|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
31.5.2008 21:14:19   
drobižek
user posted image Mamice tistih otročkov, ki se že postavljajo na noge - Živa je že tolikokrat padla in vsakič nekam vdari z glavo. Skoz bi mogla bit zraven....saj se večinoma ulovi, ko pa pade, pa takšen pok in zverinski jok, da mi je ful hudo....potem še jaz zraven jokam. A ste ve čist skoz zraven al kako? Pa skoz se gor postavlja in hoče stat - vedno najde nekaj, da lahko zraven stoji - al stol, mizico, sedežno, v stajici ima ročaje...

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
31.5.2008 21:25:59   
skuštrana
Drobižek, Arsen se sicer še ne postavlja, ampak kolikor se spomnim od Lize ni padalauser posted image Se je držala in stala, če je pa že padla je padla pa na rito, res nikoli na glavo....Ti bojo še druge povedale kako je pri njih.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
31.5.2008 21:45:44   
mišk
Valči, jst sem na NFT pri Martini. Kak pa to, da tudi ti hodiš v Krško? A v Brežicah nimajo nft?! Sedaj sem spet naročena drugo sredo. Imamo 14 dni pavze. V tem času moramo doma delat vaje na valju, do naslednjega pregleda pa naj bi se že 100% obračala. Jst kar ne verjamem!user posted image  Kakšne vaje pa kaj vedve delate? A tud na valju? Dona se dere ko user posted image . Dohtarca mi je glih zdej nazadnje rekla, da se vidi, da že izsiljuje!! Oh ti Donči, te bomo že spravl v red!user posted image

Skuštrana, tebi sem pa res fouš, ker živiš ob morju! Ne vem, kdaj ga bomo kaj mi letos vidli! Mož je šele sedem mesecev zaposlen in ima ful mal dopusta, pa še to ma 14 dni kolektivnega v začetku avgusta, ko je največja vročina, gužva in navite cene. Mi nekako ne diši. Bi bla raje tistih 14 dni bolj doma in po izletkih, pa da bi šli v septembru za kak podaljšan vikend. Bomo vidli.

Vrtec: A je katera, ki user posted image  ni vpisala v vrtec, oziroma bo naslednje leto iz kakršnihkoli razlogov ostala doma?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
31.5.2008 21:55:06   
drobižek
mišk - a pričakujete drugega user posted image ? Nam boš pokazala še kaj več slikc iz poroke?user posted image

skuštrana - ne, saj ne pade na glavo. Večkrat pade na rit - takrat, ko se ulovi; drugače pa pač nekako pade, pa z glavo udari ob tla.

< Sporočilo je popravil drobižek -- 31.5.2008 21:57:03 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
31.5.2008 21:57:53   
skuštrana
Mišk, Liza je šla prvič v vrtec pri 3 letih, do takrat je bila z menoj doma..Isto bom naredila z Arsenomuser posted image

Drobižek, pol pa ni panike, naj pada..se bo naučila padati, veš koliko otrok to ne zna..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
31.5.2008 21:59:41   
jasna
2ursae, šprickote imajo v papirnici jolly. Pa kje drugje verjetno tudi. So kot gumjaste žogice z luknjico. Sam z  njimi imaš cel strop v kopalnici mokeruser posted image . Barve za v vodo in pokalice sta pa naša dobila za novo leto od prijateljice. Jo lahko vprašam, kje je kupila. Je pa z njimi cel žur v kopalniciuser posted image .

Pandica, včeraj sta bila na tekmi v MB. Saj bi šla zraven, pa sta mlajša dva še premajhnauser posted image . Zala, čestitke za zobkauser posted image

Margareta, jeeeeuser posted image user posted image user posted image  za mobilnostuser posted image user posted image user posted image

Skuštrana, glede copatk - po moje bi bile tudi na fantku luštne, sam da bi bile npr. brez čipkaste gumice. Bi bile fina zadeva za tvojo stranuser posted image . Čisto prave balerinke, v mini številkahuser posted image . Vprašaj tvojo šiviljo, če ve kje bi se dobila tanka guma za podplate.

Drobižek, Neli je tudi na začetku padala na bučkouser posted image . Pa se je pol hitro naučila past na rito. Zdej pa že počepne in se spusti na rituser posted image . Saj vem, da je težko gledat, ampak če jo boš kar naprej lovila, se ne bo naučila past. Se bo skozi nate zanašala da jo ujameš. Jaz je nisem nič lovila. Se pa verjetno Vanili ne bi strinjala z manouser posted image .

