|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
9.6.2008 8:50:37   
skuštrana
Metkica, glej, tule probaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2577278 pa mogoče najdeš kakšno idejo user posted image

Mi zadnje dni jemo samo ribe z žara in mlad krompir pečen v pečiciuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
9.6.2008 8:54:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pag, mi gremo, samo šele kasneje, ne vem datuma na pamet. Okoli 15.7. se mi zdi...

Julija grem tudi, in sicer 19.7....za 3 tedne, če bo pa slebo vreme pa kak dan manj. Če boš imela čas za user posted image , si pa dobrodošla!

Neposredna povezava do sporočila: 3727
9.6.2008 9:00:08   
skuštrana
Časa bom imela na pretekuser posted image Resno, ker moj gre itak delat, jaz se pa zraven šlepamuser posted image Kje pa boste? Mi verjetno v Strašku.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
9.6.2008 9:22:05   
noa1
Dobro jutro!
Sva vstali že ob 7.30, ampak sem jo do sedaj skoran nonstop imela po rokah. Do danes ji je iz nosa samo teklo, sedaj pa se ji že dela taki pravi smrkelj. Upam, da nebo kakega vnetja še zraven dobila.user posted image

Jaz sem pa ko zombi. Že tri noči nisem "normalno" spala in včeraj je bila večino porokah. Posledica: moj boleči hrbetuser posted image .

Joj, samo še jamram. Ne bom več.

VANILI: sem si te drugače predstavljala. Na slikicah si prava suhica, samo ne vem kako sedaj zgledaš. Predvidevam, da super, ker glede na to kako suha si bila, se ti teh nekaj malega kg več  najbrž sploh ne pozna. BTW jaz jih imam še zmeraj enih 10 kg preveč

Mehurčica: meni lahko napišeš 0. HB vsaj gor ni šlo.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3729
9.6.2008 9:23:39   
noa1
Alina_alin in Teka: sedaj sta pa že doma, a ne. Javita se kaj in povejta, kako sta/ste se imeli. Sta med pogrešanimi.
Mogoče pa jim je bilo tako fajn, da so kar podaljšali.user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
9.6.2008 9:26:57   
skuštrana
NOA,probaj narezat čebulo in jo obesit poleg postelje ko mala spi..Smrdi kot hudič, ampak pomaga pa..Čisti dihalne poti.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
9.6.2008 9:32:42   
lane31
Jutro.....meni včeraj ni in ni delala rr

Vanili....saj si res lepa na fotkah ampak malo presuhica ,ti malo bedrc in ritke gotovo ne more škodit

Pandica......do 37,7 v ritki še jaz grem ven , če je drugače ok

Noa1.....boga ti....pa Ajša tudi ....upam ,da sta s vsajpol naspali

Jaz sem čisto povožena z prehladom user posted image  ,mala pa je malo boljša user posted image

Mehurčica.....+ 0,6 kg več kot prejšnji teden

Janja......vse pohvale za pridno orbitrekanje ....kar tako dalje user posted image
mORJE........mi gremo 14.7 user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 3732
9.6.2008 9:40:17   
VANILI
samo nekaj na hitro,več zvečer

user posted image mamčice povejte aje možno da bipo 1 tednu dajanja skute v sadje dobil reakcijo - malo želejasto blato res malo in malo zelenkasto in malo kot driske? smrdi nič ekstra. a bi morala prej z glutenom začet al kaj? čist sem nesrečna zarad tegauser posted image

user posted image zelenjave prav nič ne jeuser posted image

fotke - hvala punce, sicer jaz sebi nikoli nisem bila vizualno všeč tko da me presenečate. apak všasih mi je bil izgled pome,bnejši, danes se pa ne sekram več.
tam semmela 53 kg, bi jih spet tok.

vas berem zvečer.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 3733
9.6.2008 9:46:45   
teka
DOBRO JUTRO!

