|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
9.6.2008 22:16:12   
ninka80
VANILI, ne vidim te na nobeni slikci. Ko tok jamraš. Poglej mene, pol pa jmaraj, če upašuser posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
9.6.2008 22:16:13   
mehurčica
Suzanamai, David ima zdaj 110cm. Nimam pa pojma kolko bo zrastel do zime, ker je imel zdaj hud poskok - 4cm v dobrih 4m.user posted image Bi se pa priporočala za board ja. Drugače si ga bomo pa izposojali v izposojevalnici.

Testenine ti Zoji zmiksaš še alin ji kar daš že majhne koščke? Jaz se spomnim, da sem Davidu dajala tiste mini testenine, ki zgledajo kot malo večji rižeki. Ampak je imel že nekaj zobkov takrat. Bo Eni zgleda še mogla malo počakat.

Je pa Eni danes dobila malo bele ribe. Meni se zdi, da ji je ful boljše kosilo, če je v zelenjavi meso. Je danes spet tak zmazala zelenjavo s to ribo.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
9.6.2008 22:19:14   
*pikijakob*
Noa1 sem raje šla k P , ker nikoli ne veš pri kašlju, pa da sem jaz mirna. Ampak je kar fejst kašljal, še ponoči se je zaradi kašlja zbujal. Pa na srečo ni bilo nič hudega.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
9.6.2008 22:19:38   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

janja a na roditeljski /smo tudi dobili vabilo/ v vrtec pelješ tudi otroka?

Nam so napisali, da naj pridemo brez otrok, ker drugače se stvar zavleče (saj veš,otroci ne morejo biti pri miru). Jaz ga imam ravno jutri.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
9.6.2008 22:19:47   
ninka80
Mehurčica, jst mu testenine sam z vilco pretlačim, pa ni važno kake so. Tistih malih nimam nikol doma. Pa lepo poje. 

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3830
9.6.2008 22:20:17   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

TEMENCA -olivno olje ...še kaj če ne bo boljše user posted image a je to normalno pri teh mesecih.....ima še kdo

Jaz sem pri ta večji spravila proč z olivnim oljem, ko se je fajn napilo, sem jo pa narahlo krožno česala z ono krtačko za dojenčke...in je šlo.
Mali pa ni imel, oz. kmalu po porodu, pa sem naredila isto in je bilo ok.
Kaj bi še pomagalo, pa pojma nimam.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
9.6.2008 22:22:38   
mehurčica

...kero mazdo pa imaš....mi smo imeli 323 je bla super user posted image

TEMENCA -olivno olje ...še kaj če ne bo boljše user posted image a je to normalno pri teh mesecih.....ima še kdo

6 karavan.user posted image Moj sanjski avto. Sem mislila, da je ne bom nikoli v življenju niti od blizu povohala, sedaj jo pa vozim. Mmmm....zum zum.user posted image

Ja, je normalno, da še ima temence. Eni jih sicer nima več, je imela pa FUUUL! Ji kar preventivno perem laske 1x na teden z Mustelo - šampon(taka pena). Nekateri imajo še po 1 letu temence, pa menda še pozneje.

Grem si glavo prat....ve pa malo oladite! Sej ne folgam. Dam refresh, pa me čaka spet 5 novih postov.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
9.6.2008 22:22:39   
ninka80
lane1, mi smo se temenc znebil z Mustelinim šamponom.
Ma, sej preberem še, a napisat...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
9.6.2008 22:22:47   
Pandica
Lane31  v lekarni se drugač tut dobi baje en full fajn šampon proti temencam, kako pa se mu reče pa žal ne vem. Saj tam tak vejo.

Jaz pa grem zdaj jest.
Da nem preveč pila na prazen želodec user posted image   pol bom prehitro pijana user posted image user posted image user posted image

Pa punce po pameti z alkoholom user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3834
9.6.2008 22:25:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz pa grem zdaj jest.

Dober tek

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
9.6.2008 22:26:22   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Jaz pa grem zdaj jest.