Mišk, a ti boš naslednje leto doma?

Danes sem pa tako prijetno utrujenauser posted image . Smo bili sami, ker je možek delaven... Pa smo bili vsi nekaj sitni, mala dva sta se tepla...sem jih popokala in smo šli na Golovec. Tri ure krepke hojeuser posted image  So pridni ko bubiceuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
31.5.2008 22:01:31   
drobižek
skuštrana - padat se bo naučila,ja,  sam  upam, da ne bo cela glava do takrat pobuškana...super, da si lahko bila z Lizo skupaj do treh let in da boš z Arsenom tudi....

Neposredna povezava do sporočila: 2907
31.5.2008 22:03:25   
skuštrana
Barve za v vodo in pokalice sta pa naša dobila za novo leto

2ursae,v  dm jih imajo. Jaz jih kupujem Lizi - navdušena je user posted image Pa zelena naredi tako lepo vodo.

Jasna, bom vprašala, trenutno je nekje v avstriji, nabavlja blago..

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
31.5.2008 22:04:24   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

sem jih popokala in smo šli na Golovec. Tri ure krepke hojeuser posted image  So pridni ko bubiceuser posted image

pa dej ti men povej, če oba otroka pridno hodita, tud tamali?.. k moj Anže je bolj bogi za hodit, kaj kmalu začne s štosi, da ga buba nogica, da je utrujen user posted image . Tri ure hoje - kje pa! Tvoji otroc so res pravi športniki user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
31.5.2008 22:07:18   
drobižek
jasna - saj je ne lovim, niti slučajno, ker mi je jasno, da če jo bi lovila, da se ne bi naučila padat...jo pustim, da dela čist po svoje, sam vsaj trikrat na dan orng pade...danes je celo tako, da je kri tekla. Očitno je s spodnjimi zobki  zadela v zgornjo čeljustuser posted image Je pa zadnjič tašča lovila Živo s pojštrom menda...user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
31.5.2008 22:08:46   
skuštrana
2ursae, Liza začne govorit da je zaspana, če mora dalj hodit..Potem pa jaz strokovno ugotovim, da je res zaspana in ji nekaj pogrnem po tleh pa ji dam na izbiro, da lahko dam malo odspi, ko bomo šli pa nazaj jo bomo pa sproti pobraliuser posted image ...Ponavadi malo razmišlja, čudno gleda in potem gre naprejuser posted image  

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
31.5.2008 22:09:08   
mišk
Ja, jst bom naslednje leto doma iz večih razlogov:

- Nimam še službe in tudi je še nisem iskala. To pa zato, ker me čakata še dva izpita in diploma. Časa za učenje imam resnično dovolj, a se nikakor ne moram pripravit!user posted image  

- Status študenta mi bodo na račun rojstva Done podaljšali še za eno leto. Ja vem, to je samo potuha...user posted image

- Močno upam, da nam bo čimprej uspelo narediti 2. user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Ta je sploh največji razlog!!user posted image

- Če slučajno pride vmes, da najdem službo ali grem delat preko ŠS, bo lahko Dono pazila vsaj za prvo silo moja mami.

- Nekako kar sfolgava zaenkrat samo z moževo plačo, če pa pride do kakih kriz imam kar nekaj prihrankov (kdaj pa kdaj tudi jst "pametno" razmišljamuser posted image )

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
31.5.2008 22:11:29   
skuštrana
Drobižek, Arsen je zadnjič enkrat z nosom zaril v tla, da je full tekla kri..Ampak zdej da pa roke spredajuser posted image Se je naučil...Saj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2913
31.5.2008 22:16:45   
skuštrana
- Močno upam, da nam bo čimprej uspelo narediti 2. !

Držim pesti, da Dona čimprej dobi bratca ali sestricouser posted image user posted image
Kje so slikce s poroke?user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
31.5.2008 22:19:15   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

2ursae, Liza začne govorit da je zaspana, če mora dalj hodit..Potem pa jaz strokovno ugotovim, da je res zaspana in ji nekaj pogrnem po tleh pa ji dam na izbiro, da lahko dam malo odspi, ko bomo šli pa nazaj jo bomo pa sproti pobraliuser posted image ...Ponavadi malo razmišlja, čudno gleda in potem gre naprejuser posted image  

user posted image user posted image  sej mojga se tud nekak da prepričat, zadnje čase s tem: "če nočeš hodil, pa dajva tečt" in se navdušeno požene v dir user posted image . Ampak, prosim lepo, tri ure hribolazenja - no way.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2915
31.5.2008 22:20:39   
miska1
No, pol ste včeraj ujele sonce na srečanju. Pol popoldan je bila pri nas toča. Sem ravno prišla iz lekarne in Merkatorja, ko se je zunaj vse stemnilo. Komaj sem domov prišla in se je ulilo.

