VANILI
|
dobr večer. evo komaj čakam komarnike, ker se začne zbirat raznorazni mrčes zvečer in je pravi kupleraj, pa namene se vse lima, brrr suzanamai - ful sem žalostna zaradi dojenja in hkrati v dilemi, kaj naredit Se moram pozanimat, kakšne ngativne posledice lahko pusti na Teotu. gh - očitno ne znam kuhat za Teotka ... nič od zelenjavnih jedi mu ni dobro... danes sem zgostila z riževim mlekom in koruznimi kosmiči, pa se mu je tok dvigalo, da sem opustila...ne vem, a bi kar s kislo smetano probala zabelit al kaj... čist sem že obupana padanje po tleh:ma jasna, saj ga pustim, ko se prepričam, da bo padel na mehko! ne morem pa ga pustit, da bi npr. se držal v kopalnice bane in treščil z bučo na ploščice. Tudi v kuhinji, kjer je laminat, mu ne pustim. Že tko je zadnji priletel na eno trdo igrao in je imel čez celo čelo črto kot indijanec . drugač se pa čist srinjam, da je treba otroka pustit. Teorija. Praksa pri meni je pa drugačna. skuštrana, prosim, če rečeš Arsenu, da mi špride pomagat do konca pojest domačico, sicer jo bom spet sama! Matr so meniti keksi odlični, slurp!!! in, toliko o mojem hujšanju. me2 z Živo sva pa zdaj gledali Bleščico in komentirali obleke.. medtem ko se je ati tuširal. In mi reče, da eme ma najraje a svetu, ta moj pikec mali... in po vsem mojem dretju nanjo... no, važno, da se zvečer pocrkljamo, pa je ok,ne glede na dnevne izbruhe! Prej se je npr. po celem obrazu amazala z margarino. Ali ko je risala po tabli s flumastri, si je mimogrede še prste na nogah pobarvala. In podplate. Saj bi si copate, ko bi jih nosila. Pa jih ne. No tle ji ne morem težit, ker tudi jz sem noter skos bosa, poleti pozimi. Teotkovi podvigi: zadnje čase ful cvili. Kar zamiži zraven, ko cvili. In to tak visoki c, da ušesa para. in pol je ves srečen, ko se čudimo njegovim glsonim sposobnostim. Rada ga gledam, ko kaj s prstki odkriva in zraven tako prijazno čeblja : "Bababa... kajkajkaj... amamamamam.brrrrrrrrr...." Smejalne minutke: imava jih zvečer pri oblačenju v pđamo. Ko začnem s prstki "biba leze biba gre...", že ve, kaj ga čaka in v pričovanju začne se tako smejat, potem ga seveda prežgačkam celega in se tako smeje, na koncu pa kar grulit začne. Ah ti naši zakladki, a ne, non stop bi lahko o njih govorili! knjige: fl se pali na miško minko, pa v bistvu vse živali, tudi v živo. Je pa zadnjič bil navdušen nad Baučarjem, ki je bil v časopisu pri mojih v Lj. Sploh nisem vedla, kaj je tako zanimivega, ko je začel : "Hoo, ho. hm, hmmmm!" No in je gledal njega. Ojej. Mu je še treba razložit o politiki. sem pa dobila idejo za Živin r.d.: napisala ji bom knjigo. Itak se moram zmišljevat pravljice. Pol bom narisala in dala vezat, kot pravo knjigo. Čeprav je tudi sama že napisala knjgico, po moje ji bo vseeno všeč. Nič,na mizi je kubik perila za zlikat, ki se ne bo sam. Tašča mi ga tud ne bo. Da bom mela kaj nase zvlečt jutri.