evo, se javljam na raport user posted image teden cankarjevih mater je za nama user posted image bilo je super, max že danes pogreša celodnevne vožnje v vozičku, saj je bil cel dan zunaj (itak, če smo bli v kampu). ko je bil zaspančkan, sem samo naredila en sprehodek pa ga že ni blo več. pol pa parking pred prikolico user posted image edino vreme ni bilo najbolj posrečeno. pa kaj to berem, ste vsi štajerčki zboleli? no, saj tudi mi smo šli na morje vsi prehlajeni, pa smo sedaj že ok, samo maxu še malo v nosku žubori. a potem to sredo ni srečanja? smrk, smrk user posted image mi namreč gremo v soboto spet na morje za 2 tedna, pa vas ne bom takoooooooo dolgo vidla user posted image  

vidim, da imate nekatere nove avatarčke! skuštrana, tvoj je ful luškan, ostalih nisem še prečekirala,  če pa je tolk materiala za predelat...čveke!

toliko zaenkrat, samo da vidite, da smo preživeli in varno doma user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
9.6.2008 9:49:00   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Časa bom imela na pretekuser posted image Resno, ker moj gre itak delat, jaz se pa zraven šlepamuser posted image Kje pa boste? Mi verjetno v Strašku.

Šimuni, že rezerviranouser posted image Se bova zmenile.
Jupiiii pa bom spoznala še tebeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3735
9.6.2008 9:52:56   
*kinnie*
lane31, kam pa greste, če smem vprašat?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
9.6.2008 9:55:16   
valči
Jutro!

VANILI,lepa si na fotkah,samo malo presuha,kakih 5 kil pomoje,ker si res suhcena.Verjetno segaj čisto vredu zgledaš,bi pomoje z 60. kilami zgledla odličnouser posted image
Tako,da 53 je malo malo,ne?Malo motivacije in pozitive ti skušam dat,da te ne bi več tako vleklo tja dol,med suhice.

Jaz sem pri 20. letih imela tudi 50 kil,ki sem jih dobila z muko,ker sem shujšala 17 kil takrat.Ko sem sem prišla živet sem jih imela 53.Pa jih ne bi nazaj,mi je premalo.Ker za te kile morem strdat,sedaj pa imam kup dwela z otroki in kmetijo in...Pa bi mi bilo 58 kil čisto realno,pa še lepo zgledam takrat.

Mehurčica,za seznam,sem zgubila v 12. dneh,odkar se grem diete 2 kili.Mislim,da od oprejšnjega tedna 1 kilo.Tako jih imam sedaj 63.4.Tako da - 2 od začetka zame.user posted image
Sedaj mi Nina tečka,pridem nazaj,ko bom lahko.Jo dam spat.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
9.6.2008 10:06:00   
Klaudia
Pandica - ara naredi bistveno manj svinjarije kot skobčevka. Tisti mali hudiči, moraš skos čistit za njimi. Pri ari, pa samo tisti kupček dreka (vedno na isti palici kaka) odstraniš in imaš mir. Mi imamo doma veliko živali. Še veliko več sem jih imela preden sem zanosil, pa sem jih potem raje dala naprej. Činčili, zajklja, morski prašiček... trenutno imamo še psa, mačko, veverico in 140l akvarij živorodk.

včerajšnji jedilnik
Z: skuta z jagodami (doma narejeno vse)
M: jabolko, mango, jagode (zribane)
K: goveja juhica z korenčkom, pečen nilski oslič
M: banana in kruh
V: polenta kuhana na mleku + 150ml AM
ponoči dojenje

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
9.6.2008 10:12:36   
Jenny Anny
Jutro mamike, vidim da ste zelo aktivne tukaj gor

Jaz sem bila prejšnji teden na Dolenjskem, potem sem se v sredo vračala domov (takrat ko je bla na štajerski AC tista grozna nesreča. Sem čakala pri naših doma, še dobr da me je moj zadnji čas poklical, da nisem šla na pot. Tast se je iz zaloške pa do domžal vozil 4h), se niti pomislit ne upam, da bi s tamalo ostala v tisti grozni gužvi.