cepljenje - Sem dons pol klicala pediatra v dežurno in je ravno naša delala. Martin je bil v sredo cepljen in je do takrat pridno jedel dva obroka GH in sem že rekla, da moram več skuhat. Zdaj se je pa ustavilo. Tri dni tečnari non stop cele dneve in samo, da vidi žličko, zapira usta. Vročine ni imel, mogoče malo vročo glavico prvi dan. Verjetno je še reakcija po cepljenju, kaj pravite user posted image  Me je malo zaskrbelo. Lahko bi bli pa tud zobki, samo ne verjamem, da bi tolk vplivalo to nanj.

Klaudia - sem izvedela dons, da sva vabljena na poroko od bratranca pa ravno na 23.8. V bistvu sta se že poročila v Kanadi in bo tukaj samo cerkvena, kar nevem, če bi šla, ampak samo zvečer na fešto. Tako, da še razmišljam, kako bi se nam izšlo s piknikom. Hm... Če bi bil piknik nekje v bližini Lj ni problem, ker ga zvečer dava samo spat in greva na zabavo, pa se zmeniva za varstvo. Čimprej sporočim.

Grem še malo pred TV.

< Sporočilo je popravil miska1 -- 31.5.2008 22:21:47 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
31.5.2008 22:28:12   
2ursae
aja piknik, klaudija, mislim da nas še nisem prijavila. Itak da pridemo:
2ursae + user posted image  + user posted image  (skoraj 3leta) + user posted image

hitim ugašat mašino user posted image .

hujšanje: Mehurčica, zame danes en + prosim ... čeprav sem pojedla dve banani in po večerji (kruh z Nutello - v zmerni količini, ne me kregat) polizala nož user posted image . Se mi pa že mal pozna: imam kilo manj, ampak bistveno bolj me veseli, da sem se mal stanjšala, ker nisem več prenažrta user posted image

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
31.5.2008 22:40:07   
jasna
Spet me je skenslaluser posted image

2ursae, seveda Eneja tudi noge bolijo, pa je utrujen, pa domov bi šel, pa, pa, pauser posted image  Potem smo se pa šli, da sta na vsakem razkrižju izmenično izbirala pot, pa indijance smo iskali, pa s sabo sem imela čokoladouser posted image , pa sta dobila eno rebro ko smo prišli na vrh, pa eno na drugi strani in eno na igrišču na Kodeljevem. Naš tamau je tak, da bi za čokolado naredil vseuser posted image . Pa tekmovala sta, kdo bo prvi našel markacije. Pa starejši brat mu je motivacija, pa kar greuser posted image

Drobižek, ojej kriuser posted image . Saj bo kmalu pogruntala. Sam mal se še natrenirauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
31.5.2008 22:50:25   
mišk
Slikce od poroke: Dala sem še nekaj slik poroke v album. Geslo je seveda: poroka. user posted image

Komaj čakam, da dobim (končno) še slike od profesionalnega fotografa in dvd!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
31.5.2008 22:58:19   
jasna
Mišk, ful dobre slikeuser posted image . Pa čimprej en user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
31.5.2008 23:11:50   
majoli
Suzanamai, super za piščance.

Pri nas je norišnica, saj se v bližnji prihodnosti dvakrat selimo. Najprej za nekaj mesecev k mojim, potem pa v novo stanovanje. Čez dva tedna gremo pa že na dopust za 14 dni. Pa še treba je novo dnevno nabaviti, Maksu sobico... Potem bo pa že služba. Joj, joj, joj, kako bo tole poletje (in s tem naša porodniška) hitro minilo.

Če ne prej, se vidimo vsaj na ta veliki fešti. BTW, hvala punce za organizacijo.

Sončno kremo imamo od eucerina, faktor 25. Bomo pa pikca držali bolj v senčki.

Jenny Anny, upam da moža ne prodajaš več user posted image .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
31.5.2008 23:18:58   
majoli
Punce, ki hujšate, ne se jeziti name, ampak jaz moram pa v šoping, ker so mi vsa oblačila prevelika. Vse kar visi z mene in nekaj novih cotk sem si že uspela nabaviti. 

