valči
|
Halo,mamike! Vanili,joj,kako me ti nasmejiš,vedno,ti verjamem,kako je stanovanje v razsulu gledat,groza,ne veš,kje bi začel.Moreš uvest pravila,da otroci sami,ko se odigrajo,pospravojo igrače,tista mama bi lahko rekla,preden gremo,igrače pospravit.Če jaz kam grem z otroki,morajo igrače pred odhodom skup pospravit,tudi zunaj,ko smo pospravimo igrače,preden gremo not,da ne ležijo po celem dvorišču.Srečno pri urejanju Pa naj ti Živa pomaga. Jasna,upam,da je s sinkom vredu in da ga izuči,pa da bo lahko jedel.Je bilo treba šivat? Klaudia,daj,Lio pelji,bilokam,ker to pa ni vredu več,mene bi ful skrbelo,vem,kako je to.Z drisko otrok neverjetno hitro dehidrira,pazi na vrdto fontanelo,sive podočnjake,zaspanost.Upam,da se ti porihta čimprej,pa res pojdita naprej Janja,dobra si,da si imela živce,res.Moj tast je 1A,res človek,ki se ne vtikuje v vnuke,jih ima grozno rad,Nino ogovori vedno,ko je v vozeku,redkokdaj jo prime,le če joka in jo iz stajice reši Da bi bil moj tak,kot tvoj,boga si.Tašča je pa tudi vredu,vedno vpraša,kaj lahko,o hranjenju se ne vtikuje,je pa od tašče tašča bolj tečna.Skoz me gnjavi,da Nino,ali zebe,ali ji je vroče,je premalo oblečena,težko diha,vzami jo v roke Jao,kako ona teži,vedno,jaz pa kake volje sem,včasih preslišim,včasih mirno odgovorim,včasih tečno odreagiram...Samo ženksa ima 92let,pa naj ji bo let,joj,kake pišem,upam,da bote raszbrale,nimam časa popravljat. Metkica,upam,da te ni bilo preveč strah včeraj,meni je pa fajn nevihta. Krstsrečne tiste,ki vam župnik ni težil.Mi imamo mladega,taka faca je drugače,vendar težil je.Priprave pred krstom,še boter je mogel prit zraven,pa med mašo je zahteval krst,čeprav sem ga prosila,da ne,da bi po maši,pa spovedi sva mogla it,pa ne vem kaj vse...Res mi je bilo bad,ker so to kar stvari,ki ti vzamejo časa.Smo ga pa na kosilo povabili in je res vredu drugače,pa še dobro zgleda 2ursae,bravo in kapo dol zate,res si carica Mehurčica in hujšanje,daj mi za včeraj minus,če še daješ,ker sem zvečer ob 6. pojedla tri kose belega kruha z maslom in to po večerji,ki je bila solata in hrenovka.Pol pa vzamem košček kruha,ki ga je sin pustil,pa sem lušte dobvila,pa še maslo gor.Pa še pest bobipalčk sem pojedla Dobro,da sem zaspala ob pol 11 med dojenjem,ker bi ša sigurno šla na sladoled od jeze...V enem tednu sem zgubila 2 kili,imam jih 63.5,rada bi prišla na 59,da vsaj 5 spredaj vidim,pa bom zdrava Ker to je neka moja realna teža na 165,manj je težje,če pridem do rojtnega dneva na 59,sem asica,bomo videli,če si bom dala darilo za 29 let. Grem k tašči,malo kuhat pospravit,dosti zabušavanja,pa Nini malico kuhat.Ko grem tja,dam gor 3 suhe slive,1 jabolko in se mi tu samo kuha. Čao babike