No v četrtek so naju prišle pogledat ženske z mojga šihta, v petek smo imele zobozdravnika (nismo nič fluorovih tabletk dobil??)

V soboto smo šli pa zopet nazaj na dolenjsko na ohcet (maratonsko), začel smo ob pol dvanajstih na Otočcu, domov na Dolenjskem pa prišli ob pol štirih zjutraj. Najhuje od vsega je blo, da sem pozabila rezervne čevlje in potem sem morala biti cel dan in cel večer v ubijalskih petah (kakršnekoli bi ble, bi bile po vsakodnevnem nošenju superg itak ubijalske). No še zdaj me noge bolijo, da je za pop.

Vidim, da je kar nekaj bolančkov, za vsakega posebej eno , da se čim prej pozdravite.

No zdaj moram pa mal pospravljat, mam eno velko atomsko v stanovanju.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
9.6.2008 10:20:59   
drobižek
Dobro jutro....

Sem že včeraj hotla parkrat dat gor, pa ni šlo....

Evo našo "Cukro": http://www.youtube.com/watch?v=JHwANBiYuUk

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
9.6.2008 10:25:59   
valči
VANILI,še to.Mislim,da je blato tvojega bebija prehodnega značaja,ker pomoje bi se pojavilo ob prvem dodajanju takega živila.Jaz Nini še tudi nisem uvedla glutena,morda kako skorjico kruha ji dam,tisti prvi dan,ko ga spečem,da hruusta.Drugače pa  ne in ne vem,kdaj bom.Po 8. mesecu ziher,prej ne.Bom čakala,dokler bo možno.
Mogoče ga zobki mučijo,zna bit to?
Pa lase sem ti pozabila pohvalit,imaš lepe,goste in valovite!user posted image Kaj bi jaz dala za take bujne laseuser posted image Ko imam taki dolgčas na glavi,pa skoz spete,eh...
teka,lepo da ste uživali in še boste,lepo se imejte,ko spet greteuser posted image

Skuštrana,tvoj avatar je čudovit,res,kako je taka slika ratala,da je zamegljena?Je to Liza?
Pa avatar od  suzanamai,upam,da pravo mislim,je tudi lep.Ena luštna punčka s špangico.user posted image

Jedilnik včeraj

zajtrk-banana s skuto in keksom

malica-jabolko,suhe slive,češnje;kuhano,dodala,ko je bilo spasirano keks in jogurt

kosilo-šparglji,bučke,riž,skuhano na piščančji juhi od prejšnjega dne

večerja-kašica z jabolki in hruškami;mlečna,tista,ko mleko dodaš,Alete.Sem jo pa naredila od vode iz kompota.

Vmes veliko dojenja,sploh ponoči.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
9.6.2008 10:28:01   
Jenny Anny
Ooooooo Drobižek kak je ljubka tamala, pa ful fajni so, ko jih se malo ziblje, ko še niso stabilni.
No kar se tega tiče smo mi še daleko, zdaj puzamo vzvratno, pa na kolena se postavljamo, Mišk sva nekje v istem klubu.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
9.6.2008 10:28:33   
mehurčica
Se včeraj zvečer nisem niti probala priklopit sem, ko sem videla, da imate težave z oddajanjem postov. Sem raje zlikala vse Davidove majce, ki jih ima sedaj dovolj za celo poletje. Jih je dobil od enga starejšega fantka iz Trbovelj. Pa orbitrek sem gonla 50min in bila fertik že ob 20h, ker je Eni šla že 18:50 spat.

Sem dala včeraj deke prat in dodala tisti listič, da kaj ne zafarba. To se lahko samo enkrat uporabi?

Janja, a to je res možno, da si alergičen na lasten švic? Ker to sem se jaz vedno spraševala, ker že od nekdaj dobim rdečico s pikami po rokah, ko zašvicam.user posted image

Klaudia, končno pogledala tvoje slike. Ful lepa babika!user posted image Kak je luštna tam z veveričko.

