|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
4.6.2008 9:40:00   
vedra
Oktoberka - držimo pesti.  Kakšna operacijav pa, če smem vprašat?

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.6.2008 9:42:56   
oktoberka
Oktoberka - držimo pesti. Kakšna operacijav pa, če smem vprašat?

IMN- izvenmaternična nosečnost.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.6.2008 9:45:29   
jasna
Sam na hitr Klaudia, tole mi smrdi na rotauser posted image . Je lahko najprej z visoko vročino, potem šele driska. Blato pa obupno smrdi. Daj ji čimveč pit, pa bodi pozorna na kakšne podočnjake, vdrto mečavo, pretirano mirnost...

Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.6.2008 9:46:09   
Margareta
Dobro jutro,

kako vse zgodaj vstajate, jaz Evo probam tiščat dol vsaj do 8.00, če ne do 9.00.

Klaudia - sočustvujem s tabo, vem kako je bit sam z bolanim otrokom. Naj se punčka čim prej pozdravi.

tave - saj po moje je bolje, da ne gremo na premiero Sexa, ker bo res ful gneča.

oktoberka - saj bo, če ne ta mesec, pa drugi ali naslednji. Poznam to čakanje in tudi, ko gre kaj narobe mi je znano. Sem imela dvakrat, no saj veš kaj mislim.

Jaz pijem šele jutranjo kavico in veselo kad user posted image im.

< Sporočilo je popravil Margareta -- 4.6.2008 9:47:42 >

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.6.2008 9:47:02   
metkica1
oktoberka: včasih je test ne vem zanič ali kaj in ne pokaže nič. Tudi meni se je to enkrat zgodilo, sem pa imela tistega z DM (ne vem kak se mu že reče).
Držim pesti za tebeuser posted image user posted image
pejdi po drugega in javi, pomoje je pa ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.6.2008 9:58:46   
vedra
Oktoberka - ja pol pa držimo pesti še močneje!

Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.6.2008 10:08:57   
jasna
Klaudia, še tole. Tudi če ni rota ampak kateri drug virus velja enako glede pitja. Pa soli ji hrano, kalij pa nadomestiš z banano. držim pesti, da bo kmalu boljšauser posted image

Oktoberka, itak da še vedno mislim nate in držim pesti!

Srečanje, jutri lahko, bomo v tri.

Zdej grem pa pojest, kar mi je E skuhaluser posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
4.6.2008 10:12:35   
drobižek
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

user posted image  komarji tule za računalnikom so me napikal mater jimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče jih je pa mož poslal????( hecam se - ful si me nasmejala)

mehurčica - za mene 0 kg, pa včeraj velik -, ker sem ob desetih zmazala sladoled.

suzanamai, metkica1 - lep avatarček!

pikijakob - po slikah se vidi, da ste zelo uživale. Lepe slikce!

2ursae - bravo za izpit!user posted image . Kaj pa je LOTR (GP)? Annie Lennox je pa itak zakon!

Kasija - mene je tudi ful bolelo, ko je Živa padala. Jo pa kar pustim in je vsak dan boljše - manj padcev in manj bušk!

oktoberka - želim ti, da zagledaš plusek!

Mi smo se šli včeraj zmenit za krst - 6.7. bo Živa krščena. Malo je že velika punca, upam, da bo pridna....ker tukaj pri nas imamo krst pri 10. maši - tako da bo vse skupaj trajalo sigurno več kot eno dobro debelo uro...

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.6.2008 10:15:13   
oktoberka
Hvala vsem! Sej se nč, ampak res čist nč ne sekiram. Kar bo pa bo. Sam firbec babji sem, zato bi pa rada vedlauser posted image

Bom šla dons spet par testov kuptuser posted image , pol jih pa loh kr delam... Bi pa res rabla počas enga spoznzorja za tele teste.user posted image  Se kr nabere enga dnarja..

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
4.6.2008 10:18:12   
suzanamai
NAREDILA SEM IZPIT . Juhuhu . Tolk sem vesela, pa ne sam zato, ker sem naredila, ampak tud zato, ker sem OBVLADALA , na pisnem sem vsa znala, pa na ustnem tud, pa me je ženska ful podrobno spraševala. Skratka, rulam .