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
31.5.2008 23:25:09   
VANILI
dobr večer.

evo komaj čakam komarnike, ker se začne zbirat raznorazni mrčes zvečer in je pravi kupleraj, pa namene se vse lima, brrr

suzanamai - ful sem žalostna zaradi dojenja in hkrati v dilemi, kaj naredit Se moram pozanimat, kakšne ngativne posledice lahko pusti na Teotu.

gh - očitno ne znam kuhat za Teotkauser posted image ... nič od zelenjavnih jedi mu ni dobro... danes sem zgostila z riževim mlekom in koruznimi kosmiči, pa se mu je tok dvigalo, da sem opustila...ne vem, a bi kar s kislo smetano probala zabelit al kaj... čist sem že obupanauser posted image

padanje po tleh:ma jasna, saj ga pustim, ko se prepričam, da bo padel na mehko! ne morem pa ga pustit, da bi npr. se držal v kopalnice bane in treščil z bučo na ploščice. Tudi v kuhinji, kjer je laminat, mu ne pustim. Že tko je zadnji priletel na eno trdo igrao in je imel čez celo čelo črto kot indijanecuser posted image . drugač se pa čist srinjam, da je treba otroka pustit. Teorija. Praksa pri meni je pa drugačna.user posted image

skuštrana, prosim, če rečeš Arsenu, da mi špride pomagat do konca pojest domačico, sicer jo bom spet sama! Matr so meniti keksi odlični, slurp!!! in, toliko o mojem hujšanju.

me2 z Živo sva pa zdaj gledali Bleščico in  komentirali obleke.. medtem ko se je ati tuširal. In mi reče, da eme ma najraje a svetu, ta moj pikec mali... in po vsem mojem dretju nanjo... no, važno, da se zvečer pocrkljamo, pa je ok,ne glede na dnevne izbruhe! Prej se je npr. po celem obrazu amazala z margarino. Ali ko je risala po tabli s flumastri, si je mimogrede še prste na nogah pobarvala. In podplate. Saj bi si copate, ko bi jih nosila. Pa jih ne. No tle ji ne morem težit, ker tudi jz sem noter skos bosa, poleti pozimi.

Teotkovi podvigi: zadnje čase ful cvili. Kar zamiži zraven, ko cvili. In to tak visoki c, da ušesa para. in pol je ves srečen, ko se čudimo njegovim glsonim sposobnostim. Rada ga gledam, ko kaj s prstki odkriva in zraven tako prijazno čeblja : "Bababa... kajkajkaj... amamamamam.brrrrrrrrr...." Smejalne minutke: imava jih zvečer pri oblačenju v pđamo. Ko začnem s prstki "biba leze biba gre...", že ve, kaj ga čaka in v pričovanju začne se tako smejat, potem ga seveda prežgačkam celega in se tako smeje, na koncu pa kar grulit začne. Ah ti naši zakladki, a ne, non stop bi lahko o njih govorili!

knjige: fl se pali na miško minko, pa v bistvu vse živali, tudi v živo. Je pa zadnjič bil navdušen nad Baučarjem, ki je bil v časopisu pri mojih v Lj. Sploh nisem vedla, kaj je tako zanimivega, ko je začel : "Hoo, ho. hm, hmmmm!" No in je gledal njega. Ojej. Mu je še treba razložit o politiki.user posted image

sem pa dobila idejo za Živin r.d.: napisala ji bom knjigo. Itak se moram zmišljevat pravljice. Pol bom narisala in dala vezat, kot pravo knjigo. Čeprav je tudi sama že napisala knjgico, po moje ji bo vseeno všeč.

Nič,na mizi je kubik perila za zlikat, ki se ne bo sam. Tašča mi ga tud ne bo. Da bom mela kaj nase zvlečt jutri.user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
31.5.2008 23:26:10   
majoli
Še to, pol grem pa spat: Maks tudi skoz nekam poka z glavo, ampak sem se že nakulirala in ga na hitro potolažim, potem pa preusmerim pozornost. Prej sem ga vedno dvignila v naročje in se mi je ful smilil, ampak sem se zavedela, da to ni ok, ker bo mislil, da je to padanje oz. udarjanje neki groznega in ga mora mami vedno tolažit.

Lahko noč

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
31.5.2008 23:31:15   
majoli
Vanili, carica, a kar knjigo boš napisala, pa še narisala. Ful lepa ideja.

No, LN. Mi je dragi rekel, da se bo kar ločil, če ne  grem takoj z RRja.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?