mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči .Jaz Nini še tudi nisem uvedla glutena,morda kako skorjico kruha ji dam,tisti prvi dan,ko ga spečem,da hruusta.Drugače pa ne in ne vem,kdaj bom.Po 8. mesecu ziher,prej ne.Bom čakala,dokler bo možno. Jedilnik včeraj zajtrk-banana s skuto in keksom malica-jabolko,suhe slive,češnje;kuhano,dodala,ko je bilo spasirano keks in jogurt Praviš, da is dala keks - saj to je gluten, ane?Popravi me prosim, če se motim mehurčica in P - ker niše odpustnice, mi P ne more točno povedat, če imava kakšno alergijo, saj so pri preiskavah blata ugotovili prisotnost krvi . Zredila sva se in imava sedaj 7255g oktoberka - aj madonca, a veš da smo tu same radovedne ženske . Javi se!!!! srečanje CE - ma ne 18, ko gremo na morje Po 26.6 bolani štajerčki - mi tudi smo zdravi. Vsem bolnim pa želim čimprejšnje okrevanje Alina_alin in teka WB!! VANILI super baba si. Mislim, pa da sedaj ne moreš bit grozna, kot se opisuješ, te pa popolnoma razumem, da se še ne moreš navadit na "novo kožo" s par kg dodatka. Živa - superca si. Bravo IZVIRNO SPOROČILO: ninka80 VANILI, imam fantka Klemna (4. 11. ). dobrodošla novemberka. Tudi sama sem imela prvi rok 19.10, rodila pa 3.11
|