeni le eno - krasna jeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
9.6.2008 22:49:17   
VANILI
kako smo danes nahecali teotka, da je kaj kosila pojedel: Živa je imela go bejbifon, teo pa drugi, mama-del. In mu je govorila, on pa čist paf od presenečenja in je pač moral pogoltnit, ko sem mu hitro uturila, ko je glih odprl ustka. Hehe.

zamenjava plenic: jaz ne vem, kaj se dogaja, no nemogoče je previt našga žabota: takoj se obrne in začne plezat, jaz pa s plenico za njim. Č ga slučajno obrnem, ful protestira. Tako da je postala prava umetnost opleničit žabota, če že ni jok je pa vsaj ful kreg.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
9.6.2008 22:50:30   
VANILI
janja,bučanje. To je bilo poročno predpotovanje (na pravo potovanje še vedno nismo šliuser posted image ). Enkrat začetek junija je bilo. Ful smo se meli lepo.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
9.6.2008 22:52:19   
mama06

zamenjava plenic: jaz ne vem, kaj se dogaja, no nemogoče je previt našga žabota: takoj se obrne in začne plezat, jaz pa s plenico za njim. Č ga slučajno obrnem, ful protestira. Tako da je postala prava umetnost opleničit žabota, če že ni jok je pa vsaj ful kreg.

Enako. Se pri vsakem previjanju pregovarjava, da naj bo pri miru in naj se ne obračauser posted image user posted image . Na koncu, ko mu plenico uspem dat na njegovo rito, pa si ježke odpre in obrne in sva spet na začetkuuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
9.6.2008 22:59:56   
skuštrana
Menjava plenic - jaz imam pa Racman in moram pol še one hlačke čez datuser posted image Katastrofa ja...Si je pa danes tudi prvič odpel ježke. Če bo to še počel mu bom plenico narobe gor dala, da bojo ježki na hrbtu..Drgač bi imel bodi čez, samo zdej ko je vroče je kar nagec ali pa ima samo kratko majčko..

Pandica - meni še full mleko šprica, pa ponoči sem še vedno cela mokra . jaz, Arsen in vse okoli..

Vanili, to mi zveni kot bobeki, da ni zaprt...Suhe slive naj bi odpirale, ampak...Našo Lizo so postana-rjava jabočka odpirala, pa baje zapirajouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
9.6.2008 23:01:01   
mehurčica
Menjava plenic: pri nas je enako.user posted image user posted image Imam milijon stvari, ki ji jih dajem v rokice, ker se ene naveliča v roku 5 sekund, pol se pa že obrača kje bo kaj druga potegnila. Pa tudi hlače je težko gor dat. Nima časa in se mi kar stegne v mojem naročju nazaj in začne trmarit- halo, sedem mesečni otrok pa trmica?user posted image No, drugače je pa zlata, to pa jo morem pohvalit.

Vanili, ti morem povedat, da sem najprej tvojo sončiko pogledala. Sem še mojemu rekla "lej, kakšna je bila, še taka micena", čeprav sploh ne ve kdo pa kaj.user posted image Ja, napisala pa nisem, oprosti.user posted image

Grem spat. Me čaka zgodnje jutro in čez dan obveznosti... Pa-pa

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
9.6.2008 23:07:26   
mišk
Pozdravljene punce!

Midva z možem sva ravnokar pogledala dvd poroke, ki sva ga danes s likami vred dobila. Joj je blo luštno...user posted image  Kr še enkrat bi se poročila! Hecam se!user posted image

Dopoldne sva bili z Dono na NFT in je bla fizioterapevtka zadovoljna. Rekla je, da naj pa še naprej delam z njo vaje za čimprejše plazenje. Ampak naj plazenja ne pričakujem čez noč, lahko traja dva meseca. Ma men se nikamor ne mudi.user posted image

Ninka80: Jst se te še spomnim iz nosečniških oktoberk. Vedla sem, da je bla ena iz Krškega! Sem pogledala tvoj album, pa sem vidla, da ste se med drugim enkrat slikali tudi na terasi City hotela, a ne?user posted image  Drugač so pa ful lepe slikice. Mali je zelo luškan!user posted image