2ursae pa ti si carica user posted image user posted image user posted image

pa mislim, da si zaslužiš dva+ in ne- a si slišala Mehurčica

Vanili jaz že dolgo ne spustim otrok, ki so na obisku, domov predno pospravijo skupaj sobouser posted image

Noa1 user posted image user posted image user posted image  za uspavanje

Jasna user posted image , saj bo prešlo, taka sem bila jaz, več na urgenci kot domauser posted image

Janja moraš postavit svoja pravila, saj na začetku te bosta postrani gledala, potem bo pa ok.

Margareta in vanili, a gremo gledat filmčk sexa, ko pride v kino?user posted image

Jst tuduser posted image  Karte bo pa Kasija zrihtala, vip loža prosimuser posted image

nova10ka meni so tudi pri Maiu hotli soliti pamet in sem na začetku znorela in se ravnala le po svojem občutku, kar počnem še danes. Materinski čut je nekaj najboljšega in nanj se res lahko zaneseš.

Tave a zdaj boš pa frajerka z novimi sončnimi špegelciuser posted image

Klaudia joj bogica Lia, kar pojdi k P in popuser posted image zdi. A si ji mogoče dala mleko? Jaz sem Zoji zadnjič dala rižolino z dvotretjinskim mlekom in je imela naslednji dan rahlo drisko, ki je smrdela po kislem. HB ni bilo drugih težav. Pa upam, da ni kak rotavirus, Zoja je imela takrat enake težaveuser posted image . Čimveč naj pije, da ne bo revica dehidrirala, pa meni je rekla takrat naj ji dam čimvečkrat banano (mora posiveti - oksidirati) in kakšno juhico, ki naj jo kar normalno solim, ali pa kuhano jabolko z malo soli.

Drobižek lepo za krst, pa saj med mašo jo lahko vozičkaš okoli cerkve, da ne bo revica naveličana.

Aha vidim, da Jasna daje podobne nasveteuser posted image

Oktoberka držim pesti, pa veš da ne bo kot zadnjič, sploh ne smeš misliti na touser posted image

Jutri 5.6.2008 ob 11h Kolosej?
-Tave
- Janja

- Vanili
- Suzanamai
- Jasna

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.6.2008 10:22:01   
drobižek
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Drobižek lepo za krst, pa saj med mašo jo lahko vozičkaš okoli cerkve, da ne bo revica naveličana.

Ja.......med mašo moraš bit v cerkvi - župnik rezervira prostor - upam, da lahko greš z vozičkom not, kaj?

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.6.2008 10:22:25   
oktoberka
Oktoberka držim pesti, pa veš da ne bo kot zadnjič, sploh ne smeš misliti na to

Joj, sploh si ne morš mislt kok upam na to da ne bo kot zadnjič. Me je prav strah tega, ko pomislim da bi se mi še enkrat kej tazga zgodilo!

Neposredna povezava do sporočila: 3187
4.6.2008 10:24:30   
oktoberka
Aja, sem pozabla povedat da smo meli mi pa v nedeljo krst. Tko da smo tud bolj pozni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.6.2008 10:24:38   
drobižek
oktoberka - vse bo ok, boš videla! Pa še me vse držimo pesti zate!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3189
4.6.2008 10:26:51   
drobižek
oktoberka - je bila Zarja pridna? Ste tudi mogli bit pri celi maši, pa potem še krst?Boš pokazala kakšne slikce?

Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.6.2008 10:26:55   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Oktoberka držim pesti, pa veš da ne bo kot zadnjič, sploh ne smeš misliti na to

Joj, sploh si ne morš mislt kok upam na to da ne bo kot zadnjič. Me je prav strah tega, ko pomislim da bi se mi še enkrat kej tazga zgodilo!