Dober tek

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
9.6.2008 22:26:36   
*kinnie*
Jaz grem počasi spat....sem prisiljena biti jutranji človek že enkaj časauser posted image
Se beremo jutri! 

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
9.6.2008 22:27:15   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: valči

.Jaz Nini še tudi nisem uvedla glutena,morda kako skorjico kruha ji dam,tisti prvi dan,ko ga spečem,da hruusta.Drugače pa  ne in ne vem,kdaj bom.Po 8. mesecu ziher,prej ne.Bom čakala,dokler bo možno.

Jedilnik včeraj

zajtrk-banana s skuto in keksom

malica-jabolko,suhe slive,češnje;kuhano,dodala,ko je bilo spasirano keks in jogurt

Praviš, da is dala keks - saj to je gluten, ane?Popravi me prosim, če se motimuser posted image

mehurčica in P - ker niše odpustnice, mi P ne more točno povedat, če imava kakšno alergijo, saj so pri preiskavah blata ugotovili prisotnost krviuser posted image user posted image . Zredila sva se in imava sedaj 7255guser posted image user posted image

oktoberka - aj madonca, a veš da smo tu same radovedne ženskeuser posted image user posted image user posted image . Javi se!!!!

srečanje CE - ma ne 18, ko gremo na morjeuser posted image Po 26.6user posted image

bolani štajerčki - mi tudi smo zdravi. Vsem bolnim pa želim čimprejšnje okrevanje

Alina_alin in teka WB!!

VANILI super baba si. Mislim, pa da sedaj ne moreš bit grozna, kot se opisuješ, te pa popolnoma razumem, da se še ne moreš navadit na "novo kožo" s par kg dodatka.

Živa - superca si. Bravouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

VANILI, imam fantka Klemna (4. 11. ).

dobrodošla novemberka. Tudi sama sem imela prvi rok 19.10, rodila pa 3.11user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
9.6.2008 22:27:18   
ninka80
Dober tek in lahko noč.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
9.6.2008 22:28:01   
Pandica
Kinnie     user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
9.6.2008 22:30:15   
*kinnie*

Kinnie     user posted image  

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
9.6.2008 22:30:56   
nova10ka
2ursae - nujno pošlji slikico Bora, ko bo imel novo fizuro

fuzbal  -
se mi zdi, da bomo tale mesec ful strani na RR našopale, vsaj tiste, ki imamo doma samo en TV. Kako si boste razdelile TV sprejemnik zdaj, ko je prvenstvo?

mi smo bili danes na trebušnih plesih in je blo ful fajn. naša user posted image je po tednu izoliranosti od drugih dojenčkov vsa presrečna uživala v družbi. svojega user posted image Eliana je čist polupčkala, pol je pa on splezal nanjo - ker zdaj pač pleza kamor se da - vendar sva s Kasijo njuno prezgodnjo romanco raje prekinili. tolko ji je dogajalo, da je na potem zaspala za 2 uri in pol!!! to se čez dan še ni zgodilo!!! (mal sem zapadla v fuzbalski stil pisanja)

vrt (za tiste, ki jih zanima ta naša nadaljevanka) - trava, ki smo jo pred dvema tednoma posejali, čudežno raste. najprej je bil samo tak zelen puh, kot brada pri 14 letniku, zdaj pa je zemlja že ornk kosmata. s user posted image in user posted image vsako jutro nekaj časa gledamo, kako raste. (ej, janja, kaj pa če se poleti kar pri men dobimo namest v Merkatorju pa damo user posted image v bazen?)

slaba stran tega vrta je (razen bodočih mrtvih srn, ki se po njem sprehajajo), da je pred in v hiši ful mrčesa. pol pa jaz cele dneve user posted image user posted image user posted image delam.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
9.6.2008 22:31:56   
lane31
Joj 6-ka.......auuuuuuuuu..........bi to mene tudi melo... moža pa še prej....zaradi cene je moral biti picaso .....sicer pa sva oba mahnjena na citroen in mazdo user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
9.6.2008 22:39:56   
janja
Vidim, da se sem spet vse zamudila. A je še kaj ostalo za pit? Sicer bi raj kaj brezalkoholnega, da ne padem slučajno z orbitreka!