Poročno potovanje: Neki smo se začeli menit, da bi šli drugo leto midva z možem, moja sestra, njen fant, Dona in mogoče še kdo (ki danes še ne obstaja user posted image ) z avtodomom do Nordkapp-a. Tak en trip po evropi s ciljno destinacijo Nordkapp. Mislite, da je z tako malimi otročki to pametno?
To bi vzela kot neko delno poročno potovanje, kajti računava v naslednjih letih še na tisto pravo ala Mauritius, Maldivi ali vsaj Kanarski otoki, ki so bolj dosegljivi.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
9.6.2008 23:12:47   
Margareta
Najprej lep pozdrav, smo cel vikend dirkali okoli in nisem imela niti 5 minut časa,

VANILI - moja Eva ni pojedla niti ene žlice zelenjave, dokler sem jo pripravljala z olivnim oljem (kot mi je naročila P) od kar jo pa izboljšam s kislo smetano, mi zmaže čisto vse. Tako sem vesela, da končno vsaj nekaj poje.

Ej, res si suha na fotkah. Živa je pa itak lepotica.

O ninka80 pozdravljena

*kinnie* - na zdravje. Ne morem verjeti, da si ti bajsa, jaz si te tako drobižasto predstavljam.

lane31 - tudi jaz se bojujem s temenci, na isti način - z olivnim oljem. Je pa malo težje, ker ima dolge laske.

mišk - midva sva se poročila 5 let nazaj, pa tudi še nisva bila na poročnem potovanju. In tudi ne vem, kdaj bova šla.

janja - kako zdržiš na orbitreku? Meni se po 5 minutah tako v glavi vrti, da moram nehat.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
9.6.2008 23:19:13   
Pandica
Sem se najedla tako, da še lahko zdaj kaj spijem user posted image  user posted image  user posted image

Previjanje  moja se tut full obrača, ji tut skozi nekaj v rokice tiščim, da jo malo zamotim. Še najraje ima, če ji dam dol iz roke mojo uro in jo potem občuduje kako je lepa   user posted image user posted image    Drugače pa včasih tut začne full kričat, ko ni po njeno, ko jo malo "bolj" primem, da ji lahko pleničko nazaj gor naredim.

Skuštrana   ja, saj meni tut skozi mleko ven teče, še morem imet tut vedno one blazinice kot pri novorojenčku user posted image , saj to sma se že 1x menli, se spomniš, ne?
Danes pa sem napisala, da se mi Zala zadnje dni še bolj pogosto doji in imam zaradi tega spet več mleka, zize pa včasih čez noč že trde ko kamen user posted image oz. dojijle vprašala, če se še kateri user posted image več doji?
Hhmmm, kak sem zdaj to razložla user posted image   Eh, saj ni važno...

Grem pod tuš, ker me že nekaj malo zebe, da sem pol pripravljena za v skok v posteljo user posted image
Pa še grlo čutim, da se tut mene nekaj loteva tak, da samo upam, da me spet ne zahakla...pa ne no...nebi bila spet bolana user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
9.6.2008 23:20:25   
skuštrana
Margareta,sem videla da si pri promod naročevala..Daj mi povej kakšne so številke, jaz bi tudi, ker sem tak lena za po trgovinah hodit, rabim pa nekaj novegauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
9.6.2008 23:38:01   
Margareta
skuštrana - mensezdi, da so številke pri Promod čisto klasične (tako kot ima Zara, se mi zdi).

Meni je bilo čisto vse ulito, kar sem naročila, edino ena obleka s kratkimi rokavi mi je pretesna - pri rokavih. Sicer jo stlačim nase, ampak tiste klobase na rokah potem ful grdo izgledajo. Sem taka kot King Kong. Drugače je pa kvaliteta dokaj solidna in tudi lepo je zašito na kar sem aklih.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
9.6.2008 23:41:31   
valči
Dober večer,na hitro!

Pojasnilo sem dolžna o glutenu.Ja,dajem Nini one kekse,ki bi naj bilo-kao brez glutena,Plasmon,kupleni v DM-u.Sicer glih ne verjamem,da ni not glutenauser posted image
Drugače pa ji šer ne dajem grisa,testenin,kruha,žemlje...Te zadeve bodo še miceno počakale.Tako,to sem povedala.