Ti samo pomisli name in Maia, saj poznaš mojo zgodbouser posted image

Drobižek ena ura je kar dolga, kaj pa če bi se z župnikom prej pogovorila okoli tega, saj nemiren otrok moti vse. Moja vem, da bi že psihirala, razen če bi ji bil župnik tolk zanimivuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3191
4.6.2008 10:30:22   
oktoberka
Joj, mi nismo imeli maše zraven krsta. Smo se tko zmenili. Krst in vse je blo končano v pol urce. Bli so pa trije otroci krščeni na enkrat. Blo je res super! Zarja je bla pa ful pridna. Bom dala kšne slikce gor, če mi bo moj pomagal. Oziroma zdele ne bo šlo, k jutr gremo na potep in pridemo domov šele v nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.6.2008 10:30:38   
drobižek

Drobižek ena ura je kar dolga, kaj pa če bi se z župnikom prej pogovorila okoli tega, saj nemiren otrok moti vse. Moja vem, da bi že psihirala, razen če bi ji bil župnik tolk zanimivuser posted image
Imamo dve priprave pred krstom, pa bo povedal točno kako...če dela pri vseh tako, tudi pri nas ne bo naredil drugače...

Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.6.2008 10:33:54   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Aja, sem pozabla povedat da smo meli mi pa v nedeljo krst. Tko da smo tud bolj pozni. user posted image

mi pa prejšnjo soboto. Ja pozni smo. Moja mala je bila full pridna, nič ni jokala, ko jo je trikrat polil, je pa full gledala župnika.
Če boste imeli pa med mašo bo pa dolgauser posted image  kdaj sem bila nazadnje pri maši.user posted image  Sem mojga hecala, da mora k spovedi, ko imamo krstuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3194
4.6.2008 10:36:50   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Imamo dve priprave pred krstom, pa bo povedal točno kako...če dela pri vseh tako, tudi pri nas ne bo naredil drugače...

o luba marija, se mi smilite, kaj čez če je tak župnik. Mi nismo imeli nič, nobene priprave. Prvo se je šel user posted image kao zmenit in prosil za soboto in kdaj, pa je rekel velja. Ni omenil nobene priprave. Potem pa sem šla še jaz 3 dni pred krstom, če še velja, valda da ni pozabu.user posted image  Pa je reku seveda, sem sam čakala, kdaj bo omenil priprave. Pa jih ni in jih tudi ni bilo.
Smo imeli full lep krst, bom dala slikce ko jih dobim, mi je en kolega slikal, pa še nimam nič slik.
Je pa naš župnik full mlad in faca, saj ne vem, ne bo dolgo ko se bo oženiluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 4.6.2008 10:39:34 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
4.6.2008 10:49:18   
suzanamai
Je pa naš župnik full mlad in faca, saj ne vem, ne bo dolgo ko se bo oženil

user posted image user posted image user posted image  madonca si me nasmejala, pa Vanili mislim, da ima tudi enega takegauser posted image

No tole sem našla, pa bom kar prilepla

Drage moje, bliža se poletje in naše malčke je treba zaščititi.

KATERI FAKTOR NAJ UPORABIM :
Faktor pomeni, koliko časa je oseba lahko na soncu, ko se namaže s skremo, vsak faktor pomeni 5 minut (F20 pomeni, da si lahko na soncu 100 min, potem se je potrebno ponovno namazati). VENDAR faktor je merjen tako, da merijo propustnost sončnih žarkov na 1mg kreme na 1 kvadratni cm kože - kar pomeni precej debela plast, da je dosežen F, ki je napisan na škatlici. Običajno se ne namažemo toliko, zato faktor razdelimo na 3 ali celo 4 dele (F20 tako postane F6 ali F7), kar pa ni več 100 minut na soncu ampak 30 - 35 min na soncu. Zato SO SMISELNI VISOKI FAKTORJI. Dejstvo je da F25 zaščiti 98 % , vendar samo , če ga namažemo toliko kot sem že prej napisala. Se pravi, če namažemo F60 in ga delimo s 3 dobimo F20, zato za svoje otroke le uporabite visoke faktorje, če že zase ne mislite.