Mehurčica, meni napiš kar 0. Sem ta teden še mal po glavi počistla, tako da sedaj začnem bolj resno.

*kinnie* do kdaj pa boš na Pagu? Mi gremo 28.6. - Novalja.

Grem še na orbitrek, pa pol mal preberem. Če bo še katera tu!?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
9.6.2008 22:40:20   
skuštrana
Nova10ka, jaz svojga fuzbalerja h kolegom pošljemuser posted image Je ravno danes tam, nimam pojma kdo igra..

Miksanje, naš ima samo en ubogi zobek spodaj, jaz pa nič več ne miksam...Saj tako dolgo prelaga po ustih sem in tja, da mu encimi v slini vse razgradijouser posted image No, zmiksam samo, če kam gremo ker gre lažje v kozarčke...

Valči, jaz sem se tudi isto vprašala ob tvojem postu...Katere kekse daš, da so brez glutena? Arsen je gluten že dobil - ovsene kosmiče in kruhuser posted image Na kruh je itak nor, aja, pa testenine je danes jedel...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
9.6.2008 22:40:24   
2ursae
strokovni izpit iz JU: novi Zakon o javnih uslužbencih je v drugem branju in ja, predvideva ukinitev izpita. Glede na to, da še ni sprejet, ni še nič zihr, je pa zelo verjetno, da bo šel skoz in da izpit res ne bo več potreben.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
9.6.2008 22:42:12   
mama06

Super je krema od Mustele. Tudi našemu so se nekaj sedaj v tej vročini pojavile in sem mu za par ur namazala z Mustelo, oprala zvečer glavo in jih ni več. Olje mi ravno ni delovalo. Pravijo, da so temenv+ce lahko tudi do enega leta. Po kopanju pa ga počešem z glavnikom za navijalke, ko ima ful ostre š**** in se mu kar smeje zraven, ko ga čoham. Moraš pa pazit, da ni pregrobo in se od glave samo odlušči.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
9.6.2008 22:42:27   
VANILI
joj jaz ne dohajam več.
torej, če pa strokovc ostane, bom pa pila iz tuge. uuuuuuuuuuser posted image

egotrip - pa dajte nehajte no, saj se bom čist prevzelauser posted image
dejstvo  je, da sem si predebela ne glede na vse, in moram shujšat. Pa da ne boste mislile. Meni so všeč tudi močjnejše ženske, kiznajo sebe nosit. Jaz se pa ne znam Hodim in se obnašam kot nilska kobila. Nerodna sem. Nog ne morem rprekrižat kot je treba. Da ne govorim o user posted image ! Tako neokretna, da je joj in smeha in jokauser posted image . No pa ko sem resno na egotripu, bom dala še s poroke par fotkic.
mimogrede, nobena pa ni opazila moje pupikeuser posted image

nova10ka - joj se ti dogajauser posted image user posted image user posted image . jaz sem lani kupila tudi par paketov trave, tako za senčno lego, ker imamo ful orehov. Pa je bilo ful dežja, tako da je tam itak blato bilo. Moramo potlakovat.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
9.6.2008 22:43:29   
VANILI
2ursae, user posted image
ma kje si, da te izljubim!!!!!!

kaj boš, danes častim!!!!
meni se ževrti, punce. hik!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
9.6.2008 22:43:42   
miska1
Se malo na hitro oglasim. Vas berem za dva dni. Včeraj me je 3x vrglo ven, da sem čisto obupala. Enkrat sem napisala roman, potem pa 2x povzetek in zamanj user posted image

hujšanje - mi ni treba, ker gredo kile kar same dol, sem na 49kg, da sem za vikend veliko jedla

plazenje - Martin lepo kobaca nazaj po kolenih, pa tudi poizkuša že naprej, dobr mu gre. Na nogice se še ne postavi.

Sex v mestu, če ste že določile datum, sem sprevidela. Sem pa definitivno kandidatka.

Grem zdej, ker sem cel večer likala tri žehte perila in sem čist fuč.

Pa pa!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?