Suzanamai, lepa malecka s špangico!user posted image

Noa1, boga mala. Kaj pa jo tak muči? Mogoče bo pa kmalu kak zobek.

Oktoberka!!! Kje siii?

Sanwebdra in Mama06, upam da sta vredu danes zrihtale pri P.

Srečanje v CE: se strinjam, da kar določimo datum. Kateri dan v tednu bi bil najboljši? Zadnjič smo se dobile na ponedeljek, ne?

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
9.6.2008 10:29:25   
Kasija
Dobro jutro!

Sem se na približno prebila skozi pisanje zadnjih dni in sedaj samo na hitro odgovorim, kar se sploh še spomnim.

janja a na roditeljski /smo tudi dobili vabilo/ v vrtec pelješ tudi otroka?

bolančki hitro se pozdravite user posted image

vanili meni tudi geslo prosim

nova10ka bomo danes na plesnih videli, če bo tjaši k0aj bolje ob pogledu na eliana user posted image

moj user posted image  je že čisto tečen, morava it...

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
9.6.2008 10:35:17   
drobižek
janja - pridna!!! Mene še kar ne zagrabi, pa imam orbitrek pred nosom...pa bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image

suzanamai - kako lušnopunčko maš...user posted image

oktoberka - javi se nam kaj....čakamo, da sporočiš in držimo pesti!

VANILI - še meni geslo prosim.

srečanje Celje - bi bilo res fajn, da se vidimmo še pred dopusti. Kaj pa, če naredimo 18. junija - sreda Planet Tuš oz. če bo lepo v parku?

morje - najbrž Biograd v začetku avgusta. Čez vrt, pa si že na plaži...user posted image

vrtec - smo dobili!user posted image user posted image user posted image prejšnji teden že - sem pozabila napisat.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
9.6.2008 10:39:23   
mehurčica
Kasija, na roditeljski pojdi brez Eliana.

Teka WB!user posted image Niso vsi štajerčki zboleli. Moja je čila in zdrava, trenutno zaspana- spančka že eno urco lepotilnega.user posted image

Ooo, kak je lušna Živa. Malo gor, malo dol, malo sem, malo tja. Res si lep filmček naredila. Verjetno s kamero, ne?

Valči, jaz imam še več, kot sam dolgčas na glavi. Imam modro zelene lase na enem mestu, ker mi je oksidiralo. Že 2 tedna, ker nimam denarja za frizerko.user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
9.6.2008 10:53:56   
drobižek
Jenny Anny - hvala. tolk so posrečeni ti tamali....user posted image

mehurčica - ja, s kamero je posneto. Pa nisem jaz, je user posted image , ker on to obvlada...

Grem še za kg pogledat...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3747
9.6.2008 11:06:50   
mehurčica
Mehurčica:1.-1kg 2:-0,5kg
Lane31:1.-2,5kg 2:+0,6kg
Noa1:1.+1kg 2:-0kg
Valči:1.-1kg 2:-1kg
Kinnie:1.-0kg 2:-1,7kg
2ursae:1.-1kg 2:
Drobižek:1.-0kg 2:
Vanili:1.-1kg 2:
Orka**:1:
Micla:1:
Janja:1:

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
9.6.2008 11:11:17   
suzanamai
V petek ima zobarja; mi je všeč 'domžalski' sistem, ker so nas kar sami poklicali na prvi pregled.

Hojla Majoli, midve imava tudi v petek ob 9h, sva ravnokardobili pošto.

joj punce kok mi paše, ko tako hvalite mojo princesko. Itak sem čist zaljubljenauser posted image

Oktoberka daj poteši že našo radovednostuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
9.6.2008 14:13:13   
*kinnie*
Mi smo nazaj s sprehoda in spet smo imeli srečo. Ravno, ko smo prišli domov, se je ulilo...In res, danes smo prehodili toliko, da človek sploh ne bi verjel, da 4-letnica lahko toliko prehodi.
Potem pa na hitrco kosilo za malega in nas,...in sedaj čakam, da pride user posted image iz službe. upssss koliko je že ura....se beremo kasneje

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?