ZAKAJ SE NEKATERE KREME NE RAZMAŽEJO:
V kreme za sončenje so dodani različni filtri. Fizikalni filtri so za kožo najboljši in niso strupeni in le-te naj bi dajali v otroške kreme za sončenje, njihova slaba lastnost je, da se ne razmažejo, puščajo belo barvo.
Kemični filtri imajo boljše kozmetične lastnosti, se pravi se lepo razmažejo, so pa visoki faktorji za kožo lahko strupeni, zato vam ne pripotočam le-teh za vaše malčke.

Žarki, ki jih koža absorbira se akumulirajo (seštevajo - nabirajo) in zato je zaščita pri dojenčkih in otrocih zares pomembna, kožnega raka je čedalje več (veča se ozonska luknja ipd.). Najboljša zaščita za naše malčke je zato SENCA, OD 11 - 16 SE NE HODI NA SONCE, KLOBUČEK, MAJČKA, SONČNA OČALA.

Srečno in želim vam čim manj opeklin

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

Mah bodi pametnen, bom uporabila kar materinski čutuser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 4.6.2008 11:00:55 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
4.6.2008 11:08:30   
valči
Halo,mamike!

Vanili,joj,kako me ti nasmejiš,vedno,ti verjamem,kako je stanovanje v razsulu gledat,groza,ne veš,kje bi začel.Moreš uvest pravila,da otroci sami,ko se odigrajo,pospravojo igrače,tista mama bi lahko rekla,preden gremo,igrače pospravit.Če jaz kam grem z otroki,morajo igrače pred odhodom skup pospravit,tudi zunaj,ko smo pospravimo igrače,preden gremo not,da ne ležijo po celem dvorišču.Srečno pri urejanjuuser posted image Pa naj ti Živa pomaga.

Jasna,upam,da je s sinkom vredu in da ga izuči,pa da bo lahko jedel.Je bilo treba šivat?user posted image

Klaudia,daj,Lio pelji,bilokam,ker to pa ni vredu več,mene bi ful skrbelo,vem,kako je to.Z drisko otrok neverjetno hitro dehidrira,pazi na vrdto fontanelo,sive podočnjake,zaspanost.Upam,da se ti porihta čimprej,pa res pojdita naprejuser posted image

Janja,dobra si,da si imela živce,res.Moj tast je 1A,res človek,ki se ne vtikuje v vnuke,jih ima grozno rad,Nino ogovori vedno,ko je v vozeku,redkokdaj jo prime,le če joka in jo iz stajice rešiuser posted image Da bi bil moj tak,kot tvoj,boga si.Tašča je pa tudi vredu,vedno vpraša,kaj lahko,o hranjenju se ne vtikuje,je pa od tašče tašča bolj tečna.Skoz me gnjavi,da Nino,ali zebe,ali ji je vroče,je premalo oblečena,težko diha,vzami jo v rokeuser posted image user posted image Jao,kako ona teži,vedno,jaz pa kake volje sem,včasih preslišim,včasih mirno odgovorim,včasih tečno odreagiram...Samo ženksa ima 92let,pa naj ji bouser posted image let,joj,kake pišem,upam,da bote raszbrale,nimam časa popravljat.

Metkica,upam,da te ni bilo preveč strah včeraj,meni je pa fajn nevihta.

Krstsrečne tiste,ki vam župnik ni težil.Mi imamo mladega,taka faca je drugače,vendar težil je.Priprave pred krstom,še boter je mogel prit zraven,pa med mašo je zahteval krst,čeprav sem ga prosila,da ne,da bi po maši,pa spovedi sva mogla it,pa ne vem kaj vse...Res mi je bilo bad,ker so to kar stvari,ki ti vzamejo časa.Smo ga pa na kosilo povabili in je res vredu drugače,pa še dobro zgledauser posted image
2ursae,bravo in kapo dol zate,res si caricauser posted image user posted image

Mehurčica in hujšanje,daj mi za včeraj minus,če še daješ,ker sem zvečer ob 6. pojedla tri kose belega kruha z maslom in to po večerji,ki je bila solata in hrenovka.Pol pa vzamem košček kruha,ki ga je sin pustil,pa sem lušte dobvila,pa še maslo gor.Pa še pest bobipalčk sem pojedlauser posted image Dobro,da sem zaspala ob pol 11 med dojenjem,ker bi ša sigurno šla na sladoled od jeze...V enem tednu sem zgubila 2 kili,imam jih 63.5,rada bi prišla na 59,da vsaj 5 spredaj vidim,pa bom zdravauser posted image Ker to je neka moja realna teža na 165,manj je težje,če pridem do rojtnega dneva na 59,sem asica,bomo videli,če si bom dala darilo za 29 let.

