valči
|
VANILI,še to.Mislim,da je blato tvojega bebija prehodnega značaja,ker pomoje bi se pojavilo ob prvem dodajanju takega živila.Jaz Nini še tudi nisem uvedla glutena,morda kako skorjico kruha ji dam,tisti prvi dan,ko ga spečem,da hruusta.Drugače pa ne in ne vem,kdaj bom.Po 8. mesecu ziher,prej ne.Bom čakala,dokler bo možno. Mogoče ga zobki mučijo,zna bit to? Pa lase sem ti pozabila pohvalit,imaš lepe,goste in valovite! Kaj bi jaz dala za take bujne lase Ko imam taki dolgčas na glavi,pa skoz spete,eh... teka,lepo da ste uživali in še boste,lepo se imejte,ko spet grete Skuštrana,tvoj avatar je čudovit,res,kako je taka slika ratala,da je zamegljena?Je to Liza? Pa avatar od suzanamai,upam,da pravo mislim,je tudi lep.Ena luštna punčka s špangico. Jedilnik včeraj zajtrk-banana s skuto in keksom malica-jabolko,suhe slive,češnje;kuhano,dodala,ko je bilo spasirano keks in jogurt kosilo-šparglji,bučke,riž,skuhano na piščančji juhi od prejšnjega dne večerja-kašica z jabolki in hruškami;mlečna,tista,ko mleko dodaš,Alete.Sem jo pa naredila od vode iz kompota. Vmes veliko dojenja,sploh ponoči.