2ursae,prosim,daj gor jutri slikice novega lepotca,ti Miškpa o poroki.

Ja,bom mogla it spat,mi črke plešejo,pa napake delam...
VANILI,lepa pupa je,tvoja micena,sori,ker sem preveč tebe gledalauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
9.6.2008 23:53:26   
VANILI
margareta. seks bo kmalu.

jaz sem si pa rekla,da bom dala še par fotk od moje štručke in poroke,potem pa zaključim s poglavjem o svoji kilaži in poročam šekle ko o kak napredek.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
10.6.2008 0:07:16   
Pandica
VANILI   čakam na tvoje slikice od user posted image in poroke        user posted image  

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
10.6.2008 0:11:15   
VANILI
pandica!
evo, gesla pa so enaka naslovom albumov (ful izvirno)

< Sporočilo je popravil VANILI -- 10.6.2008 0:13:56 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
10.6.2008 0:18:46   
VANILI
kotiček žalosti in kesanja: kaj se je pa meni prej zgodilo...user posted image . pridemo noter, večerja, žabo spat, Živa stuširana in še malo riše, medtem ko jaz: perem posodo, sem na rr-ju in jem jagode. In med risanjem Živa reče, če bi se, kot včasih, mi3 objeli in si dali trojni lupček. Jaz, da takoj, samo da te jagode še pojem. In pojem jagode, pa pišem na rr. In ona,spet med risanjem, reče, če bi se šle obe k atiju na kavč pocrklat. In jaz, da takoj, samo še uno posodo pomijem. In ona gre na kavč, jaz pomijem posodo in nazaj na rr. In medtem Živa zaspi...

tako zelo hudo mi je, ker zamujam take trenutke. Ker ne zaznam trenutek, ki je pomembnejši od vsega drugega. Ker se nisem zganila...

potem sem šla k njej, ko jo je moj že nesel v posteljo in jo božala in ji šepetala, da jo imam rada da je ona moj zakladek... in solzne oči imela...user posted image

včasih sem tak gnoj od človeka...

in vedno se spomnim na pesmico od lane31 in njen post, ko je napisala,da  je ta njena pikica blagoslov... joj... tudi Živa je blagoslov... ko bi le se večkrat tega zaedala in tudi kajkonkretnega naredila za trenutek v življenju...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
10.6.2008 0:19:15   
VANILI
kaj zdaj, a ste spet vse ušle???

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
10.6.2008 0:20:00   
VANILI
pandica, kako si ti lahko prisoten, če pa nisi napisana v zgornji vrstici

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
10.6.2008 0:22:13   
Pandica
Full lepe slikice VANILI    user posted image

Živa  je full luškana pupika, kake lepe rjave očke ima tako kot moja Zala user posted image ,
vi2 s tvojim user posted image   pa sta tut super na poročnih slikicah. Kaj se mi zdi al je tvoj user posted image   res full visok? Skratka, krasna familija ste, lahko si srečna, da je tako user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
10.6.2008 0:23:59   
Pandica

pandica, kako si ti lahko prisoten, če pa nisi napisana v zgornji vrstici

Mogoče zato, ker nisem bila zdaj med "desetkami", ampak sem gledala tvoj album user posted image
Ker drugače imam tak narejeno, da se vidi, ko sem gor.
Evo, poglej me, a vidiš? user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
10.6.2008 0:26:17   
VANILI
pandica, hvala. No ja moj ima 191cm, a je to velik??
srečna - ja, včasih se ne zavedam in sem zoprna tečna zatežena in uhohuser posted image

zdaj pa grem na seks v mestu - ne, alarm še prej

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
10.6.2008 0:28:45   
Pandica

včasih sem tak gnoj od človeka...

Eh pa daj no, ne ga srat VANILI  user posted image
Boste pa se ju3 zato še več cartali, si najboljša mami žabotu in princeski.
Jaz sem tut včasih full žalostna, samo boljše, da ne začnem pisati moje zgodbe, ker je nebo konca. Dajmo grde misli proč.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
10.6.2008 0:37:18   
VANILI
pandči. lahko poveš, če ti bo lažje. saj zato smo tu. lahko pa na zs

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?