Grem k tašči,malo kuhat pospravit,dosti zabušavanja,pa Nini malico kuhat.Ko grem tja,dam gor 3 suhe slive,1 jabolko in se mi tu samo kuha.

Čao babike

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
4.6.2008 11:36:32   
mišk
2ursae: Čestitke za opravljeni izpit!user posted image  Lahko bi si te vzela za zgled. Sem lena ko ****s. Samo neke fotografije urejam in prelagam-sam da se mi ni treba učit...user posted image

Oktoberka: Čestitke za krst! Glede morebitnega user posted image  pa poročej. Držim pesti!user posted image

Klaudia: Joj, kak sočustvujem s tabo! Na tvojem mestu bi se že prej zjokala, ne pa šele tretjo neprespano noč!!user posted image  Upam, da bo z Lio čimprej vse O.K.

KILE: ****ti... Po poroki sem se zredila dobri dve kili!!! To pa sam zaradi teh klinčevih piškotov, ki so ostali, jst jih pa nonstop hodim iskat po cele pesti in se filam bdokler mi ni slabo!user posted image  Dobro, da sem vse ta boljše že požrla, mogoče se bom zdej kej umirila!! Ne, res, zdej pa konc! Najraj bi sama sebe namlatla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.6.2008 12:09:35   
nova10ka
margareta, vanili, kinnie, jasna, vedra, suzanamai in vse ostale - ful hvala za spodbudne besede. ma jih včasih tolk rabim user posted image zdaj dojim 3x na dan, mislim, da bo kmalu samo še 2x. rada bi ša še ta mesec popolnoma prekinila (sem isto rekla prejšnji mesec). Jo ful rada dojim, in sva se polno dojili skoraj 6 mesecev, samo zdaj pa res čutim močno željo po tem, da se to neha.

vedra glede povečevanja obrokog GH - jaz sem ji pač dala najprej en obrok, kolikor je pojedla je pojedla, potem dva, tri, štiri. je nič ne sili, že sama poje kolikor rabi (oz. kolikor ji je všeč). je pa res, da je ned obrokom GH in morebitnim dojenjem ponavadi vsaj 2 uri pavze.

klaudija - čim prej se pozdravite!!!! jasna, pri vas pa čimprej zacelite. pa čim manj padcev...

vanili - žal me ne bo na srečanje, kasija mi je pa dvd že vrnila, tako da ga tudi ona ne bo mogla prinesti. če boš šla po srečanju kaj v dravlje, se lahko zmeniva, lahko uletiš do mene ali kako drugače... pa ni ti treba prinest praznega dvd-ja sploh. aja, še eno vprašanje - zate imam pripravljen dvd vzajemne, samo pogovarjali smo se pa tudi o oddajah, ki govorijo o razvoju dojenčkov, pa zdaj ne vem več kaj točno rabiš. a bi še razvoj dojenčkov? sam nima podnapisov.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.6.2008 13:33:14   
mama06
Lep pozdrav vsem.

Vsem, ki vas mučijo kakršnekoli težave želim, da se čimprej vse vrne na prave tirniceuser posted image user posted image

Evo, imam kosilo za vse tri in za vsakega svoj meni. A nisem superuser posted image user posted image

Da vam zaupam, da je naš otrok včeraj dopolnil 7M in jaz sem ponoči dobila user posted image . Tako, da noseča ziher nisemuser posted image

Zdaj pa šibam še kaj postorit, preden bo večer tu. Čas mi prehitro bežiuser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Duda
Michonne RR

Do kdaj je imel vaš otrok dudo?

Samo prvih par mesecev (5%)

Do 5. meseca (2%)

Do 1 leta (16%)

Do 2 let (27%)

Do 3 let ali več (10%)

Nikoli je ni imel (41%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!